Valla çok güleryüzlü , çok mütevazı , çok sıcak , sıcacık bi insan.Topiğimizle alakalı olarak söylemem lazım ki , fıstık gibi kısss , hiç fazla kilosu falan yok
Çok yorulmuş yazık , en çok o çalışmış valla ...Resimler çok güzeldi gerçekten.İnsanın yeteneğinin olması ne kadar güzel ...
Canikom , her yıl İstanbul'a geliyomuşsun madem , mutlaka ama mutlaka görüşelim.Gerçekten çok keyifli bişeymiş sanal olarak tanıyıp sevdiğin bir insanı gerçek dünyada görmek
Kızlar ben yürüyüşe gidiyorum , sonra gelmeye çalışırım yine.Şimdilik hoşcakalın...
Çok gülemedik kısss , Melexin çok meşguldü yazık...Bi dahaki sefere inşallah
Valla çok güleryüzlü , çok mütevazı , çok sıcak , sıcacık bi insan.Topiğimizle alakalı olarak söylemem lazım ki , fıstık gibi kısss , hiç fazla kilosu falan yok
Çok yorulmuş yazık , en çok o çalışmış valla ...Resimler çok güzeldi gerçekten.İnsanın yeteneğinin olması ne kadar güzel ...
Canikom , her yıl İstanbul'a geliyomuşsun madem , mutlaka ama mutlaka görüşelim.Gerçekten çok keyifli bişeymiş sanal olarak tanıyıp sevdiğin bir insanı gerçek dünyada görmek
Yine tatlı krizim gldi
Napicimm yaaaa :18:
Tarçınlı süt mÜ???
Sıcak sütle mi soğuk sütle mi yapılıyor
Hiç farketmez sıcak-soğuk.yeter ki kaçamak yapma
Tarçınlı süt de leptini engelliyosa onu da içmicem bilgsi olan var mı bu konuda ?
selam kızlarbu aralar pek gırmeye fırsatım olmuyo ama aklım hep burda ve sızde.leylakım hatırlıyomusun hergun tartılma hastalıgımız vardı tartıyı saklardık sımdı ıse nerdeyse 1 ay olacak uzerıne cıkmadım kg verme durunca hatta artılar gelınce küstüm tartıya ama yarın sabah akla kara bellı olsun artık dıyorum:18: gecmıs sayfaları okuyamadım masallah hızınıza yetısılmıyo,hepınızı opuyorum kolaylıklar dılıyorum
sersum
bırdy
ıyınıyetlı
ozlemkartal
melexın
kaneel
ve dıgerleri
sızı de unutmadım kıslar selammm
İçebilirsin canım,şekerli olmadığı sürece leptini engellemez merak etme...
özledik valla bebişim..hoşgeldin..
inşallah yarın güzel bi sonuç çıkar tartıdan bebişimmm
Kızlar aranıza yeni katıldım. Önce Canan Karatayın 4 Kitabını okuyup öyle başlamak istedim. Eski insanların tamamıyla beslenme şekline değinmiş.
selam kızlarbu aralar pek gırmeye fırsatım olmuyo ama aklım hep burda ve sızde.leylakım hatırlıyomusun hergun tartılma hastalıgımız vardı tartıyı saklardık sımdı ıse nerdeyse 1 ay olacak uzerıne cıkmadım kg verme durunca hatta artılar gelınce küstüm tartıya ama yarın sabah akla kara bellı olsun artık dıyorum:18: gecmıs sayfaları okuyamadım masallah hızınıza yetısılmıyo,hepınızı opuyorum kolaylıklar dılıyorum
sersum
bırdy
ıyınıyetlı
ozlemkartal
melexın
kaneel
ve dıgerleri
sersum
bırdy
ıyınıyetlı
ozlemkartal
melexın
kaneel
ve dıgerleri
Sağol canım. Tarçınla sütü karıştırdım. Porselen bir kupaya koydum ocağın küçük gözüne koydum ılıyınca içicem
Selam Papişimmm özledik hepimiz seni
Ben de sık tartıkmıyorum artık
Leylakım da ben de artılardayız senin gibibahar geldi yürüyüşlerle kalmaz bişey sağlık versin de Rabbim inş. öptüm Papişim ben de
Aynen iyiniyetlim, sık tartılmıyorum artık,
Yarından itibaren son kez baş-lı-yo-rum diyorum
Aynen iyiniyetlim, sık tartılmıyorum artık,
Yarından itibaren son kez baş-lı-yo-rum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?