Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz?:)
Ben bugün ilk kaçamağımı yaptım kendimi çok suçlu hissediyorum.:/
Menüm
Menemen
Çok az peynir
5 zeytin
2 ceviz
Ufak bi dilim elma

Ara
Limonlu yeşil çay

Öğle
Bonfile
Ayran

Akşam
Bulgur çorbası:$
Yoğurtlu semizotu

Spor bugün hiç yapamadım yarın sınavım var tüm günümü ona ayırdım şimdi ara verdim buraya uğrayım dedim. :/

öyle kıss nerdeyse ideal kilosuna ulaştı maşallah..
demin onunla da mesajlaştık o da çok mutlu seninle tanıştığına gece gelir o zaten menü bildirmeye..
valla ben çok istiyorum..bu yaz olmasa döndüğümüz yaza inşallah canım..bu yaz 1 ay tatilde çok bölüneceğiz olamayabilir..ama olucak inşallah bir gün

Kızlar ben yürüyüşe gidiyorum , sonra gelmeye çalışırım yine.Şimdilik hoşcakalın...

Yine tatlı krizim gldi

Napicimm yaaaa :18:

Tarçınlı süt mÜ???

Sıcak sütle mi soğuk sütle mi yapılıyor

Çoook sevindim sizin adınıza bebişim
Melexinim çok yoruldu ama gerçekten.....

selam kızlar bu aralar pek gırmeye fırsatım olmuyo ama aklım hep burda ve sızde.leylakım hatırlıyomusun hergun tartılma hastalıgımız vardı tartıyı saklardık sımdı ıse nerdeyse 1 ay olacak uzerıne cıkmadım kg verme durunca hatta artılar gelınce küstüm tartıya ama yarın sabah akla kara bellı olsun artık dıyorum:18: gecmıs sayfaları okuyamadım masallah hızınıza yetısılmıyo,hepınızı opuyorum kolaylıklar dılıyorum

sersum
bırdy
ıyınıyetlı
ozlemkartal
melexın
kaneel
ve dıgerleri

sızı de unutmadım kıslar selammm

özledik valla bebişim..hoşgeldin..
inşallah yarın güzel bi sonuç çıkar tartıdan bebişimmm

Kızlar aranıza yeni katıldım. Önce Canan Karatayın 4 Kitabını okuyup öyle başlamak istedim. Eski insanların tamamıyla beslenme şekline değinmiş.

Kızlar aranıza yeni katıldım. Önce Canan Karatayın 4 Kitabını okuyup öyle başlamak istedim. Eski insanların tamamıyla beslenme şekline değinmiş.

hoşgeldin aramıza..en doğrusunu yapmışsın kitabı okuyarak başarılar..

Selam Papişimmm özledik hepimiz seni
Ben de sık tartıkmıyorum artık
Leylakım da ben de artılardayız senin gibi bahar geldi yürüyüşlerle kalmaz bişey sağlık versin de Rabbim inş. öptüm Papişim ben de

Çok özledik seni canım benim
Hatırlamaz mıyım bacım, kocişe saklatırdım bende ah sorma o +ları bebişim,sonbahardan beri toparlayamadık kendimizi.bende karar verdim bugün itibariyle,yürüyüşlerimi aksatmıycam asla.seninle yarışa mı girsek papişim ya birbirimizi gaza getirmek için

Aynen iyiniyetlim, sık tartılmıyorum artık,
Yarından itibaren son kez baş-lı-yo-rum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…