Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gel pampişim yaa eksikliğiniz çok belli valla en iyisi gülümm..açık hava ohh miss gibin..başarıcaz inşallah tatlımm

ben de korkuyorum canım.:26:.Allah kimseye öyle dert vermesin inşallah

aminnn canım,allah göstermesin kimseye:26::26:

gel pampişim yaa eksikliğiniz çok belli valla en iyisi gülümm..açık hava ohh miss gibin..başarıcaz inşallah tatlımm

ben de korkuyorum canım.:26:.Allah kimseye öyle dert vermesin inşallah

aynen,taşındığımdan beri hiç açmadım bandı.dışarda yürüycem hep

başarıcaz tatlım,daha önce yaptık yine yapıcaz

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik hoşçakalın

Malzemelerimi hazırlamaya gidiyorum

merhaba kızlar
sabah
melemenli kk
aksam
fırında karnabahar kızartması
yogurt ve salata
herkese ıyı geceler

​CumaSabah (07:45) klasik karatay kahvaltım
Öğlen (13:00) 1 simit,2 kk kaşar peyniri
Akşam ( çok yorgundum yemek bile yiyemedim )
Cumartesi
Sabah (07:00) klasik 2 yumurtalı Karatay kahvaltım
Öğlen ( 12:00) yarım simit
Akşam (18:00) 1 çiğköfte dürüm , ayran
Pazar (08:00) Karatay kahvaltım
Akşam ( 18:00) 1peynirli pide , çay

Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım. 3 gündür karatay diyetine başladım. Umarım bende herkes gibi kilo verebilirim.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 tabak marul ve beyaz lahana, 5 zeytin, 4 gün kurusu, 1 kuru incir, badem fındık
öğlen antep fıstığı
akşam bulgur pilavı, piyaz yedim.

iyi geceler kizlar ,

kahvaltimi sabah paylastim ondan sonrada nete giremedim.
kahvaltimdan hemen sonra 1 saat disarida tempolu yurudum.
eve geldim mutfaga girdim bir haftalik yemegimi yaptim derle topla ugras et yap camasir bulasik utu derken .. zaman su oldu akip gecti ..

aksam yemegimde ;
guvec tavuk yuregi ve lahana salatasi
kahve
cay

aksam yemekten sonra yine 2 mile Leslie Sansone 30 dakika yaptim.

Yarin tumm gun okulda olacagim aksam ama yine kesinlikle buralardayim ..
Optum sizleri basarilar .. leptininiz bol ve daim olsun

iyi geceler kızlar.aklıma bi şey takıldı.ben bazen sabah tuvalete çıkmam kolaylaşsın diye yatmadan bi kaşık zeytinyağı içiyorum acaba bu karatayın 8'den sonra bir şey yemek yok kuralına aykırı mı ki?su ayran süt falan serbest biliyorum da zeytinyağı sıkıntı yaratır mı ki?

kızıçelerm ne var ne yok? bu hafta sonuda evde değildim. yolculuk anca btti evime yeni gldm sayılır uyumadan önce size bir bakınaym dedm ama doğal olarak top,c uyumuş. bu hafta sonum çok cızzlıı geçti o yuzden bildirim yapmıyorum. yarn eski düzene start tekrar :) bu arada çiğdemcim dediğini yaptım ama wc sorunuma çözm olmadı. bugn 3.günümdü yine ve ben hala cıkamadm

hepinize iyi geceler dliyorum kızlarrr

15.3.2013.
Sabah menemen 2 yumurtali, 10 tane zeytin, 1dilim peynir, cay. 3 tane siyah kaysi.
2 tane omega 3.
.
Ögle. 2 dilim peymirli su böregi. mercimek corbasi. Su.

Aksam. 1 kepce manti, 2 tane biber dolmasi.
1 kase yogurt.

16.3-2013.
Sabah 1 muz, 1 kase yogurt, 10 tane siyah zeytin. 1 dilim peynir, 5 tane ceviz, 3 tane k. kaysi.
cay.

Ögle 1 dilim hashasli beyaz peynir, salatalik, domates.

Aksam un tarhana corbasi. 2 litre su ictim gün boyu.
Gece yatmadan 1 bardak süt ictim.

17. 3. 2013.( Dün.)

Sabah 2 yumurta 4tane ceviz, 10 tane zeytin.
1 dilim peynir, cay. su.

Ögle. bulgur pilavi, ve yogurtlu ispanak.

Aksam. 1 tabak ispanak, su, bol cay. & kahve.

Disim cok fena agriyordu discciye gittim kanal tedavisi olacagim. Iltihaplanma olmus.

Son düzenleme:
Bebisler ve kocis uyudu bende biraz sizleri okuyum dedim bugun yorucuydu hemen uyumak istiyorum aksam yemegim 1 kase tarhana corbasi kiymali ispanak yemegi 1kase bulgur pilavi karisik salata bol leptinli geceler ayrica topik ne kadar hareketli tanismalar olmus sevindim ne guzel bi etkinlik öptüm hepinizi.

Günaydın kızlar nasılasınız bakalım ben kötüyüm çünkü okul var klasık kahvaltımı yaptım bırazdan çıkacağım staj var bugün çok yorucu geçecek benım ıcın

sevgili kaneel
çok saol ya cvp verdiğin için.akşam yemeği için muz kakao olayı kaçamak mı sence bide bunu söylesen?eger değilse bana cok ii geldi zaman zaman tekrarlarım die şeettim:)

günaydın kızlaar:)
bugün paztesi sabahın köründekalktım okula geldim ama kendimi müthiş ii hissediyoruum bide wc ye cıkabilseydim uffff
kahvaltımokula getirdim 8de yaptım
tereyagda 2 yumurta
1çb cevız
1avuciçi tulum peynir
4zeytin.
hık die doydum.
sizleri okumaktan inanılmaz keyif alıyorum ve feci motive oluyorum.sabah ilk saatte öğrencilerim 'hocam zayıfladınız mı?' die sordular mutluluktan cığlık atmak istedim.gecen carsamba basladığım için bu cuma tartılmadım.
egerki biyerde cazip bi hamurişi falan fıstık ikram edilirse direk burayı düşünüyorum kızlara ne yazarım sonra diyorum hatta mümkünse forum a bağlanıp bi iki sizi okuyorum kendime geliyorum.yaza baya kilo gitsin istiyorum hedefim büyük tam 10kilo eee kolay değil azmetmem sabretmem yediğime şükredip oturmam lazım.hepinize sevgiler selamlar:)diğer saat dersim var öpüyorum hepinizi izninizle..

Hayirli sabahlar arkadaslar

cok yogun bir haftasonu gecirdim..
saat 10 da kahvalti yaptigimdan dolayi 2 ögünle yetindim.. aslinda kahvalti kuvvetli yapilinca gercektende 6-7 saat insan acikmiyor.
ama hafta ici imkansiz, sabah saat 6da kalkiyorum gece 12de yatiyorum..

cumartesi yediklerim:
sabah: etli menemen, domates, salatalik, havuc, paprika, zeytin, peynir, 2 kayisi, 1 incir, kuruyemis
aksam: et döner, salata, ayran

pazar:
sabah: yumurta, domates, zeytin, peynir, ceviz
aksam: lahmacun, ayran, mercimek corbasi

spor
cumartesi: 2 saat yürüyüs
pazar: 1 saat yürüyüs

Spor için
kaçamaksız bir hafta sonu olmuş süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…