Ayran detoksunu yapmayanları davet ediyorum 2 günlük macerama
Ben almayayım onuAyran detoksunu yapmayanları davet ediyorum 2 günlük macerama
Ayyyy allah mı söyletti yoksa sersumum,inşallah inşallah
hayııır son kez değilll..hamişlikten sonra da başlıycan inşallah bebeemmmm
AKŞAM 7gibi canım inanılmaz tatlı çekti.akşam yemeği yemedim amaaaaaa bı muzun üstüne kakao döktüm 1 bardak tarcınlı sütle yedim.kaçamak sayılır mı bu?
ben bu hafta da yapsam ağır mı kaçar kısss...
O zaman siz de leptin hiç çalışmıyoevet gece acligina karsi birebir gelen SIRRIMI acikliyorummm............ cig aycekirdegi............ inanilmaz keyifli hem agzinizi yoruyor hem elinizi... bu arada gevis getirdiginiz icinde acliginiz gidiyor.... film karsisinda harika bir lezzet........ tavsiye ederim, hic ayranla sütle ugrasmayin, kavrulmamis, tuzsuz kabak yaa aycekirdegi citlayin.....
Bence yapma sersumum,kilosu fazla olanlar ayda 2 kez yapabilir diyo ama sen yapalı 1 hafta oldu daha,yapsan bile haftaya yap bebişim...
ben bu hafta da yapsam ağır mı kaçar kısss...
tamam datlım..ayy zaten regl de olcem..olamadım birtürlü. .ağır gelir bana haklısın. .haftaya birdaha yapabilirim ama
haftaya canım regliyi unuttum benBir yerde okudum 6 gün ard arda yapılabilir yazıyordu. Ama fazla. Bence haftada 1 gün yapılabilir... Yinede sen bilirsin canım. Ölüm orucu değil sonuçta protein alıyosun. Ve vucudumuzda yeterince yakıttımız var.
Hem haftaya reglin de geçmiş olur,daha çok vermiş olursun detoksla bebişim
haftaya canım regliyi unuttum ben
haklısın..yaa sorma bu salı son apartman günümüz de var. .artık davet falan istemiyorum yaza kadar yawwww ...çarşamba perşembe protein yaparım heralde..
Sen proteine baya alıştın sersumum,ben onu da yapamıyom yaw
dukandan kaldı bende canım..ona rağmen çok yavaş biliyorsun..onu da yapmasam noolcek bilmem..:26:
Yok canımcım , sergisi vardı ya , o vesileyle gittik.Taşınma işine daha giremedikİkiz olduğunuza göre sen de bu kadar tatlısın demek ki Keşke sen de olsaydın be
Selam Papişimmm özledik hepimiz seni
Ben de sık tartıkmıyorum artık
Leylakım da ben de artılardayız senin gibibahar geldi yürüyüşlerle kalmaz bişey sağlık versin de Rabbim inş. öptüm Papişim ben de
Çok özledik seni canım benim
Hatırlamaz mıyım bacım, kocişe saklatırdım bendeah sorma o +ları bebişim,sonbahardan beri toparlayamadık kendimizi.bende karar verdim bugün itibariyle,yürüyüşlerimi aksatmıycam asla.seninle yarışa mı girsek papişim ya birbirimizi gaza getirmek için
Aynen iyiniyetlim, sık tartılmıyorum artık,
Yarından itibaren son kez baş-lı-yo-rum diyorum
Canımmmmm . O kadar mutlu oldum ki seni ve değerli eşini tanıdığıma ,nasıl anlatabilirim bilemiyorum .Evet bugün benim sergi açılışım vardı.Sergi açılışlarında hep heyecanlı olurum ama bu sefer heyecanım iki kat arttı.Bugünüme bir anlam daha katıldı .Sen ne sıcak bir insanmışsınVallahi bu kadar beklemiyordum .Önce geldiğin için şok yaşattın ,sonrasında karakterinle Seni buldum paçana yapıştım vallahi Bilahi bırakmam seni. Sözünün eri insanları hep sevmişimdir.Zaten bu ara sözünün eri insan bulamadığımdan dolayı paçana yapışacağım Ay ne yazacağımı yine şaşırmış durumdayım.Kısaca seni çooooooooookkkkkkk sevdim ve de Şeref , mutluluk , heyecan ....vs.. Gibi duyguları bana yaşattın.Ay ben çok mutlu oldum çokkkkkk.Galiba ben çok şanslı biriyim.Bana şanslı aristokrat adını sen koymuştun Bilmişsin canım benim.
Bu arada bana "fıstık " demişsinEvet ya mütevazılığı atıyorum artık Bugün çekilen fotoğraflarıma baktım ve de kendimi tanıyamadım Aslında bugün sergi açılışı için oldukça bakımsızdım ( açılışa gelmeden önce yaşadığım moral bozukluğundan dolayı saçımı bile taramadan geldim ) Gözüme çektiğim kalemi bile arkadaşımın zoruyla orada yaptım.Ama fiziken bedenimden bir beden atmışım ben yahuuu Herzaman dediğim gibi bu sizin destekleriniz sayesinde oldu .Sennnnnn bana fıstık diyorsun ya sana ne demeli .Çok kızdım sana .Sakın zayıflamaya kalkma .Formunu koru yeter .Gözlerinden saçılan o Işık var ya ,bu gece kesin rüyamdasın Canım benim tekrar tekrar edeceğim seni tanıdığım için çooooookkkkkkkkkkkkk mutluluk duydum .(kızımda öyle) Eşinde senin kadar iyi bir insan.Saygılarımı iletiyorum.Hep o sevgi dolu kalbinizle kalın
gel pampişim yaa eksikliğiniz çok belli vallaben de cok ozledım kızlar bundan sonra daha sık gelmeye calısacam
leylakım ben kosubandımı kaldırdım evde yurumek sıkıcı artık dısarda yururum fırsat buldukca.hepbırlıkte el ele verıp yıne basarıcaz ınsaallah
ne kaa güzel bi yazı paylaştın sersumum,teşekkürleraynen ben de kanserli hücrelerin şekerle beslendiğini duyduğumdan beri,hiç yemek istemiyorum korkuyorum böyle şeyleri yemekten
Canımmmmm . O kadar mutlu oldum ki seni ve değerli eşini tanıdığıma ,nasıl anlatabilirim bilemiyorum .Evet bugün benim sergi açılışım vardı.Sergi açılışlarında hep heyecanlı olurum ama bu sefer heyecanım iki kat arttı.Bugünüme bir anlam daha katıldı .Sen ne sıcak bir insanmışsınVallahi bu kadar beklemiyordum .Önce geldiğin için şok yaşattın ,sonrasında karakterinle Seni buldum paçana yapıştım vallahi Bilahi bırakmam seni. Sözünün eri insanları hep sevmişimdir.Zaten bu ara sözünün eri insan bulamadığımdan dolayı paçana yapışacağım Ay ne yazacağımı yine şaşırmış durumdayım.Kısaca seni çooooooooookkkkkkk sevdim ve de Şeref , mutluluk , heyecan ....vs.. Gibi duyguları bana yaşattın.Ay ben çok mutlu oldum çokkkkkk.Galiba ben çok şanslı biriyim.Bana şanslı aristokrat adını sen koymuştun Bilmişsin canım benim.
Bu arada bana "fıstık " demişsinEvet ya mütevazılığı atıyorum artık Bugün çekilen fotoğraflarıma baktım ve de kendimi tanıyamadım Aslında bugün sergi açılışı için oldukça bakımsızdım ( açılışa gelmeden önce yaşadığım moral bozukluğundan dolayı saçımı bile taramadan geldim ) Gözüme çektiğim kalemi bile arkadaşımın zoruyla orada yaptım.Ama fiziken bedenimden bir beden atmışım ben yahuuu Herzaman dediğim gibi bu sizin destekleriniz sayesinde oldu .Sennnnnn bana fıstık diyorsun ya sana ne demeli .Çok kızdım sana .Sakın zayıflamaya kalkma .Formunu koru yeter .Gözlerinden saçılan o Işık var ya ,bu gece kesin rüyamdasın Canım benim tekrar tekrar edeceğim seni tanıdığım için çooooookkkkkkkkkkkkk mutluluk duydum .(kızımda öyle) Eşinde senin kadar iyi bir insan.Saygılarımı iletiyorum.Hep o sevgi dolu kalbinizle kalın
ben de cok ozledım kızlar bundan sonra daha sık gelmeye calısacam
leylakım ben kosubandımı kaldırdım evde yurumek sıkıcı artık dısarda yururum fırsat buldukca.hepbırlıkte el ele verıp yıne basarıcaz ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?