Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın
c.tesi : sabah 3 yumurtalı omlet
4 de mercımek köftsı
pazar
sabah 2 yumurtalı omlet 1
haşlanmış yumurta
zeytın peynır ıncır cevız
4 de mercımekı köftesi
p.tesi
sabah 2 yumurtalı melemen

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum karatay diyetiyle yaşamak istiyorum resmen ya süper bir diyet :)))
6 ay önce doğum yaptım ve kilolarımdan kurtulmak kızkenki halime geri dönmek istiyorum. çalışıyorum o nedenle kahvaltımı iş yerine getiriyorum sabah hazırlayıp.
bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım biraz önce. çok fazla yazamam fakat günlük bildirimlerimi yapıcam inşaaallah. iş,çocuk, ev derken hiç boş vaktim olmuyor çünkü. kilo bildirimini haftaya yapıcam inşaallah .

Bu galiba sadece bende işe yarıyor

O zaman yediklerinizi dikkatlice izleyin. Hangisi wc yi kolaylaştırıyorsa onu yapın. Mesela bazılaında süt kabuzlık yaparken bazılarında hemen wc ye gönderiyor. Bende wc hızlandırıyor mesela

Spor için Hafta sonu için ayrıca tebrik ederimm

Herkeslere Günaydın;

3 Günlük menüm;

Cuma:

Sabah: sıcak süt-Adaçayı-5 gün kurusu

09:15 2 yumurta-çeçil peyniri-5 zeytin- salatalık-maydonoz-siyah çay

13:00 köfte-az yeşillik-ezogelin çorbası-yoğurt ve acı sos

19:00 köfte salata menü

Cumartesi:

10:00 5 gün kurusu
12:00 2 yumurtadan tavuk köfteli omlet, beyaz peynir yeşil zeytin
19:00 2 çubuk meyve

Cumartesi günü böyle oldu akşam bir konsere gittim orada da yiyecek tek şey çubuklaara takılmış minicik meyvelerdi inanılmaz bir kazıkla onları yedim hani toplasınız 1 tane meyve etmez kürdana takar gibi minicik kesmişler bide fahiş fiyatlar.

Pazar: 5 gün kurusu

12:00 şahane bir kahvaltıdaydık fakat yaptığım tek kaçamak tadımlık sosis ve janbondu gerisi klasık peynirli yumurtalı salatalıklı kahvaltı.
19:00 3 kuru köfte-dil peyniri-2 çiğ köfte-ayran

Günaydınlaaarrrr
Hafta sonu regl olduğum için belki de kaçamaklıydı:26::26:
Akşam kızımla yaş pasta yaptık.. Eşim kızım oğluş yedi ben tadına bakmadım bile.. Sabah 2 çatal aldım sadece
Bu sabah
2 haşlanmış yumurta
fındık ve badem
çeri domates ve salatalık
7-8 siyah-yeşil zeytin
çeçil peyniri
2 çatal pasta
çay

4 omega 3
hepinize iyi haftalar ve afiyet olsunnnn

ne kaa güzel bi yazı paylaştın sersumum,teşekkürleraynen ben de kanserli hücrelerin şekerle beslendiğini duyduğumdan beri,hiç yemek istemiyorum korkuyorum böyle şeyleri yemekten

Evet Leylakım yaaa ben artık şekerli şeyler pek yiyip içemiyorum. Ama babam kolon kanserini atlattı çok şükür.. Bir de ona anlatabilsem.. Bir oturuşta tepsi baklavayı yer o derece yani yineleyecek diyorum bana mısın demiyo

Bir arkadaşımız akşamları süt ayran yerine kavrulmamış çekirdek çitleyin demiş..

Bu yasak.. Arkadaşlar akşam 8den sonra ben süt dahi pek içmiyorum (çok acıkmışsanız o başka)benden söylemesi Hocamız kesinlikle yasaklamış

Ahhh ah anneler babalar geçen telefonda anneme yarım saat karatay diyetini anlattım kendisi ben yapamam dedi ayrıca da bana yaptığım için kızdı. Annem özellikle aldığım kilolardan sonra sevindi resmen ya kendisindeki kilolara kızıyor ben alınca mutlu oluyor iyi bişeymiş gibi

Ben içtim valla hemde tarçınlı :18:

Kızlar yarın tartılıyorum Kociş tartacak beni O yüzdeeen bugun ayran detoksu yapıyorum.

geçmiş olsun canım
lodosta benim de başım çok ağrır ve ağrı kesiciye rağmen geçmez dehatta alerjim de azar o gün
sağol canım,çok pis bi ağrı hakkaten,evlerden ırak olsunbugün daha iyiyim şükür...bantları kaldırmışınız,ben de sıkılıyorum bantta yavv,akşam yürüme şansım olmadığından öğlen arası yürüyorum
2kucuk cocukla epey zormus ama ben zoru basarmayi cok seviyorum ve ben galip gelecem yalniz olmadigimi gormek cok guzel destek icin teşekkürler
maşallah canımben burada aktif olmadan da okurdum topiği ve senin azmini,o güzel sebzeli menülerini,sporunu hep gıptayla izlerdim,eminim ki bu sefer de başaracaksın..daha da zor olsa bile
geçmiş olsun tatlım..çocuklara da..neyse ki eşin yardımcı..acil şifalar olsun hepinize
sağol canım,insanın dünyası kararıyo valla ya..
geçmiş olsun canm çk yorulduğumda bir de çok yüksek seste benimde öyle başım ağrır genelde
mesela yarın stajım var öğrenciler başımı ağrıtıcak eminim
teşekkür ederim canım,sen de dikkate et,benim kafa kaldırmaz olmuş o sesleri demek ki,kaporta eskiyo herhalde

hoşgeldin canım ya,özledik valla..hadi yürüyüşleri artıralım da kurtulalım şu yağlardan,en önemlisi de bi daha almayalım,benim 4 senede verdiğim kiloları toplasın yokolmuştum şimdiyebıktım beyaa

Canan Karatay Diyet Önerileri

Prof. Dr. Karatay, meyvede de şeker bulunduğuna dikkati çekerek, “Meyve sabah kahvaltıda peynirle yenebilir. Çok da güzel olur. Biz de kuru meyveleri sabah kahvaltısında öneriyoruz. Ancak ölçülü yenecek. Meyve bütünüyle tüm lifleriyle yenmeli. Ancak hareket etmeli, yürüyüş yapmalısınız. Akşam yiyip yatmak tehlikelidir” bilgisini verdi.

Hipokrat'ın “Uzun yol yürüyen uzun yaşar”, İbn-i Sina'nın “Yaşınız ilerledikçe yürüyüşünüz artacak” şeklindeki sözlerini hatırlatan Prof. Dr. Karatay, mutlaka insanların kendi temposuyla her gün 20 dakika yürümesi gerektiğini vurguladı.

İbn-i Sina'nın “Günde 2 öğün önemlidir, 3. öğün hastalıktır” dediğini, Hz. Muhammed'in de günde 2 gün yemek yediğini kaydeden Karatay, “6 öğün, 8 öğün... Bunlar sağlığımızı bozar, karaciğerimizi yağlandırır” dedi.

“Hangi öğünü atlamalıyız? Öğle yemeğini mi akşam yemeğini mi?” şeklindeki soruyu ise Karatay, “Herkes kendine göre. Örneğin pazar günü güzel bir kahvaltı yaptığınızda öğleyin acıkıyor musunuz? 2 öğün sağlıklıdır” yanıtını verdi.
Karatay, en sağlıklı yoğurt ve tereyağın evde yapılan olabileceğini de sözlerine ekledi.

Pampişim ben de seni hiç unutmadım canımmmmm...Gerçekten gel artık ya , çok ösledim ben seni

Ah tatlım ya , bu ne çok iltifat , valla mahçup oldum okuyan kızlar beni çok matah bişi zannedecek... Biz de inan aynı şekilde o kadar mutlu olduk ki seni tanıdığımıza , iyi ki gitmişiz de tanışmışız dedik...Yani direkt şu hissi aldım senden ; asla kötülük yapamayacak biri , asla yalan söyleyemeyeck biri...O kadar temiz...Çok zamandır denk gelmediğim kadar iyilikle dolu ....
Hangimiz daha şanslıyız bilemedim...Yapış canımcım bana , ben de yapışıcam sana Kadınlar kulübü ne kadar güzel bişeye vesile oldu
Bu arada gerçekten çok güzeldin , gerçekten fıstık gibisin , ben hiçbir fazlalık görmedim inan.Kocam da habire abla-kardeş gibi duruyolar deyip durdu.Bence fazla zorlayıp sıkma kendini bu diyet işleri için.Sen bir bütün olarak çok güzelsin.
Mükemmel ev sahipliğin için tekrar çok teşekkürler.En kısa zamanda görüşmek ümidiyle , ikimiz de sevgilerimizi yolluyoruz

NOT : Kızlar havalar düzeliyo artık , İstanbul çapında bir organizasyon yapmaya çalışalım mı önümüzdeki zamanlarda ?

canım ya bende aynen senin gibiyim gece yarısı eşimi pastaneye gönderdiğimi bilirim
yazdıkların doğru, seni tebrik ediyorum valla şeker de alkol gibi, sigara gibi tiryakilik yapıyormuş. Anlattıklarını kafama yazdım.

benimkiler karatay hocaya hak veriyolar,tv de çıkınca ilgiyle izliyolar ama iş yapmaya gelince ekmekten bi türlü vazgeçemiyolarhadi bakalım yarın tartı yüzünü güldürsün de sen kazan iddayı

birdy selam tatlım,melexinle tanışmışsınız sonunda, sergiye katılıp destek vermişsin,okuyunca çok mutlu oldum,belki komşu da olursunuz bakarsınikinizin birbiriniz hakkındaki fikirleri ne güzel..biz de bunları okuyunca sizleri daha da çok sevdik valla..en azından kendi adıma öyle oldu

benimkiler karatay hocaya hak veriyolar,tv de çıkınca ilgiyle izliyolar ama iş yapmaya gelince ekmekten bi türlü vazgeçemiyolarhadi bakalım yarın tartı yüzünü güldürsün de sen kazan iddayı

Bugün 60 lı rakamları gördüm. Dün lavaş yemiştim valla nasıl korku içinde yattım bilemezsin. Umarım kalıcı olarak kurtulabilirim. Bu detoks işimi kolaylaştırır uamrım. Kahvaltımı şimdi yapıcam acaba geç mi kaldım.

Bide bulgur yerine tam bugday ile yapanlar oldu mu ya. Bulgur fena bişey ya o yüzden merak ettim. :44:

haklisin canim.. ben baslarda aksamlari süt iciyordum ama icmeyince daha iyi bir sonuc aliniyor tartida.

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik hoşçakalın

Malzemelerimi hazırlamaya gidiyorum
benıde gaza getırdın canım bende bugun basladım ama bıraz farklı deneyecegım ben
bakalım ne olucak sonucbenım de acılen cok cok kılo vermem lazım.Hamılelıgımde 30 kılo cıvarı aldıgım ıcın olay oldu
cok dalga gectıler.karatayla su an hamılelık kılolarımdan sadece 7 kılo kaldı.dıgerlerıde oncekı hatalarımdan
12 nısana memlekete gıdıyorum ıyı gorunmem lazım annem kaynanam Allaah:18::18:

paylaştığın 140 kilodan 90 a düşen adamın hikayesini akşam mutlaka eşime okutucam,kendisi 120 ye dayandıgerçekten kurukayısıyı öyle yese yine de kilo verirmi ki ..denettiricem mutlaka..o da tatlıya dayanamadığından 3-5 verip alıyo..dikiş tutturamıyo,belki kuru kayısı keser tatlı isteğini..

kızlar işlerim kaldı,ben biraz çalışiyim öğlen yürüyüşe çıkıcam,inşallah rüzgar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…