Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen: 3 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe mantar sote
cacık

akşam: 2 adana
5 çiğ köfte
salata
ayran
kahve

yarın tartı günüüüüüüüüüüüüü...gr azaldıysam ne mutlu bana...

hep beraber verecez cıss yiyeni çantalar bavullar bekliyo

Cıs yiyen bi ceza ödesin ya. Böyle olmuyor. Bişey bulalım. Daha önce uyguladığınız bişey varsa onu da yapabiliriz. Tabi yiyip de cısları yemedim diyen olacaksa hiç gelmesin buraya daha iyi. Kendini kandırmış olur

kaybettiğine üzüldüm
ayda 5 kg süperama kaçamak yapma artık

kaybettiğine üzüldüm
ayda 5 kg süperama kaçamak yapma artık

Yarın toplamda kaç kilo verdiğimi paylaşırım. Zaten geçen hafta aldığım bir karar ile kilo takip çizelgemi Cumadan cumaya değiştiriyorum. Yarın 5 marttan beri toplam verdiğim kilo belli olacak 5 nisan da cumaya denk geliyo zaten Tam da denk geldi. 1 ayda toplam verdiğim kilo inşallah kilo almazsam 5 kg nin bile üstünde olabilir. Ben toplam 15 kilomu 3 ayda vermeyi planlamıştım. Bu hesaba göre tutar gibi ama kaçamağı azaltıp sporu artırmam lazım. Çünkü yavaşlayacak.

oleeeeey yarın listedeyiiiim...
geçen hafta 500gr vermiştim bakalım bu hafta ne olacak....biran önce sabah olsun tartılayım...

2 bardak su içip bacak basen hareketleri yapıcam...

Uuuuu tarif süppermiş , benden çok teşekkür eder misin eşine ? Tabi anlatımın için de sana çok teşekkürler
.Dondurucuda var , ilk uygun menüde yapıciiimmmm

iyi akşamlar benide listeye alırmısınız 13.03.2013 de başladım sizlerle beraber bende vereceğim bu kiloları aç kalmadan diyet yapmak harika

canım senin kendi başladığın tarih değil bize katıldığın tarih başlangıç sayılıyor..herkes öyle giriyor listeye..bu mesajı da 20 martta yazmışsın..

canım senin kendi başladığın tarih değil bize katıldığın tarih başlangıç sayılıyor..herkes öyle giriyor listeye..bu mesajı da 20 martta yazmışsın..

üye oldugumda beklemem gerekti ondandır 2 gün sonra yazmaya başladım sağlık olsun haftaya artık

listeye kadar azıcık daha veririm inşallah

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçtım.Hepinize iyi geceler , yarın için herkese bol şans ...

canlar merhabalar..kilo almaktan bıkmış şu arkadaşınıza alırmısınız gruba..

canımm hoşgeldin aramıza

bu hafta liste sırası bende. sersumcum da saolsun listeyi hazırlamış bende ondan kişi listesinin kaydını aldım. umarım yarın tartı yüzümüzü güldürür. gerçi ben 1-2 haftadr tartıda gülmyi unuttum ya neyse. yarında pek gülücekmişim gbi gelmiyor. regl oldum şişim hepten. umarm sizler gülersiniz

bu arada akşam ki menümüde paylaşayım;
çorba
tavuk sote
yoğurt
salata

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ??

ben bugunde tum gun isteydim .. uzuuuuuuun ve yorucu bir gundu ..

bugun yediklerim;

sabah; kk karatay kahvaltisi

ogle; 2 dilim kek ( organik dukkandan alinmis unsuz ama bol kalorili ) sut

aksam; kuzu iskembe corbasi , 2 kofte , 1 kase kuru yemis
kahve
cay su

spor ; Leslie sansone ile 3 miles .. yorucu ama kacamaklarim gitti galiba ,,

Bol kacamakli ama bol haraketli bir hafta oldu .. bakalim yarin ne olacak .. Yarin cok erken kalkacagim yarim gun calisacagim.. o nedenile bildirim yapamaya bilirim .. simdiden biline

selam kızlar nasılsınız

dün kabus gördüm rüyamda ekmek yiyordum artık bilinç altıma nasıl işlemişse karatay

bugünkü menüm
2 yumurta,8 zeytin,peynir,domates,salatalık,yeşillik,1 çayb. ceviz,çay

öğlen
yeşil fasulye,ayran

akşam
balık,salata

güzelmiş menün kek hariç olmaz ama bende isterim kek börek makarna çikolata tekrardan makarna

Donların hatrına çantalamıyorum Ama sen genel olarak sporunu hiç aksatmadın canım braaavo

Herkese hayırlı geceler. 12 gündür karatay diyeti uyguluyorum ve günde 1 saat yürüyorum. Sanırım ilk sonucumu aldım ve paylaşmak istiyorum. 84 kilo ile başlamıştım. Bu sabah aç karnına tartıldım ve regl döneminde olduğum halde 81.7 geldim. Belim ve bacaklarımın üst kısmı kıyafetlerimden de gördüğüm üzere biraz inceldi. Çok mutluyum. Pes etmek yok yola devam.

üye oldugumda beklemem gerekti ondandır 2 gün sonra yazmaya başladım sağlık olsun haftaya artık

listeye kadar azıcık daha veririm inşallah
daha iyi kilo verirsin canım..
Hadi sersum yarın inşallah 75 göz kırpar sana , bu arada şu 9 luçay başlıbaşına işe yaramıyor değil mi?
75 daha zor canım..76 lı rakamlara razıyım bu hafta..bakalım.. 1 haftadır içmiyorum canım..haftaya yine başlıyacam..sadece metabolizmamı hızlandırsın diye içiyorum zaten..tek başına faydası olan hiç bir şey yok bence..
geçmiş olsun canım..regl sonrası 3 gün daha bekle öyle tartıl canım..şişkinlik 3-4 gün daha sürüyor..
sağol canııımbi engel daha çıkmazsa burdayım artık bacım

afiyet olsun sersumumyürüyüş için de

Kızlar ben kaçtım.Hepinize iyi geceler , yarın için herkese bol şans ...

rica ederim..

daha listeye yeni girecekler de var ama hiçbiri bu hafta listede değil..sonra eklerim..

kolay gelsin canım..

tebrikler..

Son düzenleme:

çok sağolasın hatunlar...artık burdayım..eşimle artık karatay teyzemizin izindeyiz..

bende hemen bugün kü menü mü paylaşayım..
sabah;
4 adet kayısı,5 adet ceviz
domates,maydanoz
peynir,zeytin,haşlanmış yumurta

öğlen;
limonlu zeytinyağlı kereviz yemeği
keten tohumlu yoğurt

akşam;
z.yağlı pırasa
tost makinesinde tavuuk
ayran
salata

3 lt su.1 saat yürüyüş..

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…