- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
sersum tabii ki kabulediyorum ben listeye girmiştim ama 2 hafta bildirim yapmayınca attın beni listeden
sağol canım.ben burada olup da en yavaş kilo verenlerden biriyim ..yaşım ve metabolizmam gereği çok yavaş da olsa veriyorum..aç kalmıyorum sağlıklı besleniyorum daha ne olsun. .burda haftada 1-1.5 kg veren arkadaşlarım bile oluyor. .ama durgunluk dönemi de olmuyor değil..moral bozmak yok..
İyi akşamlar arkadaşlar, yarın için gazanız mübarek olsunHemen çatlayan midemle yediklerimi yazayım..
Sabah, yımırtam kalmadığı için dün akşamki tavuk soteden yedim, soğuk çok hoşuma gidiyor, yanında az peynir, zeytin ve ceviz..
Akşam, 1 parça balık, somonlu pancarlı salata ve mercimek köftesi.. Ne zamandır (1-2 aydır) çok istiyor ama hep erteliyordum, dün de epey muhabbeti geçince bu akşama yaptım ama çok yapmışım ya, bayağı da yedim yani :26:
Aralıksız 60 dakikada yürüdüm, 8100 adım yapıyordu, call 2 yaptım..
Selam şekerler nasılsınız çigdem cısslara dokunmadım ve protein yaptım sözümü tuttum canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
akşam
3 köfte salata 2 kaşık yogurt yeter dimi yarın ne çıkacaz bakalım tartıda
Selam şekerler nasılsınız çigdem cısslara dokunmadım ve protein yaptım sözümü tuttum canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
akşam
3 köfte salata 2 kaşık yogurt yeter dimi yarın ne çıkacaz bakalım tartıda
sağol canım.ben burada olup da en yavaş kilo verenlerden biriyim ..yaşım ve metabolizmam gereği çok yavaş da olsa veriyorum..aç kalmıyorum sağlıklı besleniyorum daha ne olsun. .burda haftada 1-1.5 kg veren arkadaşlarım bile oluyor. .ama durgunluk dönemi de olmuyor değil..moral bozmak yok..
ohh canım..hadi geçmişler olsun..miss gibin otur artık..gel ama buraya özlüyoz senii
akşam yemeğim
tavuk sote
1 yumurtalı çılbır sarımsaklı yoğurtlu(bu çılbır olayı çok kolayıma gitti ve çok leziz oluyor..üstüne de erimiş tereyağında toz kırmızıbiber
enfes oluyor..)
2.5 km yürüdüm
canım nasılsıngeçen hafta iddaayı kim kazandı merak ediyorum
ne kadar sürede verdiniz kilonuzu bu arada güle güle oturun mis gibi olmuştur
sağol canım,sen de aramıza hoşgeldin
ben tüm kilomu 10 ayda vermiştim fakat son aylarda yerimde sayıyorum malesef
inşallah bende vereceğim hızla verilen kilolar üstüne koyarak fazlası ile alınıyor sizlerle bozmadan devam edeceğim azimle
canım nasılsıngeçen hafta iddaayı kim kazandı merak ediyorum
Ben kaybettimAllahtan çok fazla bişey istemiyo da yırtıyorum. Yoksa yanmıştım.
Bu aralar bende yavaşladım bu arada kaçamak yaptım 2 gün. Aslında bu haftayı çok güzel bitirmiş olacaktım ama kaçamak 2 günde üst üste yapıncaaaaa e haliyle durdum hatta verdiğim kilonun bir kısmını geri aldm. Artık daha azimli olucaz inşallah haftaya5 nisanda 1 ayımı doldurmuş oluyorum o zamana kadar toplamda 5 kilo vermiş olmayı istiyorum. İnşallah veririm. Verdim gibi aslında hedefimi tutturucam galiba. Neyse yarın bi bakalım duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?