Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar meraba okuldan geldim ve yemegimi yedim 1 tabak kuşbaşı 1 bardak ayran
yarım avuç kadar kuruyemiş 1 incir

ne zaman et tarzı bişi yesem canım mutlaka tatlı da çekiyor sizde de oluyor mu :26:

teşekkrler cnm bıktım bu kilolardan artık biran önce verecem kararımı verdim artık
ilk zamanlarda kaçamaksız uygularsanız çok güzel kilo verebilirsiniz zamanla yavaşlıyor ama daha çok dikkatle yine de veriliyor merak etmeyin hepbirlikte zayıflayacagız

ilk zamanlarda kaçamaksız uygularsanız çok güzel kilo verebilirsiniz zamanla yavaşlıyor ama daha çok dikkatle yine de veriliyor merak etmeyin hepbirlikte zayıflayacagız

öyle cnm doğumdan sonra 25 kilo verdim ve 60 olarak 6-7 ay öyle durdum ve 2 yıldırda 74 le devam ama artık olmuyor verecem

canım mercimeği o yöntemle pişrmek mümkün değil tabiisi..brüksel lahanası buharlı pişiricide güzel oluyor

Hmm. Buharlı pişiricim yok ama şöyle bir şey yapsam; mercimekleri kaynatsam. Sonra brüksel lahanalarını ikiye bölüp soğan salça zeytinyağı ile kısık ateşe koysam çiğden. Onlar pişmeye yakın mercimekleri eklesem. Acaba dibi falan tutar mı? Bütün sebzeler böyle çiğden pişirilebilinir mi acaba..

Bu arada dişçiye gittim. Ağzımda iğrenç ilaç tadı kaldı, suyu zorla içiyorum

Ama yarım saatten fazla hızlı tempo yürüdüm hafif yokuş yukarı. İnsan ne mutlu oluyor ya hu!

negüzel..hoşgeldin aramıza
teşekkrler cnm bıktım bu kilolardan artık biran önce verecem kararımı verdim artık
hoşgeldin doğru yerdesin
canım kısık ateşte de olsa az su eklemelisin bence..mercimeklere de pişirecek kadar su koyarsan yeterli olur..ya da tencere içi için buhar pişirici aparatlar var onlardan da alabilirsin..
geçmiş olsun bu arada..

akşam yemeğim

tavuk sote
1 yumurtalı çılbır sarımsaklı yoğurtlu(bu çılbır olayı çok kolayıma gitti ve çok leziz oluyor..üstüne de erimiş tereyağında toz kırmızıbiber
enfes oluyor..)

2.5 km yürüdüm

seni gidi senii
dersler ne durumda..kıss gezip gezip sınıfta kalma bi de..memleketimde havalar nasıl..off çok ösledim yawww

Yok dersler iyi durumda annem. Kalırmıyım hiç sınıfta aaa ayıpsın :) Memleketinde havalar soğuk ve yağmurlu. yani geldiğimden beri öyle. dün gece bayagı yogun bir yagmur vardı. Güneşi göremedim daha

Azimli Sersum , yapmışsın gene ziporunu

eferimm.. olsun yağmırlı da olsun güzeldir..
Oyyy evet Sersumum alt takımlar toparlanmış , yabadabaduuu
amanın ne sevindimm..önemli mevzuu
Azimli Sersum , yapmışsın gene ziporunu
yarın bakalım noolcek merak ediyom..şu 76 yı görsem artık

Son düzenleme:
teşekkürler sersum canım...maşallah karatay teyzem ne güzel zayıfltamış sizleri..
ne kadar süredir karatay yapıyorsun canım

sağol canım.ben burada olup da en yavaş kilo verenlerden biriyim..yaşım ve metabolizmam gereği çok yavaş da olsa veriyorum..aç kalmıyorum sağlıklı besleniyorum daha ne olsun..burda haftada 1-1.5 kg veren arkadaşlarım bile oluyor..ama durgunluk dönemi de olmuyor değil..moral bozmak yok..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…