Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69.10000 gr
Bu hafta kilo : 69,000 gr ( regl 4.günüm )
Fark : -0.100 gr
Fark yüzdesi : -0.144
Toplam Fark: -2,200gr
Spor:bu hafta hiç yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

Son düzenleme:
kilo bildirimi

rumuz:yklm
başlangıç tarihi:15/02/2013
başlangıç kilo:76.5
geçen haftaki kilo:74.5
bu haftaki kilo:73.8 (reglimin4.günü inanamadım kızlar)
fark:700
toplam fark:2.700
yüzde:1.07( liste yapan arkadaşım doğrumu yaptım bilmiyorum sende hesaplarmısın)
spor: bu hafta yok
beden :42-44

Cigdemcim bisey sorucam son yaptigim tahlillerde demir eksikligi cikti,canan hoca demir eksikligi olanlar kilo veremez diyor,bu ara ondan da durdu sanirim,gerci eskiden de vardi,neyse benim ferritin 5 cikti,normal deger 13 ile 150 arasinda,doktor da demir hapi verdi ama ben o hapi icemiyorum,hep afedersin cikariyorum,ignesi yok mu dedim,o da var ama cok tehlikeli ,deri altina kacarsa apse yapar ve cok zor gecer dedi,sen ne dersin bu igne icin canim

kilo veren arkadaşları tebrik ederim bu hafta listede değilim o yüzden bildirim yapmıyorum ama çok sevindim tartıda

kahvaltı

3 gün kurusu 1 muz 2 dilim eski kaşar fındık zeytin (yumurta yemek istemedim)

:13::13::13::13:

teşekkür ederim kızlar

geçmiş olsun doktor dogru demiş büyük kızıma yaptırmak zorunda kalmıştık mor mor olmuştu 3 yılda anca geçti

rumuz: rosarugosa
başlangıç tarihi: 18 mart
başlangıç kilo: 60
geçen haftaki kilo: 60
bu hafta kilo: 58.7

haftalık yüzde:
fark: -1,300
toplam fark: 1.300
beden: 38
spor: yok

kızlar haftalık yüzde hesabı ne nasıl yapılır bilemedim .
menü bildirimi de yapayım

Kahvaltı : karatay kahvaltısı

Canım damardan verilen formları var ama çarpıntı falan yapıyor. Hastane ortamında olması daha iyi tabiki. Yani doktor haklı ama biz uygulayıcılar damarda mı değil miyiz dye kontrol ediyoruz zaten.Bnim de şuan düşük belkide biraz yükseldi bilmiyoum. Ama kilo vermeye başladım. Bu sadece bir etken. Daha yavaş veriyorsun orası kesin. O verilen süspansiyonları da koklayarak değil tadını almadan nefessiz iç. Zaten tad alma yutaktan itibaren hissetmediğin bişey nefessiz onu içip ardından da katı bişey atıp veya su atıp tadını bastırabilirsin canım. Bide öyle dene bakalım. Bir diğer konu da ferritinnim benim de 4 tü canım. Sen daha çok demir yapan besinler tüketmeye çalış 1 ay boyunca hiç ama hiç yükselme olmadıysa o zaman ilaç takviyesi alabilirsin. Bu arada hgb de önemli tabi. Bir de b vitaminine baktır. b12 de 123 tü benim alt sınırın da altında. Şimdi bu diyete başlayalı 1.5 ay olunca ben de gidip tahlillerime baktırıcam. Geçmiş olsun.

yeni eve mi tasındım canım
güle güle otur insallah

sağol canımtaşınalı 2 ay oldu fakat tuvalet-banyoda sorun çıktığı için sil baştan temizlik yaptım

çok geçmiş olsun canım

sersumuuuuuuum,çok sevindim bacım tebrikler

selam kızlar ınsallah hepınız tartıda guzel sonuclar gorursunuz

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:72.4
fark:-700 gr
spor:bu ara pek yok(

günaydın kısslarherkes ne güzel kilolar vermiş öyle,tebrik ediyorum hepiciğinizi
ben de - lerdeyim.hastayım çok,iştahım hiç yokböyle giderse daha da düşücem galiba çünkü hiçbişey yiyemiyorum:2::2:

Kahvaltım 11:00

2 doğal yumrta +2 kk köy peyniri omlet

1 çay bardağı ceviz içi
4 fincan yeşil çay

Akşam yemeğine kadar 1/2 lt lt limonlu su + 1 lt kaynak suyu

:126:

geçmiş olsunbi tavuk çorbası yap iç iyi gelir birazda limon sık sıcak sıcak kaşıkla derim
süper kilolar gitmiş

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine :2:

rumuz:beyhan25
başlangıç tarihi:10,01,2013
başlangıç kilo:74
geçen haftaki kilo:67,1
bu hafta kilo: 67,5
haftalık yüzde:+%0.54
fark:+400
toplam fark:6,5kg
beden:42-44
boy:1.55

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…