- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.6 kg
bu hafta kilo: 76.5 kg
haftalık yüzde:%1.417
fark:--1100gr
toplam fark:8.5 kg
beden:42-44
spor:4 gün 2.5-3 km yürüyüş
herkes benim gibi mutlu olsun inşallah..:119::119::119::124::124:
adıgupse tekrar kolay gelsin canımm..
Kızlar selam , herkese güzel bir Cuma diliyorum , inşallah herkes güzel sonuçlar alır.
Sersumcum harikasın yaaaaa , resmen kendini aştın bu hafta , çok ama çok TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kızlar bende bu hafta bir gelişme yok , haftaya Allah kerim.....
rumuz:Birdy
başlangıç tarihi:---
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:43.8
bu hafta kilo: 43.8
haftalık yüzde:%0
fark:0
toplam fark: +0.8
beden:34
boy:1.50
spor: Bu hafta hasta olduğum için yapamadım maalesef.Sadece dün 1 saat yoga yaptım...
Adigupsecim kolay gelsin ve şimdiden ellerine sağlık canım...
Bildirim:29.03.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:89.5
Bu hafta:89.5(regl öncesi)
Fark:0 gr
Fark yüzdesi:%0
Toplam fark:-3.500 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 2 gün yürüyüş
reglimin eli kulağında,aslında geçen haftaya göre incelip hafifledim ama tartıya yansımamış,sanırım haftaya baya bi gidecek,napalım sabırtatlı krizine girmemek için hergün kuru kayısı yiyorum,süt içiyorum,canım bişeyi çok çekerse 1 lokma yiyorum,hergün tartılmadığım için bunlar kilo verişimi engelliyormu bilemiyorum ama böyle mutluyum,aksi halde 3 gün sabredip 4. gün bozuyorum
adigegupse kolay gelsin canım....
selam kızlarr bağlantım kötü bayağı, zor geldim siteye,ben de diyet miyet yok ama bildirim yapıyorm, yani bir gün yeniden başlayıp kilo vereceğime inanıyrm
rumuz :brüxelles
başlangıç kg:69
geçen hafta: 71
bu hafta: 71
haftalık.%: % o
hedef: 66
listeyi yapan arkadaşa kolay gelsin, selam, öpüyorum
Cigdemcim bisey sorucam son yaptigim tahlillerde demir eksikligi cikti,canan hoca demir eksikligi olanlar kilo veremez diyor,bu ara ondan da durdu sanirim,gerci eskiden de vardi,neyse benim ferritin 5 cikti,normal deger 13 ile 150 arasinda,doktor da demir hapi verdi ama ben o hapi icemiyorum,hep afedersin cikariyorum,ignesi yok mu dedim,o da var ama cok tehlikeli ,deri altina kacarsa apse yapar ve cok zor gecer dedi,sen ne dersin bu igne icin canim
Cigdemcim bisey sorucam son yaptigim tahlillerde demir eksikligi cikti,canan hoca demir eksikligi olanlar kilo veremez diyor,bu ara ondan da durdu sanirim,gerci eskiden de vardi,neyse benim ferritin 5 cikti,normal deger 13 ile 150 arasinda,doktor da demir hapi verdi ama ben o hapi icemiyorum,hep afedersin cikariyorum,ignesi yok mu dedim,o da var ama cok tehlikeli ,deri altina kacarsa apse yapar ve cok zor gecer dedi,sen ne dersin bu igne icin canim
yeni eve mi tasındım canım
güle güle otur insallah
Selam kızlar nasılsınız
Ben çok fena öksürüyorum uykudan uyandırdı, size bakayım dedim
Bu ara bi de eski kötü alışkanlığım baş gösterdi gene, öksürüğü de bahane edip geceleri bişeyler yiyorum, az önce de ekmekle pekmez yedim ama hiç de geçirmedi
Bu sefer doktora da gitmedim , evde bişeyler içtim ,kendiliğinden geçer diye bekledim ama daha beter oldu
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.6 kg
bu hafta kilo: 76.5 kg
haftalık yüzde:%1.417
fark:--1100gr
toplam fark:8.5 kg
beden:42-44
spor:4 gün 2.5-3 km yürüyüş
herkes benim gibi mutlu olsun inşallah..:119::119::119::124::124:
adıgupse tekrar kolay gelsin canımm..
selam kızlar ınsallah hepınız tartıda guzel sonuclar gorursunuz
bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:72.4
fark:-700 gr
spor:bu ara pek yok(
Herkese günaydıııınnnnnnnn :118:
Geçen haftanın şişliğini attım. Dün spor yapamadımArtık her gün 2 mil Leslie yapıcam inşallah. Gün aşırı da + 1 mil ekleyeceğüm. Bu haftaki spor planım bu kıssslar
Glelim bildirime çok mutlu oldum sabah şok geçirdim
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72500 gr
geçen hafta kilo:70000 gr
bu hafta kilo:67800 gr
fark:-- 2200 gr
yüzde:-- %3.14
toplam fark:--4700 gr
beden:38-40
spor:Haftada 3- 4 gün Leslie 2-3 mil. ( Düzenli spor yapmadım kaçamaklardan hemen sonra 3, diğer zamanlar 2 mil)
günaydın kısslarherkes ne güzel kilolar vermiş öyle,tebrik ediyorum hepiciğinizi
ben de - lerdeyim.hastayım çok,iştahım hiç yokböyle giderse daha da düşücem galiba çünkü hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
günaydın kısslarherkes ne güzel kilolar vermiş öyle,tebrik ediyorum hepiciğinizi
ben de - lerdeyim.hastayım çok,iştahım hiç yokböyle giderse daha da düşücem galiba çünkü hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
teşekkür ederim kızlar
geçmiş olsunbi tavuk çorbası yap iç iyi gelir birazda limon sık sıcak sıcak kaşıkla derim
süper kilolar gitmiş
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine :2:
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?