Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

EVET BU KARATAYDA TEK AC BENİM GALİBA (

dun aksam bebek görmeye gidicem demiştim gittim ,sadece iki yemek kasıgı kısır yedim ..eve geldigimde saat cok gecti o yuzden ac yattım gec saate kadar uyuyamadım .. zaten oglusumda masaalllah oyle emiyor ki anlatamam halim kalmadı

sabah
bir muz
bir avuc ceviz
3 kayısı
ve cay sekersiz

suan cok acıktım oyle yemegim belli degil bakalım nerden yersek oradan uygun bişeyler secicem inş.

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:66.9
bu hafta kilo:67
fark:+100
yüzde:+ %0.149
toplam fark:14.4
beden:38-40
spor:1 gün dışarda bisiklet sürdüm :) yarım saatte spor yaptım:)

Gamze Hanım kahvaltıya bakarsak acıkmanız çok normal. Yedikleriniz Karatay diyetine göre genelde acıktıracak şeyler. Tatlı besinler insülini direk yükseltip hızla düşürdüğü için acıkma yapıyor. Eğer mümkünse 2 yumurtayı eksik etmeyin kahvaltınızda, muz yerine genelde onu tercih etmeye çalışın. Onun yanına peynir ve bolca zeytini, domates salatalık bilumum yeşillik ve 1 çay bardağı kadar kuruyemişi -ceviz,badem,fındık,tuzsuz kavrulmamış fıstık veya tuzsuz antep fıstığı gibi- koyarsanız acıkmanız mümkün değil inanın. İnsan o kadar şişiyor ki hatta öğlen dahi acıkmıyor bunları yedikten sonra. Daha da doymaz gibi hissederseniz, yoğurt ekleyin süt ekleyin bu kahvaltıya. Canınız tatlı bir şeyler çekiyorsa ben bir formül buldum sizinle paylaşayım. Tarçın tatlı ihtiyacını çok karşılıyor. Direk süte ekleyip yahut bir kase yoğurda kuruyemişimin bir kısmını biraz tarçın ve kahvaltıda kuru kayısı yiyeceksem 1-2 tane kuru kayısıyı da doğruyorum, çok hoş bir tatlı ve çok doyurucu bir karışım oluyor. Bazen öğle yemeklerimi direk bununla geçiriyorum - sabahtan sonra tatlı bir şey yemek iyi olmadığı için kayısıları eklemiyorum, en fazla 1 tane-

Aralarda da çok acıkırsanız ayran da çok tutuyor. Kendinizi bu kadar üzecek durumlara sokmayın, hem de emziren bir annesiniz. Stres hiç iyi olmaz, kendinizi en rahat ve iyi hissedeceğiniz öğünler oluşturun. Sonuçta zaten iyi olmak için sağlıklı olmak için uyguluyoruz bu diyeti.

evet canım liste insanı motive ediyor..tebrik..
38 yaşındayım..hakkaride yaşıyorum canım

Sagol sersumum,sen de iyi yapmissin simdi olmakla,baharda gecis donemleride iyi carpiyor,iyi gelir insallah canim
inşallah sen de iyi olursun canım..zencefil az bal çok az karabiber ve limonlu macunu tavsiye ederim..1 tatlı kaşığı öksürüğe birebir canım..
Sersumum cok tebrikler canim,cok sevindim kilo vermene,ben artilardayim,bildirim yapmasammi ki,hem yediklerime dikkat edemedim bu hafta,hem de hastaliktan spor da yok
sağol canım..üzülme hele bir iyileş gider o ++ lar..
sağol bebişim..çok sevindim canım..darısı herkesin başına..
sen koruyorsun ya canım o da bişeydir..

tebrikler canımazmedince olabileceğinin örneğini verdin
sağol tatlım..daha bi motive oldum
senin de reg şişkinliğin var..haftaya iyi bir sonuç gelecek senden de eminim

valla süper canım tebrikler..
hem spor hem de protein birde canım geçen hafta regl vardı..vücut şişkinliği 4-5 günde anca atıyor..accayip motive oldum valla.
sersum canım senin için çok sevindim çok güzel kilo vermişsin senin çılbır ve yürüyüşler işe yaradı şu çılbırı biara banada anlatırmısın nasıl yapıyorsun
sağol canım..öğleden sonra gelip yazarım canım..çok basit..

sağol canımtaşınalı 2 ay oldu fakat tuvalet-banyoda sorun çıktığı için sil baştan temizlik yaptım
sersumuuuuuuum,çok sevindim bacım tebrikler[/B][/I]

:
sağol bebeeemmmm..
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine
sağol canım..seni de iradenden ötürü tebrik ediyorumm ben de bayılırım kestane şekerine..
reglinin etkisi 1 haftaya yakın sürüyor.canım..bozma moralini
ama niçün 2 hafta olmadı mı ki
canım 18 martta başlamışsın bugün 10 gün oldu daha herkes 2 hafta bekliyor maalesef listede günler yazıyor..incelersen görürsün canım

iyi niyetli
melexin
sivasın gülü
afatmas
kronikdeli
adilemir
guleryuz2011

kızlar hala bildirim yapmadınız. liste için szi bekliyorum. en geç saat 15.00 de listeyi yayınlıcam

sersum liste yapmayı kabul ediyorum 2 hafta sonra ekleyebilirsin beni . Liste sırasına nereden bakıcam birde.

canım bana liste sırasına girmeyi istediğin 19 mart tarihli mesajın..ben 1 gün de verip 18 yazmışım..haftaya listedesin canım..

kimseye haksızlık yapmıyorum

yırttı yine kızım aşıdan..tammış aşıları..seneye tetanoz aşısı olunca bitecekmiş..

sabah

kıymalı kaşarlı yumurta
peynir

öğlen

mercimek çorbası
alabalık
roka turp

Öğle- 13

1 büyük kase yoğurt içine doğranmış yarım çay bardağı ceviz-badem, 2 kuru kayısı (kabızlık hala aynen devam ettiği için) ve biraz tarçın

arkadaşlar omega 3 dediğiniz hangisi balık yağı hapları varya omu kilo aldırırmı ben haftada 1 kilo ya veriyorum yada yerimdeyim neolacak dikkat ediyorum 3 hafta oldu ancak mı vericez çıldırmak üzereyim birileri bana bilgi versin lütfen omega almakmı lazım[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

be
bende aynı senin gibi dikkat ediyorum hiç fark yok boşamı uğraşıyoruz yoksa

KİLO VERENLER

1) çigdemklcsn % 3,142

2) mimu88 %1,794

3)borayse %1,785

4) sersum % 1,417

5)cafo % 1,369

6) ihya %0,983

7) papadiya %0,957

8) yklım % 0,939

9) kuzu06 %0,614

10) degua %0,542

11) adigegupse %0,144

AYNI KALANLAR

1)birdy
2) kaneel
3)bruxelles
4) özlem kartal
5)Fzgun

ARTIDA OLANLAR

1)fbmy8785 %0,149

2)beyhan25 % 0,596

3) elifce82 %0,753

4)nurudilara %1,318

5) ficans % 1,347

6) Makbule007 % 1,843

umarım liste doğru olmuştur. bu arada başta çiğdem olmak üzere bütün kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum

ellerine sağlık canım..kilo veren veremeyen herkesi öncelikle burada olduğu için tebrik ediyorum..harikayız biz beyaaa

canan karataydan alıntıyla cevap veriyorum canım..omega 3 marincap500mg kullanıyorum ve kilo vermeye yardımcı oluyor..

Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..

Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

yağdan gitmişşse sorun yok ama su kaybı yaşamışşsam vay halıme gerçi günde 2 litre su içiyorum ama sporda ınsan çok terlıyor su kaybı oluyor acaba daha artırmalıyım günlük suyu?
bazı haftalar kg kaybı hiç olmuyor ama bu bizi yıldırmayacak karataya devam

çiğdemcim valla brova ama işin özunu zaten yazmışsın düzenli spor spor spor

sabah kahvaltıya alternatif olarak mesala yeşillkleri bolcadoğra içine lor peyniri ve ceviz ekle arzu ettiğin baharatlarla birlkte tüket kuzu yemiş gibi oluyorum ben
öğleye kadar canım hiçbişey istemıyor
eskiden ekmekle kahvaltı yaparken hemen acıkır ona buna sarardım
karatay kahvaltısı gerçekten doyurucu

neden bozdun canım ya ama bazen bizim de kaçamaklarımız oluyor önemli olan sık tekrarlamamak kaçamakları
birgün diyelim bozdun ama ogun 24 saat dolmadan en azından hızlı tempoda yürüyüş yaparsan aldığın fazla kalori yağ olrak depolanmıyor

peynir grubu yada yumurta yemediğinz için çabuk acıkmışşsınız
muz yiyorsanız kayısı yememınz gerekıyordu
karbonhidratlara ağırlık verirsen zaten sık sık acıkman kaçınılmaz olucak
protein süt grubu ,karbonhidrat sebze grubundan gun içinde yeterli ve dengeli yersen açılık krizlerini önleyebilirsin

sersumcum tebrik ederimmmmm bak bu hafta nasılda kg lar gidivermişş

omega 3 marincap500mg karatay hocanın tavsiyesi bumudur bende alıcamda emın olamadım bitürlü canım ?
nasıl bideğişklk oluyor kullananlar varsa omega 3 hakkında beni bilgilendirriseler sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…