EVET BU KARATAYDA TEK AC BENİM GALİBA(
dun aksam bebek görmeye gidicem demiştim gittim ,sadece iki yemek kasıgı kısır yedim ..eve geldigimde saat cok gecti o yuzden ac yattım gec saate kadar uyuyamadım .. zaten oglusumda masaalllah oyle emiyor ki anlatamam halim kalmadı
sabah
bir muz
bir avuc ceviz
3 kayısı
ve cay sekersiz
suan cok acıktım oyle yemegim belli degil bakalım nerden yersek oradan uygun bişeyler secicem inş.
​rosarugosa canım sen önümzdeki hafta listedesn ..
evet canım liste insanı motive ediyor..tebrik.sercumcuuum,
çok mersi beni de listeye almışsın.artık cok daha dikkatli olmalıyım listeye girmiş olmak beni daha büyük sorumluluk sahibi yaptı inanılmaz motive oldum.bişi sorcam:)kaç yasındasın ve nerde yasıosun?:))
Sagol sersumum,sen de iyi yapmissin simdi olmakla,baharda gecis donemleride iyi carpiyor,iyi gelir insallah canim
Sersumum cok tebrikler canim,cok sevindim kilo vermene,ben artilardayim,bildirim yapmasammi ki,hem yediklerime dikkat edemedim bu hafta,hem de hastaliktan spor da yok
sağol bebişim..Kızlar selam , herkese güzel bir Cuma diliyorum , inşallah herkes güzel sonuçlar alır.
Sersumcum harikasın yaaaaa , resmen kendini aştın bu hafta , çok ama çok TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kızlar bende bu hafta bir gelişme yok , haftaya Allah kerim.....
..
sağol tatlım.tebrikler canımazmedince olabileceğinin örneğini verdin
valla süper canım tebrikler..Herkese günaydıııınnnnnnnn :118:
Geçen haftanın şişliğini attım. Dün spor yapamadımArtık her gün 2 mil Leslie yapıcam inşallah. Gün aşırı da + 1 mil ekleyeceğüm. Bu haftaki spor planım bu kıssslar
Glelim bildirime çok mutlu oldum sabah şok geçirdim
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72500 gr
geçen hafta kilo:70000 gr
bu hafta kilo:67800 gr
fark:-- 2200 gr
yüzde:-- %3.14
toplam fark:--4700 gr
beden:38-40
spor:Haftada 3- 4 gün Leslie 2-3 mil. ( Düzenli spor yapmadım kaçamaklardan hemen sonra 3, diğer zamanlar 2 mil)
hem spor hem de protein birde canım geçen hafta regl vardı..vücut şişkinliği 4-5 günde anca atıyor..accayip motive oldum valla.Bak spor yapınca nasıl gitti kilolaaaaaaaarrr:119::119::119::119::119::118::118::118::118:
Çok sevindim canım süpersin. Biz haftaya duraklayacağız muhtemelen o yüzden daha çok spor lazım bize haftaya
Tebriiiiiiiikkk
sağol canımsersum canım senin için çok sevindim çok güzel kilo vermişsin senin çılbır ve yürüyüşler işe yaradışu çılbırı biara banada anlatırmısın nasıl yapıyorsun
sağol bebeeemmmm..sağol canımtaşınalı 2 ay oldu fakat tuvalet-banyoda sorun çıktığı için sil baştan temizlik yaptım
sersumuuuuuuum,çok sevindim bacım tebrikler[/B][/I]
:
geçmiş olsun canım..dikkat et kendinegünaydın kısslarherkes ne güzel kilolar vermiş öyle,tebrik ediyorum hepiciğinizi
ben de - lerdeyim.hastayım çok,iştahım hiç yokböyle giderse daha da düşücem galiba çünkü hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
sağol canım.Teşekkür ederim. İlaç koydu dişime, hala acı acı geliyor tadı, yediklerimin keyfi kalmıyor.
Araştırayım o aparatları, burada nereden bulurum bilmem ama bakalım. Deneyeyim dedim çiğden, çok az kaynar su ekledim sadece. 2 odayı süpürene kadar olduğu gibi yandı dibi, lahanaları kurtarabildim yalnız :) Sonra mercimekleri ekleyip başka bir tencerede biraz çevirdim, baharatlayıp yedim. Tadı süper olmadı tabi ama yenmeyecek gibi değildi çok şükür.
Bu arada tebrik ediyorum haftayı güzel atlatmışsınız. :)
Ben de menü bildirimi yapayım bari.
Dün öğlen bir şey yemedim. Arada yaptığım yoğurdun dibinde biriken yoğurtlu suyuyla ayran yaptım bi bardak onu içtim. Akşam 6'da yukarıda bahsettiğim yemekten bir tabak, bir kase yoğurt ve 1 çay bardağına yakın ceviz-badem yedim. Sonra kızlar çağırdı dışarı çıkalım diye. En zor kısmı bunlar herhalde. Yolda kestane şekeri satan bir yer görünce -burada bulması imkansız bir şey, zaten o yer de Türk menşeliydi- direk girip bir kutu aldılar. Efendim, bendenizin de en sevdiği şeylerden biridir dünyada. Sonra gittik çok hoş bir kafede oturduk. Bir aromalı siyah çay içtim. Bir tane kestane şekerini aldım çantama koydum, çok spor yapmayı planladığım bir günün sabahı yemek üzere. :) Hiç içim bile gitmedi, inanamadım kendime. Sonra garson tuttu, "bizden" diyerek minik sürahilerde ev yapımı meyveli buzlu çay getirdi. Şekerli tabi. O kadar tatlı görünüyorlardı ki. Sırf -affedersiniz- eşeklik olmasın diyerek bir yudum ondan tattım. Arkadaşlarım da şaşırdı mevzuya :) Kendimi tutmasam durmadan herkese sağlıklı beslenme içerikli uzun konuşmalar yapabilirim. Sıkıcı oluyor tabi, pek ağzımı açmıyorum. Akşam yenen meyvenin direk kilo yaptığını söylemek bile bir sürü tepki çekiyor, başka bir işe yaramıyor. Neyse günü öyle kapattım. Erkence yattım ama gece uyuyamadım, ordan oraya döndüm durdum.Neden bilmiyorum. Dişim o kadar çok ağrımıyordu.
Bu sabah ise 09:00- Kahvaltı:
Omega3
1 tatlı kaşığı keten tohumu çiğnedim, biraz ılık su ile yuttum.
1 yumurta, biraz yoğurt ve tuzsuz peynirle yapılmış az pişmiş omlet
Az peynir
7 yeşil zeytin
Az maydonoz
1 çay bardağına yakın ceviz-badem-fındık
Yarım elma
1 fincan tarçınlı günlük süt
Herkese iyi bir hafta başlangıcı dilerim hanımlar.
reglinin etkisi 1 haftaya yakın sürüyor.canım..bozma moraliniRumuz: elifce
Başlangıç tarihi :tam hatırlamıyorum
Başlangıç kg : 67,5
Geçen hafta : 66,4
Bu hafta : 66,9
Fark : +0,5
Toplam fark : 600gram
Yüzde:hesaplayamadım
Beden : 40 (alt) - 38 (Üst)
Boy:1,66..
acaba regly tam bitmedimi ni ye artı çıktıki şimdi((((birde baş belası kabızlık neyse moral bozmak yok devam
canım 18 martta başlamışsın bugün 10 gün oldu daha herkes 2 hafta bekliyor maalesef listede günler yazıyor..incelersen görürsün canımama niçün 2 hafta olmadı mı ki
sersum liste yapmayı kabul ediyorum 2 hafta sonra ekleyebilirsin beni . Liste sırasına nereden bakıcam birde.
beben şu an şoklardayım, 23 gün önce 61 dim hala aynı kilodayım, sadece bu hafta yürüyü yapamadım, şeker her türlü tatlı, pirinç makarna, ekmek hiç biri yokk, ara öğün yokkk, günde en az 1,5 litre su içiorum, çok şaşırdım, ki adet dönemim de değil
KİLO VERENLER
1) çigdemklcsn % 3,142
2) mimu88 %1,794
3)borayse %1,785
4) sersum % 1,417
5)cafo % 1,369
6) ihya %0,983
7) papadiya %0,957
8) yklım % 0,939
9) kuzu06 %0,614
10) degua %0,542
11) adigegupse %0,144
AYNI KALANLAR
1)birdy
2) kaneel
3)bruxelles
4) özlem kartal
5)Fzgun
ARTIDA OLANLAR
1)fbmy8785 %0,149
2)beyhan25 % 0,596
3) elifce82 %0,753
4)nurudilara %1,318
5) ficans % 1,347
6) Makbule007 % 1,843
umarım liste doğru olmuştur. bu arada başta çiğdem olmak üzere bütün kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum
arkadaşlar omega 3 dediğiniz hangisi balık yağı hapları varya omu kilo aldırırmı ben haftada 1 kilo ya veriyorum yada yerimdeyim neolacak dikkat ediyorum 3 hafta oldu ancak mı vericez çıldırmak üzereyim birileri bana bilgi versin lütfen omega almakmı lazım[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tebrikler canım..bozmamaya çalış düzenini...
kaneel geçen hafta çok verdiğin için bu hafta vücudun kendine gelmeye çalışmış canım,harika gidiyosun
papiş çok sevindim yeniden kilo veriyosun canım
az olsun kalıcı olsun canım tebrikler
bi hafta 400 gr bi hafta 1 kilo hiç belli olmaz canım sakın moralini bozma
tebrikler canım
bravo canım,1 ay dolmadan nerdeyse 5 kilo verdin biledetoksa filan gerek yokmuş dimi karatay yeter
Herkese günaydıııınnnnnnnn :118:
Geçen haftanın şişliğini attım. Dün spor yapamadımArtık her gün 2 mil Leslie yapıcam inşallah. Gün aşırı da + 1 mil ekleyeceğüm. Bu haftaki spor planım bu kıssslar
Glelim bildirime çok mutlu oldum sabah şok geçirdim
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72500 gr
geçen hafta kilo:70000 gr
bu hafta kilo:67800 gr
fark:-- 2200 gr
yüzde:-- %3.14
toplam fark:--4700 gr
beden:38-40
spor:Haftada 3- 4 gün Leslie 2-3 mil. ( Düzenli spor yapmadım kaçamaklardan hemen sonra 3, diğer zamanlar 2 mil)
selam kızlar. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenler ya da benim gibi adet günü yaklaştığı için bi gün artıda bir gün ekside olanlar da bir daha ki sefere inşallah.
yaa kızlar belki güme gidecek sorularım, bu gün gündem farklı olduğu için ama yine de sorayım. sorum var.
1- menü bildirimlerinizi okuduğumda canan hocanın tavsiyesine göze çok az yediğinizi görüyorum. özellikle kahvaltıda. bu diyeti bozup kaçamak yapmanızı kolaylaştırmaz mı?
2- dolma yapmayı düşünüyorum. kıyma, soğan, domates, biber, maydonoz ve bulgurdan. ne dersiniz diyeti bozar mı?
cevaplarsınız çook seviniciiiim. sevgiler..
Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,4 kg
Bu hafta : 84,5 kg
Fark : +1,1
Toplam fark : 4,7
Yüzde: +1,318
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...
hiç iyi gitmiyor.tamamen bozdum ben...Moralim çok bozuk. Çantalayın dövün beni.Kendime geleyim.
EVET BU KARATAYDA TEK AC BENİM GALİBA(
dun aksam bebek görmeye gidicem demiştim gittim ,sadece iki yemek kasıgı kısır yedim ..eve geldigimde saat cok gecti o yuzden ac yattım gec saate kadar uyuyamadım .. zaten oglusumda masaalllah oyle emiyor ki anlatamam halim kalmadı
sabah
bir muz
bir avuc ceviz
3 kayısı
ve cay sekersiz
suan cok acıktım oyle yemegim belli degil bakalım nerden yersek oradan uygun bişeyler secicem inş.
yırttı yine kızım aşıdan..tammış aşıları..seneye tetanoz aşısı olunca bitecekmiş..
sabah
kıymalı kaşarlı yumurta
peynir
öğlen
mercimek çorbası
alabalık
roka turp
canan karataydan alıntıyla cevap veriyorum canım..omega 3 marincap500mg kullanıyorum ve kilo vermeye yardımcı oluyor..
Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?