Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

​rosarugosa canım sen önümzdeki hafta listedesn ..

teşekkür ederim kızlar
Adigegupsecim , canım kusura bakma ismini yanlış yazmışım , şimdi farkettim....
Yavlucum geçmiş olsun , sen de mi çarpıldın...

Sarımsak, Brokoli,Lahana,Karnabahar,ıspanak, üzüm, kivi,yabanmersini portakal,yeşil yapraklı sebzeler, Mantar,zencefil, zerdeçal,kara turp....

Bağışıklık sistemini güçlendiren besinlerdir. Dikkat ettiyseniz çoğu kış sebzesi. Bu bir tesadüf olamaz heralde. Kışın bağışıklı sistemi daha savunmasız o halde napıyoruz. Sık sık hastalananlara sesleniyorum. Biraz bunların tadına bakıyoruz.

o sık hastalananlardan biri de benim hala düzelemedim ama o saydıklarından hiç birini de sevmem ve yemem. anırım bana müstehak :18:

o sık hastalananlardan biri de benim hala düzelemedim ama o saydıklarından hiç birini de sevmem ve yemem. anırım bana müstehak :18:

Azıcık yemeye çalışşsan iyi olur canım. En azından ufak ufak en sevdiğinden başlayabilirsin

ben şu an şoklardayım, 23 gün önce 61 dim hala aynı kilodayım, sadece bu hafta yürüyü yapamadım, şeker her türlü tatlı, pirinç makarna, ekmek hiç biri yokk, ara öğün yokkk, günde en az 1,5 litre su içiorum, çok şaşırdım, ki adet dönemim de değil

selam kızlar. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenler ya da benim gibi adet günü yaklaştığı için bi gün artıda bir gün ekside olanlar da bir daha ki sefere inşallah.

yaa kızlar belki güme gidecek sorularım, bu gün gündem farklı olduğu için ama yine de sorayım. sorum var.

1- menü bildirimlerinizi okuduğumda canan hocanın tavsiyesine göze çok az yediğinizi görüyorum. özellikle kahvaltıda. bu diyeti bozup kaçamak yapmanızı kolaylaştırmaz mı?

2- dolma yapmayı düşünüyorum. kıyma, soğan, domates, biber, maydonoz ve bulgurdan. ne dersiniz diyeti bozar mı?

cevaplarsınız çook seviniciiiim. sevgiler..

Az yerseniz sıkıntı olmaz.

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,4 kg
Bu hafta : 84,5 kg
Fark : +1,1
Toplam fark : 4,7
Yüzde: +1,318
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...

hiç iyi gitmiyor.tamamen bozdum ben...Moralim çok bozuk. Çantalayın dövün beni.Kendime geleyim.

kahvaltıda az yenmiyorki doyurucu oluyor kahvaltımız

dolma yapabilirsin bulgurla ama fazla yememeniz lazım bulgur biraz yavaşlatıyor kilo vermemizi

şekerler ben kaçtım akşam kızlarım gelecek onlara cıss yemekler yapmam lazım ben dokunmayacam bile kesinlikle kolay gelsin sizlere

Son düzenleme:
canım kısık ateşte de olsa az su eklemelisin bence..mercimeklere de pişirecek kadar su koyarsan yeterli olur..ya da tencere içi için buhar pişirici aparatlar var onlardan da alabilirsin..
geçmiş olsun bu arada..

Teşekkür ederim. İlaç koydu dişime, hala acı acı geliyor tadı, yediklerimin keyfi kalmıyor.

Araştırayım o aparatları, burada nereden bulurum bilmem ama bakalım. Deneyeyim dedim çiğden, çok az kaynar su ekledim sadece. 2 odayı süpürene kadar olduğu gibi yandı dibi, lahanaları kurtarabildim yalnız :) Sonra mercimekleri ekleyip başka bir tencerede biraz çevirdim, baharatlayıp yedim. Tadı süper olmadı tabi ama yenmeyecek gibi değildi çok şükür.

Bu arada tebrik ediyorum haftayı güzel atlatmışsınız. :)

Ben de menü bildirimi yapayım bari.

Dün öğlen bir şey yemedim. Arada yaptığım yoğurdun dibinde biriken yoğurtlu suyuyla ayran yaptım bi bardak onu içtim. Akşam 6'da yukarıda bahsettiğim yemekten bir tabak, bir kase yoğurt ve 1 çay bardağına yakın ceviz-badem yedim. Sonra kızlar çağırdı dışarı çıkalım diye. En zor kısmı bunlar herhalde. Yolda kestane şekeri satan bir yer görünce -burada bulması imkansız bir şey, zaten o yer de Türk menşeliydi- direk girip bir kutu aldılar. Efendim, bendenizin de en sevdiği şeylerden biridir dünyada. Sonra gittik çok hoş bir kafede oturduk. Bir aromalı siyah çay içtim. Bir tane kestane şekerini aldım çantama koydum, çok spor yapmayı planladığım bir günün sabahı yemek üzere. :) Hiç içim bile gitmedi, inanamadım kendime. Sonra garson tuttu, "bizden" diyerek minik sürahilerde ev yapımı meyveli buzlu çay getirdi. Şekerli tabi. O kadar tatlı görünüyorlardı ki. Sırf -affedersiniz- eşeklik olmasın diyerek bir yudum ondan tattım. Arkadaşlarım da şaşırdı mevzuya :) Kendimi tutmasam durmadan herkese sağlıklı beslenme içerikli uzun konuşmalar yapabilirim. Sıkıcı oluyor tabi, pek ağzımı açmıyorum. Akşam yenen meyvenin direk kilo yaptığını söylemek bile bir sürü tepki çekiyor, başka bir işe yaramıyor. Neyse günü öyle kapattım. Erkence yattım ama gece uyuyamadım, ordan oraya döndüm durdum. Neden bilmiyorum. Dişim o kadar çok ağrımıyordu.

Bu sabah ise 09:00- Kahvaltı:

Omega3
1 tatlı kaşığı keten tohumu çiğnedim, biraz ılık su ile yuttum.

1 yumurta, biraz yoğurt ve tuzsuz peynirle yapılmış az pişmiş omlet
Az peynir
7 yeşil zeytin
Az maydonoz
1 çay bardağına yakın ceviz-badem-fındık
Yarım elma
1 fincan tarçınlı günlük süt

Herkese iyi bir hafta başlangıcı dilerim hanımlar.

Ben kaçıyorum kızlar arkadaşa gidicem. Kaçamak yok çünkü o da diyette

Rumuz: elifce
Başlangıç tarihi :tam hatırlamıyorum
Başlangıç kg : 67,5
Geçen hafta : 66,4
Bu hafta : 66,9
Fark : +0,5
Toplam fark : 600gram
Yüzde:hesaplayamadım
Beden : 40 (alt) - 38 (Üst)
Boy:1,66..

acaba regly tam bitmedimi ni ye artı çıktıki şimdi((((birde baş belası kabızlık neyse moral bozmak yok devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…