sersumcum tebrik ederimmmmm bak bu hafta nasılda kg lar gidivermişş
evet canım çok haklısın 5 gün kaçamakla tabi kilo alırımBak spor yapınca nasıl gitti kilolaaaaaaaarrr:119::119::119::119::119::118::118::118::118:
Çok sevindim canım süpersin. Biz haftaya duraklayacağız muhtemelen o yüzden daha çok spor lazım bize haftaya
Tebriiiiiiiikkk
Valla sağol canım 1 gün az bi kaçamak yapınca iki gün kendimi hem forumlarda hem evde dövüyorumValla başka türlü işin ciddiyetine varamam ben. :26: Kesinlikle ya ayran detoksu falan hikaye aldım zaten hemen geri En süperi karatay ve spor
Sağol Bırdy cimmmPatates 2 gün bulgur gibi şişirdi vallahi neler yaptım evde bilsem. O 3 miller o patates için yapıldı gece gece Ah ah sorma verdiğim emeklere acıdığımdan bu kadar takıyorum
Ye canım tabisi. Ama haftaya ben en fazla 1 kilo veririm heralde. Dikkat ettim 1 hafta çok veren diğer hafta zar zor ya da hiç veremiyor genelde. Vucut kendini korumaya alıyor. 300 gr bile versem kafi. Zira hedefim 5 kg idi. Aslında ilk ay 7 ikinci ay 5 üçüncü ay 3 kilo verip tüm kilolarımdan kurtulup 5 haziranda fit olabilmek istiyorum ama nasip. Allah nasip ederse görürüz o günleri inşallah.
Bu arada senin kilo verememene gelince haftanın 5 günü kaçamak yaptın ondan canım bu hafta düzenli spor düzenli yemek yemen lazuum. Hatta 6 yi geçirmemeye çalış ki daha fazla işe yarasın.He bir de tabi geçen hafta iyi vermiştin ondan da korumaya almış olabilir vucut tabisi sende üstüne ekleyince depoladı napsın :18: Haftaya vermen lazım Mezuniyeeett
Valla sağol canım 1 gün az bi kaçamak yapınca iki gün kendimi hem forumlarda hem evde dövüyorumValla başka türlü işin ciddiyetine varamam ben. :26: Kesinlikle ya ayran detoksu falan hikaye aldım zaten hemen geri En süperi karatay ve spor
tamam canımSagol ozlemim,bi doktora sorucam bakalim
geçmiş olsun leylakım,tadilatlar bitmiş gözün aydın,yürüyüşler nasıl gidiyo,dikkat et güçten düşme canımgünaydın kısslarherkes ne güzel kilolar vermiş öyle,tebrik ediyorum hepiciğinizi
ben de - lerdeyim.hastayım çok,iştahım hiç yokböyle giderse daha da düşücem galiba çünkü hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
bu gazla pardon motiveyle devam canısısağol tatlım..daha bi motive oldum
senin de reg şişkinliğin var..haftaya iyi bir sonuç gelecek senden de eminim
ben 2.5 litreden fazla pek içemiyorum çünkü arada çay,bitki çayı filan da içiyorum,zaten böyle bile wc den çıkamıyorum,hele dışarda sıkışırsam çok kötü oluyo...yağdan gitmişşse sorun yok ama su kaybı yaşamışşsam vay halıme gerçi günde 2 litre su içiyorum ama sporda ınsan çok terlıyor su kaybı oluyor acaba daha artırmalıyım günlük suyu?
bazı haftalar kg kaybı hiç olmuyor ama bu bizi yıldırmayacak karataya devam
yemek yemeye gidiyom sonra görüşürüz..
teşekkür ederim canım..sen karatayda devam edeceksin değil mi..6. takımda da yarışıyorsun heralde.:44:.yanii burada devam etmek için düzenli menü bildirimi de yapmalısın..5-6 gündür hiç gelmeyince ve 2 hafta da bildirim yapmayınca ben ayrıldığını düşündüm..
tamam canım
geçmiş olsun leylakım,tadilatlar bitmiş gözün aydın,yürüyüşler nasıl gidiyo,dikkat et güçten düşme canım
bu gazla pardon motiveyle devam canısıinşallah ya sıkıldım artık:26:
ben 2.5 litreden fazla pek içemiyorum çünkü arada çay,bitki çayı filan da içiyorum,zaten böyle bile wc den çıkamıyorum,hele dışarda sıkışırsam çok kötü oluyo...
kabardeyim canımsen ?
Valla ben yeni şeyler denemeyi çok severim , eşinin gönlünden koptuğu zaman seve seve okur-denerimNeden bahsettiğinizi hiç anlamadım ama isimleri çok hoşuma gitti, bir de soruş şekilleri, gizli bir işaret dili gibiListe için de ellerine sağlık
hem spor hem de protein birde canım geçen hafta regl vardı..vücut şişkinliği 4-5 günde anca atıyor..accayip motive oldum valla.
Süper sonuç, şurda 75 yarından sonra kadar yakın, tebrik ederim..
Çiğdemcim sen de beni şok ettin, 2 gündür artıdayım diyordum ama sağ gösterip sol vurdun, muhteşem bir sonuç olmuş ya, çok çok tebrik ederim, emeklerin karşılığını ne güzel aldın
Diğer bütün arkadaşları da tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına
Birdy afiyet olsun canım, seversen eşimin orijinaltarifleri çok var, onları da öğrenirim..
Gupsecim ellerine sağlık canım.Kızlar bu hafta inanılmaz bi liste olmuş , harika kilolar verilmiş , çok motive edici olmuş.Çiğdem ve tüm arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorumKİLO VERENLER
1) çigdemklcsn % 3,142
2) mimu88 %1,794
3)borayse %1,785
4) sersum % 1,417
5)cafo % 1,369
6) ihya %0,983
7) papadiya %0,957
8) yklım % 0,939
9) kuzu06 %0,614
10) degua %0,542
11) adigegupse %0,144
AYNI KALANLAR
1)birdy
2) kaneel
3)bruxelles
4) özlem kartal
5)Fzgun
ARTIDA OLANLAR
1)fbmy8785 %0,149
2)beyhan25 % 0,596
3) elifce82 %0,753
4)nurudilara %1,318
5) ficans % 1,347
6) Makbule007 % 1,843
umarım liste doğru olmuştur. bu arada başta çiğdem olmak üzere bütün kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum
Ayyy çok komik ve dua da çok tanıdık
Sağol canım
tamam canım
geçmiş olsun leylakım,tadilatlar bitmiş gözün aydın,yürüyüşler nasıl gidiyo,dikkat et güçten düşme canım
bu gazla pardon motiveyle devam canısıinşallah ya sıkıldım artık:26:
ben 2.5 litreden fazla pek içemiyorum çünkü arada çay,bitki çayı filan da içiyorum,zaten böyle bile wc den çıkamıyorum,hele dışarda sıkışırsam çok kötü oluyo...
selam sersumumbırdyımınde dedıgı gıbı en kocamanından tebrıks takdırs bravosss zuppersın bebeemmm
lelakım kolay gelsın eksılere sevındım canımm
ıyınıyetlım yokmu kıslar sonsayfalarda rastlamadım:44:
butun kızlara selam ve sevgıler..durmak yok karataya devam
canan karataydan alıntıyla cevap veriyorum canım..omega 3 marincap500mg kullanıyorum ve kilo vermeye yardımcı oluyor..
Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43
KİLO VERENLER
1) çigdemklcsn % 3,142
2) mimu88 %1,794
3)borayse %1,785
4) sersum % 1,417
5)cafo % 1,369
6) ihya %0,983
7) papadiya %0,957
8) yklım % 0,939
9) kuzu06 %0,614
10) degua %0,542
11) adigegupse %0,144
AYNI KALANLAR
1)birdy
2) kaneel
3)bruxelles
4) özlem kartal
5)Fzgun
ARTIDA OLANLAR
1)fbmy8785 %0,149
2)beyhan25 % 0,596
3) elifce82 %0,753
4)nurudilara %1,318
5) ficans % 1,347
6) Makbule007 % 1,843
umarım liste doğru olmuştur. bu arada başta çiğdem olmak üzere bütün kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?