Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersumcum tebrik ederimmmmm bak bu hafta nasılda kg lar gidivermişş

teşekkür ederim canım..sen karatayda devam edeceksin değil mi..6. takımda da yarışıyorsun heralde.:44:.yanii burada devam etmek için düzenli menü bildirimi de yapmalısın..5-6 gündür hiç gelmeyince ve 2 hafta da bildirim yapmayınca ben ayrıldığını düşündüm..

evet canım çok haklısın 5 gün kaçamakla tabi kilo alırım ama bundan sonra karar aldım kendimi çok sıkmamakla birlikte yasaklı şeyleri yemicem tabi bu hafta daha iyi olacağını düşünüyorum az da versem önemli deil çok sıkınca 1 hafta verirsem ertesi hafta geri alıyorum önümüzdeki haftaya inşallah

kızlar kilo verenleri gönülden tebrik ediyorum
aynı kalanlar d üzülmesinler
bir de benim de dahil olduğum alanlar grubu var ki haftaya bizde veririz inşallah
liste yapan arkadaşın da ellerine sağlık:13:

Sagol ozlemim,bi doktora sorucam bakalim
tamam canım
geçmiş olsun leylakım,tadilatlar bitmiş gözün aydın,yürüyüşler nasıl gidiyo,dikkat et güçten düşme canım
sağol tatlım..daha bi motive oldum
senin de reg şişkinliğin var..haftaya iyi bir sonuç gelecek senden de eminim
bu gazla pardon motiveyle devam canısıinşallah ya sıkıldım artık:26:
ben 2.5 litreden fazla pek içemiyorum çünkü arada çay,bitki çayı filan da içiyorum,zaten böyle bile wc den çıkamıyorum,hele dışarda sıkışırsam çok kötü oluyo...

kızlar menüleri bildireyim zira bugün çok yoruldum akşama gelemem hafta sonu misafir çağırmam lazım ama gözüm yemiyo bakalım c.tesi bi ihtimal...

bugün 2 saat aralıksız tempolu yürüdüm yorgunluğum ondan sanırsam ve de akşama kadar işlerime yoğunlaştım başım biraz ağrıyo..
bu dünkü menü..

kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli ve baharatlı omlet,5 ceviz,5-6 fındık,salatalık,biber,1 lokma poaça,1 avuç kadar fırın karnabahar,2 kuru kayısı,2 yudum süt,omega 3
öğle 14.30; 200 gram yoğurt,2 kuru kayısı
ara 16.30;1 ufak tuzlu kurabiye(işyerinde toplantı vardı)
akşam 17.30;1 tabak fırın karnabahar,1 ceviz,yürüyemedim,21.30 da 1 bardak süt içtim

bu da bugünkü

kahvaltı 08.30;2 yumurtalı bol peynirli omlet,1 kk peynir,5 ceviz,3 kuru kayısı,omega 3
öğle 14.30;400 gr yoğurt,2 kuru kayısı
akşam 17.30; 1 tabak nohut,1 bardak ayran,gece süt içebilirim yine,malum regl öncesi tedbir alıyorum...

adige gupse ellerine sağlık canım liste harika olmuş,herkesi tebrik ediyorum

iyi akşamlar canlarım

selam sersumum bırdyımınde dedıgı gıbı en kocamanından tebrıks takdırs bravosss zuppersın bebeemmm

lelakım kolay gelsın eksılere sevındım canımm

ıyınıyetlım yokmu kıslar sonsayfalarda rastlamadım:44:

butun kızlara selam ve sevgıler..durmak yok karataya devam

canım temmuzdan beri karatay diyetindeyim karatayı bırakmayı hiç düşünmuyorum
bu diyete başlamadan kollarımda gece uyuşmalar oluyor uykumdan uyanıyordum
bu diiyet sayesinde hem kg verdim hemde bu sorundan kurtuldum
menu bildirimlerimi bundan sonra aksatmıycam merak etme ben heryere yetişirim :1

şu omega 3 hakkında verdiğin markayı sen mı kullnıyorsun yoksa canan karatay hocanın tavsiyesimi ?

haklısın bide benim böbrekler çok çalışyor anında wc ye koş zor oluyor tabi
ozamn ben gene 2 -2.5 litre arasında suyuma devam edeyim

SABAH :1 adet Haşlanmış yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri yeşiilklerden karma bi tabak
2 ceviz 1 kuru kayısı

öğle: balık ızgarra kaşık salata

ara 6 adet fındık 1 ceviz

akşam :zeytinyağlı bakla yemeği 1 kase yoğurt

spor 1 saat yüzme
su 2 litre

kabardeyim canım sen ?

Neden bahsettiğinizi hiç anlamadım ama isimleri çok hoşuma gitti, bir de soruş şekilleri, gizli bir işaret dili gibi Liste için de ellerine sağlık

hem spor hem de protein birde canım geçen hafta regl vardı..vücut şişkinliği 4-5 günde anca atıyor..accayip motive oldum valla.

Süper sonuç, şurda 75 yarından sonra kadar yakın, tebrik ederim..

Çiğdemcim sen de beni şok ettin, 2 gündür artıdayım diyordum ama sağ gösterip sol vurdun, muhteşem bir sonuç olmuş ya, çok çok tebrik ederim, emeklerin karşılığını ne güzel aldın

Diğer bütün arkadaşları da tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına

Birdy afiyet olsun canım, seversen eşimin orijinal tarifleri çok var, onları da öğrenirim..

Valla ben yeni şeyler denemeyi çok severim , eşinin gönlünden koptuğu zaman seve seve okur-denerim
Gupsecim ellerine sağlık canım.Kızlar bu hafta inanılmaz bi liste olmuş , harika kilolar verilmiş , çok motive edici olmuş.Çiğdem ve tüm arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorum Biz veremeyenler ve alanlar tayfasına da diyorum ki ; Aman diyim moraller bozulmasın , önümüzde uzun bir hayat var , veririz elbet Kızlar şaka bi yana burada olan , olmak için kendine zaman yaratan ve daha iyisi için mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum
Eki Görüntüle 671943

süpaneke dinimiz amin..işallah..
Ayyy çok komik ve dua da çok tanıdık

Canlarım herkese selam ,
Bir haftayı daha bitirdik , şimdiden herkese çok şahane bir haftasonu diliyorum.
Bugün benim serbest günümdü.Kahvaltıda kaymak yedim (aslında çoğunlukla yiyorum ama bugün biraz çokça yedim) , sonra 4 tane bisküvi yedim , biraz da extra kuruyemiş yedim.Akşam da pirinç pilavı yicem ( eşim istedi , ben de serbest günüm diye yicem) .İşte bugünkü kaçamaklar.Bunun dışında stepe gittim.Yıllar önce uzun süre yapmıştım ve çok da severdim.Yine çok severek yaptım.Üzerine de 20 dakika falan güzel mekik vs yaptık , ohhhh missss....Dünden yürüyüş de yaparım diye planlamıştım ama çalışma çok verimli geçince gerek görmedim.İşte böyle....
Birazdan yemek tantanası var , sonra görüşmek üzere...

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız bakalım
yemeğimi yedim hemen bildireyim

sabah 2 yumurta 2 kayısı 2 incir 1 kk peynir bir çay bardağı kuruyemiş 10 zeytin maydanoz

öğlen yok
akşam 2 lahmacun maydonoz 2 bardak ayran
bugün leslie ile 2 mile yürünecek yatmadan
yarın protein yapmayı düşünüyorum bakalım

Sağol canımbu aralar yürüyüşler aksadı malesef.önce tadilat sonra hastalık(pazartesiye kadar iyi olursam tam gaz devam canım...

Sağol canım benim

teşekkür ediyorum sersumcum nasıl moral oldu bilemessin sabır etmek lazım tamamdır tekrar sağol canım

helal kızlar sizlere eline sağlık canım maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…