Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi pazarlar hanımlar,

Özlem'cim böyle şeyler oluyor, takma kafanı gelir geçer.

Buralardan bahsedilmiş sankim.. Seka park yarın inşallah :)

Sersum cum Seka park nerede? merak ettim doğrusu.:44:

Sabah: k.k.kahvaltısı, yarım simit :26:, 1 kase çilek

Bugün hava çok güzel, fırsat bulursam yürüyüşe gideceğim. Herkes için güzel bir pazar günü olur inşallah.

canim bende daha yeniyim. Yaklasik 5 haftadir karatay yapiyorum. Ama sekeri hayatimdan cikardim. Sorunda yasamadim. Ama carsamba gunu babamin dogum gunuydu. Ne olacakki 1dilim pasta yiyim dedim. O gercekten donum noktasi oldu. Sonra bir yemekte o tatlilari yemek zorunda kaldim. Dun gecede tamamen irademe hakim olamadim.o helvayu balikla yerim diye almistim ama canim istemedigi icin hic yemedim. Aksam yemeginden sonra esime yesin diye tabaga koydum. Yememis oylece dolaba kaldirdim. Butun gece dolabi actikca ona baktim.sonundada yedim.Sunu anladimki gercekten Sekeri birkere agzina koydunmu arkasi geliyor. Insallah bir daha boyle bir sey yapmam.Spor konusuna gelince sen cok iyi yapiyorsun tebrikler.Bende yaklasik 1ay oldu spor salonuna kaydimi yaptidim ama baslayamadim. Iki cocugum var calisiyorum. Bu ara cok hasta oldular. Cok sukur iyiler insallah onumuzdeki hafta baslayacagim. Bende bu kilolardan cok bunalddim. Insallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.

Haklisin sersumcum ben hic yapilmamasi gerekeni yaptim. Bu hafta uc tatli yedim. Bir aylik kacamak limitimi doldurdum. Bir daha kacamak yok.

Hayırlı günler hanımlar. Nasılsınız? Yine hoş bir hava esiyor grupta, pek hoş.. Ben de çok süper haberler yok. Dün akşam misafirliğe gittik. Akşam 8'den sonra yemekler kaçamaklar. Sonra midem o kadar kötü oldu ki hepsini -affedersiniz- çıkardım Sonra gece de orada kalmak zorunda kaldık, sabah da kuruyemiş filan bulamadığım için kahvaltıyı bi parça ekmekle kurtardım çok şükür. Ama bir arkadaşın da bahsettiği gibi artık midem almıyor herhalde bunları, şu anda da midem çok kötü, acı acı.

Sabah - 10:00 :

3 yumurta ve biraz pavlaka ile yapılmış omlet
10dan fazla küçük zeytin
1 -2 kaşık pavlaka
1 bardak kefir
1 küçük parça ekmek

Evet bu hafta şampiyonlar en çok spor yapıp geçen hafta az kilo verenler olablir hanımlar haydi yarışaaaaa

:124::124::124:

Evet hanımlar dün gelemedim çünkü piknikten sonra arkadaşa gitttik. O yüzden bu sabah veriyorum ifademi :18:

Dünkü Menülerim

Sabah 10:00

2 çay kaşığı siyah üzüm ve 2 fincan yeşil çay :18::18:

Mangaaall 17:00

4 köfte
2 tavuk but
Patlıcan köz
Biber köz
Domatesli karışık salata
3 bardak ayran
Ayçekirdeği :18::18::18:

Akşam da 08:00

1 dilim kek
1 çay bardağı siyah çay (Arkadaşa gitiik piknikten sonra da )

Kahvaltım 12:00 Bugün

2 çeri domates
Yarım çay bardağı ceviz içi
1 tel tel peyniri
Yarım dil, dil peyniri
2 dilim marul
2 tane siyah üzüm
3 çay bardağı Siyah çay

Evet bugun diyet moduna geri döndüüüüüm. Bugun harıl harıl temizlik var. Her yeri baştan sona temizleyeceğim. Tutmayın beniiiiiiiiiiiii

Akşama da çorba içerim diye düşünüyorum. Artı dün ve önceki günkü kaçamağım nedeniyle 3 mil yürüyeceğim. Tabi ev işi de olunca atarım fazlaları diye düşünüyorum en azından ++ olmasam yeter şeker hatunlar

:130:

merhaba kızlar.birkaç gündür netimdeki arızadan dolayı giremiyordum.Bugün 3. günüm karatayda bir haftayı doldurduktan sonra tartılcam ama kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.Çünkü her öğünde okadar çok yiyorum ki...yani daha önce hiç bukadar yiyip zayıflamamıştım acaba herşeyi yarıya mı düşürsem diye düşünüyorum:26: bu arada önümüzdeki hafta vizeler başlıyor hem diyet hem spor hemde dersi bir arada götürebilirim inşallah:26: bana dua edin

Kahvaltım:

2 yumurta tam pişmiş(rafadan yapcaktım ama biraz geç kalmışım ocaktan almakta:)
1 domates,1 yeşil biber
1 kk peynir
8 yeşil zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 bardak yeşi çay

kızlaaaar sizcede biraz fazla değill mi yarıya indirsem miii

Arkadaslar ben dun aksam yedigime takildimki bu sabah kahvalti etmeyi unutuyordum.saat 1de yaptim
2 yumurta
1kk peynir
8 Zeytin
1 Avuc ceviz badem
Sekersiz turk kahvesi
Bol su.

Kahvaltınızda aşırı bir şey görmedim. Kilo verene kadar midenizi güzelce doyurun ki gözünüz kaçamaklarda kalmasın.

Kizlar ben dunde sormustum cevap veren olmadi. Ben marul cok yiyiyorum. Marulda domates salatalik gibi meyvemi sayiliyor:44::44:

Marul direk topraktan yetişiyor ve herhangi bir ağaç ürünü değil. Dolayısıyla bitki. Ve glisemik indeksi ölçülemeyecek kadar düşük olduğundan sıfır kabul ediliyor. Rahatlıkla yiyebilirsiniz.

Ben sürekli iki öğün yiyorum. Yasaklıları yemediğin sürece rahat kilo verebilirsin bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

peki canım sen ne kadaar sürede verdn bu kiloyu?

Tesekurler cigdemcim. Kac gundur kafama takildida, beni cok rahatlattin.

peki canım sen ne kadaar sürede verdn bu kiloyu?

Ben 5 martta başladım bu diyete. Ara ara kaçamaklarım da oldu tabiki. Ama kaçamak oldukça daha çok spor yptım birkaç gün daaha fazla dikkat ettim. Sabır gerekiyor gerçekten.

Tesekurler cigdemcim. Kac gundur kafama takildida, beni cok rahatlattin.

Rica ederim ne mutlu faydalı olabildiysem.

sekapark mııııııbenim içinde gez canım yaa yürüyüş yolunda da boydan boya yürü
izmitliler maşukiye şimdi ne güzeldir..oohh mis gb köy kahvaltısı...
çarşamba bana izmit yolları göründü galiba

kahvaltı;
ceviz, kuru kayısı,domates,az pişmiş yumurta..
öğlen ;
sebzeli et sote
ceviz

az önce anneciğimden şekersiz türk kahvesi

akşam ;
?
hava aşırı sıcak a.üstü sahilde yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım..

sana da iyi pazarlar ..kocaelinin sahilinde güzel bir park canım..
Haklisin sersumcum ben hic yapilmamasi gerekeni yaptim. Bu hafta uc tatli yedim. Bir aylik kacamak limitimi doldurdum. Bir daha kacamak yok.
hiçbirşey yokmuş gibi yapıp önümüze bakıyoruz ve devam diyoruz canım..
Evet bu hafta şampiyonlar en çok spor yapıp geçen hafta az kilo verenler olablir hanımlar haydi yarışaaaaa

kolay gelsin ben hallettim çok şükür..
başarılar dilerimm
Kizlar ben dunde sormustum cevap veren olmadi. Ben marul cok yiyiyorum. Marulda domates salatalik gibi meyvemi sayiliyor:44::44:
marul serbest dilediğin kadar ye şekerimm..
2 öğün daha güzel kilo vermeni sağlar canım..hocamızın tavsiyesi zaten

ahhh izmit ahhhh sahilde yürüyüşş daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…