kızlar selam
kahvaltımda 11.00
2 yumurtadan salçalı peynirli baharatlı omlet
1 kk peynir
6 ceviz 5-6 fındık
5 kuru kayısı kaymaklı,1 kuru incir
17.30 da 350 gr yoğurt ve karışık kuruyemiş yiyip dükkanı kapattım hala çok tokum
2 saat aralıksız tempolu yürüdüm saat 14.40-16.40 arasında
sabah çok kötü bi rüya görerek uyandım...rüyamda ağlamaktan nefes alamıyordum...ama günüm güzel geçmişti,sersum bilir sekaparkta gezdik hava çok güzeldi..çocuklar bisiklete bindi..amaaaa akşam eşimle bi kavga ettik...canım çok sıkkın...ikimizde üzüldük çocuklar üzüldü...sanırım rüyam çıktı...
sersumum geçmişe pek bakamadım ama manzaran güzelmiş,benim yürüyüş yolum da çok güzel,çimen kokuyo.temiz hava....ne yapcam ben şimdi yaaa
Buralardan bahsedilmiş sankim.. Seka park yarın inşallah :)
canim bende daha yeniyim. Yaklasik 5 haftadir karatay yapiyorum. Ama sekeri hayatimdan cikardim. Sorunda yasamadim. Ama carsamba gunu babamin dogum gunuydu. Ne olacakki 1dilim pasta yiyim dedim. O gercekten donum noktasi oldu. Sonra bir yemekte o tatlilari yemek zorunda kaldim. Dun gecede tamamen irademe hakim olamadim.o helvayu balikla yerim diye almistim ama canim istemedigi icin hic yemedim. Aksam yemeginden sonra esime yesin diye tabaga koydum. Yememis oylece dolaba kaldirdim. Butun gece dolabi actikca ona baktim.sonundada yedim.Sunu anladimki gercekten Sekeri birkere agzina koydunmu arkasi geliyor. Insallah bir daha boyle bir sey yapmam.Spor konusuna gelince sen cok iyi yapiyorsun tebrikler.Bende yaklasik 1ay oldu spor salonuna kaydimi yaptidim ama baslayamadim. Iki cocugum var calisiyorum. Bu ara cok hasta oldular. Cok sukur iyiler insallah onumuzdeki hafta baslayacagim. Bende bu kilolardan cok bunalddim. Insallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.teşekurler canım ama sporumu da hiç aksatmıyorum bunu belirtmeden geçmek istememhaftanın 5 günü muhakak 1saat yüzerim sabah yüzüyorsam akşam 40 dak yürüyüym yani aldığım fazla kaloriyi eritmeden yatağa girmıyorum artık yoksa kg ların gideceği yok kaldıki artık canıma tak ettii tatlıya düşkünsün belli bari süt grubuyla birlikte tükettki kan şekerinin ani fırlamasını baskılasın mesala ben tatlımı yyiycem mutlaka yanında peynir yada yoğurt yerim yoksa midem bulanır anneme de alıştırdım oda benim gibi yaptığından beri tatlıda yese rahatsız olmaztabi bu biraz alışkanlıkları da değitirmekle ilgili çaydaki kahvedeki şekeri bırakmazsan sürekli tatlı atakları zaten yaşarsıncanan hoca birden bırakın lamı cimi yok ki haklı gerçekten vucuda bukdar zarar veren bi besini neden alıpda vucudumuza haksızzlık yapalım
canım hhiç yapılmaması gerekeni yapmışsın
öyle durumlarda bol su içip unutacaksın başka yolu yok
işşte budur..irade irade..sakatatlarda klasik pişirme yöntemleri (kızartma dışı) limit doyana kadar..
sırayla cevaplıyorumm
çürütmezsiinnnnonlar yeşerdikçe gözün gibi bakarsın..ben koçtaştan pencere önü bostanı almıştım..herşeyi hazır yetiştirmesi de çook kolayy
burdaki sümbül çookkk çikinnn
ahhh hayallerimiz kısmetse yaza gerçek olucekk
ben de sevmiyom o bakışı..öldüresim geliyoo
kesinlikle katılıyorum.. bu hafta biz yavaşlıyacaz anlamına geliyor..spora devam
merhaba kızlar.birkaç gündür netimdeki arızadan dolayı giremiyordum.Bugün 3. günüm karatayda bir haftayı doldurduktan sonra tartılcam ama kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.Çünkü her öğünde okadar çok yiyorum ki...yani daha önce hiç bukadar yiyip zayıflamamıştım acaba herşeyi yarıya mı düşürsem diye düşünüyorum:26: bu arada önümüzdeki hafta vizeler başlıyor hem diyet hem spor hemde dersi bir arada götürebilirim inşallah:26: bana dua edin
Kahvaltım:
2 yumurta tam pişmiş(rafadan yapcaktım ama biraz geç kalmışım ocaktan almakta:)
1 domates,1 yeşil biber
1 kk peynir
8 yeşil zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 bardak yeşi çay
kızlaaaar sizcede biraz fazla değill mi yarıya indirsem miii
Kahvaltınızda aşırı bir şey görmedim. Kilo verene kadar midenizi güzelce doyurun ki gözünüz kaçamaklarda kalmasın.[/QUOTE
Henüz canım bir şey çekmedi ama haklı olabilirsin canım.Bu arada 2 gündür geç kalkıyorum kahvaltım 12 yi buluyor arada 4.5 saat olması ve akşam 8 den sonra bir şey yememe kuralına göre günde 2 öğün yemek zorunda kalıyorum sizce bu zayıflamamı nasıl etkiler?:26::26:
Kizlar ben dunde sormustum cevap veren olmadi. Ben marul cok yiyiyorum. Marulda domates salatalik gibi meyvemi sayiliyor:44::44:
Henüz canım bir şey çekmedi ama haklı olabilirsin canım.Bu arada 2 gündür geç kalkıyorum kahvaltım 12 yi buluyor arada 4.5 saat olması ve akşam 8 den sonra bir şey yememe kuralına göre günde 2 öğün yemek zorunda kalıyorum sizce bu zayıflamamı nasıl etkiler?:26::26:
Canim bende yeni sayilirim. Ben yaklasik 5haftadir yapiyorm. Ben iki ogun besleniyorum.Kahvaltınızda aşırı bir şey görmedim. Kilo verene kadar midenizi güzelce doyurun ki gözünüz kaçamaklarda kalmasın.[/QUOTE
Acikmiyorsan sorun olacagini sanmam. Tabii deneyimli arkadaslar daha iyi bilirler. Kolay gelsin insallah bu kilolardan hep birlikte kurtuluruz.
Marul direk topraktan yetişiyor ve herhangi bir ağaç ürünü değil. Dolayısıyla bitki. Ve glisemik indeksi ölçülemeyecek kadar düşük olduğundan sıfır kabul ediliyor. Rahatlıkla yiyebilirsiniz.
Ben sürekli iki öğün yiyorum. Yasaklıları yemediğin sürece rahat kilo verebilirsin bir sıkıntı olmaz.
Marul direk topraktan yetişiyor ve herhangi bir ağaç ürünü değil. Dolayısıyla bitki. Ve glisemik indeksi ölçülemeyecek kadar düşük olduğundan sıfır kabul ediliyor. Rahatlıkla yiyebilirsiniz.
Ben sürekli iki öğün yiyorum. Yasaklıları yemediğin sürece rahat kilo verebilirsin bir sıkıntı olmaz.
peki canım sen ne kadaar sürede verdn bu kiloyu?
Tesekurler cigdemcim. Kac gundur kafama takildida, beni cok rahatlattin.
Ben 5 martta başladım bu diyete. Ara ara kaçamaklarım da oldu tabiki. Ama kaçamak oldukça daha çok spor yptım birkaç gün daaha fazla dikkat ettim. Sabır gerekiyor gerçekten.
inşallah istediğin kiloyada ulaşırsın canım
Ben 5 martta başladım bu diyete. Ara ara kaçamaklarım da oldu tabiki. Ama kaçamak oldukça daha çok spor yptım birkaç gün daaha fazla dikkat ettim. Sabır gerekiyor gerçekten.
inşallah istediğin kiloyada ulaşırsın canım
İnşallah hepimiz sağlıklı ve fit oluruz sevgiler.
sana da iyi pazarlar .İyi pazarlar hanımlar,
Sersum cum Seka park nerede? merak ettim doğrusu.:44:
Sabah: k.k.kahvaltısı, yarım simit :26:, 1 kase çilek
Bugün hava çok güzel, fırsat bulursam yürüyüşe gideceğim. Herkes için güzel bir pazar günü olur inşallah.
hiçbirşey yokmuş gibi yapıp önümüze bakıyoruz ve devam diyoruz canım..Haklisin sersumcum ben hic yapilmamasi gerekeni yaptim. Bu hafta uc tatli yedim. Bir aylik kacamak limitimi doldurdum. Bir daha kacamak yok.
Evet bu hafta şampiyonlar en çok spor yapıp geçen hafta az kilo verenler olablir hanımlar haydi yarışaaaaa
:124::124::124:
:124::124::124:
kolay gelsin ben hallettim çok şükür..Evet hanımlar dün gelemedim çünkü piknikten sonra arkadaşa gitttik. O yüzden bu sabah veriyorum ifademi :18:
Dünkü Menülerim
Sabah 10:00
2 çay kaşığı siyah üzüm ve 2 fincan yeşil çay :18::18:
Mangaaall 17:00
4 köfte
2 tavuk but
Patlıcan köz
Biber köz
Domatesli karışık salata
3 bardak ayran
Ayçekirdeği :18::18::18:
Akşam da 08:00
1 dilim kek
1 çay bardağı siyah çay (Arkadaşa gitiik piknikten sonra da)
Kahvaltım 12:00 Bugün
2 çeri domates
Yarım çay bardağı ceviz içi
1 tel tel peyniri
Yarım dil, dil peyniri
2 dilim marul
2 tane siyah üzüm
3 çay bardağı Siyah çay
Evet bugun diyet moduna geri döndüüüüüm. Bugun harıl harıl temizlik var. Her yeri baştan sona temizleyeceğim. Tutmayın beniiiiiiiiiiiii
Akşama da çorba içerim diye düşünüyorum. Artı dün ve önceki günkü kaçamağım nedeniyle 3 mil yürüyeceğim. Tabi ev işi de olunca atarım fazlaları diye düşünüyorum en azından ++ olmasam yeter şeker hatunlar
:130:
başarılar dilerimmmerhaba kızlar.birkaç gündür netimdeki arızadan dolayı giremiyordum.Bugün 3. günüm karatayda bir haftayı doldurduktan sonra tartılcam ama kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.Çünkü her öğünde okadar çok yiyorum ki...yani daha önce hiç bukadar yiyip zayıflamamıştım acaba herşeyi yarıya mı düşürsem diye düşünüyorum:26: bu arada önümüzdeki hafta vizeler başlıyor hem diyet hem spor hemde dersi bir arada götürebilirim inşallah:26: bana dua edin
Kahvaltım:
2 yumurta tam pişmiş(rafadan yapcaktım ama biraz geç kalmışım ocaktan almakta:)
1 domates,1 yeşil biber
1 kk peynir
8 yeşil zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 bardak yeşi çay
kızlaaaar sizcede biraz fazla değill mi yarıya indirsem miii
marul serbest dilediğin kadar ye şekerimm..Kizlar ben dunde sormustum cevap veren olmadi. Ben marul cok yiyiyorum. Marulda domates salatalik gibi meyvemi sayiliyor:44::44:
2 öğün daha güzel kilo vermeni sağlar canım..hocamızın tavsiyesi zatenHenüz canım bir şey çekmedi ama haklı olabilirsin canım.Bu arada 2 gündür geç kalkıyorum kahvaltım 12 yi buluyor arada 4.5 saat olması ve akşam 8 den sonra bir şey yememe kuralına göre günde 2 öğün yemek zorunda kalıyorum sizce bu zayıflamamı nasıl etkiler?:26::26:
sekapark mııııııbenim içinde gez canım yaa yürüyüş yolunda da boydan boya yürü
izmitliler maşukiye şimdi ne güzeldir..oohh mis gb köy kahvaltısı...
çarşamba bana izmit yolları göründü galiba
kahvaltı;
ceviz, kuru kayısı,domates,az pişmiş yumurta..
öğlen ;
sebzeli et sote
ceviz
az önce anneciğimden şekersiz türk kahvesi
akşam ;
?
hava aşırı sıcak a.üstü sahilde yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?