Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ev temizlendii çamaşırlar dürüldü..20 dk alışveriş bahanesiyle yürüyüş.akşama yemek planı da tamam..şimdi kocişle Behsat Ç.izliyos...sonra gelirim canlarımm..

slmmm

bugünkü menüm
1 peynir,9 zeytin,domates,salatalık,biber,1 çay bardağı ceviz,1.5 çay bardağı antep fıstığı,1muz

daha yürüyüşümü yapmadım
1.5 lt daha su içmem gerekiyor

iyi pazarlar :118:
kaçamak yapmayın pazar diye

sabah: karatay kahvalti tabagi (saat 10.00)
ogle :acikmadim birkac fistik yedim
3 litre su

aksam: tavuk sote +yogurt+3 kasik bulgur pilavi

+2 litre daha su icmeyi dusunuyorum
+yesil cay
3 mil leslie yuruyus + temizlik

aksam yemegi biraz fazlami oldu bilmiyorum?????????

öğleki menüm 4 kaşık ciğer karışık salata 1 kase ayran

akşam ızgara köfte 4 adet
taze bakla ,2 kaşık yoğurt

1 saat yürüdüm bugunluk bukdar daha da ağzıma bişey koymam
yarın 1 nisan
aylık hedefimeulaşmışyım bakalım

öğlen
kabak çekirdeği ve madensuyu içtim

akşam

1 lahmacun
2 bardak ayran

bugünde spor amaçlı yürümedim..ama alışverişe 20 dk yürüme ve ev temizliği aynı işi görür galiba sanursamm...

bizimkilere pizza yaptım tadına dahi bakmadım

selam arkadaşlar

sabah:klasik karatay kahvaltısı
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:etli pattates yemeğinin azcık etinden,ıspanak pirinçsiz,yoğurt ve salata+3 ceviz

spor olarak temizlik sayılırmı

cok sükür toparladı.
kahvaltı:klasik karatay kahvaltı saat 9da.
saat 5 de öğle yemeği kuzu kavurma yedim ama lavaş da aldım yanınayaa
akşam yemeyin diorum ama kayınvaldemdeyim ve suan karides yapıo yicem kızlar ya napim:)
yatmadan önce akşam yediklerimide yazarım

geçmiş olsun canım..acil şifalar dilerim..lavaş yemesen iyiymiş..karides yasak değil ki canım..deniz ürünleri serbest yiyebilirsin..

slmmm
akşam
şiş kebap,1 tabak barbunya,bol salata,1 bardak ayran şiştim mayıştım yemekten sonra

bugün ne yürüyüş yaptım ne spor :26::100:
biraz yürüyüm belki

Son düzenleme:
sonunda kaçamaksız bir haftasonu geçirdim ikinci ögün 1 kase mercimek çorbası ,1biber dolması bulgurlu,salata bi avuç kadar kuruyemiş sabah yememiştim küstürmeyeyim fıstıkları arkamdan aglamasınlar diye yedim..

Canlarım selam ,
İnşallah herkesin Pazar günü çok güzel çok keyifli geçmiştir.Ben malumunuz dünden planladığım üzre evi temizledim.Sonra mutfağı temizledim.Yemekler yaptım , çamaşırlar yıkadım , en son kendimi de yıkadım , yemek yedim ve şimdi burdayım
Geçmişe baktım biraz , aklımda kalanlar :

Kardelennncim , Allahım şifa verecek ve herşey güzel olacak inşallah.Güç ve sabır için duacınızım.
Özlem sıkma canını bitanem (gerçi barışmışsınızdır şimdiye dek). Yawww bazan böyle insanın hiç aklında yokken bi girişiyo birbirine de mi Halbuki ortada da adam gibi bi sebep de olmuyo ama insanın dalası geliyo demek ki Canı çekiyo zaar...Sonra da diyorum ki ; ulan şimdi niye bu kadar tantana oldu boşu boşuna
Sersumcum , ellerine sağlık senin de canikom , güle güle oturun.Manzaraya ben de bayıldım ama sen diyorsundur ki "dışı sizi yakar ,içi beni"...Tohumları ektin mi ?
Pampişim , sağol bebeeeem kolay geldi gerçekten de , at ve de it gibi çalıştım bütün gün.Sabah da koca koşuya gidecek diye 6.15 de kalkmış idim.Çok uzun ve çok yoğun bigün oldu mamafih Bu arada 20 Tl lik tavığın akibeti n'oldu ? Zor mu pişti , kolay mı ? Lezzeti farklı mıydı , değdi mi parasına , ki inşallah değmiştir de afiyetle yemişsinizdir canımcım
Elifce82 , Kastamonu Çatalzeytin'de misin? Babamın doğum yeri ve kendisi İnebolulu.Ve benim çocukluğum da İnebolu'da geçti.Çatalzeytin'e gelmişliğim vardır bikaç kez.Büyük-beyaz ve sert bir şekeri vardı , o kalmış aklımda...

Unuttuğum arkadaşlarım kusura bakmayın

sağol bebişş..senin de ellerine sağlık.
manzara yorumun tahmin ettiğin gibi
.ben de çok yoruldum beyaa..tohumlardan birtek tere tohumunu bulabildim onu ektim..diğerlerini(maydanoz ve semizotu)nereye tıktım allah bilir..yarın çarşıya çıkabilirsem alıciim yeniden..senin günün epey yoğun ve yorucuymuşş..neyse rahat edersin bütün hafta..
yarın pazartesi sendromum başladı yanii..offf nekaa çabuk geçiyor bu haftasonu

Son düzenleme:
Selam canlar nasılsınız

Bugün evde değildim,sabah kv ye gittik,öğleden sonra kızımla parka gittik hava çok güzeldi,akşama doğru eve geldik,resmen yaz gelmiş

Sabah kahvaltım menemen,peynir,zeytin,az patates salatası,domates,1 çay kaşığı kaymak

Öğlen yemeğim et,pirinç pilavı vardı onu yemedim,zeytinyağlı barbunya,1 çay tabağı kadar mantı,yoğurt

Akşama doğru eve gelir gelmez hemen yürüyüşe çıktım,1 saat tempolu yürüdüm,özlemişim,gelince 1 portakal yedim

şimdide bol bol öksürüyorum,bal tereyağı yapıcam az bişey:2:

Ellerine sağlık,neler neler yapmışsın,ben de yarın yapıcim çocuklar okuldayken

Geçmiş olsun canım

Canım resimleri gördüm çok güzel,hayırlısıyla bitirip gelirsiniz inşallah

sabah: köy kahvaltısı yaptım
köy ekmeği yedim üstüne tereyağı sürdüm
reçel marmelat yedim hepsi doğaldı yani meyvelerin kendi şekerleri dışında şeker ilavesi yoktu ama genede cısss tabi ((

2.öğünüm: 2 adana şiş
4 çiğ köfte
salata
ayran

az öncede kahve
bir tutam ayçekirdeği
3 ceviz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…