Iyi geceler guzelim. Yarin icinde simdiden kolay gelsin. Neyse spor olarak dusun o zaman daha kolay oluyor. Ben oyle yapiyorum.Canlarım hepinize iyi geceler...
Yarın yine temizlik varrrr....
evet inşallahInsallah bu azmimizle hedefimize hep birlikte ulasacagiz. Sonrada istedigimiz kiyafetleri gururla giyicez.
Evet tabii esim ve cocuklarimin saglikli olmasi herseyden onemli.:129:
sağol canım..sağlık olsun da gerisi herzaman yapılır canım. .senin eşine böyle desteğin oldukça en kısa sürede yeneceksiniz bu illeti canım. .iyi düşün iyi olsun
olsun bebişim..önümüzdeki maçlara bakıyoruz..
amin canım..sorma çeken bilir.inşallah yeneceğiz uzun süreçli rabbim tüm hastalara acil şifalar versin yıllarca ordan oraya gez stres yogun çalışma en sonun bünye pes dedi bende asker eşiyim canım
amin canım..sorma çeken bilir..Allah yar ve yardımcınız olsun canım..
kızlar selam
kahvaltımda 11.00
2 yumurtadan salçalı peynirli baharatlı omlet
1 kk peynir
6 ceviz 5-6 fındık
5 kuru kayısı kaymaklı,1 kuru incir
17.30 da 350 gr yoğurt ve karışık kuruyemiş yiyip dükkanı kapattım hala çok tokum
2 saat aralıksız tempolu yürüdüm saat 14.40-16.40 arasında
sabah çok kötü bi rüya görerek uyandım...rüyamda ağlamaktan nefes alamıyordum...ama günüm güzel geçmişti,sersum bilir sekaparkta gezdik hava çok güzeldi..çocuklar bisiklete bindi..amaaaa akşam eşimle bi kavga ettik...canım çok sıkkın...ikimizde üzüldük çocuklar üzüldü...sanırım rüyam çıktı...
sersumum geçmişe pek bakamadım ama manzaran güzelmiş,benim yürüyüş yolum da çok güzel,çimen kokuyo.temiz hava....ne yapcam ben şimdi yaaa
cümlesine sizinde hayırlısı ile biter batıya dönersiniz canım
inşallah yeneceğiz uzun süreçli rabbim tüm hastalara acil şifalar versin yıllarca ordan oraya gez stres yogun çalışma en sonun bünye pes dedi bende asker eşiyim canım
Iyi geceler canim. Allah zihin acikligi versin. (Anne gibi konustumiyi geceler hanımlar ben yatıyorum sabah erken kalkıp ders çalışacağım hoşçakalın
merhaba kızlar
sabah
2 kk yumurtayla kahvaltı
ogle komsuya gıttım
yaprak sarma ful pırınclı:31
bı tane de kurabıye zorla elıme tutusturdular yemedıkce ınada bınıyo yeeeedıyolar
aksam
bu kadarla tam kurtardık derkenaksam canım cıgkofte cektı dedı kı daha ctesı erıtırsın nekı deyınce
neredeyse legenın yarısını gumlettım(mıllet 3 5 adet yerken ben legen hesabı yıyorum ALLAHIM SONUMU HAYREYLE)
cok yedim yaa mahfoldu mıdecıgım
canım üzüldüm yaaa.:26:.oluyor bazen ama bir tarafın alttan alması yumuşaması lazım mutlaka..inatlaşmak sorunu daha da büyütür..hem senle eşin hem de çocuklar etkilenir..sakin kafayla düşünüp yaklaşmalısın..insan herzaman haklı olmayabiliyor..bunu sakinleşince anlıyor..özür dilemek de bir erdemdir..tabii her iki taraf için de geçerli bu canım..üzülme hallolur tatlım..
sekapark çok güzel oldu..benim burada havanın temiz olduğunu söyleyemiyeceğim dağlardan ötürü rüzgar etkilemiyor bütün yakılan yakıtların dumanları çöküyor şehrin üstüne.. heryer kurum çok piss çokkk...
ozlemcım bu da gelır bu da gecer uzme kendını
çatal zeytindemisin .Elif yoksa benzettim mi. Yemek menün , oğlun çok benzettim birine,,
geçer canım..sağol canım...haklısın..muhtemelen yarına bişey kalmaz,hep öyle oldu zaten...canı sağ olsun da...evet canım laleler açmış,hatta senin dağın gibi sümbüller...eşimle rüzgara karşı geçip sümbülleri koklamıştıkeşimde bekarken çukurcada kalmış...fotoğraflarını görmüştüm..esinti olmayınca hava kirliliği normal tabi...doğalgaz olsaymış keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?