Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ama ağlama annemm yaa bende 4 senedir burdayım hiç gitmedim inanır mısın. Yarın bi çılgınlık yapıp basar gidersem öyle gidicem. tek başına da zevki çıkmaz ama bakalım.

tamam tamam ağlamıycam..asıl karamürseli çok özledim ben..izmitin de simitini..valla yaza doyasıya yiycem..sonra da bol bol yüzerim erir gider..yalnız çekilmez haklısın..öptüm seni..

merhaba bayanlar siteye yeni üyeyim bende karatay diyetiyle fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.tablo yapma ve diyet gruplarına katılma konusunda yardımınıza ihtiyacım var :) şimdiden teşekkürler .

Günaydın pırıl pırıl birr güneş var burda muhtemelen evde olmıycam bugun
sabah kendimeşöyle güzel bir kaşarlı menemen yaptım ay özlemişim
mesala börek çok severdim ama şöyle böreğin yarısını yesem mıdem yanmaya başlıyor vucut artık hamur işini kesiinlkle istemıyor
dün çiğ köftenin yanında lavaş yemedim ve tartıda da yüzüm güldü pek keyifliyim
4 çiğ köfte 1 lavaş 1 bardak ayran tükettiğimde 400 gr alırken dün 5 çiğ köfte 1 bardak ayran içip bide 200 gr verebilmek şahane

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Degua ne guzel sen iradene hakim olup karsiligini almissin tebrikler.
Benim yatigimi bir duysaniz inanamissiniz. Bunu bu gune kadar hic kimse yapmamistir.
Ben gece saat 3te 2 kibrit kutusu kadar tahin helvasi yedim
Bana bugunlerde ne oluyor anlamiyorum. Carsamba 1 dilim pasta cuma 2kadin gobegi tatli cumartesi sabaha karsi tahin helvasi. Reglim cuma bitti onun etkisi olabilirmi:44:
Sanmiyorum kendi iradesizligime bahane ariyorum.
Cok uzgunum coook uzgunum.

günaydın kızlar iyi pazarlar ....kahvaltımı yaptım klasik karatay tabiki... şimdiden1,5 litre suyumuda içtim afferin bana....

becerirsin gülüm noolucak..

Çürütürüm balkonda kesin diye düşündüm

Vayyyy sümbüllerrr Çok severim ya içim açılıyor o renklerle. Menü süpermiş

sağol canım..sana da afiyet olsun... dağlar dağğlarrr....

Ya sen ne komik hatunsun dağlarmış

O deli gibi alışveriş, dönüş, imkansızlıklar hayallerimiz gerçekten benzer

Hiç sevmiyorum o bakışı bende evet. :120::120::120:

Benim bu kanodaki tespitim bir hafta hızlıysa bir hafta yavaş gidiyor. Ama her hafta aynı hızda verenler giderek azalan bir yavaşta kilo veriyor. Kilosu azaldıkça daha zor veriyor. Daha çok olanlar daha fazla veriyor. Spor yapanlar yapmayanlara göre daha hızlı veriyor. Yaş da etkiliyordur. Tabi hormonlar da....

:84::84::84::84::84: sus sersum sus :85::85::85:

teşekurler canım ama sporumu da hiç aksatmıyorum bunu belirtmeden geçmek istemem
haftanın 5 günü muhakak 1saat yüzerim sabah yüzüyorsam akşam 40 dak yürüyüym yani aldığım fazla kaloriyi eritmeden yatağa girmıyorum artık yoksa kg ların gideceği yok kaldıki artık canıma tak ettii

tatlıya düşkünsün belli bari süt grubuyla birlikte tükettki kan şekerinin ani fırlamasını baskılasın
mesala ben tatlımı yyiycem mutlaka yanında peynir yada yoğurt yerim yoksa midem bulanır anneme de alıştırdım oda benim gibi yaptığından beri tatlıda yese rahatsız olmaz

tabi bu biraz alışkanlıkları da değitirmekle ilgili çaydaki kahvedeki şekeri bırakmazsan sürekli tatlı atakları zaten yaşarsın
canan hoca birden bırakın lamı cimi yok ki haklı gerçekten
vucuda bukdar zarar veren bi besini neden alıpda vucudumuza haksızzlık yapalım

kıyamam ya aglama canım sayılı gün geçer hayat herşeye rağmen güzel

kahvaltım
2 dilim eski kaşar 3 çeri domate badem peynirli omlet 3 gün kurusu omega3 ve çay çay hava çok güzel akşama görüşürüz iyi pazarlar

bu arada sakatatları( ciğer ,karaciğer, dalak ,akciğer v.s) canan hoca yemenizde sıkıntı yok demiişti nekdar yemek lazım ölçüsü nedir ve pişirme şekli nasıl olmalıdır bu konuda görüşlerinizi beklıyorum arkadaşlar

canım hhiç yapılmaması gerekeni yapmışsın
öyle durumlarda bol su içip unutacaksın başka yolu yok

işşte budur..irade irade..sakatatlarda klasik pişirme yöntemleri (kızartma dışı) limit doyana kadar..

sırayla cevaplıyorumm

çürütmezsiinnnn onlar yeşerdikçe gözün gibi bakarsın..ben koçtaştan pencere önü bostanı almıştım..herşeyi hazır yetiştirmesi de çook kolayy

burdaki sümbül çookkk çikinnn

ahhh hayallerimiz kısmetse yaza gerçek olucekk

ben de sevmiyom o bakışı..öldüresim geliyoo

kesinlikle katılıyorum.. bu hafta biz yavaşlıyacaz anlamına geliyor..spora devam

yine güzel bir pazar sabahı...bugün birdynin dediği gibi temizlik var. dün mangal vesilesiyle tohumları ekemedim..bugün ekicem inşallah..

sabah menüm

salçalı kaşarlı omlet
közlenmiş biber domates salatası
tulum ve ezine peyniri
zeytin
kaymaklı ceviz ve gün kurusu
çay çayy

veee sersum kaçar bayanlar..işler bitince gelirim yinee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…