dikkat et bu kadar yenmezki leslie ile artık kaç mil yaparsın
hepinize teşekkürler kızlar
Buralardan bahsedilmiş sankim.. Seka park yarın inşallah :)
benim için de gezz yavlummm
sersum kaçar kısslar...iyi geceler boll leptinler olsunnn
Ama ağlama annemm yaa bende 4 senedir burdayım hiç gitmedim inanır mısın. Yarın bi çılgınlık yapıp basar gidersem öyle gidicem. tek başına da zevki çıkmaz ama bakalım.
Gunaydin kizlarGünaydın pırıl pırıl birr güneş var burda muhtemelen evde olmıycam bugun
sabah kendimeşöyle güzel bir kaşarlı menemen yaptım ay özlemişim
mesala börek çok severdim ama şöyle böreğin yarısını yesem mıdem yanmaya başlıyor vucut artık hamur işini kesiinlkle istemıyor
dün çiğ köftenin yanında lavaş yemedim ve tartıda da yüzüm güldü pek keyifliyim
4 çiğ köfte 1 lavaş 1 bardak ayran tükettiğimde 400 gr alırken dün 5 çiğ köfte 1 bardak ayran içip bide 200 gr verebilmek şahane
becerirsin gülüm noolucak..
Eki Görüntüle 672662 Eki Görüntüle 672664
dağ manzaralı ilk pikniğimizi yaptık.ilk resimde gördüğünüz tel örgülerin yanı benim yürüyüş yolum..sümbül dağı manzaralı yürüyorum anlıyacağınız.. 2. resimdeki sümbül dağında karlar eriyince burada tam yaz gelmiş demektir..
2. öğünüm
3-4 tavık kanat
3 köfte
2 pirzola
2 biftek
közlenmiş biber
yoğurt ve turşu
üstüne de çayımızı içtik, tavlamızı oynadık geldik..
yarım saat çarşıda yürüyüş..
sağol canım..sana da afiyet olsun... dağlar dağğlarrr....
sağol canım..imkansızlıklar içinde güzelleştirmeye çalışıyoruz zamanımızı. .o dağlara bakarak hayaller kurarak yürüyorum hep..38 bedene düşmüşüm batıya dönüp deli gibi alışveriş yapıyor muşşummm
geçmiş olsun sizin aileye canım..iyileşsinler de önemli olan o
selam canım..omega3 şart değil ama kullanırsan faydası var hem sağlık hem de kilo vermeye yardımcı olacaktır..
ah bu evlilik hangimize kilo bakımından yaradı ki..çok iyi anlıyorum senii..uzun süre seni görmeyip de görünce şok olup ne olmuşsun seeeennn bakışlarıı..
işte bu yaz da ben onlara bakın ben bu oldum diyeceğim..
karatayda sabır çok önemli canım..kısa sürede verilen kilolar hep geri geliyor bu kesin..ideal kilosuna düşen arkadaşlarımız da belli kurallara uyarak kilolarını sabit tutuyorlar(7 den sonra yemek yememek 4-5 saat kuralı ve kaçamak yapılınca yürüyüş..)
bu hafta çiğdem 2 küsur kilo verdi canım mesela..ama hep aynı hızda gitmiyor..mesela metabolizması yavaş olan ben bu 8.5 kiloyu6 ayda verdim
geçer canım..
burası çok çorak canım..dağlar kupkuru heryer çorak birtek bizim lojmanlarda yeşillik ve ağaç görüyoruz..dağların ardında yeşil alanlar varmış elbet ama terör belasına oralara gidilmiyor tabii..şehir merkezi taş kaya başka birşey yok ..kışın kurum pisliği yazın da tozdan geçilmiyor. doğalgaz şart buralara
.nerdeee memleketimin yeşil dağlarıı ve denizii..kıymetini bil özlemiimm
Gunaydin kizlar
Degua ne guzel sen iradene hakim olup karsiligini almissin tebrikler.
Benim yatigimi bir duysaniz inanamissiniz. Bunu bu gune kadar hic kimse yapmamistir.
Ben gece saat 3te 2 kibrit kutusu kadar tahin helvasi yedim
Bana bugunlerde ne oluyor anlamiyorum. Carsamba 1 dilim pasta cuma 2kadin gobegi tatli cumartesi sabaha karsi tahin helvasi. Reglim cuma bitti onun etkisi olabilirmi:44:
Sanmiyorum kendi iradesizligime bahane ariyorum.
Cok uzgunum coook uzgunum.
kıyamam ya aglama canım sayılı gün geçer hayat herşeye rağmen güzelÇürütürüm balkonda kesin diye düşündüm
Vayyyy sümbüllerrrÇok severim ya içim açılıyor o renklerle. Menü süpermiş
Ya sen ne komik hatunsun dağlarmış
O deli gibi alışveriş, dönüş, imkansızlıklar hayallerimiz gerçekten benzer
Hiç sevmiyorum o bakışı bende evet. :120::120::120:
Benim bu kanodaki tespitim bir hafta hızlıysa bir hafta yavaş gidiyor. Ama her hafta aynı hızda verenler giderek azalan bir yavaşta kilo veriyor. Kilosu azaldıkça daha zor veriyor. Daha çok olanlar daha fazla veriyor. Spor yapanlar yapmayanlara göre daha hızlı veriyor. Yaş da etkiliyordur. Tabi hormonlar da....
:84::84::84::84::84: sus sersum sus :85::85::85:
Gunaydin kizlar
Degua ne guzel sen iradene hakim olup karsiligini almissin tebrikler.
Benim yatigimi bir duysaniz inanamissiniz. Bunu bu gune kadar hic kimse yapmamistir.
Ben gece saat 3te 2 kibrit kutusu kadar tahin helvasi yedim
Bana bugunlerde ne oluyor anlamiyorum. Carsamba 1 dilim pasta cuma 2kadin gobegi tatli cumartesi sabaha karsi tahin helvasi. Reglim cuma bitti onun etkisi olabilirmi:44:
Sanmiyorum kendi iradesizligime bahane ariyorum.
Cok uzgunum coook uzgunum.
Günaydın pırıl pırıl birr güneş var burda muhtemelen evde olmıycam bugun
sabah kendimeşöyle güzel bir kaşarlı menemen yaptım ay özlemişim
mesala börek çok severdim ama şöyle böreğin yarısını yesem mıdem yanmaya başlıyor vucut artık hamur işini kesiinlkle istemıyor
dün çiğ köftenin yanında lavaş yemedim ve tartıda da yüzüm güldü pek keyifliyim
4 çiğ köfte 1 lavaş 1 bardak ayran tükettiğimde 400 gr alırken dün 5 çiğ köfte 1 bardak ayran içip bide 200 gr verebilmek şahane
sırayla cevaplıyorummÇürütürüm balkonda kesin diye düşündüm
Vayyyy sümbüllerrrÇok severim ya içim açılıyor o renklerle. Menü süpermiş
Ya sen ne komik hatunsun dağlarmış
O deli gibi alışveriş, dönüş, imkansızlıklar hayallerimiz gerçekten benzer
Hiç sevmiyorum o bakışı bende evet. :120::120::120:
Benim bu kanodaki tespitim bir hafta hızlıysa bir hafta yavaş gidiyor. Ama her hafta aynı hızda verenler giderek azalan bir yavaşta kilo veriyor. Kilosu azaldıkça daha zor veriyor. Daha çok olanlar daha fazla veriyor. Spor yapanlar yapmayanlara göre daha hızlı veriyor. Yaş da etkiliyordur. Tabi hormonlar da....
:84::84::84::84::84: sus sersum sus :85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?