- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Canim oncelikle uzulme .. protein ve leslie ile kacamaklari duzeltirsin.. morel bozacak birsey yok gecirdigin guzel gunu dusun.. suan cok acsan ve gerekten yatmana 4 saattenn fazla var ise yogurt , ayran , sut , kefir ile yatirsirabilirsin acligini .. Ruh haline gelince ozel gunun gelip catmistir kapiya onun gerginligi ve onun istahidir .. Relax olmayi dene hersey guzel olacak .. Uzulme ve kaldigin yerden yoluna devam et
canım bende öyleyim gerçekten kaçamak bir kere geldi mi gerisi de geliyor o yüzden uzak durmalı tamamen üzülme ve yarın kaçamaksız devam etAkşam yediklerim:
Bir parça but
1 tabak ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Cips :104::95: Cuma cumartesi ve pazar oldu hiçbir günüm kaçamaksız geçmedi. Bir kere başlayınca devamı geliyor böyle işte. Canım skkın ya neden bilmiyorum. Ondan yedim zaten. Spor da yapmıyrum kaç gündür......
senin boyun kaçtı beden kitle endeksin azmış
canım bende öyleyim gerçekten kaçamak bir kere geldi mi gerisi de geliyor o yüzden uzak durmalı tamamen üzülme ve yarın kaçamaksız devam et
kızlar benim yatmadan önce canım çok tatlı çekiyor neden acaba :44: tarçınlı süt serbest mi kitapta birtek 8 den sonra suya izin var
SELAM ARKADAŞLAR, 5. günüm
sabah yumurtalı tereyağlı (az), peynirli menemen, 4 adet fıstık,3 günkurusu kaysı domates limon portakal suyu
öğlen yok
akşam lahana yemeği az bulgur var tavuklu nohut ve cacık
birazdan fıstık veya ceviz yiyeceğim
nasıl uygun mudur. Elifce 82sana özellikle soruyorum
geçmiş olsun doktor dogru demiş büyük kızıma yaptırmak zorunda kalmıştık mor mor olmuştu 3 yılda anca geçti
Yaaaa çalışırken ne çabuk geçer gerçekten şu haftasonları:ınssz: Haftaiçi de aynı hızla geçsin , su gibi geçsin inşallah...
Saksıya mı ekiyosun tohumları ?
Sen de ben de yorulduk bugün valla Sersumcum ama ne yapalım , yapsak bi türlü yapmasak bi türlü.Ellerim şişti valla.:18::18::18:
Ficansım benim koca da evde ya , o varken zor oluyo temizlik işi.Hazır yokken giriştim ben de mebcuren.Yarın da sana Allah kolaylık versin canımcım.Öksürüğün geçmemiş halaYarın terlersin , dikkat et kendine temizlik yaparken...
Iyi aksamlar kizlar
Ben sizin menulerinize bir goz attimda sanki ben fazla yiyiyormusum gibi geldi.:44:
Bugun yediklerimi yazicam bir goz atip yorum yaparmisiniz?
1. Ogun saat 13.00te yedim
2 Yumurta
1 Kk peynir
8 Zeytin
1Cay bardagi ceviz ve badem
2. Ogun saat 18.00
1,5 tavuk but firinda
2 biber kozlemesi
1Tabak marul salatasi
1Bardak ayran
Gun icinde
1yesil cay
3turk kahvesi sekersiz
2 litre su
Sizce nasil?
SELAM ARKADAŞLAR, 5. günüm
sabah yumurtalı tereyağlı (az), peynirli menemen, 4 adet fıstık,3 günkurusu kaysı domates limon portakal suyu
öğlen yok
akşam lahana yemeği az bulgur var tavuklu nohut ve cacık
birazdan fıstık veya ceviz yiyeceğim
nasıl uygun mudur. Elifce 82sana özellikle soruyorum
arkadaşlar ben burda yeniyim karabükten yazıyorum.
İnşallah bu sefer sürekli bir beslenme şeklim olur.
Bişey sorucam yağsız patlamış mısır yiyebilir miyim
selam kızlar
1 nısan yenı bır baslangıc olsun yaptıgımız butun kacamakları unutup 1 mayısa kadar 0 kacamak,ne dersınız?
Kaç gündür yiyorum yiyorum kızlar. İrademi kybettim zaten canım da sıkkın kaç gündür. Sebebi de yok yani garip bişey. İçten gelen sıkıntı. Bugun itibariyle diyeti bırakmış bulunuyorum. Bundan sonra diyet yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Arada gelir hal hatır sorar giderim.
Kaç gündür yiyorum yiyorum kızlar. İrademi kybettim zaten canım da sıkkın kaç gündür. Sebebi de yok yani garip bişey. İçten gelen sıkıntı. Bugun itibariyle diyeti bırakmış bulunuyorum. Bundan sonra diyet yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Arada gelir hal hatır sorar giderim.
Çiğdemcim zaman zaman hepimize oyle oluyor,ama bıraktım deme lűtfen,sen çok bilinçli ve iradelisin,bir kaç gűn yemekten hiç bişey olmaz,bu kiloları bir kaç gunde almadık,hemen de geri gelmez,tekrar bi yerden başlarsın,burayı da bırakma bence
sen mi yiyorsun inanmam yapma Allah aşkına. 1 nisan şakan güzeldi
arkadaşım sakın vazgeçme sonra insan kendini daha kötü hissedebiliyor bazen hayat hepimizi zorluyosıkıntılı dönemimizde hepimiz ilk iş yemeye veriyoruz kendimizi ama bu sorunları çözmüyo artı bi sorun pişmanlık katıyo hayatımıza diger şeyleri çözmek elimizde olmasada özgüvenimizi yitirmemek elimizde gerçi senin böylebişey yaşayıp yaşamadıgını bilmiyorum ama ben sadece genelleme yapıyorum umarım haddimi aşmamışımdır topla kendini ve devam et kendin için yap bunu lütfen
Ya içimden gelmiyor hiç dün oturup koca bir paket cipsi yedim. Sonra da midem bulandı. Ama tabi tüm bunlar oldu diye bir nisanı unutup şaka yapmayacağım anlamına gelmiyorNereye gitcem ya buudayım buda Kiloları versem de gitmicem
Yiyorum yemesine de 1 nisandı evetE diyet topic napıyım saçma oldu ama bende bari böyle bi şaka yapıyım dedim
Asıl haddi ben aştım canım. 1 Nisan kakası yapıyım dedimAslında hiç sevmem bu saçma günü ama içimdeki şeytan hiç kaç gündür. Kaç gündür yediriyo bugun de şaka yap şaka yap diye sabahın köründe kaldırdı beni
Herkesten özüüü diliyorum kızdırdıysam
:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?