günaydın kızlar nasılsınız...bu haftaya moralsiz başlıyorum ama bunun diyetimi bozmasına izin vermiyecegim çünkü ben bunu hakkediyorum kendime deger vermessem başkalarının bana deger vermesini beklemek çok saçma olacak sıkıntılar olsada hayatta kendimi bırakmıycam .menümü yazayım sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım çayımı alıp sizlerin arasına katılıyorum iyiki varsınız hiç birinizi tanımasamda paylaşmak anlatmak iyi geliyo bana sağolun
senin adına sevindim arkadaşım iyiki şakaymış ..
Ya içimden gelmiyor hiç dün oturup koca bir paket cipsi yedim. Sonra da midem bulandı. Ama tabi tüm bunlar oldu diye bir nisanı unutup şaka yapmayacağım anlamına gelmiyorNereye gitcem ya buudayım buda Kiloları versem de gitmicem
Yiyorum yemesine de 1 nisandı evetE diyet topic napıyım saçma oldu ama bende bari böyle bi şaka yapıyım dedim
Asıl haddi ben aştım canım. 1 Nisan kakası yapıyım dedimAslında hiç sevmem bu saçma günü ama içimdeki şeytan hiç kaç gündür. Kaç gündür yediriyo bugun de şaka yap şaka yap diye sabahın köründe kaldırdı beni
Herkesten özüüü diliyorum kızdırdıysam
:92::92::92:
günaydın kızlar nasılsınız...bu haftaya moralsiz başlıyorum ama bunun diyetimi bozmasına izin vermiyecegim çünkü ben bunu hakkediyorum kendime deger vermessem başkalarının bana deger vermesini beklemek çok saçma olacak sıkıntılar olsada hayatta kendimi bırakmıycam .menümü yazayım sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım çayımı alıp sizlerin arasına katılıyorum iyiki varsınız hiç birinizi tanımasamda paylaşmak anlatmak iyi geliyo bana sağolun
Heh iyi bi nefes aldim,dedim nooluyo,cipsler icinde gelsin,bir de bugun en az 3 mil yapilacak
Budur arkaşım,ne gűzel,dőrt elle sarılıyorsun,sıkıntımız da olsa bırakmayalım
Gunaydin papisim
Ben varım derim
Çiğdemcim zaman zaman hepimize oyle oluyor,ama bıraktım deme lűtfen,sen çok bilinçli ve iradelisin,bir kaç gűn yemekten hiç bişey olmaz,bu kiloları bir kaç gunde almadık,hemen de geri gelmez,tekrar bi yerden başlarsın,burayı da bırakma bence
gunaydın fıcansımhep destek tam destekle basarıcaz ınsaallah
Kahvaltım 12:00
Eki Görüntüle 673415
Kaçamak yok söz verdiğim gibi. Bugun Leslie 3 mil yapıciiiiiimm :121::118:
selam karatayın şekerleri nasılsınız akşam menümü paylaşamadım kızları götürünce anneme ugradık bütün ahali oordaydı mangal yakmışlardı allah ne verdiyse yedik
sabah
yumurta salatası bol yeşillikle yapılmış
domates seytin eski kaşar tazesinden fındık 5 zeytin birazcık keten tohumu 3 gün kurusu omega3 ve çay çay
sözünü tutarsın başarılı ve azimlisin canın
Ahh valla bu ara cozutmuştum ama geride bırakıp devam ediyim dedim.Hiç yaşamamamışım gibi düşünüp o kaçamakları devam ediyorum şimdi. Çok canımı sıkmışlardı ya. Bir daha yapmamak için arkadaşlara bile gitmeyecem yani
yaa sorma gülüm...o güzel günün akabinde böyle bi olay olsunÖzlem sıkma canını bitanem (gerçi barışmışsınızdır şimdiye dek). Yawww bazan böyle insanın hiç aklında yokken bi girişiyo birbirine de miHalbuki ortada da adam gibi bi sebep de olmuyo ama insanın dalası geliyo demek ki Canı çekiyo zaar...Sonra da diyorum ki ; ulan şimdi niye bu kadar tantana oldu boşu boşuna
sekapark mııııııbenim içinde gez canım yaa yürüyüş yolunda da boydan boya yürü
sağol canım..evet her evli kadının başına geliyorÖzlem'cim böyle şeyler oluyor, takma kafanı gelir geçer.
memleketini pek seviyorum valla...tabii önce İstanbul....belki de istanbula yakın diye seviyorum bilmem kigeçer canım..
burası çok çorak canım..dağlar kupkuru heryer çorak birtek bizim lojmanlarda yeşillik ve ağaç görüyoruz..dağların ardında yeşil alanlar varmış elbet ama terör belasına oralara gidilmiyor tabii..şehir merkezi taş kaya başka birşey yok ..kışın kurum pisliği yazın da tozdan geçilmiyor. doğalgaz şart buralara
.nerdeee memleketimin yeşil dağlarıı ve denizii..kıymetini bil özlemiimm
haftasonları git bence kafa dağıtıp yürüyüş yaparsınBuralardan bahsedilmiş sankim.. Seka park yarın inşallah :)
Iyi geceler arkadaslar.
Malum cenazemiz var. Almanyadan misafirlerimiz var pazartesi gününden beri.
Ben buraya gelip bildirim yapamadim, tartilamadim bile biraz da kacamak yaptim.
Babamin esi türkiyede yarin yalniz gelecek babasinin cenazesine gitti.
Babami yalniz birakamadim onun yanina gelip giden oluyor. Yemek yaptim babama.
fazla olarak 3 lokum 4 büsküvi olarak. ben cok bitkinim. Uykusuzum arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?