Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay diyetine 09 Şubat'ta başladım. 73,5 idim. Hergün bu foruma girip okuyordum. Boyum 1.65. Sadece 3,5 kilo verecektim. Başladım. Bu gün 1 nisan 69.5 idi kilom. Artık durdum istediklerimden yiyorum. Ama yine saat yediden sonra bir şey yemiyorum. Ekmek yemiyorum. Mümkün olduğu kadar pirinç ve patates yemiyorum. Zaten meyva ile aram yoktu onun için hiç aramıyorum. Ama çok zor benim gibi yemek yemeği seven biri için normal ekme yemezdim. Tam buğday ekmeği yerdim artık onuda yiyemiyorum. Gün boyu bir litre ayran içiyorum su içemediğim için bol bitki çayları içiyorum. Benim diyetim bitti. Bitti dediğim zaman bile yarım kilo vermiştim. Bu artık yaşam sitilim oldu. Canım tatlı isterse helva yiyorum ama kakaolusunu sadesi midemi bulandırdı. Bu aralar tatlı ne yesem 10-15 dk sonra ağzım acıyor midem bulanıyor. Darısı bütün arkadaşların başına herkez istediği kiloya gelir inşallar.

Kesinlkle öyle canım eğer burda olmasam kesinlikle çoktan bırakmıştım. Güç veriyor burası bana.

senin adına sevindim arkadaşım iyiki şakaymış ..

Aslında gerçeklik payı da vardı da tabi bırakmak gibi falan değil. Bende buna bi olumlama yapıp bari şaka yapıyım dedim. İşin aslı bu canım. Yoksa canım sıkkın. Bırakmak değil ama ne bileyim garip bi duygu işte zaman zaman hepimze oluyordur.

Heh iyi bi nefes aldim,dedim nooluyo,cipsler icinde gelsin ,bir de bugun en az 3 mil yapilacak

Budur arkaşım,ne gűzel,dőrt elle sarılıyorsun,sıkıntımız da olsa bırakmayalım

Heh iyi bi nefes aldim,dedim nooluyo,cipsler icinde gelsin ,bir de bugun en az 3 mil yapilacak

Budur arkaşım,ne gűzel,dőrt elle sarılıyorsun,sıkıntımız da olsa bırakmayalım

Valla hakettim Gelsin çantalar bavullar Birazdan kahvaltı yapıcam yasak tek şeye elimi sürersem atın beni buralardan Bu hafta cısa elimi sürersem kendime bi ceza vericem Çok geç kalmış sayılmam kilo verenler listesinde bile olsam yeter Şuan ciddi ciddi artıdayım :18: Tartıda gözlerime inanamadım :18::18: Onları atmak için 2 gün veriyorum kendime kalan 2 günde de 300-500 artık ne kadar giderse göndermem lazım :18::18::18: :18: Bende size sarılıyorum yahu Sizler varken bırakılır mı diyet :92::92:

gunaydın fıcansım hep destek tam destekle basarıcaz ınsaallah

Kızlar merhaba,

Ben 22 yaşında 1.66 boyunda 65 kiloyum ve benim göbek sorunum var . Göbeğim o kadar çıkıyor ki çok rahatsız oluyorum , ofis ortamında çalıştığım için gün içinde pek hareket etme şansım yok . Yediklerime dikkat ediyorum aslında ama biraz iştahlı biriyim , sanki gün geçtikçe daha çok göbeğim çıkıyor bu yüzden kıyafet konusunda da sıkıntı yaşıyorum . Seneye inşallah sözüm var ve ben kalıcı olarak en az bir 6-7 kilo vermek istiyorum . Sizler nasıl verdiniz ? , Karın bölgesinde fazlalığı olanlar göbeğinizi nasıl erittiniz ? Yardımcı olur musunuz ? Karatay diyeti nasıl başarılı olan var mı ?

Mikemmel bir karatay kahvaltısı yaptım

2 haşlanmış köy yımırtası
Bahçemden sabah sabah kopardığım marulum rokam ve maydanozum
tulum peyniri
zeytin
çay
fındık
4 omega 3
üzerine kahvem
şimdiye kadar bitki çaylarım sizlere de afiyet olsun

Kahvaltım 12:00

Kaçamak yok söz verdiğim gibi. Bugun Leslie 3 mil yapıciiiiiimm :121::118:

Kahvaltım 12:00

Eki Görüntüle 673415

Kaçamak yok söz verdiğim gibi. Bugun Leslie 3 mil yapıciiiiiimm :121::118:

selam karatayın şekerleri nasılsınız akşam menümü paylaşamadım kızları götürünce anneme ugradık bütün ahali oordaydı mangal yakmışlardı allah ne verdiyse yedik

sabah
yumurta salatası bol yeşillikle yapılmış
domates seytin eski kaşar tazesinden fındık 5 zeytin birazcık keten tohumu 3 gün kurusu omega3 ve çay çay

sözünü tutarsın başarılı ve azimlisin canın

Ahh valla bu ara cozutmuştum ama geride bırakıp devam ediyim dedim. Hiç yaşamamamışım gibi düşünüp o kaçamakları devam ediyorum şimdi. Çok canımı sıkmışlardı ya. Bir daha yapmamak için arkadaşlara bile gitmeyecem yani

eskiyi okumamıştım nisan 1 yapmışsın kendi evinde oldugu gibi olmuyor dün banada ekmek ye ondan ye bundan ne zorluyosunuzki dedim kilo alınca ne olmuşsun vermeye başlayıncada ye ye ye anlamadım sizi dedim diyetide bozmadım

selam kızlar
karatay kahvaltımı yaptım geçmişi okudum biraz dün benim için tam bir kaçamak günüydü
15 yıllık arkadaşımla buluştum ve 1 günlük olsun yiyeyim dedim ve sabah tartıda +400 çıktım bu
hafta bol bol spor ve karataya sadık kalacağım

kavaltı:11.00 bitti
2 yumurta
1 elma
8 zeytin
peynir
avuç içi kadar fındık

akşama kurufasulye var

merhabalar
sabah ki menüm semzotu lorlu salata
5 yeşil zeytin 6 fındık

ara 1 kayısı 2 ceviz 5 fındık

öğle: 2 kaşık yoğurtlu kereviz yemeği
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 adet köfte

c.tesi sabah : 2 yumurtalı omlet peynır zeytın
öğlen :. buğday aşı
akşam : bulgur pilavı ve nohut
pazar sabah : 2 haşlanmış yumurta ceviz badem fındık karışımı
peynır 3-4 mzeytın
5:30 da fırında köfte
pazartesı sabah
2 yumurtalı omlet
peynır
öğlen : mecburen şeyrıye çorbası ve yoğurt

Iyi aylar turkceye uygun bir terim olmasada benim yasadigim yerde kullaniliyor. Iyi bir ay gecirmenizi dilerim.
Ben bugun gune guzel basladim. Hava cok guzel burada. Bende 10.30da kahvaltimi yapip kizimi bebek arabasina koydum. Yaklasik 1,5 saat yurudum. Kizimda cok guzel hava aldi suanda uyuyor. Gelirken aksam icin baliklarimida aldim. Aksama firinda cipura yapacagim.
Kizlar balik konusunda herhangi bir cins veya miktar kisitlamasi yok degilmi?
Keske hep boyle imkanim olsa ama bu hafta 3 gun evdeyim calismiyorum. Belki buaksam spor salonunada giderim.
Tabii esim isten erken gelirse.:44:

Neyse cok uzattim galiba diger arkadaslarinda dedigi gibi hic birinizi tanimasamda sizinle bir seyler paylasmak bana cok iyi geliyor . Hepinizi seviyorum.
Neyse sabahki menumu yazayim
2yumurta
1kk peynir
8zeytin
1 cay bardagi ceviz badem
1 turk kahvesi
Suana kadar 1litre su
Simdide yesil cay icecegim.

selam kızlar gecen hafta baya kacamak yaptım bıkere kacamak yapınca corap sokugu gıbı arkası gelıo ama bu hafta kacamaksız gunler dılıyorum.

sabah 2-3 tane cagla yedım benı tok tutunca kahvaltımı gec yaptım saat 10 da kahvaltmı yaptım oglen 13,00 de bı kucuk paket sut ıctım bıde bır bardak ayran ıcerım ılerleyen saatlerde oglen yemegını aradan kaldırırım bu sekılde aksam yemegıne kadar ...

yaa sorma gülüm...o güzel günün akabinde böyle bi olay olsunsebebi vardı aslında ama konuşup anlaşılamayacak bişey değildi,biz önce hırlaştık sonra anlaştıksonuçta senin cümleyi bağladığın gibi oldu
sekapark mııııııbenim içinde gez canım yaa yürüyüş yolunda da boydan boya yürü

bizim çocuklar bayılıyo oraya,laleler arasında deniz kıyısında bisiklete bin,yürü,oturup çay kahve iç,ya böyle bir park başka yerde yok iddia ediyorum
Özlem'cim böyle şeyler oluyor, takma kafanı gelir geçer.
sağol canım..evet her evli kadının başına geliyor
memleketini pek seviyorum valla...tabii önce İstanbul....belki de istanbula yakın diye seviyorum bilmem ki
Buralardan bahsedilmiş sankim.. Seka park yarın inşallah :)
haftasonları git bence kafa dağıtıp yürüyüş yaparsın

Şimdi haberim oldu , başınız sağolsun canım , Allah günahlarını affetsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…