Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oh oh , Allah muhabbetinizi arttırsın Bazan oluyo ööle istenmeyen gerginlikler , uzatmamak en güzeli

selam kızlar,herkese kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta diliyorum....

dün sadece kuru kayısı ve cevizle kahvaltı ettim,miktarı biraz abartı ama aldırmıyorum,regl dönemi o kadar tolerans tanıyorum kendimesonra gün boyunca evi temizleme,çamaşır bulaşık gibi rutin hafta sonu egzersizlerini yaparken aralarda çiğ çekirdek,fındık,çilek atıştırdım,eşim bir kasa çilek almış pazardan...yediğim tek yemek 1 kaseden az nohuttu,onu da bitsin diye yedim....başka kaçamak yapmadım
bugünkü menüm

kahvaltı 08.30;2 yumurta,2 kk peynir,5 ceviz,5 siyah zeytin,2 kuru kayısı,omega 3
öğle 14.30; 200 gram yoğurt,5 iri çilek(çilekler çok tatsız şeker oranı az)
akşam 17.30;1 tabak bamya,1 bardak ayran,belki üstüne 1 avuç ceviz yerim..,öğlen arası dışarıda 1.5 saat tempolu yürüdüm,yarısında yağmura yakalandım....

seralcim bende senin gibi düşünüyorum kiloları verebilirsem tabi ben 78 ile başladım hedefim 65 şimdilik ulaşabilirsem tabi şu anda da 75 kiloyum biraz karışık anlattım heralde hedefime ulaştıktan sonra kendimi fazla sıkmadan senin gibi düşünüyorum bu beslenme yaşam tarzım olacak.zaten bir seneyi doldurunca vücut yeni haline alışıp tekrar kilo almıyormuş.İstediğimiz kiloya geldikten sonra bir seneyi atlatsak sorun olmayacaktır.Çok eski alışkanlıklara geri dönmemek kendimizi fazla sıkmadan devam etmek yeterlidir.Sanırım.Herkese bol leptinli günler dilerim.Darısı başımıza.

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evet canim evet. Az once tam bir saatlik sporumu tamamladim aksama da balik ve salata yicem. Bol yogurt. Ve su tabiki.Ya zorlamasalarda uygun bisey olmayinca tabakta mecbur yiyosun yemeyince ayip oluyo diyolar. Valla en iyisi gitmemek ya da samimi arkadasina gitmek

teşekkürler cicim,cümlemizinkininaber nasılsın bugün...ne yedin içtin bakiimm
Canımcım saçımı boyamaya gitmiştim , şimdi gördüm , kusura bakma.Valla sabah geç kalktım , sonra yumurta , peynir , zeytin , kaymak , biraz ekmekle kahvaltı ettim.Öğlende çorba+biraz fellah köfte +karalahana yemeği yedim.Şimdi canım tatlı istedi.Kaneel tarifi ; biraz yoğurt biraz kakao ve biraz taze yabanmersinini karıştırıp yedim ama kesmedi , çayla idare etmeye çalışıyorum ....
Akşama da balık+muhtelif salata+çorba ve z.yağlı brüksel lahanası var.

bazen olur bana da canım..ama sanma ki çanta yok

üzülme bebeğim..daha bebişin çok küçük acele etme gidecek kilolar üzülme
uygundur teyzoş.ama meyve suyunu azaltabilirsin.sana teyze dememimi istersin maviyeter mi:))))
meyve suyu uygun değildir canım
selam kızlar

1 nısan yenı bır baslangıc olsun yaptıgımız butun kacamakları unutup 1 mayısa kadar 0 kacamak,ne dersınız?
varım diyorum..
yemezzlerrrr
ööle pat diye bırakacaklardan değilsin sen tanıdım ben..
ama cips için dayağı hakettin sen de beni dövcen nasılsa

gunaydın fıcansım hep destek tam destekle basarıcaz ınsaallah

Naber hatunlar ficansım nasılsın papişim gitmiş zannımca hepimize iyi haftalarrr
kıss özlettin kendinii
Kahvaltım 12:00

Eki Görüntüle 673415

Kaçamak yok söz verdiğim gibi. Bugun Leslie 3 mil yapıciiiiiimm :121::118:
eferimmm

bırdy sersum selam kıslarrr

selam bebeemmm

sıhhatler olsun tatlımve de afiyet olsun...muhtelif salata ne kıssben de dün biraz yoğurda çilek ve kakako katıp yedim,fena değildi ama kesmiyo yaa..kuru kayısı arası ceviz ya da kuru kayısıyı süt kaymağına banmak en güzel datluu

sersum sizin orda mesai erken mi bitiyo canım

Selam canımmmmmm , çok ösledim seni , hiç karşılaşamadık bu aralar...
bende canım yaaaa benım pc cok yavas hatta vırus kaptı format gerekıyomus oglumun pc den gırıyorum bı ayar tutturamadım anlıycagın:))ama yuregım ruhanıyetım her daim buralarda bılesınız

tamam kanka 1 ay azamı dıkkat

bugün öldüm öldüm yorgunluktan..her pazartesi 5 kişi olarak maksimum 120-130 hasta gelirken 4 kişi çalışaraktan 170 hasta çektik..bütün hakkari hastanedeydi zaar

planlarımda yürüyüş vardı emme adımsayarımda 14000 adımı görüp eve gelipte kösülünce yürüyüş falan yapamayacağımı anladım..aslında cezalıyım..
dün eşimle kızım karşımda yedi dayanamadım 1 çikolatalı gofret ve 1 eti pufff yedimm:18::18::18:oldu artık
evet pampişiminde dediği gibi 1 nisan yeni bir başlangıç olsun ve biz umarım hiiiç kaçamak yapmayalımm..

sabah

kıymalı omlet
ceviz
peynir

öğlen 12.00

karnıyarık
2 kase tarhana
ayran

biraz önce de yemeğe kadar dayanamıyacağımı düşündüm.2 bardak ayran içtim

tatlıya bağlanacağı kesindi ama ne gerek var dı değil mi cicim..

güzeldir memleketim..özellikle de karamürsel tarafıı..ben istanbulu da çok severim ama yaşamak için değil gezmek için..haklısın istanbula yakın olmak da ayrıcalık..

kalbinin burda olması yetmiyo gülüümm suretine hasretisss...
tamamdır..bak uymayanı döverim sen de dövv..artık şu 75 i görmeliyim..sen de in artık aşağı..aylardır gıdım oynamadı çizelgen hatuunn..

geç bile bitiyo bacım..eskiden 5 saattik biss..hem radyasyonla çalış hem de diğerleriyle aynı mesaiyi yap..açma kanayan yaramı..susturamazsınız yoksa

sıhhatler olsun cicimm..akşam sendeyim biliyon tabağımı hazırla..

sersumum Allah kolaylık versin tatlım,uygun bir düzenleme getirirler sizin gibi olanlara inşallah....ben salıdan beri kuruyemiş ve kuru kayısıyı abartsam da başka kaçamak yapmadım bakalım tartı ne söyleyecek..lakin bugün regl oldum şişlik anca haftaya iner sanursam...1 nisan seferberliğine ben de varımşimdi servise yetişiciimm akşama belkim ben de gelirim kısslar..

Sağol cicim , fena çıkmıştı diplerden...
Muhtelif salata , işte ne bulduysam onun salatasını yaptım , oldu sana 4 çeşit salata ...
Hmmm evet hiç kesmedi ve canım felaket derecede çikolatalı pasta istiyo :18::18::18::18:

Amanın geçmiş olsun bebişim , derdin büyükmüş.Ben senin o ruhaniyetim diyen dillerini seviiim
Amanın Sersumum Hakkari'de röntgeni çekilmedik adam bırakmamışsınız , bu ne azim bu ne hırs
Gofret ve pufff için afiyetler olsun.Benim bu aralar favorim Eti Karam Gurme....Oyyyyy şok güsel şoookkk

Sağol canımcım , bekliyorum akşama.Şimdi çıksan anca yetişeceksin...

kızlar bende bugün esime gayet ciddi ;artık yapamıyorum cok sıkıldım
dayanamıyorum artık düşündüm ben ayrılmaya karar verdim ,konusalım ve aldıgımız kararı ailelerimize bildirelim dedim
(2 gündür kavgalıydık )şimdiye kadar cocugum babasız kalmasın dedim ama bi yere kadar olmuyor artık dedim
sasırdı saka yapıyosun dedi
hayır cok ciddiyim dedim ve gözlerim sulandı (istedigim zaman aglayabilirim)
o anda esiminde gözleri sulandı baka kaldı bana veeeeeee 1 nisan diye bagırdım
ama görseydinz neye ugradıgını sasırdı ..gülmesi gözlerinin dolması birbirine karıstı
benı bukadar sevdigini bilmiyordm dedim ve barıstık

bu çok ağır bi şaka olmuş

1 km yürüdüm hava çok güzeldi sonrasında 2 saat dersim vardı

akşam menüm

bol kuşbaşılı taze fasulye bulgur pilavı yanına yogurt

ben de mi yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…