yaa sorma gülüm...o güzel günün akabinde böyle bi olay olsunsebebi vardı aslında ama konuşup anlaşılamayacak bişey değildi,biz önce hırlaştık sonra anlaştık sonuçta senin cümleyi bağladığın gibi oldu
bizim çocuklar bayılıyo oraya,laleler arasında deniz kıyısında bisiklete bin,yürü,oturup çay kahve iç,ya böyle bir park başka yerde yok iddia ediyorum
sağol canım..evet her evli kadının başına geliyor
memleketini pek seviyorum valla...tabii önce İstanbul....belki de istanbula yakın diye seviyorum bilmem ki
haftasonları git bence kafa dağıtıp yürüyüş yaparsın
Oh oh , Allah muhabbetinizi arttırsınBazan oluyo ööle istenmeyen gerginlikler , uzatmamak en güzeli
seralcim bende senin gibi düşünüyorum kiloları verebilirsem tabi ben 78 ile başladım hedefim 65 şimdilik ulaşabilirsem tabi şu anda da 75 kiloyum biraz karışık anlattım heralde hedefime ulaştıktan sonra kendimi fazla sıkmadan senin gibi düşünüyorum bu beslenme yaşam tarzım olacak.zaten bir seneyi doldurunca vücut yeni haline alışıp tekrar kilo almıyormuş.İstediğimiz kiloya geldikten sonra bir seneyi atlatsak sorun olmayacaktır.Çok eski alışkanlıklara geri dönmemek kendimizi fazla sıkmadan devam etmek yeterlidir.Sanırım.Herkese bol leptinli günler dilerim.Darısı başımıza.Karatay diyetine 09 Şubat'ta başladım. 73,5 idim. Hergün bu foruma girip okuyordum. Boyum 1.65. Sadece 3,5 kilo verecektim. Başladım. Bu gün 1 nisan 69.5 idi kilom. Artık durdum istediklerimden yiyorum. Ama yine saat yediden sonra bir şey yemiyorum. Ekmek yemiyorum. Mümkün olduğu kadar pirinç ve patates yemiyorum. Zaten meyva ile aram yoktu onun için hiç aramıyorum. Ama çok zor benim gibi yemek yemeği seven biri için normal ekme yemezdim. Tam buğday ekmeği yerdim artık onuda yiyemiyorum. Gün boyu bir litre ayran içiyorum su içemediğim için bol bitki çayları içiyorum. Benim diyetim bitti. Bitti dediğim zaman bile yarım kilo vermiştim. Bu artık yaşam sitilim oldu. Canım tatlı isterse helva yiyorum ama kakaolusunu sadesi midemi bulandırdı. Bu aralar tatlı ne yesem 10-15 dk sonra ağzım acıyor midem bulanıyor. Darısı bütün arkadaşların başına herkez istediği kiloya gelir inşallar.
eskiyi okumamıştım nisan 1 yapmışsınkendi evinde oldugu gibi olmuyor dün banada ekmek ye ondan ye bundan ne zorluyosunuzki dedim kilo alınca ne olmuşsun vermeye başlayıncada ye ye ye anlamadım sizi dedim diyetide bozmadım
Canımcım saçımı boyamaya gitmiştim , şimdi gördüm , kusura bakma.Valla sabah geç kalktım , sonra yumurta , peynir , zeytin , kaymak , biraz ekmekle kahvaltı ettim.Öğlende çorba+biraz fellah köfte +karalahana yemeği yedim.Şimdi canım tatlı istedi.Kaneel tarifi ; biraz yoğurt biraz kakao ve biraz taze yabanmersinini karıştırıp yedim ama kesmedi , çayla idare etmeye çalışıyorum ....teşekkürler cicim,cümlemizinkininaber nasılsın bugün...ne yedin içtin bakiimm
bırdy sersum selam kıslarrr
bazen olur bana da canım..Akşam yediklerim:
Bir parça but
1 tabak ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Cips :104::95: Cuma cumartesi ve pazar oldu hiçbir günüm kaçamaksız geçmedi. Bir kere başlayınca devamı geliyor böyle işte. Canım skkın ya neden bilmiyorum. Ondan yedim zaten. Spor da yapmıyrum kaç gündür......
üzülme bebeğim..daha bebişin çok küçük acele etme gidecek kilolar üzülmeBu hafta nasil gecti anlamadim hayat bi kosusturma icinde bende kapilip gidiyorum haftasonu nasip olursa ayvaliktayim annemlerde ayrica kardesimin sözü var ama benim kilolarda bi degisiklik yok ayni yerimde sayikliyorum sinirlerim bozuluyor o kadar da dikkat ediyorum yok anacim tik yok ne olcak benim bu halim bilemiyorum tekrar 1 nisan deyip kacamaksiz gunler diliyorum..
meyve suyu uygun değildir canımuygundur teyzoş.ama meyve suyunu azaltabilirsin.sana teyze dememimi istersin maviyeter mi:))))
varım diyorum..selam kızlar
1 nısan yenı bır baslangıc olsun yaptıgımız butun kacamakları unutup 1 mayısa kadar 0 kacamak,ne dersınız?
yemezzlerrrrKaç gündür yiyorum yiyorum kızlar. İrademi kybettim zaten canım da sıkkın kaç gündür. Sebebi de yok yani garip bişey. İçten gelen sıkıntı. Bugun itibariyle diyeti bırakmış bulunuyorum. Bundan sonra diyet yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Arada gelir hal hatır sorar giderim.
ööle pat diye bırakacaklardan değilsin sen tanıdım ben..Ya içimden gelmiyor hiç dün oturup koca bir paket cipsi yedim. Sonra da midem bulandı. Ama tabi tüm bunlar oldu diye bir nisanı unutup şaka yapmayacağım anlamına gelmiyorNereye gitcem ya buudayım buda Kiloları versem de gitmicem
Yiyorum yemesine de 1 nisandı evetE diyet topic napıyım saçma oldu ama bende bari böyle bi şaka yapıyım dedim
Asıl haddi ben aştım canım. 1 Nisan kakası yapıyım dedimAslında hiç sevmem bu saçma günü ama içimdeki şeytan hiç kaç gündür. Kaç gündür yediriyo bugun de şaka yap şaka yap diye sabahın köründe kaldırdı beni
Herkesten özüüü diliyorum kızdırdıysam
:92::92::92:
gunaydın fıcansımhep destek tam destekle basarıcaz ınsaallah
Mikemmel bir karatay kahvaltısı yaptım
2 haşlanmış köy yımırtası
Bahçemden sabah sabah kopardığım marulum rokam ve maydanozum
tulum peyniri
zeytin
çay
fındık
4 omega 3
üzerine kahvem
şimdiye kadar bitki çaylarımsizlere de afiyet olsun
kıss özlettin kendiniiNaber hatunlar ficansım nasılsın papişim gitmiş zannımca hepimize iyi haftalarrr
eferimmmKahvaltım 12:00
Eki Görüntüle 673415
Kaçamak yok söz verdiğim gibi. Bugun Leslie 3 mil yapıciiiiiimm :121::118:
Iyi aylar turkceye uygun bir terim olmasada benim yasadigim yerde kullaniliyor. Iyi bir ay gecirmenizi dilerim.
Ben bugun gune guzel basladim. Hava cok guzel burada. Bende 10.30da kahvaltimi yapip kizimi bebek arabasina koydum. Yaklasik 1,5 saat yurudum. Kizimda cok guzel hava aldi suanda uyuyor. Gelirken aksam icin baliklarimida aldim. Aksama firinda cipura yapacagim.
Kizlar balik konusunda herhangi bir cins veya miktar kisitlamasi yok degilmi?
Keske hep boyle imkanim olsa ama bu hafta 3 gun evdeyim calismiyorum. Belki buaksam spor salonunada giderim.
Tabii esim isten erken gelirse.:44:
Neyse cok uzattim galiba diger arkadaslarinda dedigi gibi hic birinizi tanimasamda sizinle bir seyler paylasmak bana cok iyi geliyor . Hepinizi seviyorum.
Neyse sabahki menumu yazayim
2yumurta
1kk peynir
8zeytin
1 cay bardagi ceviz badem
1 turk kahvesi
Suana kadar 1litre su
Simdide yesil cay icecegim.
bırdy sersum selam kıslarrr
Canımcım saçımı boyamaya gitmiştim , şimdi gördüm , kusura bakma.Valla sabah geç kalktım , sonra yumurta , peynir , zeytin , kaymak , biraz ekmekle kahvaltı ettim.Öğlende çorba+biraz fellah köfte +karalahana yemeği yedim.Şimdi canım tatlı istedi.Kaneel tarifi ; biraz yoğurt biraz kakao ve biraz taze yabanmersinini karıştırıp yedim ama kesmedi , çayla idare etmeye çalışıyorum ....
Akşama da balık+muhtelif salata+çorba ve z.yağlı brüksel lahanası var.
bende canım yaaaa benım pc cok yavas hatta vırus kaptı format gerekıyomus oglumun pc den gırıyorum bı ayar tutturamadım anlıycagın:))ama yuregım ruhanıyetım her daim buralarda bılesınızSelam canımmmmmm , çok ösledim seni , hiç karşılaşamadık bu aralar...
bazen olur bana da canım..ama sanma ki çanta yok
üzülme bebeğim..daha bebişin çok küçük acele etme gidecek kilolar üzülme
meyve suyu uygun değildir canım
varım diyorum..
yemezzlerrrr
ööle pat diye bırakacaklardan değilsin sen tanıdım ben..
ama cips için dayağı hakettin sen de beni dövcen nasılsa
kıss özlettin kendinii
eferimmm
selam bebeemmm
yaa sorma gülüm...o güzel günün akabinde böyle bi olay olsunsebebi vardı aslında ama konuşup anlaşılamayacak bişey değildi,biz önce hırlaştık sonra anlaştık sonuçta senin cümleyi bağladığın gibi oldu
memleketini pek seviyorum valla...tabii önce İstanbul....belki de istanbula yakın diye seviyorum bilmem ki
kalbinin burda olması yetmiyo gülüümm suretine hasretisss..bende canım yaaaa benım pc cok yavas hatta vırus kaptı format gerekıyomus oglumun pc den gırıyorum bı ayar tutturamadım anlıycagın:))ama yuregım ruhanıyetım her daim buralarda bılesınız
tamam kanka 1 ay azamı dıkkat
geç bile bitiyo bacımsıhhatler olsun tatlımve de afiyet olsun...muhtelif salata ne kıss ben de dün biraz yoğurda çilek ve kakako katıp yedim,fena değildi ama kesmiyo yaa..kuru kayısı arası ceviz ya da kuru kayısıyı süt kaymağına banmak en güzel datluu
sersum sizin orda mesai erken mi bitiyo canım
Canımcım saçımı boyamaya gitmiştim , şimdi gördüm , kusura bakma.Valla sabah geç kalktım , sonra yumurta , peynir , zeytin , kaymak , biraz ekmekle kahvaltı ettim.Öğlende çorba+biraz fellah köfte +karalahana yemeği yedim.Şimdi canım tatlı istedi.Kaneel tarifi ; biraz yoğurt biraz kakao ve biraz taze yabanmersinini karıştırıp yedim ama kesmedi , çayla idare etmeye çalışıyorum ....
Akşama da balık+muhtelif salata+çorba ve z.yağlı brüksel lahanası var.
Sağol cicim , fena çıkmıştı diplerden...sıhhatler olsun tatlımve de afiyet olsun...muhtelif salata ne kıss ben de dün biraz yoğurda çilek ve kakako katıp yedim,fena değildi ama kesmiyo yaa..kuru kayısı arası ceviz ya da kuru kayısıyı süt kaymağına banmak en güzel datluu
sersum sizin orda mesai erken mi bitiyo canım
Amanın geçmiş olsun bebişim , derdin büyükmüş.Ben senin o ruhaniyetim diyen dillerini seviiimbende canım yaaaa benım pc cok yavas hatta vırus kaptı format gerekıyomus oglumun pc den gırıyorum bı ayar tutturamadım anlıycagın:))ama yuregım ruhanıyetım her daim buralarda bılesınız
tamam kanka 1 ay azamı dıkkat
Amanın Sersumum Hakkari'de röntgeni çekilmedik adam bırakmamışsınız , bu ne azim bu ne hırsbugün öldüm öldüm yorgunluktan..her pazartesi 5 kişi olarak maksimum 120-130 hasta gelirken 4 kişi çalışaraktan 170 hasta çektik ..bütün hakkari hastanedeydi zaar
planlarımda yürüyüş vardı emme adımsayarımda 14000 adımı görüp eve gelipte kösülünce yürüyüş falan yapamayacağımı anladım..aslında cezalıyım..
dün eşimle kızım karşımda yedi dayanamadım 1 çikolatalı gofret ve 1 eti pufff yedimm:18::18::18:oldu artık
evet pampişiminde dediği gibi 1 nisan yeni bir başlangıç olsun ve biz umarım hiiiç kaçamak yapmayalımm..
sabah
kıymalı omlet
ceviz
peynir
öğlen 12.00
karnıyarık
2 kase tarhana
ayran
biraz önce de yemeğe kadar dayanamıyacağımı düşündüm.2 bardak ayran içtim
Sağol canımcım , bekliyorum akşama.Şimdi çıksan anca yetişeceksin...kalbinin burda olması yetmiyo gülüümm suretine hasretisss...
tamamdır..bak uymayanı döverim sen de dövv. .artık şu 75 i görmeliyim.. sen de in artık aşağı. .aylardır gıdım oynamadı çizelgen hatuunn..
geç bile bitiyo bacım..eskiden 5 saattik biss.. hem radyasyonla çalış hem de diğerleriyle aynı mesaiyi yap ..açma kanayan yaramı..susturamazsınız yoksa
sıhhatler olsun cicimm..akşam sendeyim biliyon tabağımı hazırla..
kızlar bende bugün esime gayet ciddi ;artık yapamıyorum cok sıkıldım
dayanamıyorum artık düşündüm ben ayrılmaya karar verdim ,konusalım ve aldıgımız kararı ailelerimize bildirelim dedim
(2 gündür kavgalıydık )şimdiye kadar cocugum babasız kalmasın dedim ama bi yere kadar olmuyor artık dedim
sasırdı saka yapıyosun dedi
hayır cok ciddiyim dedim ve gözlerim sulandı (istedigim zaman aglayabilirim)
o anda esiminde gözleri sulandı baka kaldı bana veeeeeee 1 nisan diye bagırdım
ama görseydinz neye ugradıgını sasırdı ..gülmesi gözlerinin dolması birbirine karıstı
benı bukadar sevdigini bilmiyordm dedim ve barıstık
kızlar bende bugün esime gayet ciddi ;artık yapamıyorum cok sıkıldım
dayanamıyorum artık düşündüm ben ayrılmaya karar verdim ,konusalım ve aldıgımız kararı ailelerimize bildirelim dedim
(2 gündür kavgalıydık )şimdiye kadar cocugum babasız kalmasın dedim ama bi yere kadar olmuyor artık dedim
sasırdı saka yapıyosun dedi
hayır cok ciddiyim dedim ve gözlerim sulandı (istedigim zaman aglayabilirim)
o anda esiminde gözleri sulandı baka kaldı bana veeeeeee 1 nisan diye bagırdım
ama görseydinz neye ugradıgını sasırdı ..gülmesi gözlerinin dolması birbirine karıstı
benı bukadar sevdigini bilmiyordm dedim ve barıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?