sağol bebişim.sersumum Allah kolaylık versin tatlım,uygun bir düzenleme getirirler sizin gibi olanlara inşallah....ben salıdan beri kuruyemiş ve kuru kayısıyı abartsam da başka kaçamak yapmadım bakalım tartı ne söyleyecek..lakin bugün regl oldum şişlik anca haftaya iner sanursam...1 nisan seferberliğine ben de varımşimdi servise yetişiciimm akşama belkim ben de gelirim kısslar..
Amanın Sersumum Hakkari'de röntgeni çekilmedik adam bırakmamışsınız , bu ne azim bu ne hırs
Gofret ve pufff için afiyetler olsun.Benim bu aralar favorim Eti Karam Gurme....Oyyyyy şok güsel şoookkk
Sağol canımcım , bekliyorum akşama.Şimdi çıksan anca yetişeceksin...
kızlar bende bugün esime gayet ciddi ;artık yapamıyorum cok sıkıldım
dayanamıyorum artık düşündüm ben ayrılmaya karar verdim ,konusalım ve aldıgımız kararı ailelerimize bildirelim dedim
(2 gündür kavgalıydık )şimdiye kadar cocugum babasız kalmasın dedim ama bi yere kadar olmuyor artık dedim
sasırdı saka yapıyosun dedi
hayır cok ciddiyim dedim ve gözlerim sulandı (istedigim zaman aglayabilirim)
o anda esiminde gözleri sulandı baka kaldı bana veeeeeee 1 nisan diye bagırdım
ama görseydinz neye ugradıgını sasırdı ..gülmesi gözlerinin dolması birbirine karıstı
benı bukadar sevdigini bilmiyordm dedim ve barıstık
o kaaa alıntı yaptım gitmiş yaw
özet olarak 1 nisan yeniden başlangıç hareketine ben de varım papişim
1 nisan hareketi kutlu olsun beyaa.. leylakım gir artık listeye beyaaa..
gireyim dimi bacımekle beni sersumum
sağol bacım
ekledim senüüüüü....bundan sonra ayağını denk alll...
bugün öldüm öldüm yorgunluktan..her pazartesi 5 kişi olarak maksimum 120-130 hasta gelirken 4 kişi çalışaraktan 170 hasta çektik ..bütün hakkari hastanedeydi zaar
planlarımda yürüyüş vardı emme adımsayarımda 14000 adımı görüp eve gelipte kösülünce yürüyüş falan yapamayacağımı anladım..aslında cezalıyım..
dün eşimle kızım karşımda yedi dayanamadım 1 çikolatalı gofret ve 1 eti pufff yedimm:18::18::18:oldu artık
evet pampişiminde dediği gibi 1 nisan yeni bir başlangıç olsun ve biz umarım hiiiç kaçamak yapmayalımm..
sabah
kıymalı omlet
ceviz
peynir
öğlen 12.00
karnıyarık
2 kase tarhana
ayran
biraz önce de yemeğe kadar dayanamıyacağımı düşündüm.2 bardak ayran içtim
yemezzlerrrr
ööle pat diye bırakacaklardan değilsin sen tanıdım ben..
ama cips için dayağı hakettin sen de beni dövcen nasılsa
eferimmm
öğle yemeğim:
bol kısır
kereviz salata
1puaça
1dilim su böreği
1profiterol
1elmalı pasta
napim gezmeler böle.((((
akşam yemeğim sadece yoğurt ve bol su.kurtarmalıyım
sağol bacım
korktum kısss
öğle yemeğim:
bol kısır
kereviz salata
1puaça
1dilim su böreği
1profiterol
1elmalı pasta
napim gezmeler böle.((((
akşam yemeğim sadece yoğurt ve bol su.kurtarmalıyım
Valla aslında kalite sistemlerinde radyolojinin de belli sayıda çalışması gerekiyor ama malesef randevu sistemini etkin kullanamıyor bu memleket yahu. Kolay gelsin canım. Cihaz başı çalışmadınız heralde bugun
Yürüyüşe bu kadar yorgunlukla bişey diyemicem ama bu eti pufBuda çikolatalı gofret için Artık cısslara elimizi sürmeylim.
5 nisana kaldı 4 gün dımdım dımdım. Bir ayım tamamen dolmuş oluyor şekerler. Bakalım 5 kg hedefimi tutturabilecemiyim.
Evet gitmiciiiiimm
Ama bugun hiç kaçamak yapmadım. 1 saat yürüdüm hızlı tempoda. Bundan sonra her gün 1 saat yürüyüş
hadi geçmiş olsunnasıl gidiyo hanımlar bahar temizliğine başladık üç gün oldu sobalı ev olunca bitmiyor temizlik sonunda bugün hakladık işi
Sabah yediklerim domates,salatalık,peynir, zeytin
Öğlen 1 porsiyon döner
akşam 1 tabak mantar çorbası ve lahana salatası yedim
hoşgeldin..hayirli aksamlar arkadaslar, 4 günlük aile ziyaretinden dün döndüm..
malesef karataya cokta uygun degildi yediklerim. ama elimden geleni yaptim, mesela 3 cesit pastadan sirf 1 tanecik yedim
ama azmim artti, inshallah birdahaki izine kadar bu kilolar gidecek
bugün protein günü ilan ettim kendime.
sabah kahvaltisi 2 yumurta, 1 dilim pastirma
aksam yemegim sirf bir adet som baligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?