Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah öğle arası 4 parça bitter yedim rengliyim malesef tüm engellemeerime rağmen bu dönemde hormanlar değişikliği

öğle yemeğim:8 adet yaprak sarma yoğurt ve 4 kaşık pırasa yemeği
yarım kase sebze çorbası

Leslie ile derken ney o tam anlamadım canım ? Evet mekik çekmek çok iyi gelir eminim ki bu akşam eve gidince hemen başlayacağım kararlıyım ..

Yaa korktum şimdi sen öyle deyince canım , benim de işte malesef sadece göbekte ve beni görenler 65 değilde 58-60 arası sanar hiç öyle çok kilolu gözükmüyorum bacaklarım falan incedir ama işte göbek çok büyük derdim
Şimdi bir de yaz geliyor açık renk falan giyince iyice çıkar acaba diyetisyene falan mi gitsem göbek için dediğin gibi bir sorun çıkmasın ilerde ?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar..1 nısan harekatına katılan arkadaslarımı tbrk edıyorum.0 kacamakla devam edıyoruz unutmayınleylakım ıyıkı gırdın lısteye canım sensız sarmıyodu:))bırdyım esprılerıne kopuyorum resmen,sersumum sagolsun hakkarıde ıc organlarını goruntulemedıgı kımse bırakmadı cok şeffaf kız canımmm

3 gecedir kizim huysuz geceleri yine 2-3once yatamaz oldum enerjim cok dusuk birde oglusda olunca biri yatiyorbiri kalkiyor ben tam ikisi uyudu mu spor mu yapayim yemek mi yapayim uyusam mi bbilemiyorum cok yorgunum ne yapcam ben kizlar ister istemez kacamak oluyor sinirlenip yiyen tiplerdenim ve butun emekler bosa gidiyor midem kuculdu 2 kap yemekle doyabiliyorum artik ben de kacamaksiz gunlere bende katiliyorum kacamak yok artik

canım bak lınkden ınceleyebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

sabah kkk yaptım...
kahvenin yanında bir minik dilim tiramisu yediiiiiiiim((((
arkadaşın ısrarına dayanamadım...diyetteyim diyorum herzaman diyet yapılmaz diyor püfffffff........yarısını yedim yookkkkkkkk olmaz...

tiramisuyu yiyene kadar tıka basa doluydum ama yedikten yarım saat sonra acıktım şuan midem gurulduyor....ama ben akşamı bekleyeceğim...1 saat sonra yerim akşam öğünümü...

canım çocuğun için çok geçmiş olsun.. umarım en yakın zamanda toparlanır. Allah acil şifa versin. buhavalar insanı acayip çarpıyor hele ki onların bünye bizimkilerden daha da zayıf

bu arada maşallah çok iyi görünüyorsun canım. tebrik ederim seni. Kronik deliyi bende uzun zamandr göremiyorum.hamilelik düşüncesini bilmiyordum. atlamşım demek ki. Allah gönlüne göre verir inş da güzel haberlerini alırız

valla canım bence iyi bir arkadaşın ille de ye diye ısrar edip baskı kurmaması lazım..içten içten kıskançlık oluyo genelde,ya da seni gerçekten seviyo..o lezzeti tatmanı istiyo..ama ben fazlasıyla ısrar edip özellikle kalabalık ortamda seni rahatsız edecek kadar baskı yapanı iyiniyetli kabul etmiyorum...sonuçta sen pişman oluyorsun...bende bugün bir arkadaşın doğumgününe katıldım herkes yedi pastayı ama ben yemedim,fazla da ısrar edemediler
benim de çıktı da 1 hafta sonra boyatıp kestiricemmaşallah hamarat hatunsun kısspastayı boşver hipoglisemin yokmuydu senin ne pastası..zopa atarım bak
sağol bebişim..hayırlısıyla emekli olsam yeticek..seferberlik emrimiz hayırlı olsun o zaman..

emeklilik için yıpranma indiriminiz var mı canım,ne kadar var emekliliğine...

selam güzel karataycılar

havalar ısınıyor artık,imkanı olanlar dışarıda yürüyüşleri artırsın,cıvıl cıvıl ortalık,iyice ısınınca yürüyemeyiz belki de...
bugün ne yedim...
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli baharatlı omlet,1 kk çerkes peyniri,5 ceviz,1 kuru kayısı,omega3
öğle 14.30;yarım bardak yoğurt,3 iri çilek(tatsız),1 haşlanmış yumurta(yanımda getirmiştim bozulmasın diye yedim)
akşam 18.00;yarım tabak bamya,4 fırın köfte,salata,1 bardak ayran olacak...

no kaçamak no stress

kıss zaten onlar hep öölee..yürüyüp yürüyüp sonra da dolu dolu bi kahvaltı pasta börek yerler..bugün bizim yürüyen hatunlar da
girişte piknik masasına kurulmuşlar pastalar gofretler uçuşuyor bana da teklif ettiler çay içip kalktım.

baravo canım
Tesekurler canim,daha dikkatli olurum. Ben biraz fazla kaciriyorum kuru yemisi.:26:

degua çok güzel cevaplamış canım..hoşgeldin
Günaydın hanımlar,

Sabah: yarım çay bardağı fındık, 1 ç.k. kuru üzüm, peynirli omlet

Bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum. İnşallah devamı gelir.

Günaydınlar

Kahvaltım 11:00 ;

Eki Görüntüle 674178

C vitamini almak zorundaydım evde de biber kalmamış o yüzden portakal tercih ettim. Kulağım ugulduyor çok fena gerçekten.
geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım..resimde de harika görünüyosun ..fazlalık falan yok maşallah.
içim dışım bir..herkesin de öölee olmasını istiyom naapiyiimm

emeklilik için yıpranma indiriminiz var mı canım,ne kadar var emekliliğine...

var canım var da yaşa takıldımm..ve bu gün ben aslında emekliliği hakettim kısslar..(maaşsız )
16 yılım bugün doldu tabii yıpranmam olduğu içün 20 yıl sayılıyor emme velakin maaş alamadığım içüünn 2018 e kadar çalışacam.

ama bu da bişeydir diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…