leslie ile yürüyenler var etklili olduğunu bahsediyrlar spor salonuna gidemıyorsan etklili olur
tuğba ozayın cd vardı bende bi dönem çok yapmıştım karın yağları için birebir nette de bulabılırsın videosunu indirip yapabilirsin
yada 10*3 set şeklinde mekık çekmen göbek yağlarını yakmanda fayda sağlar
demekki senin kg sadece karın ve göbek kısmında toplanıyor aslında en tehllikesi karın yağlanmasıymış bi tanıdığımn da kg sorunu sadece göbekdeydi yağlanma karaciğerde toplanmış ve tahlillerde ast değeri 120 çıkmış yani siroz eşiğindeydi ve acil kg vermesi gerekıyordu
yürüyüşlere başladı sabah akşam şimdi ast değeri 20 ye ındi 3 ayda hemde, isteyince ınsan yapıyor
Leslie ile derken ney o tam anlamadım canım ? Evet mekik çekmek çok iyi gelir eminim ki bu akşam eve gidince hemen başlayacağım kararlıyım ..
Yaa korktum şimdi sen öyle deyince canım , benim de işte malesef sadece göbekte ve beni görenler 65 değilde 58-60 arası sanar hiç öyle çok kilolu gözükmüyorum bacaklarım falan incedir ama işte göbek çok büyük derdim
Şimdi bir de yaz geliyor açık renk falan giyince iyice çıkar acaba diyetisyene falan mi gitsem göbek için dediğin gibi bir sorun çıkmasın ilerde ?
Valla bende bayılırım kahveye. Ama kısıtlı tüketmeye çalışıyorum.
Valla bende bayılırım kahveye. Ama kısıtlı tüketmeye çalışıyorum.
günaydın arkadaşlar..son bir kaç haftadır hiç keyfim yok..öylesine geziyorum..günlerdir açmıyorum bilgisayarı,
birşey de yapmak istemiyorum..
çocuklarla uğraşmak beni yoruyor..
dün gece büyük hastalandı..ateşini düşüremedik..hastaneye gittik ..iğne yaptılar..
boğazlarında birşey yok..grip değil..mikrobik birşey galiba..antibiyotiğe başladık..
hala ateşli .bugün okula gitmedi..
gece ise uyumadık..iğneye rağmen ateşi düşmedi..kustu gece hep ,,ateş düşürücü yazmış doktor..onları verdim..ilaç veriyorum kusuyor..ben de vermedim ilaç ..soyduk yatırdık..ama zor oldu..
işte böyle..
durgun ve keyifsiz olmama rağmen karatayı bırakmadım..
devam ediyorum..kilo verdim ..
Eki Görüntüle 674267
25 martta doğum günümdü..pastamı kendim yaptım..
işte bu da son halim..
bu keyifsizliğim ne zaman geçer..sizde var mı keyifsizlik..bahardan mı acaba..
bir de aklımda kronik deli arkadaşım kaldı..martta bebek planlamıştı..nasıl acaba ..hamile olabilir mi??
geliyor mu buralara..
bende bayilirim..
benim evde kahva makinam var, onu da icebiliyormuyum? sekersiz tabiki
ben günde 1 kez mutlaka içerim
neden kısıtlı tüketiyorsun ki şekersiz içtikden sonra bi zararı yok ki :44:
valla canım bence iyi bir arkadaşın ille de ye diye ısrar edip baskı kurmaması lazım..içten içten kıskançlık oluyo genelde,ya da seni gerçekten seviyo..o lezzeti tatmanı istiyo..ama ben fazlasıyla ısrar edip özellikle kalabalık ortamda seni rahatsız edecek kadar baskı yapanı iyiniyetli kabul etmiyorum...sonuçta sen pişman oluyorsun...bende bugün bir arkadaşın doğumgününe katıldım herkes yedi pastayı ama ben yemedim,fazla da ısrar edemedilersabah kkk yaptım...
kahvenin yanında bir minik dilim tiramisu yediiiiiiiim((((
arkadaşın ısrarına dayanamadım...diyetteyim diyorum herzaman diyet yapılmaz diyor püfffffff........yarısını yedim yookkkkkkkk olmaz...
tiramisuyu yiyene kadar tıka basa doluydum ama yedikten yarım saat sonra acıktım şuan midem gurulduyor....ama ben akşamı bekleyeceğim...1 saat sonra yerim akşam öğünümü...
benim de çıktı da 1 hafta sonra boyatıp kestiricemSağol cicim , fena çıkmıştı diplerden...
Muhtelif salata , işte ne bulduysam onun salatasını yaptım , oldu sana 4 çeşit salata ...
Hmmm evet hiç kesmedi ve canım felaket derecede çikolatalı pasta istiyo :18::18::18::18:
sağol bebişim..hayırlısıyla emekli olsam yeticek ..seferberlik emrimiz hayırlı olsun o zaman..
bende varım len ,nete pek giremıyorum ama oldugu kadar
ooooo haketmişti o bunu
oh canıma degsin iyi oldu
ay aklıma geldi
3 sene önce komsularımızla yürüyoruz sabah spor amaclı
eve yaklastıgımızda komsun ne dedi tahmin edemezsiniz :)))
eve gidelimde kahvaltı şöyle bol yumurtalı ekmek kızartalım
yuh dedin nan niye yürüyoruz ozaman
eccük daha kalsan iyiydi ya la
baravo canımYa hu geçmişi okuyayım dedim saatler sürdü. 1 gün bırakmaya gelmiyorsunuz hanımlar :)
Hayırlı geceler olsun. 2. bilgisayarı da cortlatınca giremedim internete bir süre. Ne olacak bu halim bilmem, hangi elektronik eşyaya elimi atsam bir şey oluyor. Şu anda resmen parmaklarımın üstüne çektim tişörtü öyle yazıyorum, korkuyorum valla. Neyse biraz ben de içimi dökeyim de yatayım bari. Böyle önyargısız ortamı bulmuşuz,ne güzel. Çok şükür.
2 gündür işler planladığım gibi gitmediği için yürüyüş falan yapamadım. Kötü hissediyorum kendimi. Bir de dişçiye gittim bugün, kanallarımı doldurdu. Eve gelince hafif ateşlendim gibi, halsizlik ve bitkinlik oldu. O yüzden Leslie'ye de kalkamadım. Üstüne bi de yoğurdum tutmadı. 2 kilo yoğurt yerine eccik çökelekle kalakaldım. Yine de moralimi bozmuyorum. Hakkat burada takılınca insanın neşesi yerine geliyor. Menü bildirimi de yapayım.
Dün akşam hamile bir arkadaşımla eşi geldi yemeğe. Daha doğrusu provaya geleceklerdi, bir pardesü dikiyorum arkadaşıma, ben dedim yemeği beraber yiyelim. Onlara acılı, erişteli tarhana çorbası yaptım, yemedim ondan. Mantarlı körili tavuk ve karatay usulü fırında kabak mücver de yaptım, onlardan yedim. Yanına cacık. Yalnız mücver tarifinde 5- 10 dk pişirin diyordu ama benimki epeyce pişmedi, kabakların suyunu iyice sıkmış olmama rağmen çok sulandı. Bir de içine koyduğum taze soğanlardan biri biraz bozuktu sanırım, değişik bir kokusu vardı yemeğin. Ondan pek yiyen olmadı.
Bu sabah da diğer bir arkadaşımı ziyarete gittim, kahvaltıya. Valla arkadaşlarımı da yoldan çıkarıyorum artık ( yola sokuyorum daha doğrusu :) ) Dedim sakın uğraşıp zahmet etme, karbonhidrat hiç yemiyorum ben, güzel kahvaltlığımızı çıkarır yeriz. O da sağolsun güzel tam Karataylık kahvaltı hazırlamış, yumurta da kaynatmış. Cevizimi bademimi de yanımda götürünce sabah 11:00'da güzel bir karatay kahvaltısı yapmış oldum. Sonra dişçiye gidecektim yürüyerek, iyi bi mesafe var aralarında ama arkadaşım hamilelilk testi yaptırmak için kliniğe gidecekmiş ben de ona eşlik etmeyi tercih ettim, yürüyüş yattı. Sonucunu yarın alacak inşallah, ben de merakla bekliyorum. Sonrası da dişçi malum.
Akşam 18:00'de de biraz kendi suyunda pişirdiğim kuşbaşı etin üstüne salça ve bahardan hazırladığım konserve patlıcanlı sosu ekleyerek yaptığım yemekten ve 1 dilim dünden kalan kabak mücverden yedim, bir gün bekleyince kokusu düzemişti daha güzeldi. Ve epey cacık, biraz da ceviz. Cacık gibisi yok. Bugün epeyce su içtim, o beni mutlu etti. Bir de burada Brusnica denen sanırım kızılcık oluyor karşılığı Türkçe'de bir meyve var, adet dönemleri ilaç gibi geliyor, burada kadınlar çok kullanıyor. Doktorum önerince onun kurutulmuş çayından aldım, öğlen ondan içtim 2 kupa. Sanırım yumurtalıkları temizliyor.
İşte böyle hanımlar. Bunu yazana kadar da yarım saat geçmişHerkes uykularda, bu bünye ayakta kalmasın. Cümleten hayırlı geceler dilerim. Kendinize çook iyi davranın.
Tesekurler canim,daha dikkatli olurum. Ben biraz fazla kaciriyorum kuru yemisi.:26:
degua çok güzel cevaplamış canım..hoşgeldinKızlarr burda yazanlar güzel ama çalışanlar için bu söylediğiniz kahvaltılar nasıl olacak ?
Ben sabah çok erken kalkıp yola çıkıyorum evde hazrılayabilirsem genelde aceleyle kepekli sandviç ekmeğine peynir zeytin bazen kıvırcık falan koyup hazırlıyorum sonra da öğlen iş yerinde sebzeli olan yemekleri salata falan yiyorum evde de yemekleri annem hazırladığı için pek fazla sebze tarzı şeyler olmuyor elimden geldiğince az yiyorum ama malesef hareket pek yok o yüzden mi veremiyorum acaba ?
Bana da yardımcı olun lütfen ofis ortamında çalışanlar nasıl uyguluyor bu karatay diyetini ?
Günaydın hanımlar,
Sabah: yarım çay bardağı fındık, 1 ç.k. kuru üzüm, peynirli omlet
Bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum. İnşallah devamı gelir.
geçmiş olsun canım..Günaydınlar
Kahvaltım 11:00 ;
Eki Görüntüle 674178
C vitamini almak zorundaydım evde de biber kalmamış o yüzden portakal tercih ettim. Kulağım ugulduyor çok fena gerçekten.
geçmiş olsun canım.günaydın arkadaşlar..son bir kaç haftadır hiç keyfim yok..öylesine geziyorum..günlerdir açmıyorum bilgisayarı,
birşey de yapmak istemiyorum..
çocuklarla uğraşmak beni yoruyor..
dün gece büyük hastalandı..ateşini düşüremedik..hastaneye gittik ..iğne yaptılar..
boğazlarında birşey yok..grip değil..mikrobik birşey galiba..antibiyotiğe başladık..
hala ateşli .bugün okula gitmedi..
gece ise uyumadık..iğneye rağmen ateşi düşmedi..kustu gece hep ,,ateş düşürücü yazmış doktor..onları verdim..ilaç veriyorum kusuyor..ben de vermedim ilaç ..soyduk yatırdık..ama zor oldu..
işte böyle..
durgun ve keyifsiz olmama rağmen karatayı bırakmadım..
devam ediyorum..kilo verdim ..
selam kızlar..1 nısan harekatına katılan arkadaslarımı tbrk edıyorum.0 kacamakla devam edıyoruz unutmayınleylakım ıyıkı gırdın lısteye canım sensız sarmıyodu:))bırdyım esprılerıne kopuyorum resmen,sersumum sagolsun hakkarıde ıc organlarını goruntulemedıgı kımse bırakmadı cok şeffaf kız canımmm
3 gecedir kizim huysuz geceleri yine 2-3once yatamaz oldum enerjim cok dusuk birde oglusda olunca biri yatiyorbiri kalkiyor ben tam ikisi uyudu mu spor mu yapayim yemek mi yapayim uyusam mi bbilemiyorum cok yorgunum ne yapcam ben kizlar ister istemez kacamak oluyor sinirlenip yiyen tiplerdenim ve butun emekler bosa gidiyor midem kuculdu 2 kap yemekle doyabiliyorum artik ben de kacamaksiz gunlere bende katiliyorum kacamak yok artik
emeklilik için yıpranma indiriminiz var mı canım,ne kadar var emekliliğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?