Günaydın hanımlar,
Sabah: yarım çay bardağı fındık, 1 ç.k. kuru üzüm, peynirli omlet
Bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum. İnşallah devamı gelir.
günaydın arkadaşlar...sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım kuruyemişlerimi ara ögünde yiyecegim bu gün salı pazarı var 1-2 saat orda turlarım böylece yürüyüşte aradan çıkar. kızlar size birkaç sorum olacak zamanı olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ..........1-yazı rengive karekterini nasıl degiştirebilirim 2-mesajlara şu gülenyüz gibi karakterleri nasıl koyabilirim...
Aa güzelmiş bu cnaım teşekkür ederim bunu uygulayabilirim , hatta annem de sabahları bazen yumurta haşlar ama ben yemezdim sabah sabah midem bulanır diye ama artık mecbur yiyeceğim :)
Bir de ben biraz iştahlıyım malesef iştah kesici neler yiyebiliriiz acaba kilo vermek o kadar zor gibi ki işe başlayınca aldım zaten bu son kilolarımı
Günaydınlar
Kahvaltım 11:00 ;
C vitamini almak zorundaydım evde de biber kalmamış o yüzden portakal tercih ettim. Kulağım ugulduyor çok fena gerçekten.
çalışırken bende öylee 15 kg birden almıştım stres hareketsizlk aldırıyordu bide işde yorulunca ınsanın cidden canı hiçbirşey yapmak istemıyor ama nezamankı sporu hayat biçimi halıne dönüştürürsen ozamn sen ıstemesende vucut kalk beni çalıştır dıyıp duruyor sende egzersizini yapınca daha bi mutlu oluyorsun
iştah konusuna gelirsek rengliye yakın iştahım artar onun dışında çok iştahlı değiiim ben sadece abur cubura düşkünlüğüm vardı onuda bıraktım rahat ettim
farkına varmadan o yediğğimz aburcuburlar çabuk acıkıyor dolayısıyla doymak bilmıyoruz senin iştah açıklığı buna bağlı olablir yada tioid az çalışıyorsa da hemen acıkıyor olablirsin
iştahı bastırmak için arada marul yiyebilrisn oda tıkar ınsanı yada sabah yağlı peynir değil de yağsız lor yemeyi dene tadı beyenmezsen bişey demem ama peynirdeki bu değişklik benim çok sorunumu halletti
eskiden ezine peyniri kaşar falan yiyip acıkırken lor yediğimde acıkma hissi olmuyor
yani birazda vucudun deneme yanılma yönuyle vucudunun tepkisine göre doğruyu bulacaksın
günaydın arkadaşlar...sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım kuruyemişlerimi ara ögünde yiyecegim bu gün salı pazarı var 1-2 saat orda turlarım böylece yürüyüşte aradan çıkar. kızlar size birkaç sorum olacak zamanı olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ..........1-yazı rengive karekterini nasıl degiştirebilirim 2-mesajlara şu gülenyüz gibi karakterleri nasıl koyabilirim...
ayni sekilde canim, bende artik daha dikkatli olacagim inshallah.
aslinda uyunca karataya kilolar o kadar hizli gidiyorki, bi türlü kurtulamadim su kacamaklardan
Günaydın cicim. Hakikaten ben de hissediyorum vitamine ihtiyacım var, güzelim doğal vitamin deposu meyveler dururken dışarıdan hap vs almak hiç kafama yatmıyor. Acaba sabah kahvaltıda yediğimiz 1 portakal yahut 1 elma falan yeterli oluyor mudur vitamin kaynağı için?..
günaydın arkadaşlar..son bir kaç haftadır hiç keyfim yok..öylesine geziyorum..günlerdir açmıyorum bilgisayarı,
birşey de yapmak istemiyorum..
çocuklarla uğraşmak beni yoruyor..
dün gece büyük hastalandı..ateşini düşüremedik..hastaneye gittik ..iğne yaptılar..
boğazlarında birşey yok..grip değil..mikrobik birşey galiba..antibiyotiğe başladık..
hala ateşli .bugün okula gitmedi..
gece ise uyumadık..iğneye rağmen ateşi düşmedi..kustu gece hep ,,ateş düşürücü yazmış doktor..onları verdim..ilaç veriyorum kusuyor..ben de vermedim ilaç ..soyduk yatırdık..ama zor oldu..
işte böyle..
durgun ve keyifsiz olmama rağmen karatayı bırakmadım..
devam ediyorum..kilo verdim ..
Ateş düşürmede en etkili yol. Eklemlere koyulan ılık ve ıslak bezlerdir canım. Soy çocuğunu üşütmeyecek şekilde oda sıcaklığında bir yerde bulunsun. Sonra da eklem yerlerine ılık bez koy. Sık sık değiştir. Yatmadan önce de ılık duş alsın ama saçlarını ıslatmasanızda olur gece. yüzünü yıkarsınız. Ateş daha çok gece yükselir. Bu yüzden gece kesinlikle sık sık kontrol edin. 37,5 üstüne çıkmaya başlayınca beklemeyin hemen duşa. 1 derece rahatlatacaktır. Çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim..dediklerini yaptım zaten..gece ..ateş düşmedi..soyduk ateş düşürücü surup..ama olmadı..gece 2 de hastaneye gitmek zorunda kaldık..ateşi 39 oldu..ilaca ve islak havluya rağmen..
iğne yaptı doktor..buna rağmen ateş normal olmadı tüm gece canım..
doktor 2 tane farklı ateş düşürücü ve 1 tane antibiyotik yazdı...
ateş düşürücüleri verdim gece 4 gibi ama kustu..diğer ateş düşürücüden verdim onu da kustu..bütün gece midesi guruldadı..şimdi de birşey yemiyor..midem bulanıyor diyor.ateşi yine yüksek..ama şurup verdim..bilmiyorum arkadaşım..bütün kış ateşlenmedi ..hafif atlattı nezle girip gibi hastalıkları..bahar geldi ateşlendi kuzu...
allah beterinden korusun...
Eki Görüntüle 674267
25 martta doğum günümdü..pastamı kendim yaptım..
işte bu da son halim..
bu keyifsizliğim ne zaman geçer..sizde var mı keyifsizlik..bahardan mı acaba..
bir de aklımda kronik deli arkadaşım kaldı..martta bebek planlamıştı..nasıl acaba ..hamile olabilir mi??
geliyor mu buralara..
canım çok geçmiş olsun oğluna geçer inşallah biran önce benim de bugünlerde burnum falan akıyor nezle oldum galiba:2::2:bahar çarpıyor gerçekten canım durgunluğun da havalardan bence ben de öyleyim ve nerdeyse bütün arkadaşlarımdagünaydın arkadaşlar..son bir kaç haftadır hiç keyfim yok..öylesine geziyorum..günlerdir açmıyorum bilgisayarı,
birşey de yapmak istemiyorum..
çocuklarla uğraşmak beni yoruyor..
dün gece büyük hastalandı..ateşini düşüremedik..hastaneye gittik ..iğne yaptılar..
boğazlarında birşey yok..grip değil..mikrobik birşey galiba..antibiyotiğe başladık..
hala ateşli .bugün okula gitmedi..
gece ise uyumadık..iğneye rağmen ateşi düşmedi..kustu gece hep ,,ateş düşürücü yazmış doktor..onları verdim..ilaç veriyorum kusuyor..ben de vermedim ilaç ..soyduk yatırdık..ama zor oldu..
işte böyle..
durgun ve keyifsiz olmama rağmen karatayı bırakmadım..
devam ediyorum..kilo verdim ..
ımmm pasta harika görünüyor canım kutlu olsun yeni yaşın sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere bu arada harikaEki Görüntüle 674267
25 martta doğum günümdü..pastamı kendim yaptım..
işte bu da son halim..
bu keyifsizliğim ne zaman geçer..sizde var mı keyifsizlik..bahardan mı acaba..
bir de aklımda kronik deli arkadaşım kaldı..martta bebek planlamıştı..nasıl acaba ..hamile olabilir mi??
geliyor mu buralara..
Yazdıkların için teşekkürler... evet haklısın benimde abur cubura kızartmaya karşı iştahım var ama kesmem gerekiyor artık , ciddi anlamda göbeğimin erimesini istiyorum internetten spor aletleri egzersizler falan baktım inşallah uygulayacağım ..
Evet bende yağlı peynir falan yerim o da yapıyor olabilir , spora gitme şansım da yok malesef ama nişanıma kadar kilo vermek istiyorum göbeğim beni çok rahatsız ediyor , bir de benim vücudum da şöyle bir orantısızlık var ki benim belden aşağım , bacakalrım kalça kısmım ince sadece göbek ve göğüs bölgem çıkık karın bölgemden kilo alıyorum
Ne kadar az yesem de göbeğim çıkık sanırım artık yağa dönüştüğü için öyle egzersizle eritebilirim anca değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?