Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün hakkari dinlenmedeydi sanursam diycem ama ondan değil ortapedistin ameliyat günüydü de accuk rahat ettik..adam önüne gelene film istiyo beyaa..yatalak hastaya ayakta basarak diz istenir miii..istiyoo..

neyyse...
sabah

salçalı yımırta
peynir zeytin
yoğurt

öğlen

fırında karnıbahar
brokoli çorbası
cacık

hadi yaa,emeklilik cebe girdi desene,benim de 19 yıl olmuş beyaa...maaşsıza bir yıl kalmış ama maaşlıya 8 yılım varolsun sağlık olsun da çalışalım,sayılı gün çabuk geçer

sersum yürüyüş yaparken ellerim filan şişiyo ya,sana da oluyo mu,genel olarak bi şişkinlik hussediyorum yürüyüş bitince,tartıya yansır mı ki bu..perşembe günü yürümiyim bari

dışarıda yürüyüş yapanları kıskanıyorum doğrusu buralar yağmurlu daha hala kaban giyiyoruz inanamıyorum ya gel artık bahar gel

sabah:klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana çorba,haşlama tavuk,salata yoğurt,ceviz
ara:10 tane badem
akşama sadece yoğurt yiyeceğim karnım çok şiş

okulda 15 dakika step o kadar.akşam spora bir başlasam iyi olacak
biri beni dürtsüüüüüüüüüüün

Valla performans sistemi uygulanıyor ya şekerim yatalak hastaya ayakta horon bile isterler

Bu arada sağol sersum ilaç kullanmaya başladım. 3 ay kullanacam en az

Akşamki menüm 18:00

Köz patlıcandan bir tarif salladım içindekileri yazıyım en iyisi

Közlenmiş patlıcan,domates, sarımsak,soğan,pul biber, maydonoz, zeytin yağı... 1 tabak

1 kk beyaz peynir

4 kaşık yoğurt

Bugünlük yemek kısmını da kapatmış bulunuyoruuuuzzz

oğluşuna çok geçmiş olsun canım,umarım biran önce iyileşir

iyi akşamlar kısslar
ben hala iyileşemedim,nasıl bi gripmiş anlamadım,gün geçtikçe daha da artıyo.ilaçlar da kar etmiyoyürüyüş de yapamıyorum bu yüzden.iştahım da sıfır

1.öğün
öğlen 12 civarı 1kaşık nohut yemeği ve yoğurt yedim

2.öğün
yarım kase tavuk suyuna çorba
1 kaşık kıymalı yumurta

Geçmiş olsun canım. Hastayken sabah kahvaltılarında eğer imkanın varsa kivi ye. Ya da yeşil biber canımcım. Direncini artırır

Çok az yemişssin toparlayamazsın ki kendini böyle. Grip virüsü her sene kendini yenilediğinden şiddetini daha da artırıyor. Allah şifa versin canım.

çok sağol canım
inan bana hiçbişey yiyesim gelmiyo,kahvaltı bile yapmıyorum kaç gündürbugüne kadar böyle bi grip geçirmedim ben yavv:2::2:

çok sağol canım
inan bana hiçbişey yiyesim gelmiyo,kahvaltı bile yapmıyorum kaç gündürbugüne kadar böyle bi grip geçirmedim ben yavv:2::2:

Sen yeterince gıda almazsan vucudun nasıl dirensin canım. Lütfen zorla da olsa bişeyler ye.

aksam menüm:
10 adet minik köfte, firinda yapilmis tabiki
bir kase yogurt bir cay kasigi keten tohumla birlikte
birde yarim yesil biber

birazdanda leslie ile 1 mile..

arkadaslar saat 8den sonra türk kahvesi icilirmi?

bitiricez hayırlısıyla canım yaa..allah sağlıkla emekliliğimizi yaşamamızı nasip etsin..birdyy gibi mutlu emekli olalım beyaaa
bende olmuyor şişkinlik ama bazılarında yapabiliyormuş diye duydum canım..sen bilirsin:44::44:

Valla performans sistemi uygulanıyor ya şekerim yatalak hastaya ayakta horon bile isterler

Bu arada sağol sersum ilaç kullanmaya başladım. 3 ay kullanacam en az

ne ilacı canım..kaçırdım mı:44::44:unutkanlık var bu sıralar bende

kıyamam sana . çok inatçı oluyo buyıl grip canım
aksam menüm:
10 adet minik köfte, firinda yapilmis tabiki
bir kase yogurt bir cay kasigi keten tohumla birlikte
birde yarim yesil biber

birazdanda leslie ile 1 mile..

arkadaslar saat 8den sonra türk kahvesi icilirmi?
şekersizse içilir tabii ki canım

akşam

mercümek çorbası
5 top salçalı köfte
2 kaşık bulgur pilavı
cacık

kızlar iyi akşamlar akşam yemegimi yedim öğleni yazmıştım zaten tavuk yedim tavugun suyuna da mercimek çorbası yaptım 1 kase de ondan içtim

akşam da 1 kase çorba ve 1 koca tabak ebe gümeci kavurdum yoğurtladım yedim

bağırsakları temizliyormuş diye duydum ebe gümeci
yemek işi bitti kaçamaksız bugün çok şükür şimdi bir kahve içeceğim sonra ders çalışmaca yarın sınavım var :18::18:
yemekten önce yediğim iki inciri unutmuşum

Son düzenleme:

afiyet olsun..sınavda da başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…