var canım var da yaşa takıldımm..ve bu gün ben aslında emekliliği hakettim kısslar. .(maaşsız )
16 yılım bugün doldu tabii yıpranmam olduğu içün 20 yıl sayılıyor emme velakin maaş alamadığım içüünn 2018 e kadar çalışacam.
ama bu da bişeydir diyorum..
bugün hakkari dinlenmedeydi sanursam diycem ama ondan değil ortapedistin ameliyat günüydü de accuk rahat ettik..adam önüne gelene film istiyo beyaa..yatalak hastaya ayakta basarak diz istenir miii.. istiyoo..
neyyse...
sabah
salçalı yımırta
peynir zeytin
yoğurt
öğlen
fırında karnıbahar
brokoli çorbası
cacık
günaydın arkadaşlar..son bir kaç haftadır hiç keyfim yok..öylesine geziyorum..günlerdir açmıyorum bilgisayarı,
birşey de yapmak istemiyorum..
çocuklarla uğraşmak beni yoruyor..
dün gece büyük hastalandı..ateşini düşüremedik..hastaneye gittik ..iğne yaptılar..
boğazlarında birşey yok..grip değil..mikrobik birşey galiba..antibiyotiğe başladık..
hala ateşli .bugün okula gitmedi..
gece ise uyumadık..iğneye rağmen ateşi düşmedi..kustu gece hep ,,ateş düşürücü yazmış doktor..onları verdim..ilaç veriyorum kusuyor..ben de vermedim ilaç ..soyduk yatırdık..ama zor oldu..
işte böyle..
durgun ve keyifsiz olmama rağmen karatayı bırakmadım..
devam ediyorum..kilo verdim ..
selam kızlar..1 nısan harekatına katılan arkadaslarımı tbrk edıyorum.0 kacamakla devam edıyoruz unutmayınleylakım ıyıkı gırdın lısteye canım sensız sarmıyodu:))bırdyım esprılerıne kopuyorum resmen,sersumum sagolsun hakkarıde ıc organlarını goruntulemedıgı kımse bırakmadı cok şeffaf kız canımmm
iyi akşamlar kısslar
ben hala iyileşemedim,nasıl bi gripmiş anlamadım,gün geçtikçe daha da artıyo.ilaçlar da kar etmiyoyürüyüş de yapamıyorum bu yüzden.iştahım da sıfır
1.öğün
öğlen 12 civarı 1kaşık nohut yemeği ve yoğurt yedim
2.öğün
yarım kase tavuk suyuna çorba
1 kaşık kıymalı yumurta
Geçmiş olsun canım. Hastayken sabah kahvaltılarında eğer imkanın varsa kivi ye. Ya da yeşil biber canımcım. Direncini artırır
Çok az yemişssin toparlayamazsın ki kendini böyle. Grip virüsü her sene kendini yenilediğinden şiddetini daha da artırıyor. Allah şifa versin canım.
çok sağol canım
inan bana hiçbişey yiyesim gelmiyo,kahvaltı bile yapmıyorum kaç gündürbugüne kadar böyle bi grip geçirmedim ben yavv:2::2:
Sen yeterince gıda almazsan vucudun nasıl dirensin canım. Lütfen zorla da olsa bişeyler ye.
hadi yaa,emeklilik cebe girdi desene,benim de 19 yıl olmuş beyaa...maaşsıza bir yıl kalmış ama maaşlıya 8 yılım varolsun sağlık olsun da çalışalım,sayılı gün çabuk geçer
sersum yürüyüş yaparken ellerim filan şişiyo ya,sana da oluyo mu,genel olarak bi şişkinlik hussediyorum yürüyüş bitince,tartıya yansır mı ki bu..perşembe günü yürümiyim bari
Valla performans sistemi uygulanıyor ya şekerim yatalak hastaya ayakta horon bile isterler
Bu arada sağol sersum ilaç kullanmaya başladım. 3 ay kullanacam en az
kıyamam sana .iyi akşamlar kısslar
ben hala iyileşemedim,nasıl bi gripmiş anlamadım,gün geçtikçe daha da artıyo.ilaçlar da kar etmiyoyürüyüş de yapamıyorum bu yüzden.iştahım da sıfır
1.öğün
öğlen 12 civarı 1kaşık nohut yemeği ve yoğurt yedim
2.öğün
yarım kase tavuk suyuna çorba
1 kaşık kıymalı yumurta
şekersizse içilir tabii ki canımaksam menüm:
10 adet minik köfte, firinda yapilmis tabiki
bir kase yogurt bir cay kasigi keten tohumla birlikte
birde yarim yesil biber
birazdanda leslie ile 1 mile..
arkadaslar saat 8den sonra türk kahvesi icilirmi?
kızlar iyi akşamlar akşam yemegimi yedim öğleni yazmıştım zaten tavuk yedim tavugun suyuna da mercimek çorbası yaptım 1 kase de ondan içtim
akşam da 1 kase çorba ve 1 koca tabak ebe gümeci kavurdum yoğurtladım yedim
bağırsakları temizliyormuş diye duydum ebe gümeci
yemek işi bitti kaçamaksız bugün çok şükür şimdi bir kahve içeceğimsonra ders çalışmaca yarın sınavım var :18::18:
kıyamam sana .çok inatçı oluyo buyıl grip canım
akşam
mercümek çorbası
5 top salçalı köfte
2 kaşık bulgur pilavı
cacık
bu akşam eşimi de kandırdım 3 km yürüdük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?