Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de mi yapsam acaba

o kaaa alıntı yaptım gitmiş yaw
özet olarak 1 nisan yeniden başlangıç hareketine ben de varım papişim

bende varım len ,nete pek giremıyorum ama oldugu kadar

kıss öölee şaka yapılır mıı.. adamın kalbine incek..
ooooo haketmişti o bunu
oh canıma degsin iyi oldu

kesin bana bakıyorlar ben tek başıma kulağımda kulaklıklar tempolu yürüyorum..onlar 5-6 kişi muhabbete çıkmışlar sankii..çok komik yawww

ay aklıma geldi
3 sene önce komsularımızla yürüyoruz sabah spor amaclı
eve yaklastıgımızda komsun ne dedi tahmin edemezsiniz :)))

eve gidelimde kahvaltı şöyle bol yumurtalı ekmek kızartalım
yuh dedin nan niye yürüyoruz ozaman

iyi geceler bol leptinler...sersum kaçar..

eccük daha kalsan iyiydi ya la

Ilgin icin tesekkur ederim canim .. Evet azmediyorum , sabrediyorum cogu zaman karsiligini tiroit bezimin az calismasi nedeni ile alamiyorum ama yavas yavas da olsa gidecek kalan 5 kilom insallahhhhh .. Hepbirlikte guzel guzel saglikli sihhatli kilolarimizi verecegiz

Evet canımmmmmm Umarım bu hafta 2 kilo verebilirsin haftaya duraklar mhtemelen ondan sonraki hafta da 2 verirsin. O zaman en fazla bir aya kadar biter diye düşünüyorum canımmmm

sabahki kahvaltım
:

2 yumurta,biraz peynir,küçük çay bardağı ceviz,4 zetin tere otu yeşil çay,2 adet kayısı
öğlen menüm:

1 adet lahmacun,2 bardak ayran daha sonra şekersiz çay

akşamki menüm:
1 tabak kavurma çok az kısır yoğurtlu közlenmiş patlıcan 1 bardak ayran bunları dışarda yediğim için biraz zorlandım seçmekte
bir karataycı olarak dışarda yediğimiz zaman hangisi yasak hangisi serbest önce ona bakıyoruz en azından buna alışabildik bu bile

büyük başarı kızlar deyilmi öpüldünüz

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kızlar, menümü yazıp hemen kaçıyorum, leptinler heba olmasın

Öğlen yayla çorbası, az kuru fasulye, salata ve yoğurt

Akşam misafirim gelmeden herşeyi hazırladıktan sonra dışarı çıkıp bir güzel yürüdüm, tempolu 30 dakika

Gelince yemekte yayla çorbası, karnıyarık(patlıcanlar fırınlanarak yapıldı), salata ve cacık yedim, yemediklerim pilav, paçanga böreği ve baklava

Hepinize iyi geceler , bol leptinler kızlar

Ya hu geçmişi okuyayım dedim saatler sürdü. 1 gün bırakmaya gelmiyorsunuz hanımlar :)

Hayırlı geceler olsun. 2. bilgisayarı da cortlatınca giremedim internete bir süre. Ne olacak bu halim bilmem, hangi elektronik eşyaya elimi atsam bir şey oluyor. Şu anda resmen parmaklarımın üstüne çektim tişörtü öyle yazıyorum, korkuyorum valla. Neyse biraz ben de içimi dökeyim de yatayım bari. Böyle önyargısız ortamı bulmuşuz,ne güzel. Çok şükür.

2 gündür işler planladığım gibi gitmediği için yürüyüş falan yapamadım. Kötü hissediyorum kendimi. Bir de dişçiye gittim bugün, kanallarımı doldurdu. Eve gelince hafif ateşlendim gibi, halsizlik ve bitkinlik oldu. O yüzden Leslie'ye de kalkamadım. Üstüne bi de yoğurdum tutmadı. 2 kilo yoğurt yerine eccik çökelekle kalakaldım. Yine de moralimi bozmuyorum. Hakkat burada takılınca insanın neşesi yerine geliyor. Menü bildirimi de yapayım.

Dün akşam hamile bir arkadaşımla eşi geldi yemeğe. Daha doğrusu provaya geleceklerdi, bir pardesü dikiyorum arkadaşıma, ben dedim yemeği beraber yiyelim. Onlara acılı, erişteli tarhana çorbası yaptım, yemedim ondan. Mantarlı körili tavuk ve karatay usulü fırında kabak mücver de yaptım, onlardan yedim. Yanına cacık. Yalnız mücver tarifinde 5- 10 dk pişirin diyordu ama benimki epeyce pişmedi, kabakların suyunu iyice sıkmış olmama rağmen çok sulandı. Bir de içine koyduğum taze soğanlardan biri biraz bozuktu sanırım, değişik bir kokusu vardı yemeğin. Ondan pek yiyen olmadı.

Bu sabah da diğer bir arkadaşımı ziyarete gittim, kahvaltıya. Valla arkadaşlarımı da yoldan çıkarıyorum artık ( yola sokuyorum daha doğrusu :) ) Dedim sakın uğraşıp zahmet etme, karbonhidrat hiç yemiyorum ben, güzel kahvaltlığımızı çıkarır yeriz. O da sağolsun güzel tam Karataylık kahvaltı hazırlamış, yumurta da kaynatmış. Cevizimi bademimi de yanımda götürünce sabah 11:00'da güzel bir karatay kahvaltısı yapmış oldum. Sonra dişçiye gidecektim yürüyerek, iyi bi mesafe var aralarında ama arkadaşım hamilelilk testi yaptırmak için kliniğe gidecekmiş ben de ona eşlik etmeyi tercih ettim, yürüyüş yattı. Sonucunu yarın alacak inşallah, ben de merakla bekliyorum. Sonrası da dişçi malum.

Akşam 18:00'de de biraz kendi suyunda pişirdiğim kuşbaşı etin üstüne salça ve bahardan hazırladığım konserve patlıcanlı sosu ekleyerek yaptığım yemekten ve 1 dilim dünden kalan kabak mücverden yedim, bir gün bekleyince kokusu düzemişti daha güzeldi. Ve epey cacık, biraz da ceviz. Cacık gibisi yok. Bugün epeyce su içtim, o beni mutlu etti. Bir de burada Brusnica denen sanırım kızılcık oluyor karşılığı Türkçe'de bir meyve var, adet dönemleri ilaç gibi geliyor, burada kadınlar çok kullanıyor. Doktorum önerince onun kurutulmuş çayından aldım, öğlen ondan içtim 2 kupa. Sanırım yumurtalıkları temizliyor.

İşte böyle hanımlar. Bunu yazana kadar da yarım saat geçmiş Herkes uykularda, bu bünye ayakta kalmasın. Cümleten hayırlı geceler dilerim. Kendinize çook iyi davranın.

Son düzenleme:

çok iyi ya.ben öle veremiyorum ama olsun aç kalmıyorum ve diyetteymişim psikolojisi yok kafam rahat.suyu mutlaka içmeye çalış eline bir şişe al yudumyudum bitiyo zaten.zamanla alışırsın canın su ister.1 haftanı almaz alışmak.içtikçe bünye istiyo suyu çünkü.birde sabah 3 günkurusu yiyorsun ya üstüne 2 bardak ılık su iç hemen anca o etkili oluyo.biliyosun bizim genetikmidir nedir bende aynı dertten muzdaripim.meyve suyu içme onun yerine meyveyi ye sabah.öptüm yakında görüşürüz gelcez karabüke annemi görmeye

Günaydın karataycılar bugün erkenciyim biraz akşama kadar hastanede oluruz

kahvaltı acil olunca 2 yumurta domates peynir ceviz ve çay

akşama görüşürüz kendinizie cici bakın emi

Kızlarr burda yazanlar güzel ama çalışanlar için bu söylediğiniz kahvaltılar nasıl olacak ?
Ben sabah çok erken kalkıp yola çıkıyorum evde hazrılayabilirsem genelde aceleyle kepekli sandviç ekmeğine peynir zeytin bazen kıvırcık falan koyup hazırlıyorum sonra da öğlen iş yerinde sebzeli olan yemekleri salata falan yiyorum evde de yemekleri annem hazırladığı için pek fazla sebze tarzı şeyler olmuyor elimden geldiğince az yiyorum ama malesef hareket pek yok o yüzden mi veremiyorum acaba ?
Bana da yardımcı olun lütfen ofis ortamında çalışanlar nasıl uyguluyor bu karatay diyetini ?

eylülcüm selam karatay hoca sabah erken işe saatlerde işe gidenler için şöyle bir öneride bulunmuştu
akşamdan haftalık yiyeceğiniz kadar yumurtayı haşlayıp buzdolabının yumurta koyduğumuz bölmesine koyun sabahları hemen soyup yiyebilirsiniz diyordu yanında da ceviz tüketsen seni öğleye kadar gayet iyi tutar canım

gunaydın hemen yediklerimi yazayım

dün akşam: 1 kase sebze çorbası
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt, 2 ader köfte

sabah:1 haşlanmış yumurta bol yeşilik 5 adet yeşil zeytin

Aa güzelmiş bu cnaım teşekkür ederim bunu uygulayabilirim , hatta annem de sabahları bazen yumurta haşlar ama ben yemezdim sabah sabah midem bulanır diye ama artık mecbur yiyeceğim :)

Bir de ben biraz iştahlıyım malesef iştah kesici neler yiyebiliriiz acaba kilo vermek o kadar zor gibi ki işe başlayınca aldım zaten bu son kilolarımı

günaydın kızlar dün yine erkek arkadaşımın ailesi ile birlikteydim ne yediğimi siz sormayın ne buldumsa yedim

ama yeni miladım bugün evime geldim duşumu aldım sabah kahvaltısında da hiç bişi yemedim sayılır yine onlarlaydım ekmekler havada uçuşuyordu peynir yedim sadece öğlene de bana köy tavuğu getirmişler onu haşlayıp düdüklüde kavurup yiyeceğiz akşama henüz bi fikrim yok ebegümeci var belki kavururum

sabah kıymalı tek yumurtalı kahvaltımı yaptım.suan cok tokum.dün yediklerim için cok mutsuzum.okulda dersim şimdi bitti.çıkıp çılgınca yüricem öğlene kadar.ama öğleden sonra şahane görümcem çaardı beni tahrik ediyolar napim dün gezme bugün gezme.gitmesem olmaz kızımı kayınvaldem bakıo onu bırakmalıyım oraya.
ama bakcam masaya salata ve varsa kısır çay falan yaparım.yok yok yemicem sonrasındaki pişmanlık beni kendimden soğutuyor

Günaydın hanımlar,

Sabah: yarım çay bardağı fındık, 1 ç.k. kuru üzüm, peynirli omlet

Bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum. İnşallah devamı gelir.

günaydın arkadaşlar...sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım kuruyemişlerimi ara ögünde yiyecegim bu gün salı pazarı var 1-2 saat orda turlarım böylece yürüyüşte aradan çıkar. kızlar size birkaç sorum olacak zamanı olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ..........1-yazı rengive karekterini nasıl degiştirebilirim 2-mesajlara şu gülenyüz gibi karakterleri nasıl koyabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…