ben de mi yapsam acaba
o kaaa alıntı yaptım gitmiş yaw
özet olarak 1 nisan yeniden başlangıç hareketine ben de varım papişim
sağol bebişim..hayırlısıyla emekli olsam yeticek ..seferberlik emrimiz hayırlı olsun o zaman..
röööntgenciii geldiiii hanıııımmmmm..diye çığırdık herkesler geldi beyaaaa
o yediğim gofret zati eti karm gurmeydi datluummmzuupper bişey yavvv..
aman allah ım bayılıyorum ona ben yaaaaaaaaaa
yoldayım stop heran kapı çalabilir stop.
ooooo haketmişti o bunu
kıss öölee şaka yapılır mıı..adamın kalbine incek..
kesinbana bakıyorlar ben tek başıma kulağımda kulaklıklar tempolu yürüyorum. .onlar 5-6 kişi muhabbete çıkmışlar sankii.. çok komik yawww
iyi geceler bol leptinler...sersum kaçar..
İşte bu beyaaaaaaaAfiyet olsun canım. Fazlasıyla yapmışssın sporunu Sen bu hafta çok azimliydin canım muhtemelen güzel kilo vereceksin. Çünkü geçen hafta vıcıdın korumadaydı bu hafta kesin verirsin inşallah. Hakettin bunu çünkü farkındayım gözümden kaçmadı
Tatil çok güzel olmuş ohh ne mutlu sana
Ilgin icin tesekkur ederim canim .. Evet azmediyorum , sabrediyorum cogu zaman karsiligini tiroit bezimin az calismasi nedeni ile alamiyorum ama yavas yavas da olsa gidecek kalan 5 kilom insallahhhhh .. Hepbirlikte guzel guzel saglikli sihhatli kilolarimizi verecegiz
Naber hatunlar ficansım nasılsın papişim gitmiş zannımca hepimize iyi haftalarrr
teyzoş uyar bana, tartıda 2 kg. vermişim görünüyor ama kabızlık var bugün 3.gün karnım şiş.
sabah yumurta yiyemedim 2 ceviz 4 fıstık peynir zeytin biberli ve çörekotlu lor 3 tane günkurusu kayısı yedim.
Öğlen lahana yemeği cacık akşam mercimek çorba ve ıspanak yedim. Ama su içemedim doğru dürüst(
Tesekurler canim,daha dikkatli olurum. Ben biraz fazla kaciriyorum kuru yemisi.:26:günde 1 çaybardağını geçmemeli ve akşam yemek kilo verişini yavaşlatabilir..
Kızlarr burda yazanlar güzel ama çalışanlar için bu söylediğiniz kahvaltılar nasıl olacak ?
Ben sabah çok erken kalkıp yola çıkıyorum evde hazrılayabilirsem genelde aceleyle kepekli sandviç ekmeğine peynir zeytin bazen kıvırcık falan koyup hazırlıyorum sonra da öğlen iş yerinde sebzeli olan yemekleri salata falan yiyorum evde de yemekleri annem hazırladığı için pek fazla sebze tarzı şeyler olmuyor elimden geldiğince az yiyorum ama malesef hareket pek yok o yüzden mi veremiyorum acaba ?
Bana da yardımcı olun lütfen ofis ortamında çalışanlar nasıl uyguluyor bu karatay diyetini ?
eylülcüm selam karatay hoca sabah erken işe saatlerde işe gidenler için şöyle bir öneride bulunmuştu
akşamdan haftalık yiyeceğiniz kadar yumurtayı haşlayıp buzdolabının yumurta koyduğumuz bölmesine koyun sabahları hemen soyup yiyebilirsiniz diyordu yanında da ceviz tüketsen seni öğleye kadar gayet iyi tutar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?