Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar günaydın
3 gündür wc problemi yaşamaya başladm tekrar tabi beslenmem değişince
adet olmadım hala bugünle 1 hafta geçti gerginliği gitmiyor şişim
sabah basküle çıktım 67 yi gördüm acayip moralim bozuk çok kötüyüm kendimden nefret eder oldum ya bırakmadım hala ama kendimden korkmuyor da değilim artık kilolu olmak istemiyorum çok üzgünüm ya
bu arada kahvaltımı da yaptım
sabah 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim keçi peyniri 1 dilim kaşar peyniri 1 çay bardağı antep fıstığı

ama kararlıyım bugün 67 yi görünce öyle çok üzüldüm ki oturdum ağladım bu benim için yeni başlangıç olacak bi kaç gündür işte erkek arkadaşımın annesi ile beraber olunca kaçamak üstüne kaçamak bi de kızlar erkek akadaşım kilo alamayan grupta abisi de öyle annesi onlarla birlikte bana da baskı yapıp durdu kızım sunu da ye bunu da ye hiç yememek zaten mümkün deil

erkek arkadaşımın zayıf olması da beni çok üzüyor yanına yakışmadığımı düşünüyorum 178 boyunda 62 kilo yaa ve dünyayı yese gram oynamıyor bu bizde oluşan ödemler kilolar onda nereye gidiyor bilmiyorum ayy çok kötü oldum bi de bugün sınavım var

bir de grip oldum bu ara pazar günü de yds ye giricem onun da stresi üstümde çok gerginim ya

ayh ne çok anlattım başka da kimseye anlatamıyorum derdimi okuldaki kızlar sanki hepsii karşı sen yinemi diyettesin diye sorup başlıyorlar fetva vermeye

erkek arkadaşım zayıf olduğu için anlamıyor beni bence vallahi bi foruma girince biraz moral buluyorum içimi dökünce burda çok iyi geliyor

canim benim baskül wc probleminden dolayi öyle gösteriyordur, bendede malesef oluyor...
cuma gününe kadar proteinle beslen, bak 65i bile düsersin inshallah.
moralini hep iyi tut, bu kilolar gidecekkkk insh..
bende haftasonu kacamaklardan dolayi 65 gördüm sabah, azmim artti

selam arkadaşlar ben pek fazla internete giremiyorum arazide çalıştığımdan, anca daireye geldiğimde girebiliyorum.
Bu sabah tartıldım. 73.5 çıktım 17 gün oldu karatayla 78 kiloydum. böyle gittikçe seviniyorumda. aslında sporda yapmak gerekiyor akşamlarıda iş dönüşünden sonra 40 dak. kondisyon bisikleti sürüyorum. böyle devam ederse 3 ayda istediğim kiloya gelecem. Şunu daha iyi anlıyorum sabır ve azim gerekiyor.

moralini bozma düzelir hepsi regl olmadıgın için fazla çıkmışsın canım ama sakın bırakma kendini bu diyet değilki sağlıklı beslenme bunu unutma sakın hangi diyette doyasıya yemek var tereyagından etine sütüne kadar

kahvaltı

2y dan kaşarlı omlet 1 çeri 1 salatalık zeytin ceviz bademle karışık ve çayyy

kahvaltı öncesinde 1 kaşık keten tohumunu iyice çigneyip üzerine su içtim

ev temizlemece var bugün

Günaydınlar hepinize, nasılsınız

Dünkü menülerim

Sabah omlet, peynir, zeytin, domates, ceviz,2 gün kurusu kayısı

Öğlen 1 karnıyarık, fasulye piyazı ve cacık, portakal

Akşam köfte, yeşillik( kıvırcık), ayran

Ayrıca dün akşam tempolu( dakikada 125 adım) 1 saat yürüyüş yaptım

Sabah kahvaltım omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik( tere,roka, nane),çeyrek dilim ekmek , 1 çay kaşığı kaymak, yarım çay kaşığı bal, portakal

Leylak ve çiğdem çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun, kendini de bu kadar üzme, yeni bir başlangıç yap ve kendi sağlığın için Karataya kaçamaksız devam et, etrafındakilere de fazla aldırma

gunaydın ,caddy habertürk yazısı için çok teşekurler gazete aklımdaydı ama uçup gitmiş iyi oldu hatırlattığn

özellikle şu cumle “EĞER gün içinde başka meyve yemediyseniz ve çok acıkmadıysanız, akşam yemeği yerine 3-4 adet gün kurusu kayısı (turuncu olanı sağlıksız), 2-3 adet kuru erik, 1 adet kuru incir gibi kuru meyveyle tüketilecek bir kâse yoğurt, yanında başka bir yemek yenmediği durumda sağlıklı olacaktır. Ancak saat 19.00-20.00’ye kadar yenmiş olsa dahi yanında salatası ve ayranıyla birlikte yenen etli, sebzeli veya baklagilli bir yemeğin üstüne aynı kuru meyveler yendiğinde ve ardından uyku faslına geçildiğinde sağlıksızdır. Çünkü bu durumda vücut aldığı fazla enerjiyi direkt depo yağlarına dönüştürecektir.”

kuruyemişi akşam tüketeceksek akşam yemeği yemiyecekmişsz ve yoğurtla birlikt tüketecekmiszz bunu öğrendiğime sevindim
kuruyemişler daha çok sabah öğününde tüketmeye devam edicez
aralarda da yemek yok
ama ben sabah öğle arası türk kahvesi yanında çıkolata yerine 1 kuru kayısı 2 ccevize bayılıyordum

Günaydın canım öncelikleeeee

wc problemi oluyor canım malesef özellikle de adettem bir hafta önce vucut su topluyor ya o yüzden. Şişkinliğinde hem wc den hemde vucutta toplanan o sulardan. Sen hiç merak etme. Onların hepsi adetle birlikte kuş olup uçacak. Bu dönemde dikkat eder de biraz da kilo vermeye çalışırsaaan --- göreceksin hatta. :13:

Canım bazılarının bünyesi öyle bir de kas oranı ne kadar fazla olursa yağların yakımı da hızlı oluyor canım. Erkekler bu yüzden genetik olarak bizden daha şanlı. Hiç kendini üzme. Adetin bitsin gidecek kilolar.

YDS Haklısın gergin olmakta sonuçta sınav formatını bilmiyorsun yeni değişti. Ama olsun sonuçta benzerleri gibi. Onlar karşı olur canım çünkü kendileri kilo veremiyor o yüzden manken gelse herkes ona bakmıyor mu aaaa ne güzel diye. Kim öyle olmak istemez ki. Ulaşamadıkları ete mındar deme muhabbeti işte. Sen azimli ol zayıfla. Önce kendn için tabiki. Sağlığını korumak için.

inşallah öyledir canım sınavların da üstüste gelmesi çok üzdü beni bi de sürekli kaçamak yapar oldum bi kere yapınca gerisi geliyo zaten ama bitti artık ağzıma da sürmem

evet aslında diyet diyeet gibi değil herşeyi yiyerek kilo verme var ama işte bozuldu iki üç gündür hemen gösterdi baskülde regl de var tabi çok gerginim ya bugünlerde

Canım geçmiş olsun, kendini de bu kadar üzme, yeni bir başlangıç yap ve kendi sağlığın için Karataya kaçamaksız devam et, etrafındakilere de fazla aldırma
kaçamaksız bundan sonra kaçamak falan yok mezuniyet balosuna 2 ay kaldı sadece ve beim verilecek hala 12 kiom var

kızlar çok teşekkür ederim desteginize umarım toparlarım biran önce şu ruh halim bi düzelse :26::26::26:

evet bu sınav yetti arttı 3 mart için hazırlanmaya başladık oldu 7 nisan daha iyi olur demiştik ama sürenin uzaması beni tüketti ya

Kolay gelsin kardelencim. Merak ettim keten tohumunu kavurarak mı yiyorsun ve wc ye etkisini hissettin mi.

Sağol ficans kulak mahvetti beni en az 3 ay kullanıcam ilacı. Buna rağmen sabah yürüyüşümü aksatmadım. 1 saat tempolu yürüdüm. Ayrıca seni de tebrik ediyorum gerçekten. Menülerin çok zevkli seçimler Ama çeyrek dilim ekmek gözümden kaçmadı Kaymak için yaptın galiba onu da ama cevizle de yiyeblirsin onu. Kuru kayısıyla da Portakalaı her gün yersen kilo vermen zorlaşabilir bence :18:

evet bu sınav yetti arttı 3 mart için hazırlanmaya başladık oldu 7 nisan daha iyi olur demiştik ama sürenin uzaması beni tüketti ya

Bende de aynı oldu bide şey oldu ya sınavın parasını yatırdım ama başvuru yapamadım netten Son günüydü gidemedim de çok sıra vardı :18: Giremedim. Artık ekimde giricem bende

canım çok geçmiş olsun
yürüyüş için tebrik

Bende de aynı oldu bide şey oldu ya sınavın parasını yatırdım ama başvuru yapamadım netten Son günüydü gidemedim de çok sıra vardı :18: Giremedim. Artık ekimde giricem bende
aaaa kötü olmuş canım son günde kitleniyor gerçekten ama vardır herşeyde bi hayır :26::26:

öncelikle geçmiş olsun canım sanada

kavurmadan 1 çay kaşıgı iyice çiğniyorum faydası olmazmı felaket hemde

Eveeett geçmişi okuduktan sonraa hesap vermye geldim.

Bundan sonra ilaçtan dolayı hergün 8 de uyanmam gerekiyor. Akşam da 8 de içmem gerekiyor çünkü yemek esnasında ya da hemen sonrasında almam gerekiyor hapı. Sabah kalkar kalkmaz içip hemen yemeğimi yer. Akşam da yedikten hemen sonra alırsam 12 saati de ayarlayabilmiş oluyorum Bu yüzden 3 ay boyunca 7 de yemek yicem

Gelelim bugune;

Kahvaltım 08:00;

1 salatalık
2 çeri domates
2 kk peynir
5 tane yeşil zeytin
1 bardak su

Spor 09:00

1 saat dışarıda tempolu yürüyüş. Saat 13 e kadar 2 bardak su

Öğlen 13:30

2 yumurta, 2 domates, 1 tel tel peyniri, 1 orta boy kuru soğan ve zeytinyağı ile yapılmış menemen
1 çay bardağı ceviz içi
5 zeytin
2 kupa Yeşil Çay
2 su bardağı limonlu su
1 bardak su

İkindi spor 16:00(Kalp sağlığı için)

Leslie ile 3 mil, Saat 19 a kadar 2 bardak su

Akşam 19:00

1 tabak kapuska yemeği
1 su bardağı yoğurt
Bol yeşil salata
2 su bardağı limonlu su
1 bardak su

Uyuyana kadar 3 bardak su

Bundan sonra her günümü akşama kadar planlayacağım. O zaman kaçamak yapmıyorum suyumu da dengeli şekilde içiyorum.:126:

canım çok geçmiş olsun
yürüyüş için tebrik

Teşekkür ederiiiim. İstediğim kiloya gelene kadar her gün inşallah sporumu yapacağım

aaaa kötü olmuş canım son günde kitleniyor gerçekten ama vardır herşeyde bi hayır :26::26:

Kesinlikle buna inanıyorum. Bak kulağıma ne oldu. Demek ki sınava bu halde girecektim. Ki seyaahat yasak şuan bana. Sınava başka bir ilde gireceğim için zaten gidemeyecektim. Allahın gösterdiği yoldan şaşmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…