kızlar günaydın
3 gündür wc problemi yaşamaya başladm tekrar tabi beslenmem değişince
adet olmadım hala bugünle 1 hafta geçti gerginliği gitmiyor şişim
sabah basküle çıktım 67 yi gördümacayip moralim bozuk çok kötüyüm kendimden nefret eder oldum ya bırakmadım hala ama kendimden korkmuyor da değilim artık kilolu olmak istemiyorum çok üzgünüm ya
bu arada kahvaltımı da yaptım
sabah 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim keçi peyniri 1 dilim kaşar peyniri 1 çay bardağı antep fıstığı
kızlar günaydın
sabah basküle çıktım 67 yi gördümacayip moralim bozuk çok kötüyüm kendimden nefret eder oldum ya bırakmadım hala ama kendimden korkmuyor da değilim artık kilolu olmak istemiyorum çok üzgünüm ya
sabah 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim keçi peyniri 1 dilim kaşar peyniri 1 çay bardağı antep fıstığı
bir de grip oldum bu ara pazar günü de yds ye giricem onun da stresi üstümde çok gerginim ya
ayh ne çok anlattım başka da kimseye anlatamıyorum derdimi okuldaki kızlar sanki hepsii karşı sen yinemi diyettesin diye sorup başlıyorlar fetva vermeye
erkek arkadaşım zayıf olduğu için anlamıyor beni bence vallahi bi foruma girince biraz moral buluyorum içimi dökünce burda çok iyi geliyor
kızlar günaydın
ama kararlıyım bugün 67 yi görünce öyle çok üzüldüm ki oturdum ağladım bu benim için yeni başlangıç olacak bi kaç gündür işte erkek arkadaşımın annesi ile beraber olunca kaçamak üstüne kaçamak bi de kızlar erkek akadaşım kilo alamayan grupta abisi de öyle annesi onlarla birlikte bana da baskı yapıp durdu kızım sunu da ye bunu da ye hiç yememek zaten mümkün deil
erkek arkadaşımın zayıf olması da beni çok üzüyor yanına yakışmadığımı düşünüyorum 178 boyunda 62 kilo yaa ve dünyayı yese gram oynamıyor bu bizde oluşan ödemler kilolar onda nereye gidiyor bilmiyorumayy çok kötü oldum bi de bugün sınavım var
bir de grip oldum bu ara pazar günü de yds ye giricem onun da stresi üstümde çok gerginim ya
ayh ne çok anlattım başka da kimseye anlatamıyorum derdimi okuldaki kızlar sanki hepsii karşı sen yinemi diyettesin diye sorup başlıyorlar fetva vermeye
erkek arkadaşım zayıf olduğu için anlamıyor beni bence vallahi bi foruma girince biraz moral buluyorum içimi dökünce burda çok iyi geliyor
inşallah öyledir canım sınavların da üstüste gelmesi çok üzdü beni bi de sürekli kaçamak yapar oldum bi kere yapınca gerisi geliyo zaten ama bitti artık ağzıma da sürmemcanim benim baskül wc probleminden dolayi öyle gösteriyordur, bendede malesef oluyor...
cuma gününe kadar proteinle beslen, bak 65i bile düsersin inshallah.
moralini hep iyi tut, bu kilolar gidecekkkk insh..
bende haftasonu kacamaklardan dolayi 65 gördüm sabah, azmim artti
evet aslında diyet diyeet gibi değil herşeyi yiyerek kilo verme var ama işte bozuldu iki üç gündür hemen gösterdi baskülde regl de var tabi çok gerginim ya bugünlerdemoralini bozma düzelir hepsi regl olmadıgın için fazla çıkmışsın canım ama sakın bırakma kendini bu diyet değilki sağlıklı beslenme bunu unutma sakın hangi diyette doyasıya yemek var tereyagından etine sütüne kadar
kahvaltı
2y dan kaşarlı omlet 1 çeri 1 salatalık zeytin ceviz bademle karışık ve çayyy
kahvaltı öncesinde 1 kaşık keten tohumunu iyice çigneyip üzerine su içtim
ev temizlemece var bugün
kaçamaksızCanım geçmiş olsun, kendini de bu kadar üzme, yeni bir başlangıç yap ve kendi sağlığın için Karataya kaçamaksız devam et, etrafındakilere de fazla aldırma
evet bu sınav yetti arttı 3 mart için hazırlanmaya başladık oldu 7 nisan daha iyi olur demiştik ama sürenin uzaması beni tüketti yaGünaydın canım öncelikleeeee
wc problemi oluyor canım malesef özellikle de adettem bir hafta önce vucut su topluyor ya o yüzden. Şişkinliğinde hem wc den hemde vucutta toplanan o sulardan. Sen hiç merak etme. Onların hepsi adetle birlikte kuş olup uçacak. Bu dönemde dikkat eder de biraz da kilo vermeye çalışırsaaan --- göreceksin hatta. :13:
inşallah canım yaa adetim de gecikti işte o da stresten herhalde
Canım bazılarının bünyesi öyle bir de kas oranı ne kadar fazla olursa yağların yakımı da hızlı oluyor canım. Erkekler bu yüzden genetik olarak bizden daha şanlı. Hiç kendini üzme. Adetin bitsin gidecek kilolar.
inşallah yaa insan sinir oluyor aynı şeyleri yesek de hatta o benden çok yiyor ama hep aynı kiloda
YDSHaklısın gergin olmakta sonuçta sınav formatını bilmiyorsun yeni değişti. Ama olsun sonuçta benzerleri gibi. Onlar karşı olur canım çünkü kendileri kilo veremiyor o yüzden manken gelse herkes ona bakmıyor mu aaaa ne güzel diye. Kim öyle olmak istemez ki. Ulaşamadıkları ete mındar deme muhabbeti işte. Sen azimli ol zayıfla. Önce kendn için tabiki. Sağlığını korumak için.
moralini bozma düzelir hepsi regl olmadıgın için fazla çıkmışsın canım ama sakın bırakma kendini bu diyet değilki sağlıklı beslenme bunu unutma sakın hangi diyette doyasıya yemek var tereyagından etine sütüne kadar
kahvaltı
2y dan kaşarlı omlet 1 çeri 1 salatalık zeytin ceviz bademle karışık ve çayyy
kahvaltı öncesinde 1 kaşık keten tohumunu iyice çigneyip üzerine su içtim
ev temizlemece var bugün
Günaydınlar hepinize, nasılsınız
Dünkü menülerim
Sabah omlet, peynir, zeytin, domates, ceviz,2 gün kurusu kayısı
Öğlen 1 karnıyarık, fasulye piyazı ve cacık, portakal
Akşam köfte, yeşillik( kıvırcık), ayran
Ayrıca dün akşam tempolu( dakikada 125 adım) 1 saat yürüyüş yaptım
Sabah kahvaltım omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik( tere,roka, nane),çeyrek dilim ekmek , 1 çay kaşığı kaymak, yarım çay kaşığı bal, portakal
Leylak ve çiğdem çok geçmiş olsun
evet bu sınav yetti arttı 3 mart için hazırlanmaya başladık oldu 7 nisan daha iyi olur demiştik ama sürenin uzaması beni tüketti ya
canım çok geçmiş olsunKolay gelsin kardelencim. Merak ettim keten tohumunu kavurarak mı yiyorsun ve wc ye etkisini hissettin mi.
Sağol ficans kulak mahvetti beni en az 3 ay kullanıcam ilacı. Buna rağmen sabah yürüyüşümü aksatmadım. 1 saat tempolu yürüdüm. Ayrıca seni de tebrik ediyorum gerçekten. Menülerin çok zevkli seçimlerAma çeyrek dilim ekmek gözümden kaçmadı Kaymak için yaptın galiba onu da ama cevizle de yiyeblirsin onu. Kuru kayısıyla da Portakalaı her gün yersen kilo vermen zorlaşabilir bence :18:
aaaa kötü olmuş canımBende de aynı oldu bide şey oldu ya sınavın parasını yatırdım ama başvuru yapamadım nettenSon günüydü gidemedim de çok sıra vardı :18: Giremedim. Artık ekimde giricem bende
Kolay gelsin kardelencim. Merak ettim keten tohumunu kavurarak mı yiyorsun ve wc ye etkisini hissettin mi.
Sağol ficans kulak mahvetti beni en az 3 ay kullanıcam ilacı. Buna rağmen sabah yürüyüşümü aksatmadım. 1 saat tempolu yürüdüm. Ayrıca seni de tebrik ediyorum gerçekten. Menülerin çok zevkli seçimlerAma çeyrek dilim ekmek gözümden kaçmadı Kaymak için yaptın galiba onu da ama cevizle de yiyeblirsin onu. Kuru kayısıyla da Portakalaı her gün yersen kilo vermen zorlaşabilir bence :18:
canım çok geçmiş olsun
yürüyüş içintebrik
aaaa kötü olmuş canımson günde kitleniyor gerçekten ama vardır herşeyde bi hayır :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?