öncelikle geçmiş olsun canım sanada
kavurmadan 1 çay kaşıgı iyice çiğniyorum faydası olmazmı felaket hemde
günaydın kızlar,
dünki yediklerimle başlayayım.
öğlen:1kase kısır+çay
akşam:fırında karnabahara yourt
bu sabah:2haslanmış yumurta 3zeytin 9badem 1sb süt
suan oldukça tokum.
akşamlar beni çok zorluyor.tok olmama rağmen canım nutella hoşbeş falan yemek istiyo:)))pisboğazım dedimya.ama öte yandan gecen hafta kilo vermiş olmam da beni acaip gaza getiriyor.
ayrıca cuma kızımın doğum günü ve ilk doğumgünü:)cok heyecanlıyımyarın okulda dersim yok hazırlıkları hızlandırıcam:)
diş buğdayınıda aynı akşam yapıcam anane babane dayı hala toplamışken.çok kalabalık olmıcaz zaten 1 tane dayımız 1 halamız babane ananae ve dedelerimiz var:)arkadas davet etme olayına hiç girmicem.
pastasının siparişini verdim.pastanın uzerine benim kızımın ve eşimin figürünü yapıcak:)
1yas kurabiyesi ve diş kurabiyesi yapıcam malzemeleri aldım.
diş buğdayınıda ufak kadehlere koyayım diyorum.
suan aklım bunlarla meşgul sizler mutlaka yapmısınızdır ilk doğumgünü ve diş buğdayı eger fotolarınız varsa masaya dair ya da ilginç fikirleriniz varsa paylaşınız lütfen:))))
canım bayıldım planına çok güzel olmuşEveeett geçmişi okuduktan sonraa hesap vermye geldim.
Bundan sonra ilaçtan dolayı hergün 8 de uyanmam gerekiyor. Akşam da 8 de içmem gerekiyor çünkü yemek esnasında ya da hemen sonrasında almam gerekiyor hapı. Sabah kalkar kalkmaz içip hemen yemeğimi yer. Akşam da yedikten hemen sonra alırsam 12 saati de ayarlayabilmiş oluyorumBu yüzden 3 ay boyunca 7 de yemek yicem
Gelelim bugune;
Kahvaltım 08:00;
1 salatalık
2 çeri domates
2 kk peynir
5 tane yeşil zeytin
1 bardak su
Spor 09:00
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş. Saat 13 e kadar 2 bardak su
Öğlen 13:30
2 yumurta, 2 domates, 1 tel tel peyniri, 1 orta boy kuru soğan ve zeytinyağı ile yapılmış menemen
1 çay bardağı ceviz içi
5 zeytin
2 kupa Yeşil Çay
2 su bardağı limonlu su
1 bardak su
İkindi spor 16:00(Kalp sağlığı için)
Leslie ile 3 mil, Saat 19 a kadar 2 bardak su
Akşam 19:00
1 tabak kapuska yemeği
1 su bardağı yoğurt
Bol yeşil salata
2 su bardağı limonlu su
1 bardak su
Uyuyana kadar 3 bardak su
Bundan sonra her günümü akşama kadar planlayacağım. O zaman kaçamak yapmıyorum suyumu da dengeli şekilde içiyorum.:126:
canım allah uzun ömürler versin kızına doğum gününüz kutlu olsungünaydın kızlar,
suan oldukça tokum.
akşamlar beni çok zorluyor.tok olmama rağmen canım nutella hoşbeş falan yemek istiyo:)))pisboğazım dedimya.ama öte yandan gecen hafta kilo vermiş olmam da beni acaip gaza getiriyor.
ayrıca cuma kızımın doğum günü ve ilk doğumgünü:)cok heyecanlıyımyarın okulda dersim yok hazırlıkları hızlandırıcam:)
diş buğdayınıda aynı akşam yapıcam anane babane dayı hala toplamışken.çok kalabalık olmıcaz zaten 1 tane dayımız 1 halamız babane ananae ve dedelerimiz var:)arkadas davet etme olayına hiç girmicem.
pastasının siparişini verdim.pastanın uzerine benim kızımın ve eşimin figürünü yapıcak:)
suan aklım bunlarla meşgul sizler mutlaka yapmısınızdır ilk doğumgünü ve diş buğdayı eger fotolarınız varsa masaya dair ya da ilginç fikirleriniz varsa paylaşınız lütfen:))))
canım bayıldım planına çok güzel olmuş
ben şişelerle hesaplıyorum canım 1,5 litrelik şişem var her gün iki tane bitecek diye hedef koyuyorum kendime ama bazen bende abartabiliyorum :18:Biraz detaycıyım ama olsun. Başka türlü yoldan çıkıyorum ben
Teşekkür ederim canımmm :13: suyu unutuyorum ya da fazla abartıyorum çoğu zaman. Böyle olursa yudum yudum içerim diye düşündüm
günaydın kızlar,
suan oldukça tokum.
ben şişelerle hesaplıyorum canım 1,5 litrelik şişem var her gün iki tane bitecek diye hedef koyuyorum kendime ama bazen bende abartabiliyorum :18:
iyi akşamlar kısslar
ben hala iyileşemedim,nasıl bi gripmiş anlamadım,gün geçtikçe daha da artıyo.ilaçlar da kar etmiyoyürüyüş de yapamıyorum bu yüzden.iştahım da sıfır
1.öğün
öğlen 12 civarı 1kaşık nohut yemeği ve yoğurt yedim
2.öğün
yarım kase tavuk suyuna çorba
1 kaşık kıymalı yumurta
Deneyimim yok ama belki fikir verebilir
Bunlar diş bugdayı için
http://kolaypratikyemektarifleri.files.wordpress.com/2010/07/dic59fbuc49fdayc4b1141-1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_KVCKANYUM...bJn1EhVouyY/s1600/dis_bugdayi_kurabiye_tr.jpg
http://malatyabutikkurabiye.files.wordpress.com/2011/03/100_0032.jpg
Pastaciyiz.biz: İRFAN EGE'NİN DİŞ BUĞDAYI PASTASI VE KURABİYELERİ
masa
PASTALİN...: DOĞUM GÜNÜ MASASI VE 1 YAŞ PASTASI....
Eğer varsa kostüm de giydirebilirsin. Ya da dikiş biliyorsan dikebilirsin
ben şişelerle hesaplıyorum canım 1,5 litrelik şişem var her gün iki tane bitecek diye hedef koyuyorum kendime ama bazen bende abartabiliyorum :18:
merhaba arkadaşlar..ben bugün klasik karatay kahvaltısı yaptım yine..eşime sipariş verdim kabak al diye ...
canım istedi..dün bir programda gördüm..pek beğendim kabak tarifini..
bir blog yapmıştım kendime bir kaç yıl önce..bebek olunca ilgilenemiyordum..bu aralar yaptığım tarifleri oraya koymaya karar verdim..
onun dışında oğluşum için teşekkür ederim..dün akşam yine ateşli geçti..ama bir önceki gece kadar kötü değildi gecemiz..kusmadı en azından ve uyudu...
ilaçlara devam..
öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum..kabak olsaydı kabak yemeği yapardım..
bloğuma beklerim..yeni bir blok sayılır ama az az yükleyeceğim resimlerden..kendimce oyalanmak olsun..birşeyler yapmış olayım diye ..zaten hiç bir işe yaramıyorum..sadece ev çoçuk yemek süpürge....hayatım bunlardan ibaret...şükür etmek lazım aslında..sağlığımız için ..huzurumuz için..
bir de 1 yıl önce dikiş makinesi almıştım..onu açtım bir ara .bir bluz ve bir elbise diktim..bir sürü de kumaş aldım..bunlarla haşır neşir olacağım bir süre..onu da bloğumda koyarım..boş duramıyorum..birşeyler yapmak lazım.
canım cok mersi
canım çok geçmiş olsun. o grip geldi mi gitmek bilmez bir türlü. bende yaklaşık 2 hafta çektim. iş yerndekiler artık kndi sesimi unutmuşlardı. düşünün artık sesim ne kdr şahane çıktı o 2 hafta boyunca.iyi akşamlar kısslar
ben hala iyileşemedim,nasıl bi gripmiş anlamadım,gün geçtikçe daha da artıyo.ilaçlar da kar etmiyoyürüyüş de yapamıyorum bu yüzden.iştahım da sıfır
1.öğün
öğlen 12 civarı 1kaşık nohut yemeği ve yoğurt yedim
2.öğün
yarım kase tavuk suyuna çorba
1 kaşık kıymalı yumurta
İşte bende öyle yapıyordum ayarı tutturamıyorumNormal içtiğim diğer sıvıları saymıyorum sadece su 2-2.5 lt oluyor.
Ben bir blogseverimLinkini versene
İşine yaramıştır umarım. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?