Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar,
dünki yediklerimle başlayayım.
öğlen:1kase kısır+çay
akşam:fırında karnabahara yourt
bu sabah:2haslanmış yumurta 3zeytin 9badem 1sb süt

suan oldukça tokum.
akşamlar beni çok zorluyor.tok olmama rağmen canım nutella hoşbeş falan yemek istiyo:)))pisboğazım dedimya.ama öte yandan gecen hafta kilo vermiş olmam da beni acaip gaza getiriyor.
ayrıca cuma kızımın doğum günü ve ilk doğumgünü:)cok heyecanlıyımyarın okulda dersim yok hazırlıkları hızlandırıcam:)
diş buğdayınıda aynı akşam yapıcam anane babane dayı hala toplamışken.çok kalabalık olmıcaz zaten 1 tane dayımız 1 halamız babane ananae ve dedelerimiz var:)arkadas davet etme olayına hiç girmicem.
pastasının siparişini verdim.pastanın uzerine benim kızımın ve eşimin figürünü yapıcak:)
1yas kurabiyesi ve diş kurabiyesi yapıcam malzemeleri aldım.
diş buğdayınıda ufak kadehlere koyayım diyorum.
suan aklım bunlarla meşgul sizler mutlaka yapmısınızdır ilk doğumgünü ve diş buğdayı eger fotolarınız varsa masaya dair ya da ilginç fikirleriniz varsa paylaşınız lütfen:))))

öncelikle geçmiş olsun canım sanada

kavurmadan 1 çay kaşıgı iyice çiğniyorum faydası olmazmı felaket hemde

Teşekkür ederim canım.

Valla wc sıkıntı olmaya başladı aslında yeşil çay ve egzersiz çözüyor bende ama ben rutini olsun istiyorum onun

Bende deneyeceğim. Ama hoca sanki kavurun mu diyordu ya ben mi yanlış hatırlıyorum. :44:

günaydın kızlar...klasik karatay kahvaltımı yaptım 1,5 litre suyumu içtim ..dün akşam pek iştahım yoktu çok az salata 2 köfte yedim bu gün ne pişirsem acaba diye düşünüyorumsizler ne pişiriyosunuz bakıyım belki banada ilham verir

Deneyimim yok ama belki fikir verebilir

Bunlar diş bugdayı için

http://kolaypratikyemektarifleri.files.wordpress.com/2010/07/dic59fbuc49fdayc4b1141-1.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_KVCKANYUM...bJn1EhVouyY/s1600/dis_bugdayi_kurabiye_tr.jpg

http://malatyabutikkurabiye.files.wordpress.com/2011/03/100_0032.jpg

Pastaciyiz.biz: İRFAN EGE'NİN DİŞ BUĞDAYI PASTASI VE KURABİYELERİ

masa

PASTALİN...: DOĞUM GÜNÜ MASASI VE 1 YAŞ PASTASI....

Eğer varsa kostüm de giydirebilirsin. Ya da dikiş biliyorsan dikebilirsin

canım bayıldım planına çok güzel olmuş

canım allah uzun ömürler versin kızına doğum gününüz kutlu olsun

canım bayıldım planına çok güzel olmuş

Biraz detaycıyım ama olsun. Başka türlü yoldan çıkıyorum ben

Teşekkür ederim canımmm :13: suyu unutuyorum ya da fazla abartıyorum çoğu zaman. Böyle olursa yudum yudum içerim diye düşündüm

Biraz detaycıyım ama olsun. Başka türlü yoldan çıkıyorum ben

Teşekkür ederim canımmm :13: suyu unutuyorum ya da fazla abartıyorum çoğu zaman. Böyle olursa yudum yudum içerim diye düşündüm
ben şişelerle hesaplıyorum canım 1,5 litrelik şişem var her gün iki tane bitecek diye hedef koyuyorum kendime ama bazen bende abartabiliyorum :18:

canim hünerli bayanlar diye bir site var.
orada coook güzel disbugdayi ve dogum günü masalari hazirlanmis.
kesinlikle isini yarar o sayfa, bakmalisin

ben şişelerle hesaplıyorum canım 1,5 litrelik şişem var her gün iki tane bitecek diye hedef koyuyorum kendime ama bazen bende abartabiliyorum :18:

bayagi cok su tüketiyorsun canim.
benimde 1,5lt lik sisem oluyor hergün.
ayrica sabah 1 bardak süt ve gün boyu 3-4 büyük bardak cay ictigim icin daha fazla su tüketmek istemiyorum.

Leylakcim dikkat et, kayinvalidemde grip dedi ciddiye almadi. Zatureye cevirdi. Kadin mahvoldu. Ne zamandir ugrasiyor. Biz ailece 1aydir bu griple ugrasiyoruz. Cok berbat bisey antibiyotik almadan malesef gecmiyor. Tekrardan gecmis olsun.

merhaba arkadaşlar..ben bugün klasik karatay kahvaltısı yaptım yine..eşime sipariş verdim kabak al diye ...
canım istedi..dün bir programda gördüm..pek beğendim kabak tarifini..

bir blog yapmıştım kendime bir kaç yıl önce..bebek olunca ilgilenemiyordum..bu aralar yaptığım tarifleri oraya koymaya karar verdim..

onun dışında oğluşum için teşekkür ederim..dün akşam yine ateşli geçti..ama bir önceki gece kadar kötü değildi gecemiz..kusmadı en azından ve uyudu...

ilaçlara devam..

öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum..kabak olsaydı kabak yemeği yapardım..

bloğuma beklerim..yeni bir blok sayılır ama az az yükleyeceğim resimlerden..kendimce oyalanmak olsun..birşeyler yapmış olayım diye ..zaten hiç bir işe yaramıyorum..sadece ev çoçuk yemek süpürge....hayatım bunlardan ibaret...şükür etmek lazım aslında..sağlığımız için ..huzurumuz için..
bir de 1 yıl önce dikiş makinesi almıştım..onu açtım bir ara .bir bluz ve bir elbise diktim..bir sürü de kumaş aldım..bunlarla haşır neşir olacağım bir süre..onu da bloğumda koyarım..boş duramıyorum..birşeyler yapmak lazım.

İşte bende öyle yapıyordum ayarı tutturamıyorum Normal içtiğim diğer sıvıları saymıyorum sadece su 2-2.5 lt oluyor.

Ben bir blogseverim Linkini versene

canım cok mersi

İşine yaramıştır umarım. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. o grip geldi mi gitmek bilmez bir türlü. bende yaklaşık 2 hafta çektim. iş yerndekiler artık kndi sesimi unutmuşlardı. düşünün artık sesim ne kdr şahane çıktı o 2 hafta boyunca. sana da acil şifalar versin canım Rabbim. dkkt et kndine oralarda

akşam ki menüm;
miss gbi anne tarhanası
balık
salata

sabah ki menüm;
yarm kase yoğurt
3 gün kurusu
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay

leylakcığım geçmiş olsun..
sen de hastaymışsın..

linki vereyim..
dilektenfikirler.blogspot.com

Son düzenleme:
Ben dun giremedim. Bugunde gecmisi okuyayim dedim ama oku oku bitmedi
Ne kadar hareketli bir gun olmus.
Dun sabah havaguzeldi kizimi alip yuruyuse ciktim. Donunce kahvalti yaparim dedim. Yolda arkadasima rastladim. Bana geldi. Saat 1e kadar oturdu. Benim kahvalti tabii birden sonra oldu.
Bende 1yumurta 1dilim peynir yedim.
Aksamda kayinvalidem hasta oldugu icin yemek yapip ona goturduk. Bende gitmeden yedim. 4.30 da aksam yemegimi yedim. Oradada biraz ev isi yaptim. Aksam yemegimde 1parca firinda dana eti. 1bardak ayran. Biraz ceviz ve badem.
Dun yoguluktan az yedim. Ama cok sukur gece kacamak yapmadim.
Benim yumurcak durmuyor cok karsik yazdim. Siz anlarsiniz.

ÇANKIRI TUZ MAĞARALARI

Ülkemiz doğal tuz kaynakları bakımından zengin bir ülke.

Çankırı, Iğdır, Kastamonu gibi illerimizde tuz mağaraları bulunuyor ve buralardan çıkan kristal kaya tuzları doğal tuz olarak tanımladığımız, doğanın bize hediyesi olan tuzlar.

Çankırı Tuz Mağarası yaklaşık 5000 yıldır yararlanıldığı tahmin edilen Türkiye'nin en büyük kaya tuzu rezervlerinin bulunduğu bir yer.

Yurt dışında buraya benzer mağaralar astım, depresyon, ruhsal ve psikolojik bazı rahatsızlıklar, tansiyon vb. bir çok hastalığın tedavisinde kullanılmakta.

Buradaki Kaya Tuzu yataklarının Hititler zamanından beri kullanıldığı tahmin edilmekte.

Çankırı’nın doğusunda yaklaşık 20 km. mesafede bulunan Tuz Mağarası, kaya tuzu yataklarının işletilmesi maksadıyla açılmış olup, bugün nispeten dar girişinin devamında modern karayolu tünellerini andıran birçok galeriden meydana gelmiş büyük bir mağaradır.

Çankırı Tuz Mağarası'ndan çıkartılan kaya tuzları, kaya tuzunun doğal kristal yapısını muhafaza etmek için el ile oyularak tuz lambaları imal ediliyor.
Kristal kaya tuzu, havadaki artı iyonları nötr hale getiriyor!

Şimdi "Himalaya tuz lambası mı Çankırı lambası mı daha fazla eksi iyon yayıyor" diye sorabilirsiniz...
Bu bir araştırma konusu olabilir!

Tatil dönemi yaklaşıyor, alternatif tatil seçeneği olarak cennet ülkemizin tuz mağaralarını gezmeye ve hayatımız için bu kadar önemli olan doğal kaya tuzunu yakından görmeye ne dersiniz?

Resmi de böyle

http://www.bik.gov.tr/newsFiles/1/0/0/0/1/1/1/0/1/1/0/0/0/1/file/18275.jpg

Son düzenleme:
ögle yemegim: 2 incir ve bir kase ceviz ve findik karisimi

ayrica 20 dak hizli yürüdüm..

aksam icin tavuk gögüsü aldim, nasil pisirsem, yanina ne yapsam diye düsünüyorum arkadaslar.
fikri olan varmi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…