Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol ficansım,sana da afiyet olsun

Leylakcim dikkat et, kayinvalidemde grip dedi ciddiye almadi. Zatureye cevirdi. Kadin mahvoldu. Ne zamandir ugrasiyor. Biz ailece 1aydir bu griple ugrasiyoruz. Cok berbat bisey antibiyotik almadan malesef gecmiyor. Tekrardan gecmis olsun.

çok sağol canım,sizlere de geçmiş olsunevet gerçekten çok berbat ve inatçı çıktı bu grip..neyse ki bugün daha iyiyim

teşekkür ederim canımcım,afiyet olsun sana da

leylakcığım geçmiş olsun..
sen de hastaymışsın..

linki vereyim..
dilektenfikirler.blogspot.com

sağol bebişim,bloğunu ziyaret edicem bende

ben 2 senede ama arada biraz yavaşlayarak 17 kg verdim , bugün 4. haftamın içerisindeyim karatayla sağlıklı besleniyorum , 1,5 kg civarı daha verdim.geriye kaldı 4 kg :)) forumu okudum genelde aynı tarzda yemekler yazılmış , farklı birşeyler yapmak istiyorum karataya uygun. keşkek okumuştum bir forumda.dolayısıyla bana farklı yemek önerisi verirseniz sevinirim. karataya uygun tatlı önerisi de olabilir.

herkese merhaba karatayın çıtır hatunları
bugün biraz daha iyiyimama yine de yürüyüş yapamadım çünkü hava burda yağmurlu.sadece pazara gidebildim,o da arabayla.adımsayar aldım bugün onu denemiş oldumpazarda ne kadar yürüdüğümü merak ediyodum hepeve geldiğimde 4 km yi geçmiştibirazdan markete de giderim 5 km yi geçer artık

kahvaltım
kıymalı yumurta
peynir
zeytin
fıstık
az çilek

2.öğün
balık ve salata oluciik

sabah: 1 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
salatalık
minik bir dilim tuzlu kek
çay
kahve

öğlen: 1 fırında çupra
2 lokma helva
su

Ne pazarmış arkadaş yorulmadınmı kıs Merket ev işi falan derken 10000 i bulacak Maşallah

slm kızlar hafta içi kızımı okula gönderdiğim için sabah 6 da kalkıyorum ona kahvaltı hazırlıyorum 7 ye doğru evden beraber çıkıyoruz onu okula bırakıp ben geri dönüyorum saat 8 e gelmeden kahvaltımı yapıyorum
bugün:lor peynirli 2 yumurtalı omlet,5 zeytin tere otu limonlu,fındık ceviz küçük çay bardağı 2 kayısı 1 kupa yeşil çay
öğlen kendime patlıcan yemeği yaptım fesleğenli çok severim de 1 tabak onu yedim 1 kase yoğurt kendim yapıyorum biraz fındık şekersiz çay saat35 gibi yiyoruz
gelelim akşama akşamda kızlar galatasaray maçı varya onun için dışarda olucaz eşim ,kızım dışarda yiyeceğiz inş cıslı bişeyler yemem
ayrıca regl oldum o yüzdende leslie yapamıyorum kızlar miyom rahatsılığım olduğu için regl dönemlerim bazen ağrılı olabiliyor ifedemi verdim ben kaçıyorummmmmm

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne güzel gec yapabilmen.. günde iki ögünle yetinirsin iste
Canim ben hep iki ogun besleniyorum. Bu bana daha uygun. Sabah kalkar kalmaz ilik limonlu su iciyorum. Saat 8- 8.30 gibide sade bir turk kahvesi iciyorum. 10.30-11.00 gibde kahvaltimi yapiyorum. Arada kahve yesil cay iciyorum. 17-17.30 gibide aksam yemegimi yiyiyorum. Bana yetiyor.
Daha oncede benim yemek duzenim buna benziyordu ama aralarda cok abur cubur yiyiyordum.

selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz??benim ki kötü gidiyor çünkü 3 gün önce tartıldığımda 93,7 di şimdi 94,2 olmuşum:84::84: neden böyle oldu bilmiyorum karatayın dışına hiç çıkmadım bu hafta acaba bana çok mu fazla geliyor öğünler diye hepsini yarıya indirmiştim.ancak bu hafta sınavlarım var sabah 8 de kalkıyorum o yüzden 3 öğün yemek zorunda kalıyorum:26: neyse öğünlerimi yazayım

Sabah:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
1 bardak yeşilçay

öğlen:
6 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak lor peyniriyle kavrulmuş yumurta
Not:lorlu yumurtanın yarısını yicektim ama tutamadım kendimiii

canım ya sende erken yapıyormuşsun kahvaltını geç okudum.Sen nasıl dayanabiliyorsun:26::26:

Kulak çok fena olur ya ,dikkat et kendine,yürürken de korumaya çalış çiğdemcim.

Teşekkür ederim canım

Evet ekmek tam dediğin gibi oldu,aslında gerek de yoktu,portakalı da hem dün hem de bugün yarım olarak yedim canım

Akşama da yürüyüş var inşallah bi aksilik olmazsa

Oğluşuna çok geçmiş olsun,resimde de çok iyi görünüyordun,tüm fazlalıklar gitmiş

Menü ve yürüyüş için

İlacı aldım iyiyim şuan çok şükür ama beni benden aldı He o zaman iyi canım hergün portakal yavaşlatıverir :13: Evet ama bazen de azıcık bi parça istiyo insanın canı. Ben de engelliyorum kendimi nolacaksa. Eskiden yarım tostları yerken hiç düşünmüyordum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…