Bugunku kahvaltim yine gec oldu. Saat 12de yaptim.
1yumurta
1Dilim kasar peyniri
1Dilim beyaz peynir
8 Zeytin
1 Cay bardagi kadar ceviz ve badem.
Günaydınlar hepinize, nasılsınız
Dünkü menülerim
Sabah omlet, peynir, zeytin, domates, ceviz,2 gün kurusu kayısı
Öğlen 1 karnıyarık, fasulye piyazı ve cacık, portakal
Akşam köfte, yeşillik( kıvırcık), ayran
Ayrıca dün akşam tempolu( dakikada 125 adım) 1 saat yürüyüş yaptım
Sabah kahvaltım omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik( tere,roka, nane),çeyrek dilim ekmek , 1 çay kaşığı kaymak, yarım çay kaşığı bal, portakal
Leylak ve çiğdem çok geçmiş olsun
Leylakcim dikkat et, kayinvalidemde grip dedi ciddiye almadi. Zatureye cevirdi. Kadin mahvoldu. Ne zamandir ugrasiyor. Biz ailece 1aydir bu griple ugrasiyoruz. Cok berbat bisey antibiyotik almadan malesef gecmiyor. Tekrardan gecmis olsun.
canım çok geçmiş olsun. o grip geldi mi gitmek bilmez bir türlü. bende yaklaşık 2 hafta çektim. iş yerndekiler artık kndi sesimi unutmuşlardı. düşünün artık sesim ne kdr şahane çıktı o 2 hafta boyunca.sana da acil şifalar versin canım Rabbim. dkkt et kndine oralarda
akşam ki menüm;
miss gbi anne tarhanası
balık
salata
sabah ki menüm;
yarm kase yoğurt
3 gün kurusu
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay
leylakcığım geçmiş olsun..
sen de hastaymışsın..
linki vereyim..
dilektenfikirler.blogspot.com
ögle yemegim: 2 incir ve bir kase ceviz ve findik karisimi
ayrica 20 dak hizli yürüdüm..
aksam icin tavuk gögüsü aldim, nasil pisirsem, yanina ne yapsam diye düsünüyorum arkadaslar.
fikri olan varmi?:44:
Tavuk için de bi tarif gördüm ama yapmadım daha. Yanına çorba, salata yeter
Garnitrl Tavuk Rulo Tarifi | Lezzetci.com
sagol canim..
ben bunu gecen haftalarda bir kez yapmistim ama garnitüründen dolayi (havuc bezelye) pisman olmustum
herkese merhaba karatayın çıtır hatunları
bugün biraz daha iyiyimama yine de yürüyüş yapamadım çünkü hava burda yağmurlu.sadece pazara gidebildim,o da arabayla.adımsayar aldım bugün onu denemiş oldum pazarda ne kadar yürüdüğümü merak ediyodum hep eve geldiğimde 4 km yi geçmişti birazdan markete de giderim 5 km yi geçer artık
kahvaltım
kıymalı yumurta
peynir
zeytin
fıstık
az çilek
2.öğün
balık ve salata oluciik
Ne pazarmış arkadaş yorulmadınmı kısMerket ev işi falan derken 10000 i bulacak Maşallah
yoruldım kıss yorulmam mıbir de yürüyerek gitsem 6-7 km olurdu kesin geceye kadar bakalım kaç olacak
Canim ben hep iki ogun besleniyorum. Bu bana daha uygun. Sabah kalkar kalmaz ilik limonlu su iciyorum. Saat 8- 8.30 gibide sade bir turk kahvesi iciyorum. 10.30-11.00 gibde kahvaltimi yapiyorum. Arada kahve yesil cay iciyorum. 17-17.30 gibide aksam yemegimi yiyiyorum. Bana yetiyor.ne güzel gec yapabilmen.. günde iki ögünle yetinirsin iste
Canim ben hep iki ogun besleniyorum. Bu bana daha uygun. Sabah kalkar kalmaz ilik limonlu su iciyorum. Saat 8- 8.30 gibide sade bir turk kahvesi iciyorum. 10.30-11.00 gibde kahvaltimi yapiyorum. Arada kahve yesil cay iciyorum. 17-17.30 gibide aksam yemegimi yiyiyorum. Bana yetiyor.
Daha oncede benim yemek duzenim buna benziyordu ama aralarda cok abur cubur yiyiyordum.
Kolay gelsin kardelencim. Merak ettim keten tohumunu kavurarak mı yiyorsun ve wc ye etkisini hissettin mi.
Sağol ficans kulak mahvetti beni en az 3 ay kullanıcam ilacı. Buna rağmen sabah yürüyüşümü aksatmadım. 1 saat tempolu yürüdüm. Ayrıca seni de tebrik ediyorum gerçekten. Menülerin çok zevkli seçimlerAma çeyrek dilim ekmek gözümden kaçmadı Kaymak için yaptın galiba onu da ama cevizle de yiyeblirsin onu. Kuru kayısıyla da Portakalaı her gün yersen kilo vermen zorlaşabilir bence :18:
merhaba arkadaşlar..ben bugün klasik karatay kahvaltısı yaptım yine..eşime sipariş verdim kabak al diye ...
canım istedi..dün bir programda gördüm..pek beğendim kabak tarifini..
bir blog yapmıştım kendime bir kaç yıl önce..bebek olunca ilgilenemiyordum..bu aralar yaptığım tarifleri oraya koymaya karar verdim..
onun dışında oğluşum için teşekkür ederim..dün akşam yine ateşli geçti..ama bir önceki gece kadar kötü değildi gecemiz..kusmadı en azından ve uyudu...
ilaçlara devam..
öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum..kabak olsaydı kabak yemeği yapardım..
bloğuma beklerim..yeni bir blok sayılır ama az az yükleyeceğim resimlerden..kendimce oyalanmak olsun..birşeyler yapmış olayım diye ..zaten hiç bir işe yaramıyorum..sadece ev çoçuk yemek süpürge....hayatım bunlardan ibaret...şükür etmek lazım aslında..sağlığımız için ..huzurumuz için..
bir de 1 yıl önce dikiş makinesi almıştım..onu açtım bir ara .bir bluz ve bir elbise diktim..bir sürü de kumaş aldım..bunlarla haşır neşir olacağım bir süre..onu da bloğumda koyarım..boş duramıyorum..birşeyler yapmak lazım.
herkese merhaba karatayın çıtır hatunları
bugün biraz daha iyiyimama yine de yürüyüş yapamadım çünkü hava burda yağmurlu.sadece pazara gidebildim,o da arabayla.adımsayar aldım bugün onu denemiş oldum pazarda ne kadar yürüdüğümü merak ediyodum hep eve geldiğimde 4 km yi geçmişti birazdan markete de giderim 5 km yi geçer artık
kahvaltım
kıymalı yumurta
peynir
zeytin
fıstık
az çilek
2.öğün
balık ve salata oluciik
Kulak çok fena olur ya ,dikkat et kendine,yürürken de korumaya çalış çiğdemcim.
Teşekkür ederim canım
Evet ekmek tam dediğin gibi oldu,aslında gerek de yoktu,portakalı da hem dün hem de bugün yarım olarak yedim canım
Akşama da yürüyüş var inşallah bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?