Heee kadın hem kustu hem ilacı çıkardı dolaptan
Ben 72 doğumluyum , SSK başlangıçı 89 . 2009'da teknik olarak 20 yıl ve beşbinbilmemkaç prim günüm doldu lakin yaş engeline takılıyorum.Yani 20 yıl ile yaş haddi uyuşmuyoDolayısıyle 6 Haziran 2018'de 46 yaşımı doldurucam ve 7 Haziran'da emekliliğe hak kazanıcam...
Bu tarif bana di mi? Çok güzel tarif gerçekten.700 watt en güçlü ayar mı sende? Bende watt yok , mid-high falan var...yok canım hemşire değilim ben radyoloji teknikeriyim..vee zaten radyasyonla çalıştığım için de daha çok korkuyorum..dediğin gibi 10-15 yıl sonra ne olur acep
müthiş oldu ve tadını da bizimkiler çok beğendi eşimle kızım..8 dakika kıss..çok kolay yazıyorum..diğer kekler de pişer zannımca
microdalgada ıslak browni
3 yumurta
1.5 sb şeker
1 sb süt
1 sb sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 su bardağı un
1 su bardağı ceviz(rondodan cekilmiş)
Üzeri için hindistan cevizi
Süt, sıvı yağ, şeker, kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. Karışımdan 1 su bardağı ayırın yumurtaları teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu, vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin enson cevizi karıştırın orta boy borcamı yağlayıp karışımı dökün ve 700 watta 8 dakika pişirin, Pişip pişmediğini kontrol edin eğer pişmediyse 1- 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her mikrodalganın pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) Sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün.en üste de hindistan cevizi ..Afiyet olsun
Üzülme cicim , benim hiç mi hiç umudum yok....selam kızlar nasılsınız bakalım?
bu akşam yemeği sanki biraz fazla kaçırdım.akşamki menümü paylaşayım hemen;
1 tabak çorba
tavuk sote
salata
yoğurt
bir de annem saolsun en sevdiğim börekten yapmış ondan da yemeden duramadım. tam sopalığım farkındayım:18: tabi onu yedikten sonra bende başlayan vicdan azabından sonra 2 mil leslie yaptım. şimdi de duşa grcem. yarın tartı yüzünüzü gldrsn canlar. benim pek umudum yok. görüşürüzzzzzzzzzz
Evet hayatım , sen yıprandın da ben yıpranmadım sanki
benim yıpranma devreye giriyor sanırım ondan öölee bi de benim emekli sandığı ölee prim gün mün anlamamali tezel ööle diyoo 2018 de olcan diyo..
Bu tarif bana di mi? Çok güzel tarif gerçekten.700 watt en güçlü ayar mı sende? Bende watt yok , mid-high falan var...
Ben de bazan fincan keki yapıyorum mikroda.Gerçekten çok pratik...
Üzülme cicim , benim hiç mi hiç umudum yok....
Evet hayatım , sen yıprandın da ben yıpranmadım sankiLeyyynnn gece yarılarına kadar çalıştım kısss Ama sonuçta dediğin gibi ; "Ali Tezel ne derse o olur" ....
Eyvallah cicim , deneme-yanılma metoduhe canım sana yaptım tarifi..bende 1000 Watt tan başlıyoo..sen ayarlarsın artıkın..çok leziz olmuş kızımla eşim bayıldı..aynı browni..
ben daha çok yıpranmışım demek ali baba bilir..
ben kaçtım kısslar...kuralları da patlatayım yatmadan yarın beyhan25 yapıcak listeyi ama birkaç gündür yok:44::44:..o olmazsa çiğdem canım sen beni öne al diyordun sen yaparmısın..ona özelden mesaj attım ama gelmedi cevabı yarın belli olur..
ben kaçtım kısslar...kuralları da patlatayım yatmadan yarın beyhan25 yapıcak listeyi ama birkaç gündür yok:44::44:..o olmazsa çiğdem canım sen beni öne al diyordun sen yaparmısın..ona özelden mesaj attım ama gelmedi cevabı yarın belli olur..
Skinti degil canim ben yaparim. Beyhan da benim zamanimda yapar. Gelemedim foruma gec gordum. Birdy merak etmistik yahu. Hosgeldin. Bu arada telden yaziyorum. Idare edin hatunlar. Simdi mac izlemeceeee. Fenerbahce - lazio :18:
yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
..
Hoşbulduk cicim , dünya işleri işte , gelemedim
geçmiş olsun canım..acil şifalar dilerim..
sagolun kizlar , dostlar sag olsun .. Allah dertlilere defa , hastalara sifa versin .. Cok zor bir hastalik .. cevremizde hasta olan yakin akraba dost es herzaman destek olalim..dualarimizi eksik etmeyelim .. Allah herkeze saglik versin ,, hayirli ugurlu zamanli olum versin
kızlar bişey sorucam karatay da bazı sebzeler yenmiyo balkabağıda bunlara dahil mi ben yemeğini yapmayı düşünüyorum emin olmadan yapmak istemedim
cvp verirseniz çok sevinirim
canım kıtabında balkabaklı bı tatli tarıfivardı hocanın yasak olmasa gerek ama tabı sekersız yapıyodu
Skinti degil canim ben yaparim. Beyhan da benim zamanimda yapar. Gelemedim foruma gec gordum. Birdy merak etmistik yahu. Hosgeldin. Bu arada telden yaziyorum. Idare edin hatunlar. Simdi mac izlemeceeee. Fenerbahce - lazio :18:
Eyvallah cicim , deneme-yanılma metodu
Ali Baba ne derse o
İyi geceler hayatım , tartıda hem sana hem herkese bol şans diliyorum şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?