Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok canım hemşire değilim ben radyoloji teknikeriyim..vee zaten radyasyonla çalıştığım için de daha çok korkuyorum..dediğin gibi 10-15 yıl sonra ne olur acep

müthiş oldu ve tadını da bizimkiler çok beğendi eşimle kızım..8 dakika kıss..çok kolay yazıyorum..diğer kekler de pişer zannımca

microdalgada ıslak browni

3 yumurta
1.5 sb şeker
1 sb süt
1 sb sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 su bardağı un
1 su bardağı ceviz(rondodan cekilmiş)

Üzeri için hindistan cevizi

Süt, sıvı yağ, şeker, kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. Karışımdan 1 su bardağı ayırın yumurtaları teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu, vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin enson cevizi karıştırın orta boy borcamı yağlayıp karışımı dökün ve 700 watta 8 dakika pişirin, Pişip pişmediğini kontrol edin eğer pişmediyse 1- 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her mikrodalganın pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) Sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün.en üste de hindistan cevizi ..Afiyet olsun

selam kızlar nasılsınız bakalım?
bu akşam yemeği sanki biraz fazla kaçırdım.akşamki menümü paylaşayım hemen;

1 tabak çorba
tavuk sote
salata
yoğurt

bir de annem saolsun en sevdiğim börekten yapmış ondan da yemeden duramadım. tam sopalığım farkındayım
:18: tabi onu yedikten sonra bende başlayan vicdan azabından sonra 2 mil leslie yaptım. şimdi de duşa grcem. yarın tartı yüzünüzü gldrsn canlar. benim pek umudum yok. görüşürüzzzzzzzzzz

benim yıpranma devreye giriyor sanırım ondan öölee bi de benim emekli sandığı ölee prim gün mün anlamam ali tezel ööle diyoo 2018 de olcan diyo..

Bu tarif bana di mi? Çok güzel tarif gerçekten.700 watt en güçlü ayar mı sende? Bende watt yok , mid-high falan var...
Ben de bazan fincan keki yapıyorum mikroda.Gerçekten çok pratik...

Üzülme cicim , benim hiç mi hiç umudum yok....

benim yıpranma devreye giriyor sanırım ondan öölee bi de benim emekli sandığı ölee prim gün mün anlamam ali tezel ööle diyoo 2018 de olcan diyo..
Evet hayatım , sen yıprandın da ben yıpranmadım sanki Leyyynnn gece yarılarına kadar çalıştım kısss Ama sonuçta dediğin gibi ; "Ali Tezel ne derse o olur" ....

he canım sana yaptım tarifi..bende 1000 Watt tan başlıyoo..sen ayarlarsın artıkın..çok leziz olmuş kızımla eşim bayıldı..aynı browni..

ben daha çok yıpranmışım demek ali baba bilir..

ben kaçtım kısslar...kuralları da patlatayım yatmadan yarın beyhan25 yapıcak listeyi ama birkaç gündür yok:44::44:..o olmazsa çiğdem canım sen beni öne al diyordun sen yaparmısın..ona özelden mesaj attım ama gelmedi cevabı yarın belli olur..

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

..

he canım sana yaptım tarifi..bende 1000 Watt tan başlıyoo..sen ayarlarsın artıkın..çok leziz olmuş kızımla eşim bayıldı..aynı browni..

ben daha çok yıpranmışım demek ali baba bilir..
Eyvallah cicim , deneme-yanılma metodu
Ali Baba ne derse o

İyi geceler hayatım , tartıda hem sana hem herkese bol şans diliyorum şimdiden...

Skinti degil canim ben yaparim. Beyhan da benim zamanimda yapar. Gelemedim foruma gec gordum. Birdy merak etmistik yahu. Hosgeldin. Bu arada telden yaziyorum. Idare edin hatunlar. Simdi mac izlemeceeee. Fenerbahce - lazio :18:

Skinti degil canim ben yaparim. Beyhan da benim zamanimda yapar. Gelemedim foruma gec gordum. Birdy merak etmistik yahu. Hosgeldin. Bu arada telden yaziyorum. Idare edin hatunlar. Simdi mac izlemeceeee. Fenerbahce - lazio :18:

Hoşbulduk cicim , dünya işleri işte , gelemedim

Kızlar ben de kaçıyorum.Herkese iyi geceler ve yarın bol şans.

mesela ben kilo bildirimi yapabilirmiyim????????????????/

başınız sağolsun arkadaşım allah sabır versin.hasta olanlara da şifa.iyi geceler diliyorum

kızlar bişey sorucam karatay da bazı sebzeler yenmiyo balkabağıda bunlara dahil mi ben yemeğini yapmayı düşünüyorum emin olmadan yapmak istemedim

kızlar birde karatay diyeti diye bir site var orda havuçlu bulgurlu menüler verilmiş bunlar yasak değil mi kafam karıştı iyice

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam karatay da bazı sebzeler yenmiyo balkabağıda bunlara dahil mi ben yemeğini yapmayı düşünüyorum emin olmadan yapmak istemedim
cvp verirseniz çok sevinirim

canım kıtabında balkabaklı bı tatli tarıfi vardı hocanın yasak olmasa gerek ama tabı sekersız yapıyodu

tamam o zaman canım beyhan25 gelmezse liste sende..teşekkürler.:13:.özeline listeyi yolladım kolay gelsin..
Eyvallah cicim , deneme-yanılma metodu
Ali Baba ne derse o

İyi geceler hayatım , tartıda hem sana hem herkese bol şans diliyorum şimdiden...

:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…