kızlar bişey sorucam karatay da bazı sebzeler yenmiyo balkabağıda bunlara dahil mi ben yemeğini yapmayı düşünüyorum emin olmadan yapmak istemedim
kızlar birde karatay diyeti diye bir site var orda havuçlu bulgurlu menüler verilmiş bunlar yasak değil mi kafam karıştı iyice
yap canım rahat uyursun bu akşam inşallah
ben de diyom bu hatun nekaa erken emekli olmuşş.yeni yasa çıkaracaklar sana da vuruyor o zaman canım..az da olsa 3-5 maaş aırsın
.ben olamam canımcım kızım küçük ev borcu varrr..sayısal falan vurursa anca..
birlikte alıcaz maaşı desene..sağlık olsun da gerisi gelir canım..ama psikolojim tamamen emeklilik diyor sabır sabır..
Sağol canımcım
İnat etme hayatım , canına yazık.Bunca zamandır geçmemiş , uğraşma artık onun sapı-bunun çöpüyle.Kendini tıbbın şefkatli kollarına bırak ...Eczacıya anlat derdini de bir şurup bişey versin sana.Geçen yıl benim de çok pardon balgamlı iğrenç bi öksürüğüm oldu ve naaptımsa geçmedi.Sonra gittim açıldım eczacıya , ayyy kadının da içi kalktı , kusası geldiNeyse bana Assist diye bi şurup verdi.Daha doğrusu toz , evde sen şurup haline getiriyosun.Ve 2 günde çözdü sorunu.Güvendiğin bi eczacı varsa git sen de açıl bacım
Puhahahaha
Sıhhatler olsun ve iyi geceler canımcım
Sen benden önce alıcan kısss , benim doğumgünüm Haziran'da ...O yasa çıkarsa ben yırtıcam ama çıkacak gibi görünmüyoTabi canikom ben de borçlar falan bittikten sonra ayrıldım zaten.Öbür türlü ohoooo nerdeeee....
sile aldırma canım benim bıyık gibi leke kalıyor ben kremlerle baya hafiflettim ama hala uğraşıyorum iple aldırıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?