Ficansım sen hala mı öksürüyosun hayatım yaaaaa ? Ne inatçı öksürükmüş....Yaa iğrenç bi soru olacak ama balgamlı mı yoksa kuru öksürük mü? İlk şıksa eğer , geçen yıl kullandığım bir ilaç ismi vericem.Eczacıya danışırsın bi...Selam kizlar nasilsiniz,ben cok yorgunum,gece pek uyuyamadim oksurukten,gunduz de epey yoruldum
Hemen menulerimi yazayim belki tekrar gelirim
Sabah bisey yiyemeden cikmak zorunda kaldim
Saat 12 gibi 5 mercimek koftesi,yesillik ve cay
Arada 1 buyuk bardak ayran ictim
1 saat boyunca utu yaptim
Saat 5 gibi yarim pide,eksili kabak yemegi ve yogurt
Aksam da 1 saat tempolu yurudum
Herkes iyidir insallah
Anaaaam , o nerden çıktı kısss? Bel fıtığın mı var senin ? Eeee nasılsın şimdi , hareket edebiliyo musun?bel fıtığım accuk pöörtledi galiba sanursam ..bugün dinlenip geri girmesini bekledim canumm. .umarım kendileri yerine yerleşmiştir..
ba ba ba açık açık ilan ediyom diyosun..ama ben yine de döverim ona göre. .sen yine de ye afiyet olsun canımm
Senin de çok uzun sürdü be hayatım...Yawww bi de benim iştah , hadi sıfırdan vazgeçtim , %50 ye düşse beeeçok salak gördüm kendimi :86::86::86::86::86:
bende iyiyim bacım,gribin son aşamalarını yaşıyorum işte
bende de tam tersi canımcım,iştah sıfır valla
aman Allah korusun..dengeni koru çekirge
inşallah iyi bir sonuç alırsın canım.
estafirüüüü..saf diyelim ortada buluşalım..
Senin de çok uzun sürdü be hayatım...Yawww bi de benim iştah , hadi sıfırdan vazgeçtim , %50 ye düşse beee
https://www.youtube.com/watch?v=ZEEOSE5dBo4 Leslie ile 5 miles yaptim .. 1 saat 10 dakika surdu .. yoruldum ama 8 km yurumus gibi oldugum icin mutlu huzurlu gururluyum ama kilo veremedigimi de biliyor ve goruyorum.. Tiroidin etkisi ile hemen hemen kilo verme yonundeki tum haraketlerim durdu ama napaaayim beya durmuyorum karataya devam ediyorum.
evet çok uzun sürdü canım,1 haftayı geçti sanursam
iştah konusunda seni ablama benzetiyorum ya,onun da hiç iştahının azaldığını görmedim bu yaşıma kadarben onun yediğini yesem ümit usta gibi olurdum herhalde
Ficansım sen hala mı öksürüyosun hayatım yaaaaa ? Ne inatçı öksürükmüş....Yaa iğrenç bi soru olacak ama balgamlı mı yoksa kuru öksürük mü? İlk şıksa eğer , geçen yıl kullandığım bir ilaç ismi vericem.Eczacıya danışırsın bi...
Anaaaam , o nerden çıktı kısss? Bel fıtığın mı var senin ? Eeee nasılsın şimdi , hareket edebiliyo musun?
Senin de çok uzun sürdü be hayatım...Yawww bi de benim iştah , hadi sıfırdan vazgeçtim , %50 ye düşse beee
canım senin bu öksürük çok uzun sürdü..:26::26: daha da uzarsa yine git bi göğüs uzmanına..
ütü ve yürüyüş için bravos..lakin benim için ütü pek daha takdire şayan. .kendilerini hiiçç sevmem
Amanın o vakit ablanla ben biraraya gelsek dünyadaki herşeyi yerdik ve kalan 6.999.999.998 kişi aç kalırdı ve dünya çok büyük bir felakete doğru sürüklenirdi...Senin görevin Jim , tabe eğer kabul edersen , ablanla beni asla biraraya getirmemek...Yakalanırsan biz seni hiiiiç tanımıyoruz valla , bakarsın başının çaresine
İlk resimdeki parmak benim parmağım oluyo
Anaaaam , o nerden çıktı kısss? Bel fıtığın mı var senin ? Eeee nasılsın şimdi , hareket edebiliyo musun?
Hay Allah yawwwÇok inatçı birdy yaa,hele dün geceki felaketti,kuru ve gıcık bi öksürük canım,alerji hapı alıyorum,onu içince hemen kesilirdi,dün hiç etki etmedi,gece pekmez yedim ekmekle,bitki çayları yaptım,yok,bana mısın demedi,sinüzütten de olabilir,kuru diyorum ama dün gece geniz akıntım da vardı içe
Evet tatlım yaa,resmen göğsümden ses geldi,senin belin nasıl canım,geçmişi okuyamadım,daha iyidir inşallah
Kendilerini ben de hiç sevmem ve maalesef çok bol miktarda da çıkar
Getirme Jimdoğru tespitablam öyle böyle değil dünyayı yer resmen eğer dünyadaki tüm insanları düşünmem gerekirse sizi gerçekten biraraya getirmemem lazım
Amanın o vakit ablanla ben biraraya gelsek dünyadaki herşeyi yerdik ve kalan 6.999.999.998 kişi aç kalırdı ve dünya çok büyük bir felakete doğru sürüklenirdi...Senin görevin Jim , tabe eğer kabul edersen , ablanla beni asla biraraya getirmemek...Yakalanırsan biz seni hiiiiç tanımıyoruz valla , bakarsın başının çaresine
pis bişey senin bu öksürük canım..Evet tatlım yaa,resmen göğsümden ses geldi,senin belin nasıl canım,geçmişi okuyamadım,daha iyidir inşallah
doğru tespitablam öyle böyle değil dünyayı yer resmen eğer dünyadaki tüm insanları düşünmem gerekirse sizi gerçekten biraraya getirmemem lazım
var kıı olma mıı..meslek aşkından oldu. bizim meslek amelelik biliyorsun makineler eski indir kaldır zorlama kasetleri kaldır taşı .hemde ameliyatlık ama 2 kere masajla yırttım MR la kurtulduğumu onaylattım. .amma velakin bu hafta çok yoğun çalıştım hemen sinyal vermeye başladı korktum. .umarım dinlenince geçicek canım..daha iyiyim. .bugün aldım kas gevşeticiyi öğleden sonra paso yattım uyudum
pis bişey senin bu öksürük canım..zencefil balı da yap yatmadan balgamı söküp rahatlatıyor biliyorsun..
daha iyiyim inşallah canım..
bizi düşün acı bize ve tanıştırma onlarıııı
evet canım elimden geldiğince kolluyorum işte.Ahhh hep kollaman lazım ama bu şartlarda ne mümkün
Canlarım selam , nasılsınız ?
Birkaç gündür gündüzleri dışarıda , akşamları da TV başındaydım , gelemedim buraya haliyle de sizleri çok ösledim
Geçmişe bakamadım henüz , inşallah herkesin sıhhati ve keyfi yerindedir. Kızlar bu ara gene felaket bi iştah açıklığım var.Diyebilirim ki sürekli yemek düşünüyorum.Yine kan şekerimde oynama var sanırım.Umuyorum bikaç güne kadar düzelir...
Bugün yoga vardı , oraya gittim.Yarın da pilates var , ona gidicem inşallah.Bu arada C.tesi ve Pazar günleri eşimin Belgrad Ormanı'nda koşusu var.Pazar günkü beni aşar ama C.tesi günküne ben de katılıcam.6km parkur koşusu.Daha önce hiç böyle bir organizasyona katılmadım.Koşabildiğim kadar koşarım , koşamadığım yerde de yürürüm.Sonuçta temiz havada ve yeşillik içinde spor yapmış olucam.Beşiktaş'ta otururken sıkça giderdik ama buraya taşındığımızdan beri hiç gitmedimGüzel olacak inşallah.Yanımda temiz poşet ve makas da götürücem.Rastlarsam ebegümeci , ısırgan falan toplamayı çok istiyorum.Yiyecek olarak kepekli sandviç ekmeğine evdeki malzemelerden sandviç yapıcam.Termosla çay , ayran , meyve götürücez.Bu arada bugün göğüs numaram geldi ; 1923 ....Kocam şaşırdı , bu numara sana nasıl denk geldi diye....Valla kızlar Cumhuriyet adına koşucam , sorumluluğum büyük.Bana şans dileyin...Ve daha güzeli , bu koşuya ne zaman katılsam hep göğüs numaram bu olacak
Ayyy ne çok şey anlattım...Bu arada ekte iki adet yemek resmi yolluyorum.Bir tanesi daha önce peynirli olarak tarif ettiğim lahana böreğinin kıymalı ve ev sucuklu versiyonu.Diğeri ise kerevizi patates yerine kullanarak yaptığım tencere köftesi.Fikir olsun diye yolluyorum.Şimdi yemek tantanası var ama buralardayım...
Hay Allah yawwwKuru öksürük daha da fenadır...Eczacı tavsiye etmedi mi bi ilaç ?
Getirme Jim
pis bişey senin bu öksürük canım..zencefil balı da yap yatmadan balgamı söküp rahatlatıyor biliyorsun..
daha iyiyim inşallah canım..
bizi düşün acı bize ve tanıştırma onlarıııı
evet canım elimden geldiğince kolluyorum işte..geçengün özlemle kulaklarını çınlattık..sen geçmişi okumadın sanırım görmedin..ben 2 nisanda maaşsız emekliliği hakettim de 5 yıl sonra da maaşlı..dedik inşallah birdy gibi mutlu bir emekli oluruz inşallah..
bizim ve dünya için çekirge..kulak ver sesime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?