Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ficansım sen hala mı öksürüyosun hayatım yaaaaa ? Ne inatçı öksürükmüş....Yaa iğrenç bi soru olacak ama balgamlı mı yoksa kuru öksürük mü? İlk şıksa eğer , geçen yıl kullandığım bir ilaç ismi vericem.Eczacıya danışırsın bi...
Anaaaam , o nerden çıktı kısss? Bel fıtığın mı var senin ? Eeee nasılsın şimdi , hareket edebiliyo musun?
çok salak gördüm kendimi:86::86::86::86::86:

bende iyiyim bacım,gribin son aşamalarını yaşıyorum işte
bende de tam tersi canımcım,iştah sıfır valla
Senin de çok uzun sürdü be hayatım...Yawww bi de benim iştah , hadi sıfırdan vazgeçtim , %50 ye düşse beee

https://www.youtube.com/watch?v=ZEEOSE5dBo4 Leslie ile 5 miles yaptim .. 1 saat 10 dakika surdu .. yoruldum ama 8 km yurumus gibi oldugum icin mutlu huzurlu gururluyum ama kilo veremedigimi de biliyor ve goruyorum.. Tiroidin etkisi ile hemen hemen kilo verme yonundeki tum haraketlerim durdu ama napaaayim beya durmuyorum karataya devam ediyorum.

Senin de çok uzun sürdü be hayatım...Yawww bi de benim iştah , hadi sıfırdan vazgeçtim , %50 ye düşse beee

evet çok uzun sürdü canım,1 haftayı geçti sanursam
iştah konusunda seni ablama benzetiyorum ya,onun da hiç iştahının azaldığını görmedim bu yaşıma kadarben onun yediğini yesem ümit usta gibi olurdum herhalde

merhaba kızlaaar
sabah
2 kk yumurtayla kk
aksam
1 cay bardagı kuruyemıs
salata
ayran
ıns yarın hepımızın yuzu tartıda güler:13:

Amanın o vakit ablanla ben biraraya gelsek dünyadaki herşeyi yerdik ve kalan 6.999.999.998 kişi aç kalırdı ve dünya çok büyük bir felakete doğru sürüklenirdi...Senin görevin Jim , tabe eğer kabul edersen , ablanla beni asla biraraya getirmemek...Yakalanırsan biz seni hiiiiç tanımıyoruz valla , bakarsın başının çaresine

Çok inatçı birdy yaa,hele dün geceki felaketti,kuru ve gıcık bi öksürük canım,alerji hapı alıyorum,onu içince hemen kesilirdi,dün hiç etki etmedi,gece pekmez yedim ekmekle,bitki çayları yaptım,yok,bana mısın demedi,sinüzütten de olabilir,kuru diyorum ama dün gece geniz akıntım da vardı içe

Evet tatlım yaa,resmen göğsümden ses geldi,senin belin nasıl canım,geçmişi okuyamadım,daha iyidir inşallah

Kendilerini ben de hiç sevmem ve maalesef çok bol miktarda da çıkar

Son düzenleme:

doğru tespitablam öyle böyle değil dünyayı yer resmeneğer dünyadaki tüm insanları düşünmem gerekirse sizi gerçekten biraraya getirmemem lazım

İlk resimdeki parmak benim parmağım oluyo

Anaaaam , o nerden çıktı kısss? Bel fıtığın mı var senin ? Eeee nasılsın şimdi , hareket edebiliyo musun?

var kıı olma mıı..meslek aşkından oldu.bizim meslek amelelik biliyorsun makineler eski indir kaldır zorlama kasetleri kaldır taşı.hemde ameliyatlık ama 2 kere masajla yırttım MR la kurtulduğumu onaylattım..amma velakin bu hafta çok yoğun çalıştım hemen sinyal vermeye başladı korktum..umarım dinlenince geçicek canım..daha iyiyim..bugün aldım kas gevşeticiyi öğleden sonra paso yattım uyudum

Hay Allah yawww Kuru öksürük daha da fenadır...Eczacı tavsiye etmedi mi bi ilaç ?
doğru tespitablam öyle böyle değil dünyayı yer resmeneğer dünyadaki tüm insanları düşünmem gerekirse sizi gerçekten biraraya getirmemem lazım
Getirme Jim

Evet tatlım yaa,resmen göğsümden ses geldi,senin belin nasıl canım,geçmişi okuyamadım,daha iyidir inşallah

pis bişey senin bu öksürük canım..zencefil balı da yap yatmadan balgamı söküp rahatlatıyor biliyorsun..
daha iyiyim inşallah canım..

bizi düşün acı bize ve tanıştırma onlarıııı

Ahhh hep kollaman lazım ama bu şartlarda ne mümkün

Ahhh hep kollaman lazım ama bu şartlarda ne mümkün
evet canım elimden geldiğince kolluyorum işte..geçengün özlemle kulaklarını çınlattık..sen geçmişi okumadın sanırım görmedin..ben 2 nisanda maaşsız emekliliği hakettim de 5 yıl sonra da maaşlı..dedik inşallah birdy gibi mutlu bir emekli oluruz inşallah..

bizim ve dünya için çekirge..kulak ver sesime

Yemekler çok güzel görünüyor,afiyet olsun,koşuda da başarılar canım

Hay Allah yawww Kuru öksürük daha da fenadır...Eczacı tavsiye etmedi mi bi ilaç ?

Getirme Jim

Bu sefer doktora da gitmedim,ben de inat ettim

Yapayım,bir de bal tereyağı ve pekmez tereyağı dediler onları da yapayım

Aaaaa yok görmedim hayatım , aaaa hayırlı-uğurlu olsun canımcım , inşallah sağlıkla-sıhhatle emekli olun da güzel şeylere harcayın maaşlarınızı Canikom ben de maaşsız emekliyim ve aynen ben de 2018'de hakedicem mangırları Yani parasız-pulsuz ve de çulsuzum kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…