yap canım rahat uyursun bu akşam inşallahYapayım,bir de bal tereyağı ve pekmez tereyağı dediler onları da yapayım
Aaaaa yok görmedim hayatım , aaaa hayırlı-uğurlu olsun canımcım , inşallah sağlıkla-sıhhatle emekli olun da güzel şeylere harcayın maaşlarınızıCanikom ben de maaşsız emekliyim ve aynen ben de 2018'de hakedicem mangırları Yani parasız-pulsuz ve de çulsuzum kısacası
Kızımı yıkadım ,gelene kadar off line olmuşum,gideyim de saçlarını kurutayım,gelemezsem hepinize iyi geceler kızlar
Sağol canımcımYemekler çok güzel görünüyor,afiyet olsun,koşuda da başarılar canım
Bu sefer doktora da gitmedim,ben de inat ettim
Yapayım,bir de bal tereyağı ve pekmez tereyağı dediler onları da yapayım
Puhahahaha
Sağol canımcım
İnat etme hayatım , canına yazık.Bunca zamandır geçmemiş , uğraşma artık onun sapı-bunun çöpüyle.Kendini tıbbın şefkatli kollarına bırak ...Eczacıya anlat derdini de bir şurup bişey versin sana.Geçen yıl benim de çok pardon balgamlı iğrenç bi öksürüğüm oldu ve naaptımsa geçmedi.Sonra gittim açıldım eczacıya , ayyy kadının da içi kalktı , kusası geldiNeyse bana Assist diye bi şurup verdi.Daha doğrusu toz , evde sen şurup haline getiriyosun.Ve 2 günde çözdü sorunu.Güvendiğin bi eczacı varsa git sen de açıl bacım
Puhahahaha
ah kanel'ciğim .başınız sağolsun..amcana da Allah şifa versin inşallah..ölüm yazılmışsa anlına istediğin kadar sağlıklı yaşa..istediğin kadar içki içme..kaderne ne yazıldıysa o oluyor..sağlıklı yaşayan birisi trafik canavarına kurban gidebiliyor gencecik yaşında..Allah sağlıklı, hayırlı ,uzun ömürler versin herkese..
sen kocaman bir alkışı haketmişsin canım tebrk ederim
canımcım çok üzüldüm. babacığına Allahtan rahmet amcan içinde acil şifalar diliyorum. ne yazık ki bu kanser illeti artık ne sigara ne içki arıyor. bende babannemle ananemi kanserden kaybetmiştim. yengemse hala kanserle mücadele ediyor. Allah bu illeti çeken herkese acil sişfa versin. çok zorEvlerden ırak
Sıhhatler olsun ve iyi geceler canımcımKızımı yıkadım ,gelene kadar off line olmuşum,gideyim de saçlarını kurutayım,gelemezsem hepinize iyi geceler kızlar
Sen benden önce alıcan kısss , benim doğumgünüm Haziran'da ...O yasa çıkarsa ben yırtıcam ama çıkacak gibi görünmüyoyap canım rahat uyursun bu akşam inşallah
ben de diyom bu hatun nekaa erken emekli olmuşş.yeni yasa çıkaracaklar sana da vuruyor o zaman canım..az da olsa 3-5 maaş aırsın
.ben olamam canımcım kızım küçük ev borcu varrr..sayısal falan vurursa anca..
birlikte alıcaz maaşı desene..sağlık olsun da gerisi gelir canım..ama psikolojim tamamen emeklilik diyor sabır sabır..
sagolun kizlar , dostlar sag olsun .. Allah dertlilere defa , hastalara sifa versin .. Cok zor bir hastalik .. cevremizde hasta olan yakin akraba dost es herzaman destek olalim..dualarimizi eksik etmeyelim .. Allah herkeze saglik versin ,, hayirli ugurlu zamanli olum versin
Selam kızlar bugün okulda nöbet vardı.sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.öğlen 1 küçük kutu süt ve 1 avuç ceviz yedim.akşamda tavuk yoğurt ve salata ve 1 avuç ceviz.yarın sabah bildirim yaparım ama haftasonu memlekete gitcem.annem dizinden ameliyat oldu menü bildirimi yapamam.pazartesi görüşürüz inşallah iyi geceler.
Bugün spor yok malesef(
asist en iyisi canımSağol canımcım
İnat etme hayatım , canına yazık.Bunca zamandır geçmemiş , uğraşma artık onun sapı-bunun çöpüyle.Kendini tıbbın şefkatli kollarına bırak ...Eczacıya anlat derdini de bir şurup bişey versin sana.Geçen yıl benim de çok pardon balgamlı iğrenç bi öksürüğüm oldu ve naaptımsa geçmedi.Sonra gittim açıldım eczacıya , ayyy kadının da içi kalktı , kusası geldiNeyse bana Assist diye bi şurup verdi.Daha doğrusu toz , evde sen şurup haline getiriyosun.Ve 2 günde çözdü sorunu.Güvendiğin bi eczacı varsa git sen de açıl bacım
Puhahahaha
ama niye kine tamam ben ocak doğumluyum ama sen benim aplam değil misin.Sen benden önce alıcan kısss , benim doğumgünüm Haziran'da ...O yasa çıkarsa ben yırtıcam ama çıkacak gibi görünmüyoTabi canikom ben de borçlar falan bittikten sonra ayrıldım zaten.Öbür türlü ohoooo nerdeeee....
sağol canımcım..sersum canim gecmis olsun ..Dikkat et kendine ..
Ben yarin calisacagim .. Bildirim yapabilirim mi bilmiyorum yaparsam cok erken olur yapamazsam zate yapamamisim demektir
sersum canim gecmis olsun ..Dikkat et kendine ..
Ben yarin calisacagim .. Bildirim yapabilirim mi bilmiyorum yaparsam cok erken olur yapamazsam zate yapamamisim demektir
Kızlar yarın kocamın bi arkadaşı taşınacakmış.Sabah bi kek yapiim dedim.Cevizi kıriim şimdiden de hazır olsun.
Selam kızlar bugün okulda nöbet vardı.sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.öğlen 1 küçük kutu süt ve 1 avuç ceviz yedim.akşamda tavuk yoğurt ve salata ve 1 avuç ceviz.yarın sabah bildirim yaparım ama haftasonu memlekete gitcem.annem dizinden ameliyat oldu menü bildirimi yapamam.pazartesi görüşürüz inşallah iyi geceler.
Bugün spor yok malesef(
asist en iyisi canım
eczacıyı kuscak hale de getirmişin naapsın vereyim kurtulayım demiş..
ama niye kine tamam ben ocak doğumluyum ama sen benim aplam değil misin.anlamadım ama..:44::44:
1997 2 nisan girişliyim ben yıpranmadan dolayı 16 yıl = 20 yıl ediyo..gerisini bekliycez işte
sağol canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?