Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızımı yıkadım ,gelene kadar off line olmuşum,gideyim de saçlarını kurutayım,gelemezsem hepinize iyi geceler kızlar

Yapayım,bir de bal tereyağı ve pekmez tereyağı dediler onları da yapayım
yap canım rahat uyursun bu akşam inşallah

ben de diyom bu hatun nekaa erken emekli olmuşş.yeni yasa çıkaracaklar sana da vuruyor o zaman canım..az da olsa 3-5 maaş aırsın
.ben olamam canımcım kızım küçük ev borcu varrr..sayısal falan vurursa anca..

birlikte alıcaz maaşı desene..sağlık olsun da gerisi gelir canım..ama psikolojim tamamen emeklilik diyor sabır sabır..

Yemekler çok güzel görünüyor,afiyet olsun,koşuda da başarılar canım

Bu sefer doktora da gitmedim,ben de inat ettim

Yapayım,bir de bal tereyağı ve pekmez tereyağı dediler onları da yapayım
Sağol canımcım
İnat etme hayatım , canına yazık.Bunca zamandır geçmemiş , uğraşma artık onun sapı-bunun çöpüyle.Kendini tıbbın şefkatli kollarına bırak ...Eczacıya anlat derdini de bir şurup bişey versin sana.Geçen yıl benim de çok pardon balgamlı iğrenç bi öksürüğüm oldu ve naaptımsa geçmedi.Sonra gittim açıldım eczacıya , ayyy kadının da içi kalktı , kusası geldi Neyse bana Assist diye bi şurup verdi.Daha doğrusu toz , evde sen şurup haline getiriyosun.Ve 2 günde çözdü sorunu.Güvendiğin bi eczacı varsa git sen de açıl bacım
Puhahahaha

sagolun kizlar , dostlar sag olsun .. Allah dertlilere defa , hastalara sifa versin .. Cok zor bir hastalik .. cevremizde hasta olan yakin akraba dost es herzaman destek olalim..dualarimizi eksik etmeyelim .. Allah herkeze saglik versin ,, hayirli ugurlu zamanli olum versin

Kızımı yıkadım ,gelene kadar off line olmuşum,gideyim de saçlarını kurutayım,gelemezsem hepinize iyi geceler kızlar
Sıhhatler olsun ve iyi geceler canımcım

Sen benden önce alıcan kısss , benim doğumgünüm Haziran'da ...O yasa çıkarsa ben yırtıcam ama çıkacak gibi görünmüyo Tabi canikom ben de borçlar falan bittikten sonra ayrıldım zaten.Öbür türlü ohoooo nerdeeee....

sersum canim gecmis olsun ..Dikkat et kendine ..

Ben yarin calisacagim .. Bildirim yapabilirim mi bilmiyorum yaparsam cok erken olur yapamazsam zate yapamamisim demektir

Selam kızlar bugün okulda nöbet vardı.sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.öğlen 1 küçük kutu süt ve 1 avuç ceviz yedim.akşamda tavuk yoğurt ve salata ve 1 avuç ceviz.yarın sabah bildirim yaparım ama haftasonu memlekete gitcem.annem dizinden ameliyat oldu menü bildirimi yapamam.pazartesi görüşürüz inşallah iyi geceler.

Bugün spor yok malesef(

Kaneelcim şimdi gördüm canım.Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah...
Amcan da hasta galiba.Allahım ona da şifa ve güç versin inşallah.Yoga dersinde hastalara şifa gönderiyoruz (inşallah ulaşıyordur) , ben tüm hastalar diye gönderiyorum ve şimdi amcanı da katıcam duama...

Geçmiş olsun canımcım...

Kızlar yarın kocamın bi arkadaşı taşınacakmış.Sabah bi kek yapiim dedim.Cevizi kıriim şimdiden de hazır olsun.

asist en iyisi canım
eczacıyı kuscak hale de getirmişin naapsın vereyim kurtulayım demiş..

ama niye kine tamam ben ocak doğumluyum ama sen benim aplam değil misin.anlamadım ama..:44::44:
1997 2 nisan girişliyim ben yıpranmadan dolayı 16 yıl = 20 yıl ediyo..gerisini bekliycez işte

Ben yarin calisacagim .. Bildirim yapabilirim mi bilmiyorum yaparsam cok erken olur yapamazsam zate yapamamisim demektir

sağol canımcım..

Merhaba kanel ben bisey merak ettim. Sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? Karataylami verdin? Ben yeni basladim. Vermem gereken kilo var.

Kızlar yarın kocamın bi arkadaşı taşınacakmış.Sabah bi kek yapiim dedim.Cevizi kıriim şimdiden de hazır olsun.

microdalga kek tarifimi gördün mü canım 8 dk da hazır çok güzel ve pratik..tavsiye ederim

geçmiş olsun canım..acil şifalar dilerim..

Heee kadın hem kustu hem ilacı çıkardı dolaptan
Ben 72 doğumluyum , SSK başlangıçı 89 . 2009'da teknik olarak 20 yıl ve beşbinbilmemkaç prim günüm doldu lakin yaş engeline takılıyorum.Yani 20 yıl ile yaş haddi uyuşmuyo Dolayısıyle 6 Haziran 2018'de 46 yaşımı doldurucam ve 7 Haziran'da emekliliğe hak kazanıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…