Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

beyhancım ellerine sağlık. kilo veren bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. özellikle de bu alkışlar sana ficans

Ben de 26sında başlamışım bildirimlere, herhalde haftaya listeye girebiliyorum, doğru mudur? Bugünkü bildirimimi de yapayım.

Kahvaltı - 11:30 :

1,5 çay kaşığı keten tohumu
omega 3

2 çok az pişmiş yumurta
1 parça hindi söğüş
4 küçük zeytin
bolca karışık peynir
1 dilim domates ve marul
2 fincan taze süt

Arkadaşta ceviz badem vs bir şey yoktu ve zeytin de o kadarcık kalmış. Kuruyemişim eksikliğini çok hissettim kahvaltıda. Ciğerparelerim oldu onlar benim. Yeri gelince ekmek, yeri gelince de resmen tatlı oluyorlar. Benim de iştah açıldı, zaten süt grubunu çok istiyor canım bugünlerde, peynirleri götürdüm yine. Ama bilhassa omega 3'le peyniri abartınca, bi de üstüne süt içince hiç iyi olmuyor sanırım. Midem çok kötü oldu sonrasında. Hala bulanıyor. Belki de antibiyotikten. Eve gelince 13:30 gibi 3 tane kayısıyla ceviz attım ağzıma. Böyle olunca da hiç keyfi kalmıyor insanın. Halim de yok. Kaç gündür deli gibi yürüyen enerji dolu halim gitti, adım atamıyorum. İnşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıktan da halden de. Biraz kalkacak gibi hissedersen yoğurt mayalayacağım inşallah. Bir kısmını kefirden denemeyi düşünüyorum bu sefer.

Son düzenleme:
Herkesi tebrik ediyorum kıslar kilo veren veremeyen herkesi veremeyenler üzülmesinler sonuçta kendimiz için bişeyler yapıyoruz bişeylerden fedakarlık ediyoruz günlere katılıp löp löp götürmüyoruz bazı konuların farkındayız bu da yeter bence tebrikler

Tatlım liste yapmayı da kabul ediyorsan haftaya listedesin,bu arada gecmiş olsun,bazen enerjimiz düşük olabiliyor,çabuk geçer inşallah

evet canim, haftaya iki haftan dolmus oluyor

bende kuruyemisi hic sevmedigim kadar severek tüketiyorum..
bir ögünüm sirf onlarla geciyor

Sabah :
Kahvaltım Karatay kahvaltısının yarısı ve yarım simit üstüne bal kaymak dalga geçmiyorum valla misafir vardı çok canım çekti
Öğlen :
1 kase yayla çorbası yarım porsiyon z.yağlı barbunya yemeği
Akşama allah ne verdiyse

künefe gitti desene.. olsun canım haftaya veririrz biz de
Pekmez ve tereyağı yaptım , 1 tatlı kaşığı tereyağı , 2 tatlı kaşığı pekmez, tereyağını biraz eritip karıştırdım, gece rahat uyudum
6:
sevindim canım senin adına
züperrsin hatuun..durdun durdun patlattın bombayııı
tamam canım..elde olmayan sebeplerden olduğu için tabii.yazdım seni haftaya listedesin geçen hafta başlamıştın..
dişçi mii ben de çok korkarım ama korkunun ecele faydası yok maalesef..geçmiş olsun canımm

bahanelerimiz de olsa ++ sinir bozuyor beyaaa

daha bıldırım vermeyen arkadaslar bıldırımlerınız beklıyorum..
meleksin de izinliydi yazmayı unuttum canım..

Tatlım liste yapmayı da kabul ediyorsan haftaya listedesin,bu arada gecmiş olsun,bazen enerjimiz düşük olabiliyor,çabuk geçer inşallah

Amin. Teşekkür ederim. Durumu öğrendiğim, ilaca başladığım ve ağır spor yaptığım vakitler aynı güne denk gelince 2 gündür hala toparlanamadım. Büyük ihtimalle anibiyotiğin etkisi. Havalar da acayip değişken, yazdan kışa ordan sonbahara ilkbahara geçiş yapıp duruyoruz. Kendimi bırakmamam lazım,o zaman modum düştükçe düşüyor. Desteklerinizle inşallah.

Bu arada liste yapmayı kabul ettiğimi beyan ediyorum :) Her hafta başka biri yapıyor değil mi?

Bir de acaba peynir grubunu önerildiğinden çok yediğimizde etkisi nasıl oluyordur acaba, bir fikriniz var mı?

önce ficansımı sonra da kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..burada olmak dahi bir başarıdır..hepimizi kutlarım..
ellerine sağlık beyhancım..

kızlar liste sıralamasını ben yaptığım için eğer ben yokken listeye katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana özel mesaj atmaları için yönlendirirseniz sevinirim..lakin gözümden kaçabilir..listede de karışıklık olmaz böylelikle..teşekkürler..

bugün cuma çok şükür..pazartesiii çoooook yavaş gelsin inşallah

sabah

ceviz
günkurusu

öğlen

tarhana
kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
turşu

akşam ola hayrola..

bi de bi de iş yerimde kızlar hepimize kornet dondurma almışlar getirmişler:18::18: işyerimde buzdolabı da yok..yedim mecburen..hayır diyemedim almışlar o kadar..

sersum canım kahvaltıda bişey yememişin özellikle mi yemiyorsun yoksa dondurma için de sıkıntı yapma haftaya cumaya kadar eritirsin
bende dayanamadım komşumun misafirleri vardı sağolsun tabak hazırlayıp göndermiş eee geriçevirmek olmaz tabii
hemen leslie ablayla yürüyüş

birdy hiç denk gelemiyoruz son zamanlarda....ben de maaş alıyosun sanıyodum...nasıl mutlu yaşayacaksan öyle yapacaksın hayatım iyi etmişsin,onca yıl çalışmışsın yeterbu arada geçmişe bakıyorum ama yazamıyorum..aklımda da çok az şey kalıyor...koşuya katılacakmışsın sevindim hem de 1923 numarasıyla...valla harika
dişçi mii ben de çok korkarım ama korkunun ecele faydası yok maalesef..geçmiş olsun canımm
bahanelerimiz de olsa ++ sinir bozuyor beyaaa

sağol canımben hastanedeki bilumum aletlerden tırsıyorum yavv:18:dişçi koltuğu ise bana freddynin kabusu gibi geliyo abartmıyorum haasersumum bahanelere yenilerini de ekliyimben bu hafta reglden dolayı çok kuru kayısı ve kuruyemiş de yemiştim,kasmadım kendimi ama haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum akşam yaptıklarımı canım çekmiyo ama kuruyemişe bu günlük kota koymamayı düşünüyorum...misafirin yanında çayla birlikte yiyiciiiim

merhaba kızlar
beyhancım liste çok güzel ellerine sağlıkficansım harikasın...durup durup bomba patlatıyosunyeni bi hafta için devam edelim kızlar

dünkü menüm

kahvaltı 08.30;4 çilek,2 yumurtalı peynirli baharatlı omlet,2 çatal çerkes peyniri,5 ceviz,1 kuru kayısı,omega3
öğle 14.30; 1 bardak yoğurt,1 avuç çiğ fındık
akşam 19.00; 1 tabak pırasa,4 kaşık kurufasulye,2 avuç fındık,gece 23 gibi 1 mercimek köftesi,öğlen arası dışarıda 1.5 saat tempolu yürüdüm,pazara gittim,çarşıda yürüdüm,yatana kadar ayakta çalıştım

bu da bugünkü

kahvaltı 08.30;2 yumurtalı sade omlet,1 ceviz,5 kuru kayısı,1 kaşık süt kaymağı,omega3
öğle 14.30;2 avuç çiğ fındık,1 küçük kutu süt
saat 16.30 da antibiyotikle beraber 1 küçük süt daha
akşam 18.00; den itibaren kuruyemiş....normalde akşam kuruyemiş yenince kilo vermem yavaşlıyor ama misafirlere yaptığım onca tatlı ve hamurişi yerine bunu tercih ettim,belki birkaç da mercimek köftesi yerim...

canım bilerek yemedim 3 öğün olacağı için arada ben öyle yapıyorum..ama öğle yemeğinde telafi ediyorum canım..her zaman değil tabii
yedim artık yapçak bişey yok..olmasa iyiydi ama..neyse..eritiriz haftaya kadar

hafftaya buluşalım hafftayaaa

Kızlar herkese çok selam ,

Beyhancım liste için ellerine sağlık...
Ficansım bu "öksürerek zayıflama" metodunu bizimle de paylaşır mısın canım Nassı oluyo , her öksürük kaç kaloriye denk geliyo , günde minimum kaç öksürük öksürmemiz lazım , ciğerden olursa daha mı çok yağ yakarız
Hehehe çok komik buldum kendimi Ficansım ve kilo veren tüm arkadaşlarım , hepinizi gönülden tebrik ediyorum...
Veremeyenler ve benim gibi alabilenler , emmeeeeen üzmeyin canınızı , Allahın haftaları torbaya mı girdi Allasen
Özlemim , dişine kurban , geçmişler olsun ...Kolay geçecek inşallah , gözünde büyütme canımcım.Ama yine de istersen gelip elini tutabilirim
Çiğdemcim 200 gramlık adamlarmışız demek , yazıklar olsun bize
Kızlar gittim pilates yaptım 1.5 saat.Heryanım ağrıyo , inşallah sabaha tutulmam.Gelince tavuk ciğer ve mercimek çorbası pişirdim.
Benden haberler böyle
Hee unutuyodum ; keki yaptım ve de kalite kontrol amaçlı iki ince dilim yedim.Bu da böyle bir anımdır Ayyy çok pis geyiğim gelmiş gene

Ellerine sağlık Özlemcim.Sana ne çok misafir geliyo be yawww , çalışan kadınsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…