- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
KİLO VERENLER
1.Ficans %2,65:119::119::119::119::119:
2.Degua %1,90:119::119::119::119::119:
3.Kardelen %1,77
4.İhya %1,68
5.Cafo %1,38
6.rosarugosa %1,33
7.Nurudilara %1,30
8.Fbmy8785 %1,19
9.Elifce %1,04
10.Beyhan25 %0,59
11.Yklm %0,54
12.Afatmas %0,52
13.Özlemkartal %0,33
14.Fzgun %0,29
15.Papadiye %0,27
16.Cigdemklcs %0,2
KILO ALANLAR
Adıgegupse %0,14
Makbule007 %0,30
Kuzu06 %0,30
Bırdy %0,45
Selmanınkızı %0,93
Sersum %1,56
Sıvasıngulu %2,63
Insallh becermısımdır ..kılo veren arkadasları tebrık edıyorum :81::81::81:
bır kac arkadaslarımız bıldırım vermedı daha ama saat gectıgı ıcın verenlerı lısteledım ...
cnm duzelttım eveet bu aralar bıraz yogunum karısmıs 1. mız sensın tebrık edıyorum senı tekrardan
beyhancım ellerine sağlık. kilo veren bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. özellikle de bu alkışlar sana ficans
Ben de 26sında başlamışım bildirimlere, herhalde haftaya listeye girebiliyorum, doğru mudur? Bugünkü bildirimimi de yapayım.
Kahvaltı - 11:30 :
1,5 çay kaşığı keten tohumu
omega 3
2 çok az pişmiş yumurta
1 parça hindi söğüş
4 küçük zeytin
bolca karışık peynir
1 dilim domates ve marul
2 fincan taze süt
Arkadaşta ceviz badem vs bir şey yoktu ve zeytin de o kadarcık kalmış. Kuruyemişim eksikliğini çok hissettim kahvaltıda. Ciğerparelerim oldu onlar benim. Yeri gelince ekmek, yeri gelince de resmen tatlı oluyorlar. Benim de iştah açıldı, zaten süt grubunu çok istiyor canım bugünlerde, peynirleri götürdüm yine. Ama bilhassa omega 3'le peyniri abartınca, bi de üstüne süt içince hiç iyi olmuyor sanırım. Midem çok kötü oldu sonrasında. Hala bulanıyor. Belki de antibiyotikten. Eve gelince 13:30 gibi 3 tane kayısıyla ceviz attım ağzıma. Böyle olunca da hiç keyfi kalmıyor insanın. Halim de yok. Kaç gündür deli gibi yürüyen enerji dolu halim gitti, adım atamıyorum. İnşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıktan da halden de. Biraz kalkacak gibi hissedersen yoğurt mayalayacağım inşallah. Bir kısmını kefirden denemeyi düşünüyorum bu sefer.
Ben de 26sında başlamışım bildirimlere, herhalde haftaya listeye girebiliyorum, doğru mudur? Bugünkü bildirimimi de yapayım.
Kahvaltı - 11:30 :
1,5 çay kaşığı keten tohumu
omega 3
2 çok az pişmiş yumurta
1 parça hindi söğüş
4 küçük zeytin
bolca karışık peynir
1 dilim domates ve marul
2 fincan taze süt
Arkadaşta ceviz badem vs bir şey yoktu ve zeytin de o kadarcık kalmış. Kuruyemişim eksikliğini çok hissettim kahvaltıda. Ciğerparelerim oldu onlar benim. Yeri gelince ekmek, yeri gelince de resmen tatlı oluyorlar. Benim de iştah açıldı, zaten süt grubunu çok istiyor canım bugünlerde, peynirleri götürdüm yine. Ama bilhassa omega 3'le peyniri abartınca, bi de üstüne süt içince hiç iyi olmuyor sanırım. Midem çok kötü oldu sonrasında. Hala bulanıyor. Belki de antibiyotikten. Eve gelince 13:30 gibi 3 tane kayısıyla ceviz attım ağzıma. Böyle olunca da hiç keyfi kalmıyor insanın. Halim de yok. Kaç gündür deli gibi yürüyen enerji dolu halim gitti, adım atamıyorum. İnşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıktan da halden de. Biraz kalkacak gibi hissedersen yoğurt mayalayacağım inşallah. Bir kısmını kefirden denemeyi düşünüyorum bu sefer.
künefe gitti desene..şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
rumuz:kuzu06
başlangıç tarihi:15 mart 2013
başlangıç kilo:65,6kg
geçen haftaki kilo:64,7 kg
bu hafta kilo: 64,9 kg
haftalık yüzde:++%
fark:+200gr
beden:40-42
spor:evde kendi çapımda...
çok moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuu....dün akşam yağda kızarmış şinitzelden mi oldu acaba((
sözde bugün kendime ödül verecektim....keşke hafta içi tartılsaydım kendimi bilirdim en azından.....
sevindim canım senin adınaPekmez ve tereyağı yaptım , 1 tatlı kaşığı tereyağı , 2 tatlı kaşığı pekmez, tereyağını biraz eritip karıştırdım, gece rahat uyudum
6:
züperrsin hatuun.rumuz:Ficans
başlangıç tarihi:19.03.2012
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:67.7 kg
bu hafta kilo: 65.9 kg
haftalık yüzde:% 2.658
fark:- 1.8 kg
toplam fark:9.1 kg
boy: 1.70
beden:38
spor:5 gün 6-7 km yürüyüş
tamam canım..elde olmayan sebeplerden olduğu için tabii.yazdım seni haftaya listedesin
sersum canım karataya hala tam gaz devam ediyorum..ancak evdeki pc bozuldu menü bildirimi yapamıyorum..
dünkü menüm;
sabah;
omlet
domates peynir,
ceviz ve kuru kayısı
akşam;
çorba
fırında köfte
salata
20dk yürüyüş
2lt su
bugün;
sabah;
sucuklu omlet
domates
zeytin
ceviz kuru kayısı
limonlu su
sersum canım pc bozuk ama anneme geldikçe yazmaya çalışacağım 1 hafta sonra 2 hafta sürem doluyor..o zaman kilo bildirimi yapabilirim değil mi?
dişçi mii ben de çok korkarımgünaydın arkadaşlar...sabah dişçi randevum vardı,genetik bir dişeti rahatsızlığım varmış,bir dişim çekilecek pazartesi günü...sonra da uzun bir tedavi süreci..dişçiden nasıl korkarım bilseniz..tam benlik oldu bu durum...zaten korkumdan daha önce gitmediğim için bu aşamaya gelmişim...canım sıkkın...neyse...
dün bütün gün totom yer görmedi...akşama kadar koşturma,akşam da gece yarısına kadar mutfakta bi sürü cıss yaptım ayakta..akşama misafirim olduğu için...yattığımda her yanım sızlıyodu...böyle durumlarda vücudum şişer benim,bir de reglin 5. günündeyim..bu nedenle çok az kilo vermişim...tabi bir de gecenin 11 inde olmuş mu diye bir tane mercimek köftesini lüpledim..sabah midem çok kötüydü...artı bir miktar kabızlık var çoğumuz gibi...anlıcanız bu hafta bahanem çok...amaaa bildimin altına bi not düşücem durumumu..çok da kötü değil aslında
meleksin de izinliydi yazmayı unuttum canım..daha bıldırım vermeyen arkadaslar bıldırımlerınız beklıyorum..
Canım ellerine sağlık,herkesi tebrik ederim,yalnız rosarugosa arkadaşımızın başlangıç kilosunu esas almışsın,geçen haftaki kilosu belli değil,yüzdesi ikiye bölünmeliydi,benim de yüzdem 2.658,neyse sorun değil
Tatlım liste yapmayı da kabul ediyorsan haftaya listedesin,bu arada gecmiş olsun,bazen enerjimiz düşük olabiliyor,çabuk geçer inşallah
KİLO VERENLER
1.Ficans %2,65:119::119::119::119::119:
2.Degua %1,90:119::119::119::119::119:
3.Kardelen %1,77
4.İhya %1,68
5.Cafo %1,38
6.rosarugosa %1,33
7.Nurudilara %1,30
8.Fbmy8785 %1,19
9.Elifce %1,04
10.Beyhan25 %0,59
11.Yklm %0,54
12.Afatmas %0,52
13.Özlemkartal %0,33
14.Fzgun %0,29
15.Papadiye %0,27
16.Cigdemklcs %0,2
KILO ALANLAR
Adıgegupse %0,14
Makbule007 %0,30
Kuzu06 %0,30
Bırdy %0,45
Selmanınkızı %0,93
Sersum %1,56
Sıvasıngulu %2,63
Insallh becermısımdır ..kılo veren arkadasları tebrık edıyorum :81::81::81:
bır kac arkadaslarımız bıldırım vermedı daha ama saat gectıgı ıcın verenlerı lısteledım ...
12 ye kadar bekliyorum sersumcan. Eğer gelmezse ben yapıyorum duymadım görmedim olmasın sonra arkadaşlara duyrulur. Öpüyorummmm
Herkes bildirimini yapsın hadiii
bugün cuma çok şükür..pazartesiii çoooook yavaş gelsin inşallah
sabah
ceviz
günkurusu
öğlen
tarhana
kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
turşu
akşam ola hayrola..
bi de bi deiş yerimde kızlar hepimize kornet dondurma almışlar getirmişler:18::18: işyerimde buzdolabı da yok..yedim mecburen..hayır diyemedim almışlar o kadar..
birdy hiç denk gelemiyoruz son zamanlarda....ben de maaş alıyosun sanıyodum...nasıl mutlu yaşayacaksan öyle yapacaksın hayatım iyi etmişsin,onca yıl çalışmışsın yeterAaaaa yok görmedim hayatım , aaaa hayırlı-uğurlu olsun canımcım , inşallah sağlıkla-sıhhatle emekli olun da güzel şeylere harcayın maaşlarınızıCanikom ben de maaşsız emekliyim ve aynen ben de 2018'de hakedicem mangırları Yani parasız-pulsuz ve de çulsuzum kısacası
dişçi mii ben de çok korkarımama korkunun ecele faydası yok maalesef..geçmiş olsun canımm
bahanelerimiz de olsa ++ sinir bozuyor beyaaa
canım bilerek yemedim 3 öğün olacağı için arada ben öyle yapıyorum..ama öğle yemeğinde telafi ediyorum canım.sersum canım kahvaltıda bişey yememişin özellikle mi yemiyorsun yoksa dondurma için de sıkıntı yapma haftaya cumaya kadar eritirsin
bende dayanamadım komşumun misafirleri vardı sağolsun tabak hazırlayıp göndermiş eee geriçevirmek olmaz tabii
hemen leslie ablayla yürüyüş
sağol canımben hastanedeki bilumum aletlerden tırsıyorum yavv:18:dişçi koltuğu ise bana freddynin kabusu gibi geliyo abartmıyorum haa sersumum bahanelere yenilerini de ekliyim ben bu hafta reglden dolayı çok kuru kayısı ve kuruyemiş de yemiştim,kasmadım kendimi ama haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum akşam yaptıklarımı canım çekmiyo ama kuruyemişe bu günlük kota koymamayı düşünüyorum...misafirin yanında çayla birlikte yiyiciiiim
merhaba kızlar
beyhancım liste çok güzel ellerine sağlıkficansım harikasın...durup durup bomba patlatıyosun yeni bi hafta için devam edelim kızlar
dünkü menüm
kahvaltı 08.30;4 çilek,2 yumurtalı peynirli baharatlı omlet,2 çatal çerkes peyniri,5 ceviz,1 kuru kayısı,omega3
öğle 14.30; 1 bardak yoğurt,1 avuç çiğ fındık
akşam 19.00; 1 tabak pırasa,4 kaşık kurufasulye,2 avuç fındık,gece 23 gibi 1 mercimek köftesi,öğlen arası dışarıda 1.5 saat tempolu yürüdüm,pazara gittim,çarşıda yürüdüm,yatana kadar ayakta çalıştım
bu da bugünkü
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı sade omlet,1 ceviz,5 kuru kayısı,1 kaşık süt kaymağı,omega3
öğle 14.30;2 avuç çiğ fındık,1 küçük kutu süt
saat 16.30 da antibiyotikle beraber 1 küçük süt daha
akşam 18.00; den itibaren kuruyemiş....normalde akşam kuruyemiş yenince kilo vermem yavaşlıyor ama misafirlere yaptığım onca tatlı ve hamurişi yerine bunu tercih ettim,belki birkaç da mercimek köftesi yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?