Kızlar herkese çok selam ,
Beyhancım liste için ellerine sağlık...
Ficansım bu "öksürerek zayıflama" metodunu bizimle de paylaşır mısın canımNassı oluyo , her öksürük kaç kaloriye denk geliyo , günde minimum kaç öksürük öksürmemiz lazım , ciğerden olursa daha mı çok yağ yakarız
Hehehe çok komik buldum kendimiFicansım ve kilo veren tüm arkadaşlarım , hepinizi gönülden tebrik ediyorum...
Veremeyenler ve benim gibi alabilenler , emmeeeeen üzmeyin canınızı , Allahın haftaları torbaya mı girdi Allasen
Özlemim , dişine kurban , geçmişler olsun ...Kolay geçecek inşallah , gözünde büyütme canımcım.Ama yine de istersen gelip elini tutabilirim
Çiğdemcim 200 gramlık adamlarmışız demek , yazıklar olsun bize
Kızlar gittim pilates yaptım 1.5 saat.Heryanım ağrıyo , inşallah sabaha tutulmam.Gelince tavuk ciğer ve mercimek çorbası pişirdim.
Benden haberler böyle
Hee unutuyodum ; keki yaptım ve de kalite kontrol amaçlı iki ince dilim yedim.Bu da böyle bir anımdırAyyy çok pis geyiğim gelmiş gene
diyetten umut kesilmez bacımhafftaya buluşalım hafftayaaa
Ficansım bu "öksürerek zayıflama" metodunu bizimle de paylaşır mısın canımNassı oluyo , her öksürük kaç kaloriye denk geliyo , günde minimum kaç öksürük öksürmemiz lazım , ciğerden olursa daha mı çok yağ yakarız
Hehehe çok komik buldum kendimiFicansım ve kilo veren tüm arkadaşlarım , hepinizi gönülden tebrik ediyorum...
Veremeyenler ve benim gibi alabilenler , emmeeeeen üzmeyin canınızı , Allahın haftaları torbaya mı girdi Allasen
Özlemim , dişine kurban , geçmişler olsun ...Kolay geçecek inşallah , gözünde büyütme canımcım.Ama yine de istersen gelip elini tutabilirim
Kızlar gittim pilates yaptım 1.5 saat.Heryanım ağrıyo , inşallah sabaha tutulmam.Gelince tavuk ciğer ve mercimek çorbası pişirdim.
Benden haberler böyle
Hee unutuyodum ; keki yaptım ve de kalite kontrol amaçlı iki ince dilim yedim.Bu da böyle bir anımdırAyyy çok pis geyiğim gelmiş gene
komikliğin gelmiş senin yine. .benim kekten mi yaptın acep recep ..nasıldı güzel miydi..koşu nezamandı yarın mı:44::44:
Ellerine sağlık Özlemcim.Sana ne çok misafir geliyo be yawww , çalışan kadınsın sen
Hehehe çok geyik gördüm kendimi
Yok canımcım , normal fırın keki yaptım incirli-cevizli-tarçınlı...Senin tarif de çok güzel , kesin çok leziz olur.Sadece bizim için şekeri çok tatlı gelir , onu azaltıp yaparsam şahane olur.Bi de genelde sosunu ayırırken yumurtalı harçtan ayırtırlar ki benim tarzım diil , seninki yumurtasız , o bakımdan da güzel.Gerçi ben süt-kakao ve az da şekeri karıştırıp ıslatıyorum...
Yazmayı unutmuşum , evet canımcım , yarın sabah 9.30 da...Bakalım nasıl uyanıcam...
künefe gitti desene..olsun canım haftaya veririrz biz de
sevindim canım senin adına
züperrsin hatuun..durdun durdun patlattın bombayııı
tamam canım..elde olmayan sebeplerden olduğu için tabii.yazdım seni haftaya listedesingeçen hafta başlamıştın..
dişçi mii ben de çok korkarımama korkunun ecele faydası yok maalesef..geçmiş olsun canımm
bahanelerimiz de olsa ++ sinir bozuyor beyaaa
meleksin de izinliydi yazmayı unuttum canım..
Amin. Teşekkür ederim. Durumu öğrendiğim, ilaca başladığım ve ağır spor yaptığım vakitler aynı güne denk gelince 2 gündür hala toparlanamadım. Büyük ihtimalle anibiyotiğin etkisi. Havalar da acayip değişken, yazdan kışa ordan sonbahara ilkbahara geçiş yapıp duruyoruz. Kendimi bırakmamam lazım,o zaman modum düştükçe düşüyor. Desteklerinizle inşallah.
Bu arada liste yapmayı kabul ettiğimi beyan ediyorum :) Her hafta başka biri yapıyor değil mi?
Bir de acaba peynir grubunu önerildiğinden çok yediğimizde etkisi nasıl oluyordur acaba, bir fikriniz var mı?
önce ficansımı sonra da kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..burada olmak dahi bir başarıdır..hepimizi kutlarım..
ellerine sağlık beyhancım..
bugün cuma çok şükür..pazartesiii çoooook yavaş gelsin inşallah
sabah
ceviz
günkurusu
öğlen
tarhana
kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
turşu
akşam ola hayrola..
bi de bi deiş yerimde kızlar hepimize kornet dondurma almışlar getirmişler:18::18: işyerimde buzdolabı da yok..yedim mecburen..hayır diyemedim almışlar o kadar..
merhaba kızlar
beyhancım liste çok güzel ellerine sağlıkficansım harikasın...durup durup bomba patlatıyosun yeni bi hafta için devam edelim kızlar
dünkü menüm
kahvaltı 08.30;4 çilek,2 yumurtalı peynirli baharatlı omlet,2 çatal çerkes peyniri,5 ceviz,1 kuru kayısı,omega3
öğle 14.30; 1 bardak yoğurt,1 avuç çiğ fındık
akşam 19.00; 1 tabak pırasa,4 kaşık kurufasulye,2 avuç fındık,gece 23 gibi 1 mercimek köftesi,öğlen arası dışarıda 1.5 saat tempolu yürüdüm,pazara gittim,çarşıda yürüdüm,yatana kadar ayakta çalıştım
bu da bugünkü
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı sade omlet,1 ceviz,5 kuru kayısı,1 kaşık süt kaymağı,omega3
öğle 14.30;2 avuç çiğ fındık,1 küçük kutu süt
saat 16.30 da antibiyotikle beraber 1 küçük süt daha
akşam 18.00; den itibaren kuruyemiş....normalde akşam kuruyemiş yenince kilo vermem yavaşlıyor ama misafirlere yaptığım onca tatlı ve hamurişi yerine bunu tercih ettim,belki birkaç da mercimek köftesi yerim...
Benden haberler böyle
diyetten umut kesilmez bacım
birdy sağol şekerim kocam tutuyo elimi şimdilik..ciddiyim bak,muayenelerimde hep yanımdadır,hatta diş muayenesine gidince ben o meşum koltuğa oturduğumda cep telefonuna benim ağrı eşiğimin düşüklüğünden filan bahseden bi not yazıp doktora okutmuş ben görmeden...kadın bi an sustu,yazıyı okudu zaar,sonra heeeeeeeeee dedi
ben normalde alıntı yaparken genellikle sadece kendimle ilgili kısmı alırım fazla yer kaplamasın diye ammaa senin şu yazının hiçbiyerini atamadım bacım,odamdan yükselen hıhhıhıhhhıhıhh şeklinde bir kahkahayla okudumallah iyiliğni versin emi
Benden haberler böyle
Oyyyy ne iyi kocan var kısss , maaşallah...Benim dişlerim ayıptır söölemesi at gibi35 yaşımda mı ne gittim ilk kez dişçiye , kanal tedavisi yapmıştı.Ogün-bugün daha da gitmedim , şikayetim de yok.Şunu dicem ; ben kendim gidiyodum kısss dişçiye , kocam yoktu yanımda...Niye ki :26::26::26::26:
Oh oh , demek benim mesaj Cuma eğlencesi olmuş sana , sevindim valla
Heee , aileyse sorun yok , her türlü ağırlanır.İyi eğlenceler , kolaylıklar cicim...yok be yavv..gelenler genellikle geniş ailenin fertleri...bende 3 eşimde 6 kardeş olunca arada gelseler bile çok gözüküyobugünküler iadei ziyaret erbabı....biz onlara gitmiştik aylar evvel...söyleyeli bikaç hafta oluyo da ben anca toparlanabildim ayıp oldu aslında,hatta kızlarımın ikisi de hasta ama bu hafta almak zorundaydım
benim çıkma vaktim geldi kızlar,herkese iyi akşamlar
Hee , ben 1.5 sb gördüm sanki.Sen daha mı az koydun cicim ?afiyet olsun datlum..bende o yumurtalıyı sevmem resmen yımırtaa kokuyo..ama ben şekeri az koydum zatii..
hadi bakalım iyi bir sonuç bekliyoz senden deeermişim..kıss tv ye falan çıkarsan el salla bize emii
Sağol datlum
İstediğin kadar tüketebilirsin süt grubunu canım
Afiyet olsun canım,akşama telafi edersin
Sağol özlemim öyle oldu da haftaya artı olmam inşallah
Allah iyiliğini versin emi,sandalyeden düşecektim,bayılıyorum yazılarına
Sağol canım,teşekkür ederim,bütün kış boyunca hareketsiz oturup 5 gündürde 7 şer km yürüyünce birden gitti herhal,ama iştahım iyiydi,günde 3 öğün izin verilenleri doyana kadar yidim
kızlar liste sıralamasını ben yaptığım için eğer ben yokken listeye katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana özel mesaj atmaları için yönlendirirseniz sevinirim..lakin gözümden kaçabilir. .listede de karışıklık olmaz böylelikle ..teşekkürler..
Sabah. 10 tane zeytin, 3 hurma, 1 yumurta, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim peynir, 5 tane ceviz.
Babamlarda kaliyorum gündüzleri cenazeleri oldugu icin.
Babam ayagindan ameliyat oldu pazartesi onun icin pek zamanim olmadi bildirim yapmaya.
Sabahlari önce kursa, sonra babamlardayim cok yogunlar gelenleri, gidenleri eksik olmuyor.
Almanyadan da misafirimiz var.
benim tartim bozuldu, komsumdan ödünc aldim oda 74. kg tartti kacamak yapmadim fazla ama hic bir anlam veremedim.
Baslangic tarihi. 13.08.2012.
Baslangis kg 83-
Gecen hafta 72.100 kg
Bu hafta 74.00 kg.
boy 1.58
diyetten umut kesilmez bacım
birdy sağol şekerim kocam tutuyo elimi şimdilik..ciddiyim bak,muayenelerimde hep yanımdadır,hatta diş muayenesine gidince ben o meşum koltuğa oturduğumda cep telefonuna benim ağrı eşiğimin düşüklüğünden filan bahseden bi not yazıp doktora okutmuş ben görmeden...kadın bi an sustu,yazıyı okudu zaar,sonra heeeeeeeeee dedi
ben normalde alıntı yaparken genellikle sadece kendimle ilgili kısmı alırım fazla yer kaplamasın diye ammaa senin şu yazının hiçbiyerini atamadım bacım,odamdan yükselen hıhhıhıhhhıhıhh şeklinde bir kahkahayla okudumallah iyiliğni versin emi
herkese selamlar kısslarkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
1-2 gündür menü yazmıyorum çünkü;karatay tarihinde bir ilk yaşanabilürro da şu ki ben de hala iştah yok zorla 1-2 kaşık yemek yiyiyorum sadece bu yüzden de beni çantalamanız çok mümkün iştahım olsa da ondan şikayet ederdim kesin,çok nankör gördüm kendimi
çok tebrik ederim canım bugün sınavım iyi geçti çok şükür eve geldim yorgunum ama sorumluluğu yerine getirmenin verdiği mutlu bir yorgunluk bugün benim de miladım bende bu ay 5 kilo vermek istiyorum inşallahrumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:05.03.2013
baş.kilo:72.5 kg
geçen hafta kilo:67.8 kg
bu hafta kilo:67,6 kg
fark:---200 gr
yüzde:---% 0.2
toplam fark:---4.9
boy:1.70
beden:38-40
spor:Leslie + Doğa yürüyüşü haftada 4 gün.
Aslında üzgün olmam lazım ama üzülmüyorum. Bir ayda vermem gereken kilo hedefim 5 kg idi. Verdim de 100 gramlık şaşmaylaHaftaya bu hafta yaptığım sporların da etksiyle iyi bir performans bekliyorum kendimden. Her gün 1 saat yürüyüş yapıcam Allah izniyle. Yeni ay yeni başlangıç demek Benim miladım her ayın 5 i Gelecek ay da 5 kilo vermeyi hedefliyorum. Umarım fazlası olur azı olmaz.
:114::114:
Canım hala geçmedi mi grip,antibiyotikler de iştah azaltabiliyor,
grip geçti ficanscım,iştahsızlık kaldı nedense:44:antibiyoktik de kullanmadım hiç....
Heee , aileyse sorun yok , her türlü ağırlanır.İyi eğlenceler , kolaylıklar cicim...
Hee , ben 1.5 sb gördüm sanki.Sen daha mı az koydun cicim ?
Heee sallarım tabe , "Kadınlar Kulübündeki Karatay topiğinin mıhtarına ve azalarına selam ederim" derim hehehe ...
Düşme kıs sandalyeden , sen bize lazımsın , yöntemini anlatıcan daha
Valla Ficansım , helal olsun , durdun durdun acayip sükse yaptın yeminle
Geçer canım,ama fazla olsa bi dert,olmasa ayrı di mi,sağlık olsun
Alla Alla , nassı oluyo da oluyo acaba yaww .Bana çok yabancı hisler bunlarherkese selamlar kısslarkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
1-2 gündür menü yazmıyorum çünkü;karatay tarihinde bir ilk yaşanabilürro da şu ki ben de hala iştah yok zorla 1-2 kaşık yemek yiyiyorum sadece bu yüzden de beni çantalamanız çok mümkün iştahım olsa da ondan şikayet ederdim kesin,çok nankör gördüm kendimi
Geçer canım,ama fazla olsa bi dert,olmasa ayrı di mi,sağlık olsun
Sağol birdym,kalıcı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?