Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

komikliğin gelmiş senin yine..benim kekten mi yaptın acep recep..nasıldı güzel miydi..koşu nezamandı yarın mı:44::44:

hafftaya buluşalım hafftayaaa
diyetten umut kesilmez bacım

birdy sağol şekerim kocam tutuyo elimi şimdilik..ciddiyim bak,muayenelerimde hep yanımdadır,hatta diş muayenesine gidince ben o meşum koltuğa oturduğumda cep telefonuna benim ağrı eşiğimin düşüklüğünden filan bahseden bi not yazıp doktora okutmuş ben görmeden...kadın bi an sustu,yazıyı okudu zaar,sonra heeeeeeeeee dedi
ben normalde alıntı yaparken genellikle sadece kendimle ilgili kısmı alırım fazla yer kaplamasın diye ammaa senin şu yazının hiçbiyerini atamadım bacım,odamdan yükselen hıhhıhıhhhıhıhh şeklinde bir kahkahayla okudumallah iyiliğni versin emi

komikliğin gelmiş senin yine..benim kekten mi yaptın acep recep..nasıldı güzel miydi..koşu nezamandı yarın mı:44::44:

Hehehe çok geyik gördüm kendimi
Yok canımcım , normal fırın keki yaptım incirli-cevizli-tarçınlı...Senin tarif de çok güzel , kesin çok leziz olur.Sadece bizim için şekeri çok tatlı gelir , onu azaltıp yaparsam şahane olur.Bi de genelde sosunu ayırırken yumurtalı harçtan ayırtırlar ki benim tarzım diil , seninki yumurtasız , o bakımdan da güzel.Gerçi ben süt-kakao ve az da şekeri karıştırıp ıslatıyorum...
Yazmayı unutmuşum , evet canımcım , yarın sabah 9.30 da...Bakalım nasıl uyanıcam...

Son düzenleme:
Ellerine sağlık Özlemcim.Sana ne çok misafir geliyo be yawww , çalışan kadınsın sen

yok be yavv..gelenler genellikle geniş ailenin fertleri...bende 3 eşimde 6 kardeş olunca arada gelseler bile çok gözüküyobugünküler iadei ziyaret erbabı....biz onlara gitmiştik aylar evvel...söyleyeli bikaç hafta oluyo da ben anca toparlanabildim ayıp oldu aslında,hatta kızlarımın ikisi de hasta ama bu hafta almak zorundaydım

benim çıkma vaktim geldi kızlar,herkese iyi akşamlar

afiyet olsun datlum..bende o yumurtalıyı sevmem resmen yımırtaa kokuyo..ama ben şekeri az koydum zatii..

hadi bakalım iyi bir sonuç bekliyoz senden deeermişim..kıss tv ye falan çıkarsan el salla bize emii

Sağol datlum

İstediğin kadar tüketebilirsin süt grubunu canım

önce ficansımı sonra da kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..burada olmak dahi bir başarıdır..hepimizi kutlarım..
ellerine sağlık beyhancım..

Afiyet olsun canım,akşama telafi edersin

Sağol özlemim öyle oldu da haftaya artı olmam inşallah

Allah iyiliğini versin emi,sandalyeden düşecektim,bayılıyorum yazılarına

Sağol canım,teşekkür ederim,bütün kış boyunca hareketsiz oturup 5 gündürde 7 şer km yürüyünce birden gitti herhal,ama iştahım iyiydi,günde 3 öğün izin verilenleri doyana kadar yidim

Oyyyy ne iyi kocan var kısss , maaşallah...Benim dişlerim ayıptır söölemesi at gibi 35 yaşımda mı ne gittim ilk kez dişçiye , kanal tedavisi yapmıştı.Ogün-bugün daha da gitmedim , şikayetim de yok.Şunu dicem ; ben kendim gidiyodum kısss dişçiye , kocam yoktu yanımda...Niye ki :26::26::26::26:
Oh oh , demek benim mesaj Cuma eğlencesi olmuş sana , sevindim valla

Heee , aileyse sorun yok , her türlü ağırlanır.İyi eğlenceler , kolaylıklar cicim...
afiyet olsun datlum..bende o yumurtalıyı sevmem resmen yımırtaa kokuyo..ama ben şekeri az koydum zatii..

hadi bakalım iyi bir sonuç bekliyoz senden deeermişim..kıss tv ye falan çıkarsan el salla bize emii
Hee , ben 1.5 sb gördüm sanki.Sen daha mı az koydun cicim ?
Heee sallarım tabe , "Kadınlar Kulübündeki Karatay topiğinin mıhtarına ve azalarına selam ederim" derim hehehe ...

Düşme kıs sandalyeden , sen bize lazımsın , yöntemini anlatıcan daha
Valla Ficansım , helal olsun , durdun durdun acayip sükse yaptın yeminle

Merhaba sersum. Özel mesaj gönderemiyorum henüz yenice üyeyim. O yüzden buradan yazıyorum. Listeye girmek istediğimi beyan ederim. :)

herkese selamlar kısslarkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum

1-2 gündür menü yazmıyorum çünkü;karatay tarihinde bir ilk yaşanabilürro da şu ki ben de hala iştah yokzorla 1-2 kaşık yemek yiyiyorum sadece bu yüzden de beni çantalamanız çok mümkün
iştahım olsa da ondan şikayet ederdim kesin,çok nankör gördüm kendimi

Merhaba hanımlar,

Beyhancım ellerine sağlık.

Ficanscım başta olmak üzere çaba gösteren herkesi tebrik ederim.

Tartı farkından olmuştur bence.

Özlem çok geçmiş olsun ,kolayca atlatırsın inşallah

Canım hala geçmedi mi grip,antibiyotikler de iştah azaltabiliyor,

çok tebrik ederim canım bugün sınavım iyi geçti çok şükür eve geldim yorgunum ama sorumluluğu yerine getirmenin verdiği mutlu bir yorgunluk bugün benim de miladım bende bu ay 5 kilo vermek istiyorum inşallah

grip geçti ficanscım,iştahsızlık kaldı nedense:44:antibiyoktik de kullanmadım hiç....

Geçer canım,ama fazla olsa bi dert,olmasa ayrı di mi,sağlık olsun

Sağol birdym,kalıcı olur inşallah

Alla Alla , nassı oluyo da oluyo acaba yaww .Bana çok yabancı hisler bunlar İştah kapanmasını sağlayan bi muska falan var mıdır acaba , yazdırsam :52
Geçer canım,ama fazla olsa bi dert,olmasa ayrı di mi,sağlık olsun

Sağol birdym,kalıcı olur inşallah

Amin Ficansım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…