seni ekledim zaten canımMerhaba sersum. Özel mesaj gönderemiyorum henüz yenice üyeyim. O yüzden buradan yazıyorum. Listeye girmek istediğimi beyan ederim. :)
herkese selamlar kısslarkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
1-2 gündür menü yazmıyorum çünkü;karatay tarihinde bir ilk yaşanabilürro da şu ki ben de hala iştah yok zorla 1-2 kaşık yemek yiyiyorum sadece bu yüzden de beni çantalamanız çok mümkün iştahım olsa da ondan şikayet ederdim kesin,çok nankör gördüm kendimi
Alla Alla , nassı oluyo da oluyo acaba yaww .Bana çok yabancı hisler bunlarİştah kapanmasını sağlayan bi muska falan var mıdır acaba , yazdırsam :52
beni de mi kutluyon
sen de artıkın zopalık oldun heee..accuk gayret et bebişim güçten düşücen iyice..:26::26:
Hee , ben 1.5 sb gördüm sanki.Sen daha mı az koydun cicim ?
Heee sallarım tabe , "Kadınlar Kulübündeki Karatay topiğinin mıhtarına ve azalarına selam ederim" derim hehehe ...
[/COLOR]
seni ekledim zaten canım..gözümden kaçmaması içün tüm arkadaşlara yaptım duyuruyu..lakin ben işteyken gözümden kaçabilürr
beni de mi kutluyon
sen de artıkın zopalık oldun heee..accuk gayret et bebişim güçten düşücen iyice..:26::26:
seni ekledim zaten canım..gözümden kaçmaması içün tüm arkadaşlara yaptım duyuruyu..lakin ben işteyken gözümden kaçabilürr
beni de mi kutluyon
yarın tüm kanalları tarıyayım bariiikameraya konuş kameraya ..hani sunucunun arkasından hoplayan tipler var ya görünmek için onlar gibi oluyomuşun..
hoşgeldin canım..Cok selamlar,
Ben bu listelere eklenmek istiyorum..
Nasıl ya da kim dahil etmekte
Bir türlü sersum'un mesajlarına yanıt yazamadım..
ekleyebilirseniz memnun olacagım...
hoşgeldin canım..
yeni olduğun için özelden mesaj atamazsın canım..eklerim senide tabii.kuralımız 2 hafta düzenli menü bildirimi (bugünden itibaren)yapman sonrasında liste yapmayı kabul etmendir..2 hafta sonra listemize dahil olursun..başarılar. .
He aynen canım , çok tatlı da bayıyo insanı.evet canım 1.5 bardak yazıyor ama ben 1 bardak koydum..ben tüm tatlı ve keklerde azaltıyom şekerini..ailecek çok fazla tatlısını sevmiyoruz..
yarın tüm kanalları tarıyayım bariiikameraya konuş kameraya ..hani sunucunun arkasından hoplayan tipler var ya görünmek için onlar gibi oluyomuşun..
Hee makyajlı koşiim ben de mi , kameralar çirkin çekmesin beni
bi de el sallarsa tamamdır
He aynen canım , çok tatlı da bayıyo insanı.
" Abi hangi kanal" diye de sormam gerekiyo zannımca
Hee makyajlı koşiim ben de mi , kameralar çirkin çekmesin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?