afiyet olsun canım.iyi akşamlarr arkadaşlarrrr
menümm
1.öğün
2haşlanmış yumurta
peynir-zeytin
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
2. öğün
yarım avuç çekirdek
3. öğün
pırasa
yoğurt
Zumuscum,bızım evde aksam yemegı yıllardır sekıdEn sonra gıbı yenırdı,hocA da denemıs bunu kendıne ve sabah aclık kan sekerı cok yuksek cıkmıs ve o gun gun boyu yemıs.Ben de kendımı bıldım bılelı ac gezerdım,kantıncıler takdırname verseler bana verırlerdı herhalde okuldayken,kantınden alısverıs yaparken goruntulerım vb coktur.Yok boyle bırsey vallahı tokum ya.akşam 8 den sonra lahana dahi tüketmiyorum diye diye üstüne basa basaaaa
diyosun ya dün lahana gördüm bir yerde saat 8 mi diye baktım pu ha ha
iyi gidiyosun devam et ama arada canının istediğini yemeyi ihmal etme..
afiyet olsun canım.
işte idealisttten ideal bir menüüüü
yarın bıldırım var ,umutlumusun?bende pek yok da
aldım canım.tefal aldım yıne.
eşim yağ kas olcenlere saçmalık dedi ,psikolojik baskı yaptı,normal dijital aldım
eşim yağ kas olcenlere saçmalık dedi ,psikolojik baskı yaptı,normal dijital aldım
Cidden çok canımı sıkıyor bu nedenle kaçamak da yapıyorum.
Eminim sonuçlarını görseydin dün geceki kaçamağımı durdurabilirdim.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
amanın bu ne ,karatayla alakası yokkkk
meyve kilo verme donemınde gunde sadece 1 tane yenebılır canım,her cesıtten 1 tane değilmeyveyı fazla yersen kilo veremezsın
sayfa 1 de ornek menu var,ordaki kahvaltıyı aynen yapmalısın.
akşam yemegın güzel
kaçıncı gunun karatay da?
uruz 2 haftadır sonuç alamadıysan bi yerde yanlışlık vardır kesinnnn
çünkü bu diyeti yapanlar sonuç alıyorlarrr
selam kızlar bugun kızım tam 1 yasına bastıyanı 1 senedır ben bır bal böcüğünün annesı olma mutlulugunu yasıyorum .bugun kızımın 1yasında yapılan karma ve zature asıları vardı aıle hekımıne goturdum ordakı hemsıre sız kılomu verdınız dedı 5 kılo pek bellı olmaz dıye dusunsemde o farketmıstı buda bana acayıp moral oldu halıyle eve gelırkende kızıma kucuk bır yas pasta aldım esım oglum kızm ve ben kutlıycaz allah ısteyen herkese versın ınsaallah ha bu arada pastadan sadece bır catal yemeyı dusunuyorum oda kızımın ılk yası olması sebebıyle baska bırının olsa yemezdım
selam kızlar bugun kızım tam 1 yasına bastıyanı 1 senedır ben bır bal böcüğünün annesı olma mutlulugunu yasıyorum .bugun kızımın 1yasında yapılan karma ve zature asıları vardı aıle hekımıne goturdum ordakı hemsıre sız kılomu verdınız dedı 5 kılo pek bellı olmaz dıye dusunsemde o farketmıstı buda bana acayıp moral oldu halıyle eve gelırkende kızıma kucuk bır yas pasta aldım esım oglum kızm ve ben kutlıycaz allah ısteyen herkese versın ınsaallah ha bu arada pastadan sadece bır catal yemeyı dusunuyorum oda kızımın ılk yası olması sebebıyle baska bırının olsa yemezdım
Ayda 90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav(Bu 30 tabak toz seker demek bu),bu kadar seker tuketımım vucudumdan ne kadar krom kaybına neden oldugunu bılmıyordum(krom vucutta toklu duygusunu saglar),bır de buna ılaveten 45 ekmek tuketıyordum her ay(ekmEgın glısemık ındexı 100 zaten,acıktırır),sonuc ac ,konsantrasyonu dusuk,120 kg. Bır bedendı.şeker ve tatlı dürtünüzü bastırmak için eczaneden krom takviyesi alabilirsiniz
ögleyin ya da akşam aralarda içerseniz bu isteği bastırıyor
bir ilaçtan ziyade takviye olarak doktorlar alınmasında bir sakınca görmüyor..
ama başka ilaçlar kullanıyorsanız tabiki doktorunuza danışmalısınz..
gece yatmadan önce elma sirkeli su da içebilirsniz ,yağ yakımında faydalı..elma sirkesi vucudumuzun asit değeriyle yani ph değeriyle aynı olduğundan mide ağrısı yapmıyor...ama herkesi rahatsız etmeyeck diye bir kural yok...
ayrıca benim de sık sık yaptığım şey; gece tarçınlı süt içmek, tarçında insülin dengeleyici olarak
kan şekerimizi kontrol ediyor..kendinize uygun olanı deneyebilirsiniz...
selam bir kupa süt,2 mil leslie
saphira sağol canım,bmı vücut kitle indexi demek,kilo /boyun karesi ile elde edilir,normali 20-25 arasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?