Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım.

işte idealisttten ideal bir menüüüü

yarın bıldırım var ,umutlumusun?bende pek yok da

Zumuscum,bızım evde aksam yemegı yıllardır sekıdEn sonra gıbı yenırdı,hocA da denemıs bunu kendıne ve sabah aclık kan sekerı cok yuksek cıkmıs ve o gun gun boyu yemıs.Ben de kendımı bıldım bılelı ac gezerdım,kantıncıler takdırname verseler bana verırlerdı herhalde okuldayken,kantınden alısverıs yaparken goruntulerım vb coktur.Yok boyle bırsey vallahı tokum ya. Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .

Eklentiler

• $res%C4%B1m3%7Eal%C4%B1sver%C4%B1s%20yapan%20k%C4%B1z%20ben%C4%B1m.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 49
aldım canım.tefal aldım yıne.
eşim yağ kas olcenlere saçmalık dedi ,psikolojik baskı yaptı,normal dijital aldım

afiyet olsun canım.

işte idealisttten ideal bir menüüüü

yarın bıldırım var ,umutlumusun?bende pek yok da

çokk ideal evet pırasayı bitirdim şükürrr

valla loxicim bilmiyorum ki bu hafta spor yapamadım hiç
o yüzden geçen hafta kadar gitmez sanırım. zaten gr gr gidiyorr zor gidiyor benden kilolarrr:44::44::44:
yarın olsun bakalımmm

Cidden çok canımı sıkıyor bu nedenle kaçamak da yapıyorum.
Eminim sonuçlarını görseydin dün geceki kaçamağımı durdurabilirdim.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Ben şöyle birşey düşünüyorum, istersen senle birlikte bir uygulayıp deneyebiliriz. Kaçamaklara da dur diyebiliriz belki...

Kendime tam 1 hafta zaman verip bu 1 haftada, günde 2 kere olmak üzere tamamen Karatay'a uygun besleneceğim. Spor olarak da fazla abartmadan haftada 5 gün leslie ile 3(eğer çocuklar sabah erken uyanmasa-uyanırsa onlar uyanana kadar kaç yaparsam) mil yapacağım. Bakalım birşey değişecek mi? Hatta menülerimi de doyana kadar olacak şekilde ama ölçülü olarak ayarlayacağım. Bu şekilde de birşey değişmez ise, benim vücudum bu kiloda kalmak istiyor demektir, kabul edeceğim ne yapayım???

Ben diyetisyen kontrolünde zayıflarken, vücut hep kendini rahat hissettiği yere kaçmak ister derdi diyetisyenim, yani rahat hissettiği kiloya...

Nerdeyse 2 haftayı buldu. Canan Hanım sabah kahvaltısında meyveye izin veriyor diye ben de meyveye saldırdım :) Bu kadar zamandır bir sonuç alamıyorum, sanırım dediğin gibi meyveyi fazla tüketiyorum Hatta bazı sabahlar daha fazla meyve tükettiğim de oluyor :)

uruz 2 haftadır sonuç alamadıysan bi yerde yanlışlık vardır kesinnnn
çünkü bu diyeti yapanlar sonuç alıyorlarrr

Evet, bir yerlerde bir yanlışlık olmalı :)

Son düzenleme:
selam kızlar bugun kızım tam 1 yasına bastı yanı 1 senedır ben bır bal böcüğünün annesı olma mutlulugunu yasıyorum.bugun kızımın 1yasında yapılan karma ve zature asıları vardı aıle hekımıne goturdum ordakı hemsıre sız kılomu verdınız dedı 5 kılo pek bellı olmaz dıye dusunsemde o farketmıstı buda bana acayıp moral oldu halıyle eve gelırkende kızıma kucuk bır yas pasta aldım esım oglum kızm ve ben kutlıycazallah ısteyen herkese versın ınsaallah ha bu arada pastadan sadece bır catal yemeyı dusunuyorum oda kızımın ılk yası olması sebebıyle baska bırının olsa yemezdım

iyi ki doğmuşş minik kelebekkk
hımm etraftan da farkedilir olmuş kilo vermenn 1 çatalı haketmişsinn cnm fazlasıyla ye bence de

Çok tebrik ederim, hep birlikte sağlıklı ve mutlu senelere inş :)

Dünkü kahvaltımı yazmıştım sanırım, ikinci menüm de aslında salata ve bamya çorbası olacaktı hatta hazırlamıştım ama eşim ve oğlum dışarı gitmek istedi. Ben de ızgara tavuk yedim, gitmeden yanıma biraz da ceviz aldım...

Spor leslie ile 3 mil, su 3,5lt

Bugünse,

Sabah biraz bademciklerim ağrıyordu muz yedim bir tane biraz da ceviz, saat 8 gibi
Öğlen yarım kase bamya çorbası(dün yiyememiştim), 2 ceviz ve 1 kuru kayısı, saat 13 gibi
Akşam 2 kaşık pırasa yemeği, 2 salatalık ve 3 kaşık tavuk(fırında pişmiş kuşbaşı), biraz ceviz ve 2 kuru kayısı, saat 18 gibi

Sabah 40dk tae bo yaptım, su 3lt oldu yatana kadar 4'e yaklaşır...

Ayda 90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav(Bu 30 tabak toz seker demek bu),bu kadar seker tuketımım vucudumdan ne kadar krom kaybına neden oldugunu bılmıyordum(krom vucutta toklu duygusunu saglar),bır de buna ılaveten 45 ekmek tuketıyordum her ay(ekmEgın glısemık ındexı 100 zaten,acıktırır),sonuc ac ,konsantrasyonu dusuk,120 kg. Bır bedendı.

Allah uzun ömürler versin tebrik ederim Papadiya, nice yaşlar olsun sağlık ve mutlulukla...

5 kilo az mı, ben şu an 5 kilo versem 5 göbek atarım hakkaten.....

Tebrikler tekrar, pastan afiyet olsun bence de ye bugün....

selam bir kupa süt,2 mil leslie
saphira sağol canım,bmı vücut kitle indexi demek,kilo /boyun karesi ile elde edilir,normali 20-25 arasıdır

hımm ingilizcesi diyorsun yani.anladım canım

menümü yazayım:
1. öğünümü yazmıştım
2. öğün: 1 çay bardağı pirinç,2-3 kaşık yoğurt biraz tuzla yedim.hepsini bitiremedim.16.30 du yediğimde.henüz acıkmadım.
3. öğün: 1 kibrit kutusuna yakın fıstıklı tahin helvası (regl dönemimde kaçamaksız günüm olmadı sanırım.gözüm dönüyor resmen )
1.5 Lt su içtim şimdiye kadar.gün içinde unutmuşum.form çayımı da şimdi içiyorum

Kızlar iyi akşamlar. Sabahki kahvaltım klasik Karatay kahvaltısıydı. Akşam da 2 yumurtadan omlet, 3 zeytin, beyaz peynir, 2 fındık, 3 ceviz yedim. Öğleden sonra da 2 saat hızlı tempoda yürüdüm. Birazdan belki 2-3 mil Leslie yaparım.

Arkadaşlar,

Benim iki tane çocuğum var, onları nasıl beslemem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum. Karatay'a uygun beslemek istiyorum ama ekmek, pilav, makarna yedirmemek ve kuruyemiş yedirmek özellikle zor olabiliyor bazen. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…