Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Saphira'cım bu arada söylemeyi unuttum geçenlerde hamile bir yakınım için soru sorduğumda bir tek sen farkedip yanıtlamıştın. Çok çok teşekkür ediyorum tatlım.

merhabaa 3.5 yaşında iki erkek bebek annesi olarak cevap vermek istedim
çocukları pilav makarna ve ekmek tebn uka tutamayız ayrıcabence tutmmakta gerekiyor
bulgurun,pirincin faydaları çok fazla siiznde bildiginiz gibi
ayrıca hangi çocuk makarnadan uzak tutulur ki?

Tamam gözlemecim.
Birbirbirimizi kontrol edelim.
Ben de yarından itibaren 3 gün tae bo 2 gün leslie şeklinde yapıp kaçamak yapmayayım.
Bakalım ne olacak.
Ayrıca 5 günün sonunda ve diğer 2 günün sonunda tartılalım bakalım spor nasıl etkileyecek ?

Ne güzeldir ilk yaş, öyle bir anlatmışsın ki duygulandım ..
Umarım çok güzel bir yaş ve yaşam geçirir.
Tabiki ye bir çatal, ilk doğum günü sonuçta.

Kızlar kılo bıldırım lıstesını mattıka almıyorsa ben alabılırım.

listeyi yapıcam kızlar bu hafta..
yarın 12den akşam 8 e kadar nette olmam ama gelince düzenlerim listeyi.
özel msj atarsanız çok iyi olur

Afiyet olsunn.
Ne güzel sıvı tüketmişsin maşallah, spor da çok güzel olmuş

Ben de tam tersine çocukları en baştan inisülin direnci olmadan beslemek çok güzel olacaktır.
Tabiki zaman zaman makarna da pirinç de yiyecektir ama mümkün oldukça az olmalı.
Hem çocukluğundan alışmasın bunlara.
Abur cubur yerine kuru yemişe alışsın ne güzel.
Çok isterdim en baştan öyle alışabilmeyi.

Tamam sana mesaj atıyoruz zaman mattikacım.

sabah ki menümü yazmıştım....
ÖĞLEN: minik bir kase pırasa yedim,yanında yoğurt
AKŞAM:yarım lahmacun(kendimi diyeti bozuyormuşum gibi hissetttim)...
1 tabak yoğurtlu,sarmısaklı közlenmiş patlıcan
bugün sabah 1 saat,akşam 2 saat yürüdüm..
4 sefer merdivenden indim,çıktım....

Merhaba arkadaşlar izin verirseniz ben de aranıza katılmak istiyorum,Yazdıklarınızı baştan sona okudum,hatta kitabı da aldım ve okudum ve 2 gündür uyguluyorum kendimi harika hissediyorum,yalnız pazar gününe kadar ve daha sonraları da arada oruç tutacağım için kendimi ona göre ayarlıyorum.(oruç borçlarım var da)
Sanırım cuma günleri bildirim yapıyorsunuz,sizlerle paylaşarak daha iyi kilo vereceğime inanıyorum,bugünkü menümü yazıp fikrinizi almak isterim

SAHUR 2 yumurta,peynir,1 çay b ceviz,domates,salatalık,1 erik,1 bardak kefir az yağlı
AKŞAM(Saat 17) 1 kase tarhana çorbası,1 tabak yeşil fasülye,salata ve 1 bardak ayran
ARA (saat 19.30) 1 elma,1 erik
Artık bol su,bitki çayı içicem
SPOR Hergün düzenli yürüyorum 45 dk,haftada 2 gün step aerobik kursuna gidiyorum
Bugün 30 dk yürüyüş,1 saat aerobik yaptım...

Eeee beni de alıyor musunuz aranıza,alırsanız yarın başlangıç kilo mu bildiririm...

benim de 3 yaşında bir kızım var.özellikle ilk 1 yıl tuz ve şekerden uzak tutulması gerektiğini söylüyordu doktoru.bu her zaman çok mümkün olmuyor.çocuğun o anda yediği şeye göre durumlar biraz değişebiliyor.kuru yemişi ezip yediklerine karıştırıyorum.o şekilde yiyor.onun dışında çorbalarında biraz ekmek kullanıyorum.pilav ve makarna da yediriyorum.çok şükür kilo problemi yok kuzumun ama olacak olursa bir gün belki onun yediklerini de karataya göre düzenleyebilirm.şu anda büyüme evresinde ve herşey lazım onlara.ve benimki inanılmaz enerjik ve hareketk-li bir çocuk zaten yakıyor
Saphira'cım bu arada söylemeyi unuttum geçenlerde hamile bir yakınım için soru sorduğumda bir tek sen farkedip yanıtlamıştın. Çok çok teşekkür ediyorum tatlım.
rica ederim canım.hepimizin başına gelebilen bir duurm bu aslında.bana da bazen hiç cevap yazılmayabiliyor.inan özellikle yapılan bir şey değil.gözünden kaçabiliyor veya o anda yazışılan konu farklı oluyo,arada kaynıyor filan.

tamam canım

Hoşgeldin aramıza.
Tabiki katılabilirsin.
Bildirimleri cuma günü yapıyoruz ve 2 hafta bildirim yaptığında listede oluyorsun.
Yalnız listeyi sırayla yapıyoruz ve sırası geldiğinde liste yapabilecek olanlar var sadece listemizde.

Sağol canım ben hiç liste yapmadım kiyarın bir bakarım nasıl yapılacağını anlarım inşaallah:44:

mutlu yıllar canım.iyi ki dogmus minik prenses

kızının hemsiresi seni 6 ay sonra gordugunde gözlerıne ınanamayacak demekki

iyiki doğmuş prenses...........

Yok yok elbette gözden kaçmıştır, sitem etmedim tabii de sana teşekkürü unutmuştum onu söyleyeyim dedim canımmm

kankacım kaçamaksız gunun gecmıyor ama maşallah iyi kilo verıyorsun ya,

ben değil kaçamak ,bulgurlu bır yemek bıle yesem hemen fazla çıkıyorum tartıda

kankacım kaçamaksız gunun gecmıyor ama maşallah iyi kilo verıyorsun ya,

ben değil kaçamak ,bulgurlu bır yemek bıle yesem hemen fazla çıkıyorum tartıda

valla sorma canım.sanırım yeniden hiç kaçamak yapmadığım günlerime,bayram sonrası dönebileceğim.Bir taraftanda kendimi çok sıkmak da istemiyorum.ayda 2 kg vermek de iyi bir rakam bana göre.yavaş,sağlıklı ve sıkılmadan vermek de aklımı çelmiyor değil.

abur cubura tabiki alışmasınlarr
ben düzenli kuryemiş yediririmm mesela ve abur cubur vermezsem akıllarına bile gelmez bu
ama pilav,makarna,bunlar abur cubur degil tam tersine
besin ve enerji kaynagıdır çocukla riçin
zaten onlar ne kadar yiyorki günde topşlasan 3dlm ekmek bile yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…