Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menüm

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,2 küçük salatalık,1 dilim peynir,5 zeytin,1 avuç yerfıstığı,omega 3

2.öğün:1 tabak kuru fasulye,turşu

spor:bugün yok
sıvı:2 lt kadar su,birazdan kayısılı form çayı

slm kızlar..yaklasık 1 ay boyunca karatay dıyetı yaptım...gecen hafta bıraktım..karatay dıyetı esnasında sabah kahvaltıdan yaklasık 2 3 saat sonra ..ellerımde ve ayaklarımda usumeler oluyordu ozamanlar da sebebını anlamadım..

ama bu 1 haftadır sadece kahvaltıda 1 dılım tam bugday ekmegı yedım..gerısını aynı gene karatay gıbı yaptım..

usumelerım gectı..neden boyle oldugunu bende bılmıyorum ama...ben en azından sabahları sadece 1 dılım ekmek yıyerek dıyete devam etmek ıstıyorum..

bennn geldımmmm....

Son düzenleme:
Kızlar kılo bıldırım lıstesını mattıka almıyorsa ben alabılırım.

bir zayıflama forumuna artık ugramayan arkadasşarım nedenıyle buraya geldım kızlar benı de alır mısınız?

hergun olmuyor ama ıstebugun malatyaya gıttık,işlerımız vardı,çok kosturduk ama spor sayılmaz,arabadan ın bın yaptık,avm de alısverıs yaparken yuruduk bıraz

cocuklar erken uyursa leslie yapsam keske 2 mıl de olsa...

benım soyle oluyor.oglen yemek ıcın sadece 1 saat surem var 12:00-13:00arası,sabahki kuvvetlı kahvaltıdan sonra o saatte acıkmamıs oluyorum,bırsey yıyecek olsam bıle 1 kase yogurt,1 avuc cevız ve 3-4 kuru kayısı yetıyor.ogle yemegı yerıne gecıyor bu.
akşam da normal yemek yıyorum.

sabah kahvaltımı yazmıstım simdi ögle yemeğini söylüyorum 9 tane kuru kayısı yedim fazla mı? onun dışında şu saate kadar 1,5 litre su bitirdim.
Akşam yemeğimi yedim biraz önce 1 kepçe çorba,dible ve dünden kalma turşu simdi yeni 1,5 litre suya başladım aksam acıkınca da yeşil çay içmeyi düşünüyorum?
ayrıca karper peynir yerine tel peynir yemeye karar verdim.ekmeğide çıkarıyorum kahvaltıdann
ayrıca merak ettiğim bu diyeti kaç ay uygularsak etkisini görürüz, sizler kaç ayda etkisini gördünüz?

9 kuru kayısı biraz fazla gibi.
Onun yerine 2-3 tane yiyip yanında kuru yemiş yiyebilirdin.
Ve ilk haftadan itibaren etkisini göreceksindir.

Ekmekle gectıgınE gore,tukettıgını cevız ,fıstık,fındıgı az tuketmıssınızdır herhalde,enaz bır cay bardagı kadar tuketıyoruz fındık,fıstık,cevızden,hattA hocanın sozu var "Fındık,fıstık cıtır,cıtır hem kan yapar hem ısıtır."Streslı haftalarda bunları arttırmak ıyı gelıyor,mesela reglı oncesı haftasında cok streslı oluruz,bu donemlerde daha cok alınabılır.

akşam 8 den sonra lahana dahi tüketmiyorum diye diye üstüne basa basaaaa
diyosun ya dün lahana gördüm bir yerde saat 8 mi diye baktım pu ha ha

iyi gidiyosun devam et ama arada canının istediğini yemeyi ihmal etme..

Son düzenleme:

9 kuru kayısı biraz fazla gibi.
Onun yerine 2-3 tane yiyip yanında kuru yemiş yiyebilirdin.
Ve ilk haftadan itibaren etkisini göreceksindir.

kuru yemiş bana kilo aldırıyor gibi geliyo o yuzden hiç öyle alışkanlığım yok tabi tadımın fıstığı olursa bişey diyemem var ya hani tuzlu kabuğu soyulan ama dediğine uyucam

şeker ve tatlı dürtünüzü bastırmak için eczaneden krom takviyesi alabilirsiniz

ögleyin ya da akşam aralarda içerseniz bu isteği bastırıyor

bir ilaçtan ziyade takviye olarak doktorlar alınmasında bir sakınca görmüyor..

ama başka ilaçlar kullanıyorsanız tabiki doktorunuza danışmalısınz..

gece yatmadan önce elma sirkeli su da içebilirsniz ,yağ yakımında faydalı..elma sirkesi vucudumuzun asit değeriyle yani ph değeriyle aynı olduğundan mide ağrısı yapmıyor...ama herkesi rahatsız etmeyeck diye bir kural yok...

ayrıca benim de sık sık yaptığım şey; gece tarçınlı süt içmek, tarçında insülin dengeleyici olarak
kan şekerimizi kontrol ediyor..kendinize uygun olanı deneyebilirsiniz...

Son düzenleme:
kuru yemiş bana kilo aldırıyor gibi geliyo o yuzden hiç öyle alışkanlığım yok tabi tadımın fıstığı olursa bişey diyemem var ya hani tuzlu kabuğu soyulan ama dediğine uyucam

öncelikle hoşgeldin tienen:16
kuruyemişi tuzsuz ve kavrulmamış yiyoruz aklında bulunsun

ilk hafta 4 kg veren SAPHIRA gibi bır arkadasımız var

cogumuz ilk hafta 1,5-2 kg verdık

iyi akşamlarr arkadaşlarrrr

menümm
1.öğün

2haşlanmış yumurta
peynir-zeytin
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

2. öğün

yarım avuç çekirdek

3. öğün

pırasa
yoğurt

benım menum:07:30

2 kayısı yumurta
10 zeytın
1 kk peynır
4 kuru kayısı
1 avuc cevız
domates salatalık

15:00
1 kase mercımek corba
kusbasılı alınazık
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…