56 dakikalık olan mı yoksa başka videolar da varmış onu yapıyorsun gözlemecim.
Bu arada isminde bir harika ..
Google'dan arayınca istediğim gibi birşey bulamadım. You Tube'da çoook vardı onların içinden 40-50dk olanlardan birkaçını ekledim sık kulanılanlara sabahki moduma göre seçip yapıyorum
Gözlemeyi çok severim de, yemiyorum bari nickimde olsun demiştim
Google'dan arayınca istediğim gibi birşey bulamadım. You Tube'da çoook vardı onların içinden 40-50dk olanlardan birkaçını ekledim sık kulanılanlara sabahki moduma göre seçip yapıyorum
Gözlemeyi çok severim de, yemiyorum bari nickimde olsun demiştim
başka videolarda var da 56 dakikalık olan harika bir video.
Uçan tekmeler falan.
Çok iyi hissediyorum.
regl oldumbendeki şişliğin ve başağrısının sebebi anlasıldı
Ben de istiyorum dışarıda 2 saat yürümek, imrendim sana çok....
2 öğün iyi geliyor bana da hakkaten ama saatler alındıktan sonra oğlumun okulu daha erken başladığı için kahvaltımı 7.30-8 gibi yapıyorum 2 öğünle de biraz acıkıyorum akşama napsam bilemedim:18:
sabah kahvaltımı yazmıstım simdi ögle yemeğini söylüyorum9 tane kuru kayısı yedim fazla mı? onun dışında şu saate kadar 1,5 litre su bitirdim.
Akşam yemeğimi yedim biraz önce 1 kepçe çorba,dible ve dünden kalma turşu simdi yeni 1,5 litre suya başladım aksam acıkınca da yeşil çay içmeyi düşünüyorum?
ayrıca karper peynir yerine tel peynir yemeye karar verdim.ekmeğide çıkarıyorum kahvaltıdann
ayrıca merak ettiğim bu diyeti kaç ay uygularsak etkisini görürüz, sizler kaç ayda etkisini gördünüz?
bir zayıflama forumuna artık ugramayan arkadasşarım nedenıyle buraya geldım kızlar benı de alır mısınız?
Ekmekle gectıgınE gore,tukettıgını cevız ,fıstık,fındıgı az tuketmıssınızdır herhalde,enaz bır cay bardagı kadar tuketıyoruz fındık,fıstık,cevızden,hattA hocanın sozu var "Fındık,fıstık cıtır,cıtır hem kan yapar hem ısıtır."Streslı haftalarda bunları arttırmak ıyı gelıyor,mesela reglı oncesı haftasında cok streslı oluruz,bu donemlerde daha cok alınabılır.slm kızlar..yaklasık 1 ay boyunca karatay dıyetı yaptım...gecen hafta bıraktım..karatay dıyetı esnasında sabah kahvaltıdan yaklasık 2 3 saat sonra ..ellerımde ve ayaklarımda usumeler oluyordu ozamanlar da sebebını anlamadım..
ama bu 1 haftadır sadece kahvaltıda 1 dılım tam bugday ekmegı yedım..gerısını aynı gene karatay gıbı yaptım..
usumelerım gectı..neden boyle oldugunu bende bılmıyorum ama...ben en azından sabahları sadece 1 dılım ekmek yıyerek dıyete devam etmek ıstıyorum..
bennn geldımmmm....
9 kuru kayısı biraz fazla gibi.
Onun yerine 2-3 tane yiyip yanında kuru yemiş yiyebilirdin.
Ve ilk haftadan itibaren etkisini göreceksindir.
kuru yemiş bana kilo aldırıyor gibi geliyo o yuzden hiç öyle alışkanlığım yok tabi tadımın fıstığı olursa bişey diyemem var ya hani tuzlu kabuğu soyulanama dediğine uyucam
sabah kahvaltımı yazmıstım simdi ögle yemeğini söylüyorum9 tane kuru kayısı yedim fazla mı? onun dışında şu saate kadar 1,5 litre su bitirdim.
Akşam yemeğimi yedim biraz önce 1 kepçe çorba,dible ve dünden kalma turşu simdi yeni 1,5 litre suya başladım aksam acıkınca da yeşil çay içmeyi düşünüyorum?
ayrıca karper peynir yerine tel peynir yemeye karar verdim.ekmeğide çıkarıyorum kahvaltıdann
ayrıca merak ettiğim bu diyeti kaç ay uygularsak etkisini görürüz, sizler kaç ayda etkisini gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?