üstüne gitmeyin masalımın,bmı sı 20 zaten,biriki kiloyu da nasılsa verir
ay cok guldum bende oyle sık sık wc deyım ama benım avantajım evdeyım kımse gormuyo:))))leydim keşke 1 günde 1 kilo olsabir ayda çıtır olurum vallaha
bir hafta oldu sayılır ama eksiklerimle yanlışlarımla kaçamaklarımla tabii,daha öncede söyledigim gibi topigi sayfa sayfa okudum.inanılmaz motivasyon oldu benim için.Şu kahvaltı olayını tam yapabilsem hiç sorun kalmayacak inşallah daha çok verecem gibi geliyor bana.birde su içmeyi ara ara unutuyorum,daha dogrusu unutmak degil de wc ye çok gidiyorum adım sidikliyeçıktı.Herkes dalga geçiyor.
emegıne saglık canım hatırlamamız ıyı oldu hatırlamıs olduk.Düşük glisemik indeksli besinlerin vücudumuza yararları nelerdir?
•Gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için acıkma hissi olmaz. Uzun sürse tokluk hissedilir.
•Ara öğün olarak göbekte biriken yağı ve iç depolarımızı kullanırız.
•Yağlarımız depolanmaz, daha hızlı yıkılarak giderek azalır, karaciğer ve göbek yağımız erir ve göbek çevremiz incelir. Kilolarımızı rahatlıkla verir, tekrar geri almayız.
•İsteksiz, sinirli, sıkıntılı ve umutsuz duygular içinde olmayız.
•Kaslarımız erimez, su kaybımız olmaz.
•Karaciğerde biriken yağımız eridiği için, karaciğerimiz sağlığına kavuşarak normal çalışır.
•Metabolizmamızda yavaşlama olmaz, hızlı çalışır.
•Kan yağlarımız normalleşir, HDL yükselir, depo yağ şekli olan trigliseridler düşer.
•Bağırsaklar düzenli çalışır.
tost lahmacun baska:))))))))))))borek pohaca olayınada gırseydınBilgisayarım formattaydı uzun süre bakamadım.
Famircim bu sabah benim de canım sucuklu tost istedi,hem de evden kahvaltımı getirmiş olmama rağmenn
Naptım söyledim tabi ama kepekli olarak(ordan yırtayım dedim barim)
Kahvaltımın da 1 yumurtasını ve diğer şeylerin yarısını yanımdaki kıza verdim.+ olarak ceviz vs.yemedim.kayısı ve eriğimi yedim omega3 ümü aldım.
Çok şükür öğlen için acıkmadım hiç,ama usuleten yemek olsun diye 1 lahmacun+1 ayran yedim.
Bilgisayarım formattaydı uzun süre bakamadım.
Famircim bu sabah benim de canım sucuklu tost istedi,hem de evden kahvaltımı getirmiş olmama rağmenn
Kahvaltımın da 1 yumurtasını ve diğer şeylerin yarısını yanımdaki kıza verdim.+ olarak ceviz vs.yemedim.kayısı ve eriğimi yedim omega3 ümü aldım.
Çok şükür öğlen için acıkmadım hiç,ama usuleten yemek olsun diye 1 lahmacun+1 ayran yedim.
Bugün ne yediğimi yazayım, bir yerlerde yanlış yapıyorum büyük ihtimalle, yanlışımı bulmada yardımcı olursunuz bana :)
Sabah: 1 muz, 1 armut, 1 mandalina, 1 çay bardağı ceviz, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 büyük kase yeşil mercimek çorbası, fırında tavuk, 1 kase yoğurt
Spor: Günlük koşuşturma haricinde spor yok.
Bugünü nasıl geçirmişim sizce?
Bugün ne yediğimi yazayım, bir yerlerde yanlış yapıyorum büyük ihtimalle, yanlışımı bulmada yardımcı olursunuz bana :)
uruzcum slm tatlım sendemi burdasın?
Sabah meyveler çok fazla olmuş gibi geldi bana uruzcum.
Selam Masumum, evet ben de burdayım :) 2 haftadır takip ediyorum, kendimce uygulamaya çalışıyorum. Henüz bir sonuç alamadım ama umutluyum. Sen de mi bu diyeti yapıyorsun?
Ben de öyle düşünüyorum aslında ama günde 2 öğün şeklinde yediğim için sabah kahvaltısında meyveleri çıkarırsam yerine ne koymalıyım bilemedim.
Selam Masumum, evet ben de burdayım :) 2 haftadır takip ediyorum, kendimce uygulamaya çalışıyorum. Henüz bir sonuç alamadım ama umutluyum. Sen de mi bu diyeti yapıyorsun?
Ben de öyle düşünüyorum aslında ama günde 2 öğün şeklinde yediğim için sabah kahvaltısında meyveleri çıkarırsam yerine ne koymalıyım bilemedim.
dısarda yurudum 2 saat kadar,cok ıyı hıssettım kendımı:)
ve bugun tekrar 2 ogun beslenmeye gectım,cok daha hafıf hıssedıyorum suan,artık 3 ogun fazla gelıyor bana,anlasıldı:)
bırtek suyu cok az ıctım yıne aksam telafı etmeye calısıcam
carmencım yumurtayı teflonda yapıyorum saglıksız oldugunu da bılıyorum.seramık daha ıyıymıs ve yapısmıyormus ,saglık durumunu arastırmak lazım amA:26:
Sanırım benim durumum da bu.
2 ay önce yağ oranım 24 iken bugün 19a düşmüş.
Yerine kas olmuş.
O yüzden olabilir ama yine de tae bo'yu haftada 2 gün yapayım 3 gün leslie 2 günü de boş bırakayım diyorum.
Tartı da moralimi bozuyor çünkü kaçamak yapasım geliyor.
Teflon zararlı mıymış ?
Ben de teflonda yapıyorum hep.
aha gene yememıscarmenin tatlım nasıl yedin bukadar peh
valla çok.bizim bünyeye agır gelmesin birden.hemide kaşarlı 2 yumurtalı omlet offf da off yani afiyet bal şeker olsun
bak bende bu loxandraya uydum akşam bi ton fırçaladı beni iyi tamam dedim
sabah 2 yumurta koydum tabaga haşlanmış .bir avuç içi kaşar 10 zeytin 4-5 minik domates ceviz falan
aman çaktırma yarısını yiyebildim.kaldırmadı midem 2.yumurtayı tabakda bıraktım çıktım.akşama yerim artık.ana diyim bunlarıda birazdan liste yazıcam ben tüm kahvaltıya koyduklarımı yazarımkahvaltı diye yediklerimi deil...
havucu pişmiş yemıyoruz,çorbası da olmazkahvaltımı yazıyorum bakın neler hazırladım sabah sabah
sabah :2 yumurta
1 avuç kadar kaşar peynir
10 zeytin
1 ince belli bardak ceviz
4-5 minik domates
1 bardak süt
öglendeki menümde
havuç çorbası
etli sebzeli fırın türlü
pilav varmış degiştitirdim salata gelecek yanına
mevsim meyvası varmış
akşam:
inanın sabah pişirir yemegimi çıkarım.akşamdan beri düşünüyorum ne pişireyim diye
evde dogru dürüst sebze yok patatates harici yok daha dogrusu bir o var birde lahana.
pişirecek bişey bulamadım yani akşam çocuklarda ac bende aç kalacaz...
sabahki kilomuda yazayım.dünkü patestes yenmegim su tutmuş galiba.
78.4 çıktım aç karına darasız
ben acıktım bile ne yalan söyleyeyim gözüm yolda yemek gelir gelmez yiycem yani
dogru soze ne denır?Ya işte kızların bahsettiği de bu. Bence sen kendini zorla ve sıkı bir kahvaltı yap, sonra böyle gözün yollarda beklemezsin yemeği
oooooooooooooooooooo,harikasınnnnnnn,
zaten başkası için yaptıgımız da kalıcı olmaz.o yüzden "eski" oldu ya haberi yok...Hem ben gerçek beyaz atlı prensimi buldum bu tombik halimle :)))) Kendim için zayıflıycam, kimsenin sözüne aldırdığımdan değil. Verdiğim her gr da daha mutlu daha kendinden emin oluyorum, insanların bile bakış şekli değişiyor kararlılığıma saygı duymaya başladılar artık.
Günaydın kızlar,gerçi saat 12 oldu ama ancak geçmişi okuyup gelebildim.arada da işlere bakmam gerekti tabii.
VEEEEEEEEEEEEEEE ben güne -1 le başlamanın haklı gururunu yaşıyorum kızlarrrrr...haftalardır kıramadığım inadını karatayla kırmış oldum bünyemin.
Çok ama çok mutluyummmmm,darısı hepinizin başına ve kaldı geriye 24 kilooo.
Ama inanıyorumki burdaki motivasyonla beni kimse tutamazzzzz:))))
Sabah ki menüm 8.30
2 kaysı kıvamı yumurta
1 avuç kaşar peyniri
10 zeytin
2 tane yeşil biber
1 adet minik domates
1 bardak çay
ama ama loxi bana kızacak,ceviz badem kaysı yiyemedim çünkü bogazıma kadar doluyum ve hala açlık yok.
1 lt su
Öglen
pırasa yemegi zeytinyağlı
1 bardakta ayran ceviz badem ve kaysıyıda onunla tüketirim artık
Akşam
kaysılı cevizli keten tohumlu yogurt
yanlışım var mı demeye korkar oldum:)))
o kadar tantanaya yıne de yapmamıs iyi mikas kütlesinin okadar kısa sürede oluşması mümkün değil..
uzun süre sporla haşır neşir olmak lazımmm galiba..
cuma sabahı 60.2
pazartesi yani spor sonrası 61-61.1
bu sabah ise 60.5 çıktım..
kas şişkinliği bence birkaç gün sonra geçiyorr..
afiyet olsun bebikkkkkkkkbugünkü menümm
sabah
2 yumurta
10 yeşil zeytin
1 avuç peynir(kaşar,tulum)
1 kase nar
fıstık(kalanını gün içinde yedim)
öğle
taze fasülye
cacık
lahmacun hAFTAdA 1 KEz 1 tane yenebılıyor.ceylin selam cnm menün dikkatimi çekti lahmacun,tostt
bu normal kalori diyetinde bile kaçamak sayılırken karatayda yiyebiliyormusunuz bu menüleri
merak ettimmm cnm banu ben bu arada
Ben de aynı durumdayım; hatta bazen bu kadar çabalıyorum tartıda birşey değişmiyor neden sıkıntı çekiyorum diye herşeye saldırasım geliyor ama...Geçmişimde 100 kiloya yakın olmak olunca ister istemez bırakamıyorum ipin ucunu...
Tartı azalmasa da ben böyle devam edeceğim başka çarem yok:-(
Spor hususunda ben de senin gibi düşünüyorum 5 gün yeterli ben hatta bayramda tamamen ara verip kendimi dinlendirsem diye de düşünmüyor değilim bugünlerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?