Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay cok guldum bende oyle sık sık wc deyım ama benım avantajım evdeyım kımse gormuyo:))))
emegıne saglık canım hatırlamamız ıyı oldu hatırlamıs olduk.
tost lahmacun baska:))))))))))))borek pohaca olayınada gırseydın

Yok okuyamadım geçmişi.
yetişemiyorum valla.
Sonunda truf yaptım.
Pırasa yemeğimi de yapıyorum.
Bu arada hiç sevmem aslında pırasayı da ama ..
Alışmak lazım sanırım.

ceylin selam cnm menün dikkatimi çekti lahmacun,tostt
bu normal kalori diyetinde bile kaçamak sayılırken karatayda yiyebiliyormusunuz bu menüleri
merak ettimmm cnm banu ben bu arada

Bugün ne yediğimi yazayım, bir yerlerde yanlış yapıyorum büyük ihtimalle, yanlışımı bulmada yardımcı olursunuz bana :)

Sabah: 1 muz, 1 armut, 1 mandalina, 1 çay bardağı ceviz, 1 kase yoğurt

Akşam: 1 büyük kase yeşil mercimek çorbası, fırında tavuk, 1 kase yoğurt

Spor: Günlük koşuşturma haricinde spor yok.

Bugünü nasıl geçirmişim sizce?

uruzcum slm tatlım sendemi burdasın?

Tabiiii resmi yükledin aldın iltifatları bizden nasıl olsa zayıflamışım dedin

yedin sucuklu tostu,yedin lahmacunu,akşamada bol sarımsaklı soslu mantı istermisinBak hiç üşenmem yaparım senin için

Afiyet olsun arkadaşım...

1 adet kepekli galeta ve 1 madlen bitteri kaçamak olarak görmeyeyim öyleyse bende
tostlar,lahmacunlarrr normal menün olmuş yahuuuu hem de usuleten

Sabah meyveler çok fazla olmuş gibi geldi bana uruzcum.

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle):1tabak dunden kalma az kerevız,yanında az et sote,az elma dılımı ılavelı salata,1bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu. ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3 fıncan Turk kahvesı

Spor: 2 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım, evdekıler saymazsak (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a18ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
uruzcum slm tatlım sendemi burdasın?

Selam Masumum, evet ben de burdayım :) 2 haftadır takip ediyorum, kendimce uygulamaya çalışıyorum. Henüz bir sonuç alamadım ama umutluyum. Sen de mi bu diyeti yapıyorsun?

Sabah meyveler çok fazla olmuş gibi geldi bana uruzcum.

Ben de öyle düşünüyorum aslında ama günde 2 öğün şeklinde yediğim için sabah kahvaltısında meyveleri çıkarırsam yerine ne koymalıyım bilemedim.

Sabah mide bulantım vardı.
Bir şey yiyemedim.
1 incir ve su ..

Akşam da 1 tabak bulgurlu pırasa ve 2 bardak ayran.
Yanında da 2 truf ( Ellerine sağlık famircim.. Teşekkür ederim harika oldu gerçekten. )

Spor bugün de yapmayayım diyorum, yarından itibaren salıya kadar devam.

Çalışıyor musun ?
Yumurta falan yiyemez misin ?
Yumurta peynir zeytin vs.den daha iyisi yok.
Ama imkanın yoksa, 1 muz ve sütü içip yanına badem ceviz yiyebilirsin.
Ama bence tam karatay kahvaltısı için çaba harcamalısın.

yok cnm ben bu diyeti yapmıyorum ama diyet araştırması içindeyim azcık kilo aldım bayram sonrası
sıkı bir program uygulamak istiyorum burayıda takip eidyorum ama
ekmek yememek ve her sabah ceviz yemek pek bana uygun degil birde meyve yemeklerle birlikte yeniliyor sanırım

Ben de istiyorum dışarıda 2 saat yürümek, imrendim sana çok....

2 öğün iyi geliyor bana da hakkaten ama saatler alındıktan sonra oğlumun okulu daha erken başladığı için kahvaltımı 7.30-8 gibi yapıyorum 2 öğünle de biraz acıkıyorum akşama napsam bilemedim:18:

uruz 2 haftadır sonuç alamadıysan bi yerde yanlışlık vardır kesinnnn
çünkü bu diyeti yapanlar sonuç alıyorlarrr

Ben de aynı durumdayım; hatta bazen bu kadar çabalıyorum tartıda birşey değişmiyor neden sıkıntı çekiyorum diye herşeye saldırasım geliyor ama...Geçmişimde 100 kiloya yakın olmak olunca ister istemez bırakamıyorum ipin ucunu...

Tartı azalmasa da ben böyle devam edeceğim başka çarem yok:-(

Spor hususunda ben de senin gibi düşünüyorum 5 gün yeterli ben hatta bayramda tamamen ara verip kendimi dinlendirsem diye de düşünmüyor değilim bugünlerde....

aha gene yememısnapim ben şimdik

havucu pişmiş yemıyoruz,çorbası da olmaz

meyveyı oglen yımedın dımı

ben acıktım bile ne yalan söyleyeyim gözüm yolda yemek gelir gelmez yiycem yani

ehh boyle olursun tabii,sen daha dinleme beni

Ya işte kızların bahsettiği de bu. Bence sen kendini zorla ve sıkı bir kahvaltı yap, sonra böyle gözün yollarda beklemezsin yemeği
dogru soze ne denır?

yok ben anladım,benım sakallar çıkana kadar dinlemeyecek benı morlady

oooooooooooooooooooo,harikasınnnnnnn,

zaten başkası için yaptıgımız da kalıcı olmaz.

prensınle mutluluklar diliyorummmmmmm

işte buuuuu,kahvaltısını tam yapan kiloları verir patır patırr,birilerinin kulakları çınlasınnnn

o kadar tantanaya yıne de yapmamıs iyi mi

bugünkü menümm

sabah
2 yumurta
10 yeşil zeytin
1 avuç peynir(kaşar,tulum)
1 kase nar
fıstık(kalanını gün içinde yedim)

öğle
taze fasülye
cacık
afiyet olsun bebikkkkkkkk

ceylin selam cnm menün dikkatimi çekti lahmacun,tostt
bu normal kalori diyetinde bile kaçamak sayılırken karatayda yiyebiliyormusunuz bu menüleri
merak ettimmm cnm banu ben bu arada
lahmacun hAFTAdA 1 KEz 1 tane yenebılıyor.

tost olmamıs ama tamamen kaçamak,yanlış anlaşılmasın,menüde yokkk

amanın bu ne ,karatayla alakası yokkkk

meyve kilo verme donemınde gunde sadece 1 tane yenebılır canım,her cesıtten 1 tane değilmeyveyı fazla yersen kilo veremezsın

sayfa 1 de ornek menu var,ordaki kahvaltıyı aynen yapmalısın.

akşam yemegın güzel

kaçıncı gunun karatay da?

Cidden çok canımı sıkıyor bu nedenle kaçamak da yapıyorum.
Eminim sonuçlarını görseydin dün geceki kaçamağımı durdurabilirdim.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…