Tabiki çok önemli incelmek.
Farkındayım inceliyorum da ama tartı da görmek de motivasyonu etkiliyor işte.
Aaa haklısın hiç bunu düşünmemiştim.
Öyle bir moral oldu ki anlatamam.
Bir de bakıyorum her gün bakım tarihlerine.
10 kasıma 1 hafta var.
1 haftada elimden geleni yapacağız sonraki 2 hafta da etki bekleyeceğiz o zaman.
tamam canım 10 kasımdan sonra bir deneyelim ozaman....10 kasıma kadar kilo almasak yeter ozaman..
Spor dün ve bugün yapmadım özellikle.
Acayip spor yapıyordum cumadan beri.
Ama her gün daha çok kilo almış oluyordum.
Spordan mı diye 2 gün deneyeyim dedim yarın tartılacağım bakalım.
Yarından çarşambaya kadar full spor.
Ama anladım ki ben ya yiyerek ya spor yaparak rahatlıyorum.
Spor yaparsam yemiyorum da fazla.
Maşallah ne güzel olmuş sporun.
Hadiiii ama ne oldu gece gece hüzün mü çöktü de bu kadar karamsarsınız yapmayın hatın gızlar tartıya takılmayın, olur ya spordan kas kütlesi artmıştır, vücut su tutmuştur olur da olur ama sonuçta biliyoruz ki doğru bir beslenme ve spor alışkanlığımız var. 1 günde almadık kiloları, vermek için azim, sabırevet canım benimde kıyafetler gelmiyor..ama bilmiyorum,canım sıkılıyor.
Aynen öylee ..
Artık kaçamak yaptıktan sonra değil yapmadan yazıyorum
O durum bende de var, spor yaptığımda bir kaç gün üst üste sürekli artı çıktı kilom ama devam ettim, sadece 1 gün dinlendirdim ve 300 gr da olsa gitmiş şükür. Bayram sebebiyle yine şehir değişikliği yapacağımdan 3 gün spor yok, sonra bakacağım artık ama yine de vazgeçme derim canım.
Hadiiii ama ne oldu gece gece hüzün mü çöktü de bu kadar karamsarsınız yapmayın hatın gızlar tartıya takılmayın, olur ya spordan kas kütlesi artmıştır, vücut su tutmuştur olur da olur ama sonuçta biliyoruz ki doğru bir beslenme ve spor alışkanlığımız var. 1 günde almadık kiloları, vermek için azim, sabır
sağol canımbende 2 gün sonra memleket gideceğim.bakalım orda ne yapacağım..işim zor ama.1 hafta sonra devam artık..:97:
18 Kasım Cumagüzel sonuçlarınızı bekliyorum o vakit
O durum bende de var, spor yaptığımda bir kaç gün üst üste sürekli artı çıktı kilom ama devam ettim, sadece 1 gün dinlendirdim ve 300 gr da olsa gitmiş şükür. Bayram sebebiyle yine şehir değişikliği yapacağımdan 3 gün spor yok, sonra bakacağım artık ama yine de vazgeçme derim canım.
Hadiiii ama ne oldu gece gece hüzün mü çöktü de bu kadar karamsarsınız yapmayın hatın gızlar tartıya takılmayın, olur ya spordan kas kütlesi artmıştır, vücut su tutmuştur olur da olur ama sonuçta biliyoruz ki doğru bir beslenme ve spor alışkanlığımız var. 1 günde almadık kiloları, vermek için azim, sabır
tamam canım..yapma kaçamak .bak burda beraber kurulacağız kilolardan..
tsk ederım teyzesı evet yedım bır catalda olsa ama ne yalan soylıyım superdı pasta frambuazlıiyi ki doğmuşş minik kelebekkk
hımm etraftan da farkedilir olmuş kilo vermenn 1 çatalı haketmişsinn cnm fazlasıyla ye bence de
cok tesekkurler canım amın hep bırlıkte saglıkla ınsaallahÇok tebrik ederim, hep birlikte sağlıklı ve mutlu senelere inş :)
2 milcik yürüdümm
tesekkurler canım allah hepımızın evladını bagıslasın acılarını gostermesın.yedım canım superdıAllah uzun ömürler versin tebrik ederim Papadiya, nice yaşlar olsun sağlık ve mutlulukla...
5 kilo az mı, ben şu an 5 kilo versem 5 göbek atarım hakkaten.....
Tebrikler tekrar, pastan afiyet olsun bence de ye bugün....
allah bagıslasın.benımde bırı 3 bırı 8 yasında olan ıkı cocugum var buyugune ekmegı az yedırmeye bol cevız tukettırmeye calısıyorum kızımında mamasına cevız koyuyorum recel bal vs hıc yedırmedım henuz bence yavas yavas karatay uygulayabılırız onlarada canımArkadaşlar,
Benim iki tane çocuğum var, onları nasıl beslemem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum. Karatay'a uygun beslemek istiyorum ama ekmek, pilav, makarna yedirmemek ve kuruyemiş yedirmek özellikle zor olabiliyor bazen. Siz ne düşünüyorsunuz?
cok tskkur ederım tatlım guzel dıleklerın ıcınNe güzeldir ilk yaş, öyle bir anlatmışsın ki duygulandım ..
Umarım çok güzel bir yaş ve yaşam geçirir.
Tabiki ye bir çatal, ilk doğum günü sonuçta.
tabıkıde alıyoruz canım hosgeldın menun gayet guzelde yemekten 2saat sonrakı meyve olmamıs 1 tane ve yemekle bırlıokte olabılırdı aralarda bısey yemesek daha ıyı tekrar hosgeldınMerhaba arkadaşlar izin verirseniz ben de aranıza katılmak istiyorum,Yazdıklarınızı baştan sona okudum,hatta kitabı da aldım ve okudum ve 2 gündür uyguluyorum kendimi harika hissediyorum,yalnız pazar gününe kadar ve daha sonraları da arada oruç tutacağım için kendimi ona göre ayarlıyorum.(oruç borçlarım var da)
Sanırım cuma günleri bildirim yapıyorsunuz,sizlerle paylaşarak daha iyi kilo vereceğime inanıyorum,bugünkü menümü yazıp fikrinizi almak isterim
SAHUR 2 yumurta,peynir,1 çay b ceviz,domates,salatalık,1 erik,1 bardak kefir az yağlı
AKŞAM(Saat 17) 1 kase tarhana çorbası,1 tabak yeşil fasülye,salata ve 1 bardak ayran
ARA (saat 19.30) 1 elma,1 erik
Artık bol su,bitki çayı içicem
SPOR Hergün düzenli yürüyorum 45 dk,haftada 2 gün step aerobik kursuna gidiyorum
Bugün 30 dk yürüyüş,1 saat aerobik yaptım...
Eeee beni de alıyor musunuz aranıza,alırsanız yarın başlangıç kilo mu bildiririm...
zaten 6 ay sonraya randevu verdı bı sonrakı asısı ıcın nerden bıldın canım:))))ınsallah oyle olucak burdakı motıvasyon ve hepınız harıkasınızmutlu yıllar canım.iyi ki dogmus minik prenses
kızının hemsiresi seni 6 ay sonra gordugunde gözlerıne ınanamayacak demekki
tesekkurler bıtanem allah senınkılerıde sana bagıslasın acılarını gostermesıniyiki doğmuş prenses...........
canım benım tesekkurler.amın hepımızınkılere ınsaallahpapadiyacım ilk yaşınız kutlu olsun canım.nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum
allah analı babalı saglıklı hayırlı evlat etsın ınsaallahbugün benimde prensimin doğum günü 12yıldır hep ilk doğum günüymüş gibi heyecanlanırım veheyecanlanmam gerektiğini düşünürüm hep çünkü o güzel duyguyu otattırmıştı bana annelik duygusunu önce rabbime sonra ona teşekkürü borç bilirim rabbim nice çocuğu olmayanlar varsa hepsine tattırsın ogüzel duyguyu bizimkilerede sağlık sıhat afiyet versin inşaallah nice yıllara ahmetiiim
sorma teyzesı tam akrep valla cekecegımız var ama o kadar bal kı:)))tsk ederım canımay çok güzel ilk 1 haftadan etki etmesi valla çok sevindim bırakmam bu diyeti :)) peki kızlar haftada 1 kere kaçamak yapma gibi bir lüksümüz varmı? bayramda sevgilimle kutlama yapıcazda pasta yeriz büyük ihtimall ...papadiya bu arada iyiki doğurmuşsun bebişini doğum günü kutlu olsun küçük akrebin :)
amın cok sagol gulcumBen de Çok tebrik ederim, hep birlikte sağlıklı ve mutlu senelere inşallah
kızlar koyvermek yok gram gramda olsa gıdecek kılolar baska yolu yok.sızın fazlanız cok olmadıgı ıcın azar azar gıdıyo toparlanın bakemNiye böyle olduk anlamıyorum ki.
O kadar dikkat et deli gibi spor yap ee hani sonuç ?
Bütün motivem gidiyor.
Alın benden de o kadar, kilo verme hızım düşük ammaaaa insanların yanlar gitmiş, göbek erimiş resmen demeleri ve 50 kg olan annemin bazı kıyafetlerini denediğimde önceden olmazken şimdi olmaları acayip moral oliyiiiii. Takılmayın tartıyaaaa
Karatay. Dıyetı deneyımlerımızı paylasıyoruz,gunluk bıldırım yapıyoruz ne yedıgımıze daır:MenüKonu nedir ? Belirli bir tarihe kadar grup olarak kilo vermeyi mi hedeflediniz ?
Forma gırmek cok guzel ya,bu dıyEtle benım yemek konusunda da dusuncelerım degıstı,bana gun boyu yemek yemegı dusunduren,gece yemelerım bır de seker ve karbonhıdrat tuketımımmıs,altı ayda bu konudakı bagımlılıklarım azaldı,ayrıca hazır gıdalarda bulunan trans yaglar(dıyet bıskuvıde,granulu kahVelerde bıle var),cok zarar verıyor vucuda.Tereyagı,zeytınyagı,balık yagı cok faydalı.Ben zehırlenıyordum ya beslenmıyordum.Kolay gelsın hepımızekızlar şöyle bir problemde var mesela kilo veriyorsunuz ve gözle görülür şekilde inceldiniz sonra gaza gelip aa onu yesem bişey olmaz ya nede olsa ben kilo veriyorum düşüncesiyle yeniden yemeğe başlıyoruz ve yine şişiyoruz.
Ben bundan 1,5 sene önce göbeğimi eritmeye calısıyodum biraz eriyodu sonra gaza gelip colayı götürüyodumsonra yine şişiyodu bu hep böyle oluyo maalesef ömür boyu diyet yaparak yaşanmaz ki ama hayatımızdan gerçekten şekeri,tuzu ve unu çıkarırsak fazla kilo almayız tabi arada kaçamak yapıcaz istediğimiz kiloya ulaşınca
Tebrıkler uc kılo guzel,benım de reglı donemımde gram oynamaz Tartı genellıkle,devam edın gıdıyorlar.Kolay gelsın hepımızekızlar lütfen yardım edin. benim ikinic haftam doluyor. gayet düzgün uyguluyorum firem yok hiç aç değilim. 86 ile başladım. ilk hafta 3 kilo gitti ancak şuan tık yok takıldım 83 e lutfen biri cevap yazsın kızlar böyle mi oluyor sizde de yoksa ben bi yerde hata mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?