Cok ıyı hıssedıyor ınsan 120 kg ıdım ya kızlar.Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Tebrıkler uc kılo guzel,benım de reglı donemımde gram oynamaz Tartı genellıkle,devam edın gıdıyorlar.Kolay gelsın hepımıze
hayır işte sorun da bu regl dönemim değil
merhabaa 3.5 yaşında iki erkek bebek annesi olarak cevap vermek istedim
çocukları pilav makarna ve ekmek tebn uka tutamayız ayrıcabence tutmmakta gerekiyor
bulgurun,pirincin faydaları çok fazla siiznde bildiginiz gibi
ayrıca hangi çocuk makarnadan uzak tutulur ki?
Arkadaşlar,
Benim iki tane çocuğum var, onları nasıl beslemem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum. Karatay'a uygun beslemek istiyorum ama ekmek, pilav, makarna yedirmemek ve kuruyemiş yedirmek özellikle zor olabiliyor bazen. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cok ıyı hıssedıyor ınsan 120 kg ıdım ya kızlar.Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
küçük yaşlarda ise alışması çok kolay bence...
benim kızım da 4 yaşında bundan 1 sene yani ben diyette değilken..
çizgi film izlerken,resim yaparken,oyun oynarken anne bana bişeyler getir der durudu her 30-40 dk da bir...
kahvaltıyı kuvvetli de yapmış olsa çok alışmıştı aburcubura çünkü bende çok yerdim..
ne zman ki diyete başladım çikolata,bisküvi,makarna,patates kızarmasını çıkardım beslenemmeden..
artık o da benimle aynı şeyleri yer oldu..
aralarada kuru incir,medine hurması,badem ve fıstık en çok sevdikleri,ve şekersiz süt(çayıda şekersiz içmeye alıştırdım)
evde makarna hiç pişirmem(kreşe gittiği için orada çıktığında yiyor sadece)
patates kızarması hiç yapmam,her sabah yumurtasını yer..
ekmeğide çocuklar zaten pek sevmiyorlar 1 dlm ekmeği zor yiyor yemekte...
bulgur,pirinç,ev eriştesi ve balı ise nadir olmakla birlikte yediriyorum..
sonuçta işlenmiş değil,trans yağ içermiyor...
fazla miktarda tüketmediklerine göre yemelerinde sakınca yok bence
ilerde bizim gibi kilo sorunu ile uğraşmamaları için damak tatlarını ve alışkanlıklarını şimdiden oluşturabiliriz
merhabaa 3.5 yaşında iki erkek bebek annesi olarak cevap vermek istedim
çocukları pilav makarna ve ekmek tebn uka tutamayız ayrıcabence tutmmakta gerekiyor
bulgurun,pirincin faydaları çok fazla siiznde bildiginiz gibi
ayrıca hangi çocuk makarnadan uzak tutulur ki?
Tamam gözlemecim.
Birbirbirimizi kontrol edelim.
Ben de yarından itibaren 3 gün tae bo 2 gün leslie şeklinde yapıp kaçamak yapmayayım.
Bakalım ne olacak.
Ayrıca 5 günün sonunda ve diğer 2 günün sonunda tartılalım bakalım spor nasıl etkileyecek ?
Kabızlık olabılır,bırcok etmen var,moralınız bozuk olabılır karacıger stresle de yag slgılıyor,bıraz sabır ıkı gunde gelmedı bu kılolar,estekıle yag alındıgında bıle yerıne alınan yag kadar serum koyuyorlarmıs sonra yuru de gıtsın dıyorlar,bıraz sabır,tartı bıle bozulmus olabılır,akıl tartınız bakın ,makıne mı bu tam calısması ıcın bolca olumlama yapın,gıdıyorlar sonunda gıdıyorlar,bıldırım yapın yedıklerınızı yorumlar herkes,daha cok gaza gelırsınız,hareketlerınız artar daha erken uyanırsınız.:44: butun yaptıgım bu gıbı seyler,tamam ayda dort kılo verıyorum ama bu sayı dusebılır seksenden sonra buna sasırmam,kendınıze haksızlık etmeyın .Kolay gelsın hepımızenormalde eski usul diyet yapıyor olsam daha çok gider sonra malum açlık krizleri falan olurdu. bu diyetin en müthiş yanı açlık yok tokum. ve sağlıklı besleniyorum bu beni mutlu ediyor ancak takıldım 83 e ve çok moralim bozuluyor
Merhaba arkadaşlar izin verirseniz ben de aranıza katılmak istiyorum,Yazdıklarınızı baştan sona okudum,hatta kitabı da aldım ve okudum ve 2 gündür uyguluyorum kendimi harika hissediyorum,yalnız pazar gününe kadar ve daha sonraları da arada oruç tutacağım için kendimi ona göre ayarlıyorum.(oruç borçlarım var da)
Sanırım cuma günleri bildirim yapıyorsunuz,sizlerle paylaşarak daha iyi kilo vereceğime inanıyorum,bugünkü menümü yazıp fikrinizi almak isterim
SAHUR 2 yumurta,peynir,1 çay b ceviz,domates,salatalık,1 erik,1 bardak kefir az yağlı
AKŞAM(Saat 17) 1 kase tarhana çorbası,1 tabak yeşil fasülye,salata ve 1 bardak ayran
ARA (saat 19.30) 1 elma,1 erik
Artık bol su,bitki çayı içicem
SPOR Hergün düzenli yürüyorum 45 dk,haftada 2 gün step aerobik kursuna gidiyorum
Bugün 30 dk yürüyüş,1 saat aerobik yaptım...
Eeee beni de alıyor musunuz aranıza,alırsanız yarın başlangıç kilo mu bildiririm...
benim de 3 yaşında bir kızım var.özellikle ilk 1 yıl tuz ve şekerden uzak tutulması gerektiğini söylüyordu doktoru.bu her zaman çok mümkün olmuyor.çocuğun o anda yediği şeye göre durumlar biraz değişebiliyor.kuru yemişi ezip yediklerine karıştırıyorum.o şekilde yiyor.onun dışında çorbalarında biraz ekmek kullanıyorum.pilav ve makarna da yediriyorum.çok şükür kilo problemi yok kuzumun ama olacak olursa bir gün belki onun yediklerini de karataya göre düzenleyebilirm.şu anda büyüme evresinde ve herşey lazım onlara.ve benimki inanılmaz enerjik ve hareketk-li bir çocuk zaten yakıyor
rica ederim canım.hepimizin başına gelebilen bir duurm bu aslında.bana da bazen hiç cevap yazılmayabiliyor.inan özellikle yapılan bir şey değil.gözünden kaçabiliyor veya o anda yazışılan konu farklı oluyo,arada kaynıyor filan.
tamam canım
makarna yerine ev eriştesi yedirebilirsim hem daha lezzetli..geçenlerde markete gittim beklerken bi baktım bebek arabasınd abir çocuk ve elinde kocaman bi cips
allahım ben sinir oldum yani anneside bekliyor orada artık dayanamadım dedim ki bence o kocaman cips yerine
ceviz,fındık,badem vs veya incir kuru kayısı yedirsen
aaa dedi kaıdn çocuk onları nasıl yiycekk e dedim cipsi nasıl yiyorr
ya napayım veriyorum elliine dedii yani yuh deidm içinmden çocuk taş çatlasa 2 yaşında
alıştırıyorlar küçükken sonra vaz geçemiyor çocuklar benim cips veridigm sayılıdır mecbur kalıp vermişimdir en fazla 2 kez ama ben anlamıyorum insanları
pirinç,bal,bulgur verilebilir tabi ben hergün ballı süt veriyorum mesela
1 yumurta keisn yerler cevizleirni filan günlük yedirmeye çalışırımm
ama aman makarna yemesin,pirinç yemeisn demiyorum onlarında faydası var çocuklar için çünkü
ben kekiBen de tamamen uzak tutma taraftarı değilim ama sanırım ileride bilinçli seçim yapabilmesi için altyapıyı da şimdiden oluşturmak iyi olur diye düşünüyorum...Özellikle de hazr gıdalardan uzak tutmaya çalışıyorum açıkçası. Evde yapılmış kek, pasta, kurabiye vs o konularda sıkmıyorum ki markete gittiğimizde içinde kalan birşey olmasın, oradakilerden canı ietemesin diye. Ama ne derece kalıcı olur, biraz daha büyüyünce ne olur onu bilemem tabiiŞu anda birisi 4,5 diğeri 1,5 yaşında )
bugün benimde prensimin doğum günü 12yıldır hep ilk doğum günüymüş gibi heyecanlanırım veheyecanlanmam gerektiğini düşünürüm hep çünkü o güzel duyguyu otattırmıştı bana annelik duygusunu önce rabbime sonra ona teşekkürü borç bilirim rabbim nice çocuğu olmayanlar varsa hepsine tattırsın ogüzel duyguyu bizimkilerede sağlık sıhat afiyet versin inşaallah nice yıllara ahmetiiim
Aşırı derecede bir şeyler yiyesim var.
Bana dur diyecek var mı?
Kabızlık olabılır,bırcok etmen var,moralınız bozuk olabılır karacıger stresle de yag slgılıyor,bıraz sabır ıkı gunde gelmedı bu kılolar,estekıle yag alındıgında bıle yerıne alınan yag kadar serum koyuyorlarmıs sonra yuru de gıtsın dıyorlar,bıraz sabır,tartı bıle bozulmus olabılır,akıl tartınız bakın ,makıne mı bu tam calısması ıcın bolca olumlama yapın,gıdıyorlar sonunda gıdıyorlar,bıldırım yapın yedıklerınızı yorumlar herkes,daha cok gaza gelırsınız,hareketlerınız artar daha erken uyanırsınız.:44: butun yaptıgım bu gıbı seyler,tamam ayda dort kılo verıyorum ama bu sayı dusebılır seksenden sonra buna sasırmam,kendınıze haksızlık etmeyın .Kolay gelsın hepımıze
benimde motivasyonum gitti...ama pes etmek yok..devam edeceğiz...benim 4 senin 1-2 kilon var.ondan kurtulacağız....
canım aycangülün topiğinde senide gördüm..orda bu 2 hafta diyetlerde zorlanılacağı yazıyor,biliyorsundur.:44:.10 kasıma kadar ondan olabilir mi?:26:dolunaydan dolayı..
küçük yaşlarda ise alışması çok kolay bence...
benim kızım da 4 yaşında bundan 1 sene yani ben diyette değilken..
çizgi film izlerken,resim yaparken,oyun oynarken anne bana bişeyler getir der durudu her 30-40 dk da bir...
kahvaltıyı kuvvetli de yapmış olsa çok alışmıştı aburcubura çünkü bende çok yerdim..
ne zman ki diyete başladım çikolata,bisküvi,makarna,patates kızarmasını çıkardım beslenemmeden..
artık o da benimle aynı şeyleri yer oldu..
aralarada kuru incir,medine hurması,badem ve fıstık en çok sevdikleri,ve şekersiz süt(çayıda şekersiz içmeye alıştırdım)
evde makarna hiç pişirmem(kreşe gittiği için orada çıktığında yiyor sadece)
patates kızarması hiç yapmam,her sabah yumurtasını yer..
ekmeğide çocuklar zaten pek sevmiyorlar 1 dlm ekmeği zor yiyor yemekte...
bulgur,pirinç,ev eriştesi ve balı ise nadir olmakla birlikte yediriyorum..
sonuçta işlenmiş değil,trans yağ içermiyor...
fazla miktarda tüketmediklerine göre yemelerinde sakınca yok bence
ilerde bizim gibi kilo sorunu ile uğraşmamaları için damak tatlarını ve alışkanlıklarını şimdiden oluşturabiliriz
Gayet güzel valla tam 5 bedenCok ıyı hıssedıyor ınsan 120 kg ıdım ya kızlar.Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?