Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gül çok iyi görünüyorsun tebrik ediyorum seni...
spor da yapmıyorsun ama gayet sıkı görünüyor vücudun..
biraz sporu artırsan daha hızlı sonuç alırsınnnnn...
tekrar tebriklerrr

hayır işte sorun da bu regl dönemim değil

normalde eski usul diyet yapıyor olsam daha çok gider sonra malum açlık krizleri falan olurdu. bu diyetin en müthiş yanı açlık yok tokum. ve sağlıklı besleniyorum bu beni mutlu ediyor ancak takıldım 83 e ve çok moralim bozuluyor

küçük yaşlarda ise alışması çok kolay bence...
benim kızım da 4 yaşında bundan 1 sene yani ben diyette değilken..
çizgi film izlerken,resim yaparken,oyun oynarken anne bana bişeyler getir der durudu her 30-40 dk da bir...
kahvaltıyı kuvvetli de yapmış olsa çok alışmıştı aburcubura çünkü bende çok yerdim..
ne zman ki diyete başladım çikolata,bisküvi,makarna,patates kızarmasını çıkardım beslenemmeden..
artık o da benimle aynı şeyleri yer oldu..
aralarada kuru incir,medine hurması,badem ve fıstık en çok sevdikleri,ve şekersiz süt(çayıda şekersiz içmeye alıştırdım)
evde makarna hiç pişirmem(kreşe gittiği için orada çıktığında yiyor sadece)
patates kızarması hiç yapmam,her sabah yumurtasını yer..
ekmeğide çocuklar zaten pek sevmiyorlar 1 dlm ekmeği zor yiyor yemekte...
bulgur,pirinç,ev eriştesi ve balı ise nadir olmakla birlikte yediriyorum..
sonuçta işlenmiş değil,trans yağ içermiyor...
fazla miktarda tüketmediklerine göre yemelerinde sakınca yok bence
ilerde bizim gibi kilo sorunu ile uğraşmamaları için damak tatlarını ve alışkanlıklarını şimdiden oluşturabiliriz

günaydın bayanlarrrr....
az kilo vermeketen yakınıyor herkes...
bense bu hafta hiç kilo vermedimm...
ama hiç mutsuz değilim...,
kilo almadım ve bir şekilde gidecek kilolar...
hem haftasonu da geldi spor yapabilicimmm

kahvaltımmm
2 yumurta(ben kayısı yiyemiyorum onun için rafadan yiyorum haşladığımda farkeder mi acaba :44:)
11 yeşil zzeytin
1 avuç peynir(tulum,kaşar,beyaz)
1 kuru incir
1 avuç fıstık,badem)
2 köy biberi
sınırsız çayyyyy
ve su içmeye devam

canım harıkasın yaa....masallahhhhhh

geçenlerde markete gittim beklerken bi baktım bebek arabasınd abir çocuk ve elinde kocaman bi cips
allahım ben sinir oldum yani anneside bekliyor orada artık dayanamadım dedim ki bence o kocaman cips yerine
ceviz,fındık,badem vs veya incir kuru kayısı yedirsen
aaa dedi kaıdn çocuk onları nasıl yiycekk e dedim cipsi nasıl yiyorr
ya napayım veriyorum elliine dedii yani yuh deidm içinmden çocuk taş çatlasa 2 yaşında
alıştırıyorlar küçükken sonra vaz geçemiyor çocuklar benim cips veridigm sayılıdır mecbur kalıp vermişimdir en fazla 2 kez ama ben anlamıyorum insanları

pirinç,bal,bulgur verilebilir tabi ben hergün ballı süt veriyorum mesela
1 yumurta keisn yerler cevizleirni filan günlük yedirmeye çalışırımm
ama aman makarna yemesin,pirinç yemeisn demiyorum onlarında faydası var çocuklar için çünkü

Ben de tamamen uzak tutma taraftarı değilim ama sanırım ileride bilinçli seçim yapabilmesi için altyapıyı da şimdiden oluşturmak iyi olur diye düşünüyorum...Özellikle de hazr gıdalardan uzak tutmaya çalışıyorum açıkçası. Evde yapılmış kek, pasta, kurabiye vs o konularda sıkmıyorum ki markete gittiğimizde içinde kalan birşey olmasın, oradakilerden canı ietemesin diye. Ama ne derece kalıcı olur, biraz daha büyüyünce ne olur onu bilemem tabii Şu anda birisi 4,5 diğeri 1,5 yaşında)

Hadi bakalım, kolay gele...

Be böyle durumlarda, denemekten ne çıkar kaybedecğim ne var ki diyorum olsa olsa kilo kaybederim değil mi

Kabızlık olabılır,bırcok etmen var,moralınız bozuk olabılır karacıger stresle de yag slgılıyor,bıraz sabır ıkı gunde gelmedı bu kılolar,estekıle yag alındıgında bıle yerıne alınan yag kadar serum koyuyorlarmıs sonra yuru de gıtsın dıyorlar,bıraz sabır,tartı bıle bozulmus olabılır,akıl tartınız bakın ,makıne mı bu tam calısması ıcın bolca olumlama yapın,gıdıyorlar sonunda gıdıyorlar,bıldırım yapın yedıklerınızı yorumlar herkes,daha cok gaza gelırsınız,hareketlerınız artar daha erken uyanırsınız.:44: butun yaptıgım bu gıbı seyler,tamam ayda dort kılo verıyorum ama bu sayı dusebılır seksenden sonra buna sasırmam,kendınıze haksızlık etmeyın .Kolay gelsın hepımıze

Süper menü, spor da süper daha ne olsun
Kefiri tüketebiliyorsan light değil normal tüketsen daha iyi olabilir

Hareket etmeye alıştırmak da çoook önemli haklısın Saphira...
Ben çok isterdim küçüklükten spor yapmaya alışmayı, şimdi o yüzden bazen özelikle çocukların yanında spor yapıyorum alışsınlar diye

makarna yerine ev eriştesi yedirebilirsim hem daha lezzetli..
ben keki
tam buğday unu yada kepekli unla yapıyorumm..
kuru meyveleri minik minik doğrayıp,blendırdan geçiriyorum(hurma yaban mersini,kuru üzüm,incir vs) ve içerisine hiçç şeker atmıyorumm..
fazlasını da buzluğa atıyorumm,illa canı bu tür şeyler yemek istediğinde çıkarıp veriyorum...
herşeyin çaresi varrrrrr

Bir gün geciktim ama, doğumgünü kutlu olsun oğlunun, mutlu, sağlıklı bir ömür hepinize Profitcim...

haklısınız ama ne bileyim insan demiralize oluyor haliyle. çok canım sıkılyıor. sizin verdiginiz kilo ilgimi çekti. maaşlaah demek istiyorum gerçekten maaşalaah sabrınıza da maaşalah. ne kadar sürede vermiştiniz siz

Benim de aklıma gelmişti bir baksam oraya diye ama unuttum gitti sonra, lütfen ondan olsun lütfeennn

famir tebrik ediyorum valla seni bende şuan evde tek başıma diyet yapma çabasındayım evde bir sürü yemek oluyor ama hiç biri bana uygun değil.Evde yemekleri annem yaptığı için zeytinyağı değil normal yağ koyuyor beni deli ediyo tabi bu durum.bende azar azar yiyorum yada çorba salata vs.yiyp kalkıyorum mecburen.Ama ilerde evlenirsem çocuğum kızda erkekte olsa düzenli bir şekilde yemek yapmaya başlıcam erkeklerde de kilo problemi sıkıntıya yol acar cünkü...Erkek ergen pskolojilerini unutmamak gerek

Gayet güzel valla tam 5 beden

Günaydın arkadaşlar,

Önce geçmişi okuyayım dedimdi bayağı yazmışsınız elinize sağlık...

Sabah Leslie ile 3 mil yaptım, suyumu sütümü içtim, oğlumu okula gönderdim biraz evi toparladım, biriken işlerimi bitirdim(bazı günler evden çalışabiliyorum da), kızımı uyuttum şimdi kahvaltımı yapacağım sonunda...

2 yumurta ile omlet, 1kk beyaz peynir, 2 küçük parça domatesli fesleğenli peynir, 4 ceviz(artık sayıyla koyacağım tabağıma), 1 adet günkurusu kayısı, 5 adet zeytin, çay çay çay...

Herkese bol eksili cuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…