7 ay oldu,ayda dort kılo kadar gıdıyor verıyorum,resımdekı kıza bakın nasıl degısmıs tıpı ya ,dumak yok yola devam cıtır olalım hep beraberhaklısınız ama ne bileyim insan demiralize oluyor haliyle. çok canım sıkılyıor. sizin verdiginiz kilo ilgimi çekti. maaşlaah demek istiyorum gerçekten maaşalaah sabrınıza da maaşalah. ne kadar sürede vermiştiniz siz
benim oğlumun ilk adı da ahmet:)bugün benimde prensimin doğum günü 12yıldır hep ilk doğum günüymüş gibi heyecanlanırım veheyecanlanmam gerektiğini düşünürüm hep çünkü o güzel duyguyu otattırmıştı bana annelik duygusunu önce rabbime sonra ona teşekkürü borç bilirim rabbim nice çocuğu olmayanlar varsa hepsine tattırsın ogüzel duyguyu bizimkilerede sağlık sıhat afiyet versin inşaallah nice yıllara ahmetiiim
50 kg anne miAlın benden de o kadar, kilo verme hızım düşük ammaaaa insanların yanlar gitmiş, göbek erimiş resmen demeleri ve 50 kg olan annemin bazı kıyafetlerini denediğimde önceden olmazken şimdi olmaları acayip moral oliyiiiii. Takılmayın tartıyaaaa
inş. öyledır ,ben de veremedım ,bu haftabenimde motivasyonum gitti...ama pes etmek yok..devam edeceğiz...benim 4 senin 1-2 kilon var.ondan kurtulacağız....
canım aycangülün topiğinde senide gördüm..orda bu 2 hafta diyetlerde zorlanılacağı yazıyor,biliyorsundur.:44:.10 kasıma kadar ondan olabilir mi?:26:dolunaydan dolayı..
10 kasıma kadar böyle mı olcakmıs?tamam canım 10 kasımdan sonra bir deneyelim ozaman....10 kasıma kadar kilo almasak yeter ozaman..
küçük yaşlarda ise alışması çok kolay bence...
benim kızım da 4 yaşında bundan 1 sene yani ben diyette değilken..
çizgi film izlerken,resim yaparken,oyun oynarken anne bana bişeyler getir der durudu her 30-40 dk da bir...
kahvaltıyı kuvvetli de yapmış olsa çok alışmıştı aburcubura çünkü bende çok yerdim..
ne zman ki diyete başladım çikolata,bisküvi,makarna,patates kızarmasını çıkardım beslenemmeden..
artık o da benimle aynı şeyleri yer oldu..
aralarada kuru incir,medine hurması,badem ve fıstık en çok sevdikleri,ve şekersiz süt(çayıda şekersiz içmeye alıştırdım)
evde makarna hiç pişirmem(kreşe gittiği için orada çıktığında yiyor sadece)
patates kızarması hiç yapmam,her sabah yumurtasını yer..
ekmeğide çocuklar zaten pek sevmiyorlar 1 dlm ekmeği zor yiyor yemekte...
bulgur,pirinç,ev eriştesi ve balı ise nadir olmakla birlikte yediriyorum..
sonuçta işlenmiş değil,trans yağ içermiyor...
fazla miktarda tüketmediklerine göre yemelerinde sakınca yok bence
ilerde bizim gibi kilo sorunu ile uğraşmamaları için damak tatlarını ve alışkanlıklarını şimdiden oluşturabiliriz[/QUOE]hamarat annenın hali baska.
çocuklar aburcuburu vermeyınce unutuyorlar gercekten,benim de eşim alıstırdı oglumu,evde vermesem de dısarı beraber cıktıklarında oyalamak ıcın sureklı abucubur yedırıyor cocuga
afiyet olsun,yumurta rafadan da olur tabıı ki,günaydın bayanlarrrr....
az kilo vermeketen yakınıyor herkes...
bense bu hafta hiç kilo vermedimm...
ama hiç mutsuz değilim...,
kilo almadım ve bir şekilde gidecek kilolar...
hem haftasonu da geldi spor yapabilicimmm
kahvaltımmm
2 yumurta(ben kayısı yiyemiyorum onun için rafadan yiyorum haşladığımda farkeder mi acaba :44:)
11 yeşil zzeytin
1 avuç peynir(tulum,kaşar,beyaz)
1 kuru incir
1 avuç fıstık,badem)
2 köy biberi
sınırsız çayyyyy
ve su içmeye devam
iyice alısmıssın artık kahvaltıta
bu keki ben de denemeliyimmakarna yerine ev eriştesi yedirebilirsim hem daha lezzetli..
ben keki
tam buğday unu yada kepekli unla yapıyorumm..
kuru meyveleri minik minik doğrayıp,blendırdan geçiriyorum(hurma yaban mersini,kuru üzüm,incir vs) ve içerisine hiçç şeker atmıyorumm..
fazlasını da buzluğa atıyorumm,illa canı bu tür şeyler yemek istediğinde çıkarıp veriyorum...
herşeyin çaresi varrrrrr
çok güzelllllCok ıyı hıssedıyor ınsan 120 kg ıdım ya kızlar.Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
amam neden kabanla çekiyorsun kendını daha şişman gösteriyor,çıkar şu kabanı,çıkarrrr
7 ay oldu,ayda dort kılo kadar gıdıyor verıyorum,resımdekı kıza bakın nasıl degısmıs tıpı ya ,dumak yok yola devam cıtır olalım hep beraber
çok geçmişolsun canım.merhaba kızlar
geçmişi okuyamadım çok yazılmış yine
olumsuz bir durum yoktur inş. ??
masumcum seni tanımazmıyım hiççç
karar verdin mi başlıyormusun karatay'a ?
Adet olamadığım için dr.a gittim geldim.ilaç verdi söktürücü..
bir süre şişkinliğim devam yani
haliyle de ben bu hafta kg.verememişim.
66,10 kg.çıktım.Aslında haftaiçi 65,90 görmüştüm ama 1-2 gündür wc sorunu da vardı sanırım ondan böyle çıktım.
bu yüzden bildirim yazmayacağım.
sabah kahvaltım:
Limonlu ılık su
1 sahanda yumurta,1 muz
domates-salatalık
az karışık peynir,az zeytin
biraz antep fıstığı ve biraz tuzsuz çekirdek
omega3
merhaba kızlar
geçmişi okuyamadım çok yazılmış yine
olumsuz bir durum yoktur inş. ??
masumcum seni tanımazmıyım hiççç
karar verdin mi başlıyormusun karatay'a ?
Adet olamadığım için dr.a gittim geldim.ilaç verdi söktürücü..
bir süre şişkinliğim devam yani
haliyle de ben bu hafta kg.verememişim.
66,10 kg.çıktım.Aslında haftaiçi 65,90 görmüştüm ama 1-2 gündür wc sorunu da vardı sanırım ondan böyle çıktım.
bu yüzden bildirim yazmayacağım.
sabah kahvaltım:
Limonlu ılık su
1 sahanda yumurta,1 muz
domates-salatalık
az karışık peynir,az zeytin
biraz antep fıstığı ve biraz tuzsuz çekirdek
omega3
Günaydın arkadaşlar,
Önce geçmişi okuyayım dedimdi bayağı yazmışsınız elinize sağlık...
Sabah Leslie ile 3 mil yaptım, suyumu sütümü içtim, oğlumu okula gönderdim biraz evi toparladım, biriken işlerimi bitirdim(bazı günler evden çalışabiliyorum da), kızımı uyuttum şimdi kahvaltımı yapacağım sonunda...
2 yumurta ile omlet, 1kk beyaz peynir, 2 küçük parça domatesli fesleğenli peynir, 4 ceviz(artık sayıyla koyacağım tabağıma), 1 adet günkurusu kayısı, 5 adet zeytin, çay çay çay...
Herkese bol eksili cuma...
çok geçmişolsun canım.bu hafta birşeyler var..:44:.fazla kilo vereni anlından öpeceğim...
hamarat annenın hali baska.
çocuklar aburcuburu vermeyınce unutuyorlar gercekten,benim de eşim alıstırdı oglumu,evde vermesem de dısarı beraber cıktıklarında oyalamak ıcın sureklı abucubur yedırıyor cocuga
afiyet olsun,yumurta rafadan da olur tabıı ki,
iyice alısmıssın artık kahvaltıta
bu keki ben de denemeliyim
evet butun suclu bu haftaa
ceylıncım slm..daha once dr verdıgı sokturucuden kullanmısmıydın..adet duzenını cok bozuyor dıye okumustum bazı topıklerde..
benım de olmam gerek ama bırturlu olamadım...:18::18:
çok geçmişolsun canım.bu hafta birşeyler var...fazla kilo vereni anlından öpeceğim...
bakalım haftaya ne yapacağız,birde bayram...:18::18::18:
ne yapayım artık 4 kilom kaldı 1 ay değilde 2 ay daha yaparım.nede olsa alıştım...
ikiz 81
sweet ben çoğu kez söktürücü ile olurum..
test yaptır için rahatlasın
ikizcim sağolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?