Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun bal böcüğünün...Rabbim bahtını güzel yapsın...

inanın harika görünüyorsunuz. tekrar tebrikler

Günaydın
Sabah WC ye çıkmadan tartıldım
Geçen hafta 62 kg
Bu hafta 61 kg.
toplamda 7 kg vermiş oldum.İlk haftalar haftada 2 kg gidiyordu bu son 2 haftada toplam 1 kg ancak verebildim ama dedğim gibi sabah WC ye çıkmadan tartıldım.
Bayramda biz çok akraba dolaşıyoruz her yerdede ikram var tatlı ikramını nasıl geri çeviricem bilmiyorum çok ısrarcılar.Az kaçamakla geçirmeye çalışacağım bayramı.

Canım nice nice senelere
aminn diyorum güzel duana..

Gül çok iyi görünüyorsun maaşAllah

Tebrik ederim canım
Valla aynen biz de çok dolaşıyoruz
İşim zor

günaydın millet
kahvaltım
3 haşlanmış yumurta
15-20 yeşil zeytin
1 kaşık peynir
1 kaşık kavurma
badem
1 mandalin
2 dilim ayva
ne yemişim yav yaz yaz bitmedi
az sonra leslie bacıyla yürüyüşe gidicem,biraz çok konuşuyor ama naapalım

gül bişey sorucam,30 kilo verince ayakkabı numaran da küçüldü mü?oğlumun hamileliğinden bana 10 kilo kaldı ve ayak numaram da 1 numara büyüdü:44:

yuzunu de gormus oldukkk

fıstık gibisin ,maşallahhhhhhh

i

benim bile 1 numara küçüldü,gülünde küçülmüştür mutlaka

gulcum super gorunuyosun hatta yeter bu kadar daha zayıflama valla dısarda gorsem bıkac ay once 120 kılo oldugun aklımın uucndan gecmez
hata falan oldugunu sanmıyorum sadece zaman zaman durabılıyo sonra yıne hızla gıdebılıyo azım ve sabır ezezcım
ıkızcım fazlalıgın cok degılde onda 100 kılo bırıyle senın kılo vermen aynı olamaz senın gıbı olsam hıc mevzu bıle etmem kılon sımdı bıle gayet normal
loxandra evet canım 10 kasıma kadar,sonra 2 hafta daha rahat vercekmişiz..hadi inşaallah..
ıkız bu durum akrep burcları ıcınmı yoksa hepımız ıcınmı gecerlı neden boyle oluyomus bı acıklarmısın zahmet olmazsa
tabıkı kabul ederız hosgeldın aramıza canım.burdakı motıvasyon sanada ıyı gelecek
Sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun bal böcüğünün...Rabbim bahtını güzel yapsın...
canım allah razı olsunn guzel duaların ıcın tskler
Canım nice nice senelere
aminn diyorum güzel duana..
sagol tatlım darısı basına ınsaallah
Gül çok iyi görünüyorsun maaşAllah

gul supersınvalla

öğle menümde
2 adet karnıyarık(fırınlanarak yapıldı,kızartılmadı)
1 kase yoğurt yicim....
akşama doğruda süt içicimmm

selam kızlar
benim diyet günlüğüne bir arkadaş yazmış buraya davet etmişti..
oldukça ilginç ve mantıklı geldi bana..
bugün kitabını ısmarladım bekliyorum bakalım..gelsin okuyup iyice anlamalıyım..
yani her an katılabilirim aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…