selam kızlar ben cok üzgünüm cunku bi rahatsızlıgım ortaya cıktı ve bu diyete devam etmeme engel
safra kesemde taş ve iltihaplanma varmıs, karatay diyetinde yemem gereken pek cok sey bana yasak oldu basta yumurta ve protein agırlıklı yiyecekler, ayrıca karbonhidrat almam gerekiyormus ve az az sık sık yemem gerekiyormus... rahatsızlıgıma mı üzülcegimi diyetimi yapamayacak olmama mı üzülecegimi bilemedim.. ne güzel 5 kiloya yakın vermiştim simdi ben nasıl kilo vericem bana yol gosteri
cek birileri var mıbu iki diyeti kendi yararıma nasıl birleştirebilirim... ben diyete devam etmem istiyorum ilk defa boylesi kilo verebildim ve kendimi dinc ve saglıklı hissetmistim bana önerileriniz var mı arkadaşlar....
2 gündür diyeti bozdum hep börek ve tatlı yedim ama çok mutsuzum bugün tekrar karatay diyetine başlayacağım sanki kilo aldım 2 günde öyle hissediyorum
bugün karatay diyetine başladım. şu saat olmuş (15:00) harika gidiyor hiç acıkmadım, tatlı filan istemedim. (ki şu ana kadar neler yemiştim ben neler..) yani ekmek, şekere (ve bunları içeren gıdalara) paydos.. hergün en az 20 dakika yürüyüş hedefliyorum. kilom çok değil ama 3-4 kilo versem çok sevineceğim.. buradan gelişmeleri yazacağım inş. ctesi tartılmayı düşünüyorum en yakın... bye
selamlar herkeseee... ben de aranıza katılmak istiyorummm. aslına bakarsanız 3 hafta oldu karatay diyetine başlayalı ama sizinle tanışmam daha da yeni. paylaşımlarınız aslında beni gaza da getirmedi değil :) bu üç hafta içerisinde kaçamaklarım da oldu ancak sizinle daha çok başarabileceğime inanıyorum. pekala şimdi ne yapmalıyım ? =)
Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş
bırı bana yol gosterebılırmı ozelden karatay dıyetını acıklayablırmı??
bugün çok hastayım :94: heryerim kırılıyor o yetmezmiş gibi pilateste iki gündür bölgesel çalışıyordum totom bacaklarım extra ağrıyor
leslie de yapamıyorum yatmaktan sıkıldım kk yı açtım ama gidip yatsam daha iyi olacak
sabah
2 yumurta
2 ceviz
1 portakal
1 avuç erik
evde z.yağlı kabak ve enginar var mercimek çorbası da öğle ve akşam da yoğurtla bunlardan yerim yürüyüş yapamam
benden bu kadar daha iyi olunca dönerim aranıza bye
Çok önemli bir konuya değinmişsin teşekkürler dün eşim kocaman bir karpuz almış sadece tadına baktım o bir sürü yedi biz diyeti eşimle birlikte yapıyoruz o benden çok kilo verdi ama ben çok severim karpuzu nasıl dayancam bilmiyorum
ananene çok geçmiş olsun
anneanne de geçmişler olsun acil şifalar. :)
esas2006 kusura bakma yanlıs anlamısım annen için tekrar acil şifalar :)anneanne de geçmişler olsun acil şifalar. :)
karpuza dayanmak zor ama dayancaz mecbur.bide erkekler bizden çok yiyip nasıl oluyoda bizden çabuk kilo veriyolar anlamıyorum
:44: ve ayrıca sinir oluyorum
karpuza dayanmak zor ama dayancaz mecbur.bide erkekler bizden çok yiyip nasıl oluyoda bizden çabuk kilo veriyolar anlamıyorum
:44: ve ayrıca sinir oluyorum
geçmiş olsun canım.benim annemde bugün yattı hastaneye safra kesesiden ameliyat olacak yarın.elinden geldiğince diyete uyan yiyecekler yemeye çalış.suyu bol iç.öğün aralarına dikkat ve 8den sonra yememeye çalış.yürüyüşü arttırabilirsin bu arada bu sayedede eminim kilo verebilirsin.unutma önce sağlık...
aynen öyle oluyor canım biraz kaçamak yapınca sanki birsürü kilo almış gibi oluyorsun...
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldin aramıza.hergün menülerini paylaş öğün aralarına dikkat et yürüyüş yap yada başka bir spor ve suyu çok iç...
evden uzaklaşınca diyet de yalan oluyor değilmi.en iyisi zayıflayana kadar evden çıkmamak yürüyüş için hariç tabii...
ilk sayfamızı oku canım orda detaylı bilgiler var.ondan sonra sormak istediklerin olursa tekrar konuşuruz...
geçmiş olsun canım biran önce iyileş....
sağolun kızlar ananem değil annem oacak ameliyat .dua edin arkadaşlar bizim için...
kızlar araştırmalarım sonucunda ....cap special aldım sabah akşam içicem çok ilgilenen olmadı bu konuyla ama ben herkese tavsiye ediyorum
esas2006 kusura bakma yanlıs anlamısım annen için tekrar acil şifalar :)
kusura bakma canım. öyle kalmış aklımda. annene acil şifalar
kızlar araştırmalarım sonucunda ....cap special aldım sabah akşam içicem çok ilgilenen olmadı bu konuyla ama ben herkese tavsiye ediyorum
geçmiş olsun canım,yorma kendini dinlen,hastalıklar istirahat etmeden çok zor atlatılıyor.bugün çok hastayım :94: heryerim kırılıyor o yetmezmiş gibi pilateste iki gündür bölgesel çalışıyordum totom bacaklarım extra ağrıyor
leslie de yapamıyorum yatmaktan sıkıldım kk yı açtım ama gidip yatsam daha iyi olacak
sabah
2 yumurta
2 ceviz
1 portakal
1 avuç erik
evde z.yağlı kabak ve enginar var mercimek çorbası da öğle ve akşam da yoğurtla bunlardan yerim yürüyüş yapamam
benden bu kadar daha iyi olunca dönerim aranıza bye
tüm hoşgeldinlere hoşbulduk diyorum.
bugün karatayda 2. günüm. canım zaman zaman tatlı istedi bugün ama yenilmedim. cumartesi tartıda fark görmezsem muhtemelen bırakacağımı da biliyorum aslında. neyse..
bu arada günlük menülerinize bakıyorum da şaşırıyorum valla. hiç bişi yemiyorsunuz ve üstelik bilmem kaç saat spor. hani karatayda aç kalmak filan yoktu.. bu şekilde kilo vermemek imkansız zaten. valla ben yemeklerimi iyi yiyorum ama ekmeği ve tatlı/şekerli ürünleri tamamen bıraktım. bir de 8 den en geç 8 buçuktan sonra yemek yemek yasak. biraz rahatım çünkü vermek istediğim kilo 4-5 en fazla... ama bugüne kadar ne yaptıysam 1 kilo bile veremedim. platesle sıkılaştım okadar.
neyse ctesiyi sabırsızlıkla bekliyorum:44:.. inşallah 500 gram olur bir fark görürürm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?