Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun canım.benim annemde bugün yattı hastaneye safra kesesiden ameliyat olacak yarın.elinden geldiğince diyete uyan yiyecekler yemeye çalış.suyu bol iç.öğün aralarına dikkat ve 8den sonra yememeye çalış.yürüyüşü arttırabilirsin bu arada bu sayedede eminim kilo verebilirsin.unutma önce sağlık...

2 gündür diyeti bozdum hep börek ve tatlı yedim ama çok mutsuzum bugün tekrar karatay diyetine başlayacağım sanki kilo aldım 2 günde öyle hissediyorum

aynen öyle oluyor canım biraz kaçamak yapınca sanki birsürü kilo almış gibi oluyorsun...

hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin aramıza.hergün menülerini paylaş öğün aralarına dikkat et yürüyüş yap yada başka bir spor ve suyu çok iç...

Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş

evden uzaklaşınca diyet de yalan oluyor değilmi.en iyisi zayıflayana kadar evden çıkmamak yürüyüş için hariç tabii...

bırı bana yol gosterebılırmı ozelden karatay dıyetını acıklayablırmı??

ilk sayfamızı oku canım orda detaylı bilgiler var.ondan sonra sormak istediklerin olursa tekrar konuşuruz...

geçmiş olsun canım biran önce iyileş....

karpuza dayanmak zor ama dayancaz mecbur.bide erkekler bizden çok yiyip nasıl oluyoda bizden çabuk kilo veriyolar anlamıyorum
:44: ve ayrıca sinir oluyorum

karpuza dayanmak zor ama dayancaz mecbur.bide erkekler bizden çok yiyip nasıl oluyoda bizden çabuk kilo veriyolar anlamıyorum
:44: ve ayrıca sinir oluyorum

geçmiş aolsun canım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar araştırmalarım sonucunda ....cap special aldım sabah akşam içicem çok ilgilenen olmadı bu konuyla ama ben herkese tavsiye ediyorum

teşekkürler canım ilgin için ben bekleyemedim aldım bugün ve şimdi 1 tane içtim 380mg epa 200mg dha olmak üzere toplam 720mg omega 3 içeriyor

esas2006 kusura bakma yanlıs anlamısım annen için tekrar acil şifalar :)

canım önemli değil olabilir sağolun...

kusura bakma canım. öyle kalmış aklımda. annene acil şifalar

olabilir canım önemli değil sağol tekrardan...

kızlar araştırmalarım sonucunda ....cap special aldım sabah akşam içicem çok ilgilenen olmadı bu konuyla ama ben herkese tavsiye ediyorum

ya ben hap yutabilsem çoktan alacamda benim derdim o kocaman hap .malesef ben hapları kırıpta yutuyorum.daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum 1 tane hap 2 bardak suyla içilirmi ama ben anca öyle içiyom.şurubu varmı bu omega 3'lerin...

tüm hoşgeldinlere hoşbulduk diyorum.
bugün karatayda 2. günüm. canım zaman zaman tatlı istedi bugün ama yenilmedim. cumartesi tartıda fark görmezsem muhtemelen bırakacağımı da biliyorum aslında. neyse..
bu arada günlük menülerinize bakıyorum da şaşırıyorum valla. hiç bişi yemiyorsunuz ve üstelik bilmem kaç saat spor. hani karatayda aç kalmak filan yoktu.. bu şekilde kilo vermemek imkansız zaten. valla ben yemeklerimi iyi yiyorum ama ekmeği ve tatlı/şekerli ürünleri tamamen bıraktım. bir de 8 den en geç 8 buçuktan sonra yemek yemek yasak. biraz rahatım çünkü vermek istediğim kilo 4-5 en fazla... ama bugüne kadar ne yaptıysam 1 kilo bile veremedim. platesle sıkılaştım okadar.
neyse ctesiyi sabırsızlıkla bekliyorum:44:.. inşallah 500 gram olur bir fark görürürm...

geçmiş olsun canım,yorma kendini dinlen,hastalıklar istirahat etmeden çok zor atlatılıyor.

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:yoğurtlu cevizli semizotu salatası (üzerine keten tohumuda serpiştirdim)
akşam:mercimek çorbası,balık buğulama,salata
sabah yarım saat pilates yaptım, birde gangnam style açıp 20 dk.dansettim

canım sakın pes etme benim 1,5 hafta oldu bugün tartıldım 2 kilo vermişim. ilk kilomu 2. 3. günde vermiştim diğeri için 1 hafta bekledim. inan aslında gi düşük seyler yediğin için acıkmıyorsun ve sana bişi yemiyoruz gibi geliyor benim 8 kilom vardı 2 si gitti 6 kaldı.52 olunca rahatlayacağım.

sabah :1 kk beyaz peynir 1 kase çilek
2 ceviz,2 mürdüm eriği,5 fındık
öğle 2 adet çiğ köfte yoğurtu semizotu salatası

akşam börülce salatası ,yarım yeşil elma
köfte 5 adet
1 kase yoğurt

1.10 dak yüzme
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…