arkadaşlar ben akşam yemeğinden sonra yatana kadar acıkıyorum,siz nasıl dayanıyorsunuz..ekmek yerine bir alternatifiniz var mı?
Canım ben antalya da yaşıyorum çocuğu aldim 1 yasındayız teyzesi :):):)nerdeyse iki hafta bbursa da kaldık babamlar da bir haftalığına da ankara ya geldik kayınvalideme hafta ya elime kav7cam ınş.bir süre bir yere gitmek istemiyorum zor walla kimseyi de kiramiyoruzzz
bırı bana yol gosterebılırmı ozelden karatay dıyetını acıklayablırmı??
arkadaşlar her ay düzenli olarak karatay diyeti yapıca ilk aydan sonrada 5 kilo civarı mı kilo veriliyor? duraklama yada kilo vermede azalma oluyormu hani şöyle bi kavram vardır ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşır diye iki ay ve üzeri diyet yapanlar bana gerekli cevabı verebilir herhalde.
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen kısır
Akşam 1 kase yoğurt
1 tabak bezelye
2 kuru kayısı
1 avuç badem
25 dk interval koşu
Suyu 3 litreye tamamlıycam
Kızlar benim bir sorunum var sabahları canım enerji vericek şeyler istiyor herhalde kan şekerim sabahları düşük oluyor buna çözüm bulmalıyım önerisi olan var mı?
Vitamin hapı kullanmaya karar verdim belki işe yarar bu gece yatmadan önce içiçem
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:3 kaşık fellah köftesi,domates,salatalık,2 parmak eninde kremalı pasta
Akşam:1 içli köfte(haşlama),yarım sac oruğu,1 kase cacık,salata
Bugün hep misafirlikteydim ancak böyle kurtarabildimhep bulgurdan gittim kızlar inşallah sorun olmaz..
Merhabaaa xc9 18411 adım tam olarak 12.51 km 759 cal. olarak görünüyor.bu gün içerisindeki adım sayımımdı.7000 adım 5km.ye denk geliyor mesela.
ben bugün karatay yapamadım çok üzgünüm ama yoldan çıktım tam manasıyla şeytana uydumüzgünüm ama yarın kaldığım yerden tam gaz devam
felluz her sabah bize diyeti sakın bozmayın diyosun sonra gidip kremalı pasta yiyorsun
sana misafirliği yasaklamak lazım
fazla olmaz çünkü ben keten tohumunu aldığım yerde öğüttürüyorum iki katın açıkıyor görüntü olarak yani 2 yk öğütülmüşü 1 yk ya denk gelir zaten onun da hepsi bir öğünde yenmez herhalde badem öğütülünce ufalır dörtte 1 badem yarım bardağa eşittir bence bademden dolayı az yenmeli
yahu toz badem niye işlenmiş gıda olsun ağzında da ufalıyosun zaten sen n yemekleri çiğnemeden mi yutuyorsu yoksa
kıyma işlenmiş mi hayır
selamlar herkeseee... ben de aranıza katılmak istiyorummm. aslına bakarsanız 3 hafta oldu karatay diyetine başlayalı ama sizinle tanışmam daha da yeni. paylaşımlarınız aslında beni gaza da getirmedi değil :) bu üç hafta içerisinde kaçamaklarım da oldu ancak sizinle daha çok başarabileceğime inanıyorum. pekala şimdi ne yapmalıyım ? =)
çok geçmiş olsun canım, bakarsın bir yolunu buluruz
selam kızlar ben cok üzgünüm cunku bi rahatsızlıgım ortaya cıktı ve bu diyete devam etmeme engel
safra kesemde taş ve iltihaplanma varmıs, karatay diyetinde yemem gereken pek cok sey bana yasak oldu basta yumurta ve protein agırlıklı yiyecekler, ayrıca karbonhidrat almam gerekiyormus ve az az sık sık yemem gerekiyormus... rahatsızlıgıma mı üzülcegimi diyetimi yapamayacak olmama mı üzülecegimi bilemedim.. ne güzel 5 kiloya yakın vermiştim simdi ben nasıl kilo vericem bana yol gosteri
cek birileri var mıbu iki diyeti kendi yararıma nasıl birleştirebilirim... ben diyete devam etmem istiyorum ilk defa boylesi kilo verebildim ve kendimi dinc ve saglıklı hissetmistim bana önerileriniz var mı arkadaşlar....
Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş
maşallah canım çok iyi hareket etmişsin yaaasabah
2 yumurta 3 yk lorla omlet
2 ceviz
1 domates
4 çilek
5 mil leslie+30 dk pilates
öğle
2 köfte
yarım tabak z. yağlı kabak
1 kase cacık
akşam
4-5 tane kuşbaşı (patates yemeğinin etlerinden seçip yiyeceğim)
1 kase cacık
sanırım 4-5 tane çilek yeme ihtimalim var
bu sene çilekler inanılmaz lezzetliakşam meyve yemek yasak ama herhalde biraz yiyeceğim içsesim öyle diyor
1 saat yürüyüş
3 lt su çay kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?