Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen kısır
Akşam 1 kase yoğurt
1 tabak bezelye
2 kuru kayısı
1 avuç badem
25 dk interval koşu
Suyu 3 litreye tamamlıycam
Kızlar benim bir sorunum var sabahları canım enerji vericek şeyler istiyor herhalde kan şekerim sabahları düşük oluyor buna çözüm bulmalıyım önerisi olan var mı?
Vitamin hapı kullanmaya karar verdim belki işe yarar bu gece yatmadan önce içiçem

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:3 kaşık fellah köftesi,domates,salatalık,2 parmak eninde kremalı pasta

Akşam:1 içli köfte(haşlama),yarım sac oruğu,1 kase cacık,salata

Bugün hep misafirlikteydim ancak böyle kurtarabildim hep bulgurdan gittim kızlar inşallah sorun olmaz..

arkadaşlar ben akşam yemeğinden sonra yatana kadar acıkıyorum,siz nasıl dayanıyorsunuz..ekmek yerine bir alternatifiniz var mı?

diyete alışana kadar akşamları et tavuk vs yersen daha iyi olur akşam bişeyler yemek biraz da alışkanlık
yemekte salatatı bol tutarsan ya da cacık yersen daha tok kalkarsın hiç olmadı arada süt veya ayran içebilirsin ben içersen sulandırıyorum karataya uygun yeterki bişey yeme

tamam doğru hatırlamışım allah bağışlasın canım torun sevgisi başka tabi

bırı bana yol gosterebılırmı ozelden karatay dıyetını acıklayablırmı??

canım topikte yazılanları okuyarak bilgilenebilir merak ettiklerini sorabilirsin

canım ben 10 gün sonra durakladım 1 ay bekledim ama vazgeçmedim şimdi tekrar veriyorum
ne kadar kilolusan o kadar hızlı ve çok kilo kaybı olur 1oo kg ın üstündeki biri haftada 2-3 kilo verebilirken 60 kilo biri 1 kg ancak verir aynı diyette
bu arada gerçekten iki gündür çok yemişsin

kuru meyve yiyor musun kuruyemişi tam 1 çb ye bahar yorgunluğu olabilir

felluz her sabah bize diyeti sakın bozmayın diyosun sonra gidip kremalı pasta yiyorsun
sana misafirliği yasaklamak lazım

Merhabaaa xc9 18411 adım tam olarak 12.51 km 759 cal. olarak görünüyor.bu gün içerisindeki adım sayımımdı.7000 adım 5km.ye denk geliyor mesela.
ben bugün karatay yapamadım çok üzgünüm ama yoldan çıktım tam manasıyla şeytana uydum üzgünüm ama yarın kaldığım yerden tam gaz devam

kızlar ben akşamları spor yapamıyorum şu an çok yorgun ve uykusuzum ancak bu saatte çocukları uyutup yalnız kalabiliyorum evde yürüme bandı da var ama hiç gücüm kalmıyor iyi geceler

bilgi için tşk ederim
olan olmuş üzülme sen bu yürüyüşle açığı kapatırsın

İnş.kapatabilirim gün içerisindeki adım sayısı spor etkisi gösterse keşke.Sabah 07.00 da güne aktif olarak başlayıp gece 12.00 den önce yatabildiğimi hiç hatırlamıyorum...

sabah: kahvaltı geç yaptım 14:00 gibi karatay kahvaltısı
akşam: 19:30 bol salata ve yoğurt yedim. çay ve badem
saat 15:45'te leslie 5 mil yaptım.
Buraya gelmeden 1 saat kadarda adım attım. 7000 adımı bulmuştur yaklaşık.
1 litre su. Suyla aram yok içmeye çalışıyorum.

Ögle. 1 kase süt, 5 tane cilek. Dograyip yedim. Su.

Ögleden sonra 1 dilim Tahin helvasi. Kahve.

Aksam Firinda kuzu eti, dügür corbasi, salata. Ayran su.

Yatmadan 1 bardak süt.

Son düzenleme:
arkadaşlar 500 daha gitti artık 67kg yummutluluğumu paylaşıp kaçıyorum zira misafirlerim gelecek,çizelgemi de bir ara değiştiririm artık...

felluz her sabah bize diyeti sakın bozmayın diyosun sonra gidip kremalı pasta yiyorsun
sana misafirliği yasaklamak lazım

Valla ne desen haklısın bir kaç gün misafirlik yok, mutlaka bu dört günde kilo vermem lazım, çok dikkat edecem.:13:

Merhaba kızlarr , nasılsınızz

O gün bugündür hala dikkat ediyorum , sabahları sadece 2 haşlanmış yumurta yiyorum bazen sandviç

Biraz inceldim gibi hissediyorum ama zaten benim karın dışında sorunum olmadığı için karnımda hiç bir erime yok aynı , spora da gidemiyorum çok sıkıldım artık bu göbek sorunundan her gören beni 57-58 kilo falan sanıyor ama tartı da öyle çıkmıyorumm anlamadım kii

hoca gıdayı elektrikli mutfak aletleriyle kendimizin bile işlenmiş hale sokabildiğimizi söylüyordu yanılmıyorsam. etide, bu kafamda soru işareti olarak kaldığından, çoğunlıkla parça et,doğranmış et şeklinde almaya gayret ediyorum. bilen varsa açıklarsa çok memnun olurum.

hergün menülerini paylaşarak başlayabilirsin

çok geçmiş olsun canım, bakarsın bir yolunu buluruz

Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş

pzrtesiye az kaldı canım. o zaman sıkıca başlarsın. şimdilik en azından öğün aralarına ve akşam 8 kuralına uymaya çalış. bu bende çok etkili olmuştu.

maşallah canım çok iyi hareket etmişsin yaaa

selamlar
yaptığım pek karatay diyeti ile örtüşmediği için dün akşamı es geçiyorum

sabah:1 çay kaşığı çörek otu
kaşar peyniri, çökelek,10-12 fındık , 5 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…