1.70 boyundayım, diyete başladığımda 67 kiloydum şimdi 63,7. ama hiç incelme yok
Merhaba arkadaşlar ben bu diyete başlıyalı 2 hafta oluyor 3 kilo verdim :) ama 4 kilo daha vermem gerekiyor diyete başladığımdan beri bu sayfayı sürekli takip ediyorum sizlerin bahsettiği protein diyeti var 3 gün süren bana o diyetin ayrıntılarını yazabilir misiniz ben bide hiç spor yapamıyorum 2 küçük çocuğum var ancak onlarla koşturuyorum eşimde sürekli kilo almışsın çok kilolusun deyip daha çok canımı sıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
xc9
Çok teşekkür ederim desteğin için :) evet arka arkaya doğum yaptım hep ondan kilolar kaldı ne yazık ki eşimin yediğinin yarısını yemiyordum ama o hiç kilo almıyor bu diyette beni desteklediğini söyleyip bir yandan da karşımda baklavaları yiyip duruyor ama hiç taviz vermiyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum protein diyetinde yediğiniz et,yoğurt,peynir... Yağsız mı oluyor acaba?
canım annenne acil şifalar diliyorum biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle.
Annene acil şifalar diliyorum..
Kizlar moralim cok bozuk 1 aydir karatay yapiyorum her gun 1 saat yuruyus yapiyorum ama ne gobegimden ne bacaklarimdan 1 cm incelme var. 1 aydir zerre incelmemisim hic hevesim kalmadi
acil şifa dileyen herkese tşk edrim bugün kırıklığım biraz geçti ama faranjit olmuşum boğazım fena antibiyotiğe başladım
esas2006 çok geçmiş olsun umarım annen çabucak sağlığına kavuşur
sabah
yarım kase yoğurda 3 ceviz
öğle
tavuk köfte+salata
akşam için bi fikrim yok spor yok bol bol uyku var
merhaba arkadaşlar...
bana mesajları ile destek olan herkese cok tesekkur ederim... hepiniz sagolun...
umarım iyileşebilirim ve kilo verebilirim suan icin bana spor yapmak bile yasak...
sevgili esas2006 annen icin gecmis olsun diyorum umarım ameliyatı guzel gecer, yakın bir zamanda bu ameliyat olacak biri olarak deneyimlerinizi ogrenmek isterim...
sabah: 2 yumurta, peynir domates yedim
arada tarçınlı su ve açık çay içtim
ama öğlen arası cıssss mamalrdan yedim
hoffff spor da yuapıyorum haftada 3 saat voleybol oynuyoruz ama yok bu kötü beslenme şeklimle (karataya tam uyamıyorum) kilo veremiyorum
teşekkür ederim ,benim oğlumda (şu an 8 yaşında ) kakaya çok zor alıştı ,kakası geldiği zaman bezini istiyordu anasınıfına yani 6 yaşına gelene kadar sürdü bu böyle..kızım çok yormadı ikisinede kolay alıştı ama çok sık tuvalete gidiyor,pazartesi doktora götürücem.kızlar tuvalet eğitimi çok zor bi dönem allah sabırlar versin ben geçen sene oğluma tuvaleti öğrettim 20 aylıktı ama her anı hafızamda evin çiş olmayan yeri kalmamıştı allahtan halılarımı kaldırmıştım bütün gün elimde bezler dolanıyordum artık gece 12 lere kadar temizlik gece düzenliydi uyanana kadar yapmıyordu birde benden tavsiye bezi çıkarınca birdaha kullanmayınki daha kolay öğrene bilsin bebişler
2-3 ay uğraşacaksınız artık tam düzene girene kadar ben kakada çok zorlandım çok korkuyordu tuvalete oturmak istemiyordu duşakabinde yapıyordu hep rezil bir durum anlıcanız inşallah çabuk öğrenirlerde uğraşmazsınız.
şu eşler zaten bizleri bütün gün oturuyoruz sanıyorlar,iki çocukla bende koşturmaca halindeyim öğlen yemeğimi yeni yedim ancak fırsat bulabildim..Merhaba arkadaşlar ben bu diyete başlıyalı 2 hafta oluyor 3 kilo verdim :) ama 4 kilo daha vermem gerekiyor diyete başladığımdan beri bu sayfayı sürekli takip ediyorum sizlerin bahsettiği protein diyeti var 3 gün süren bana o diyetin ayrıntılarını yazabilir misiniz ben bide hiç spor yapamıyorum 2 küçük çocuğum var ancak onlarla koşturuyorum eşimde sürekli kilo almışsın çok kilolusun deyip daha çok canımı sıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
Selam herkese,
Ben bu diyeti 2 ay önce yapmaya başladım ve hiç kaçırmadan.
boyum 1.74 67.5 kiloydum ve şimdi 63.5 oldum, biraz daha da vermek istiyorum ama yağ azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor...
Birde selülitlerden yana derdim var tabii ki.....
iyi aksamlar, gecmisi okuyamiyorum =( pazar gecesi eve vardigimda okurum umarim.
bugün yediklerim, sabah: karatay kahvaltisi + kivi, vitaminler & omega 3
aksam: firinda kabak mücver, mercimekli bulgur pilavi, yogurt
7 km yürüyüs,
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?