Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar herkese selamlar
saat 10:00 da 4 ceviz
1 dilim hellim
10 tane zeytin
1 yumurta sahanda
1 fincan çay
1 tane domates
saat 14:00 da bir bardak ayran
akşamı bilmiyorum tekrar yazarım artık size

sabah:08.30 bir bardak süt, 4 yeni dünya,3 fındık
öğle:12.30 taze fasulye(büyük bir porsiyon, 1 tabak karılık salata, 4 yeni dünya
akşam 6 gibi taze fasulye cacık erik yemeyi planlıyorum.
sürekli meyve yiyorum ama bu mevsimin meyvelerini çok seviyorum. en azından öğün aralarında yemiyor öğünlerde yiyorum.
babam falan sürekli yemeğin ardından meyve yerdi bende kızardım hayıır 2 saat sonra yiyceez diye.demekki adam doğru yapıyomuş. söyleyeyim ona devam etsin

kusura bakma ama kocana çok kızdım iki küçük çocuk belli ki arka arkaya doğum yapmışsın kolay mı vücudun toparlanması
sakın alttan alma tepene çıkartırsın sonra kilolu olmanın bu koşullarda normal olduğunu sağlıkla yavaş yavaş vereceğini söyle ama kendin için yapacağını da ekle dediklerine takılma karataya devam et

protein detoksunu ben yaptım sanırım bünyeyle alakalı hiç kilo veremedim ama genelde veriliyor 2 en fazla 3 gün yapıyorsun metabolizmayı hızlandırmak için sadece et süt yoğurt peynir yumurta tavuk balık yiyorsun
bana sorarsan 2 haftada 3 kilo verdiğine göre buna gerek yok yine de seçim senin

Merhaba arkadaşlar; kendisi, yakını hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum.

09.30:
1 fincan zencefil çayı

SABAH (10.30):
2 tane haşlanmış yumurta, 10 tane fındık, 1 tane salatalık, 1 tane şeftali, 1 fincan çay.

ÖĞLE (16.10):
1 tabak etli patlıcan tava, turşu, semizotundan cacık, 1 bardak kendi yaptığım yeşil elma çayı.

AKŞAM (20.00)
Keten tohumlu yoğurt yiyeceğim.

Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik yaklaşık 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora gidildi; 40 dk kardiyo, 10 dk karın & bel çalışması.

Arkadaşlar şunu da belirteyim; ben yemeklerimi büyük çatal & kaşık yerine küçük tatlı kaşığı & çatal ile yiyorum. Yemeğimi küçük tabağa koymaktansa aynı miktardaki yemeği büyük tabağa yayarak koyuyorum, önce gözüm doyuyor :) sonra da küçük çatal&kaşık ile uğraşa uğraşa yavaşça yiyince doygunluk hissi daha kolay oluşuyor.

Sevgiler :)

hastalık yüzünden hiçbişey yapamıyorum moralim o kadar bozuk ki oysa bu haftadan itibaren her sabah 5 mil leslie yapacaktım onu geçtim akşam yürüyüşüne bile çıkamıyorum sanırım haftasonu da hiçbişey yapamam zaten dün akşam hiç sevmediğim halde 3 tane pötibör bisküvi yedim hastayken içgüdüsel olarak tatlıya yöneliyorum allahtan evdeki tatlı tek şey bisküviydi

xc9
Çok teşekkür ederim desteğin için :) evet arka arkaya doğum yaptım hep ondan kilolar kaldı ne yazık ki eşimin yediğinin yarısını yemiyordum ama o hiç kilo almıyor bu diyette beni desteklediğini söyleyip bir yandan da karşımda baklavaları yiyip duruyor ama hiç taviz vermiyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum protein diyetinde yediğiniz et,yoğurt,peynir... Yağsız mı oluyor acaba?

ben karatay usulü yedim yağlı denebilir ama bazı arkadaşlar dukanın atak evresindeki gibi tamamen yağsız olması gerektiğini söylüyor ama dediğim gibi 4 kilo fazlayı 1 aya verirsin bence hiç uğraşma zira proteinden nefret ettiriyor

canım annenne acil şifalar diliyorum biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle.

sağol canım .oldu ameliyat şuan iyi çok şükür...

Annene acil şifalar diliyorum..

çok sağol şimdi daha iyi...

Kizlar moralim cok bozuk 1 aydir karatay yapiyorum her gun 1 saat yuruyus yapiyorum ama ne gobegimden ne bacaklarimdan 1 cm incelme var. 1 aydir zerre incelmemisim hic hevesim kalmadi

peki kiloda mı veremedin :44:

sağol canım sanada geçmiş olsun.umarım bütün hastalar sağlığına biran önce kavuşur...

çok sağol canım oldu bugün ameliyat hayırlısıyla inş.en kısa zamanda kavuşur sağlığına...

canım sabahta az yiyorsun hani cevizin zeytininve biraz yeşillikte yiyebilirsin kuru kayısı olabilir sabahı ne kadar kuvvetli yaparsan hem çok çabuk acıkmazsın hemde cıslı şeyler yemezsin...

xc9
İnşallah söylediğin gibi olur da şu 4 kilodan da kurtulurum inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz :) gerçi kilo versemde böyle sağlıklı yemeye ve yaşamaya devam sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin aklıma takılan soru oldukça sizlere sorucam artık :)

teşekkür ederim ,benim oğlumda (şu an 8 yaşında ) kakaya çok zor alıştı ,kakası geldiği zaman bezini istiyordu anasınıfına yani 6 yaşına gelene kadar sürdü bu böyle..kızım çok yormadı ikisinede kolay alıştı ama çok sık tuvalete gidiyor,pazartesi doktora götürücem.

şu eşler zaten bizleri bütün gün oturuyoruz sanıyorlar,iki çocukla bende koşturmaca halindeyim öğlen yemeğimi yeni yedim ancak fırsat bulabildim..

kilo gidince selülitlerde gidiyor yani benin selülitlerim yok oldu

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 tabak etli kabak,1 kase yoğurt
Yeşil çay
Akşam:2 avuç badem,1 tabak etli kabak.

Akşam yemeğimi erken yedim,acıkma ihtimalim var,dayanamazsam 1 bardak süt içerim.:)

Sabah 2 yumurta
5 zeytin
Salatalık, domates
1 bardak süt
Öğlen 1 tabak yaprak sarması 1 kase yoğurt
Akşam 1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
25 dk interval koşu
Suyu 3 litreye tamamlıycam bugün az yediğimden acıktım(normal yeme düzenime göre) zor durumda kalırsam uyuycam galiba :)

SABAH:Kaşar peynirli omlet
10 fındık 3 ceviz 4 badem,
3 yeni dunya
maydanoz

türk kahvesi 2 adet yaban mersini

öğle: 8adet bulgurlu pazı dolması
1 kase yoğurt
salata

akşam: ızgara balık
salata

spor:1.15 dak yüzme
1.5 saat yürüyüş

iyi haftasonları dilerimmmm

iyi aksamlar, gecmisi okuyamiyorum =( pazar gecesi eve vardigimda okurum umarim.
bugün yediklerim, sabah: karatay kahvaltisi + kivi, vitaminler & omega 3
aksam: firinda kabak mücver, mercimekli bulgur pilavi, yogurt

7 km yürüyüs,
2lt su

omega 3 kapsülün etkisiyle ilgili bize kısa bir brifing verirsen seviniriz

sabah karatay kahvaltısı, öğle keten tohumlu yoğurt meyve, akşam kıymalı sebze yemeği 2 köfte yeşillik ayran sabah akşam omege 3 kapsül 3 litreye yakın su spor yine yapamıycam sanırım yarın oruç tutmayı düşünüyorum gece yatmadan karatay kahvaltısı yapıcam iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…