Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben bazen sadece menü bildirimi yapıp çıkıyorum çok fazla vaktim olmuyor en az 3 mesaj olsa ne yazcagimi bulamam heralde

Ben bazen sadece menü bildirimi yapıp çıkıyorum çok fazla vaktim olmuyor en az 3 mesaj olsa ne yazcagimi bulamam heralde

SOHBETler hep belli kişiler arasında dönüp durduğu için böyle bi öneride bulundum zaten hepinizn fikri önemli
eğerki kg bildirimi mesajı sadece zorunlu olsun dıyorsanız öyle yaparız
ama listeye 2 hafta girmek için beklemek bana başdan beri pek mantıklı gelmıyor
daha önce olan kuralı değiştirmek istemediğim için başda çekımser kaldım ama göruyorumlki bu iki haftalık bildirim süresi bazı arkadaşlarımızn motivasyonu düşürüp katılımlarını azaltıyor
hepbirlikte karar verelim
eğerki 2 hafta süre uygun derseniz eski kural geçerli olur

2 hafta beklemek gerçekten heves kırıcı bu konuda haklısın sadece 3 mesaj zorunluluğu yoğun olanlar için problem olur demek istemiştim :)

Sabah:karatay kahvaltısı,1tatlı kaşığı kuru üzüm

Öğlen:3kaşık mercimekli bulgur pilavı,1kase yoğurt,1domates,1tatlı kaşığı kuru üzüm

Akşam:200gr dana eti,1 domates.

Sabah 2 yumurta
Yarım domates
5 zeytin
1 portakal
Öğlen 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam tavuk salatası
2 kuru kayısı
Bugün spor yapmadım
Suyu 3 litreye tamamlıycam

Kızlar sabah ve öğlen;1 er tatlı kaşığı kuş üzümü yememin sebebi reglimin yaklaşması.umarım çanta yemelik değildir:))
Ayrıca bugün moralim çok bozuldu:Hatay'lı olarak Reyhanlı da olan patlamalardan dolayı çoook üzüldüm.41 kişi kaybettik,yaralılar çok fazla,savaş kokusu var burda((

Ögle. 1 kase yogurt. 1 elma, 1 incir, Su 1 avuc yer fistigi.

Aksam. 7 tane et köftesi firinda pisirdim. Kuzu kulagundan salata. 2 tane közlenmis yesil biber. 1 dilim börek cay.

Canim büyük gecmis olsun. Ölenlere ALLAH ´tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyorum.
Allahim beterinden korusun. Bu mübarek günde insanliktan nasibini alamayanlar yapmistir.
Ben izlerken cok üzüldüm. Bunu yapan insan olamaz.

Çoook teşekkürler,tekrar böyle şeyler yaşanmaması için dua ediyoruz

Regl öncesi istem dışı can cekmeler olmuyor değil.!!ama kendimi dinlemeyi düşünmüyorum.👙

Son düzenleme:
Herkese hayırlı geceler Kocaman özledim tüm forumu...İki gündür giremiyorum annem hastaydı Benim biriciğim hastalanınca canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Ne yemek düzenim kalıyor,ne uyku....Anneler insanın bir diğer yanı...Bu arada tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım
Yürüyüşe de gidemiyoruz iki gündür Ama annem daha iyi hamd olsun.Bende artık daha iyiyim tabi Yarın yazayım en iyisi menümü..Yazmaya pek yüzüm yok Düzensiz ve dengesiz beslendim sanırım...Geçmişi geç olduğu için okuyamadım.
Herkese kocaman sevgiler,saygılar efenim

Annene acil şifalar diliyorumm canım.umarım ennn kısa Zamanda sağlığına kavuşur...

Şimdi yoksun...!!! En büyük özlemim oldun.Her anneler gününde koşarak gelirdim sana,şimdiyse mezarına en sevdiğin; kırmızı güllerle gidiyorum..!!! seni rüyamda gördüğüm zamanlar; en büyük bayramımdır...seninle geçirdiğim zamanlar;hayatımın en güzel zamanlarıymış..
Çok uzaklarda olsan da bir yerlerde bizim için dua ettiğini hissediyorum..
Ruhun şad olsun anneciğimmm

Herkesin anneler gününü kutluyorum..Allah sizleri ve annelerinizi korusun...
Annelerinize zaman ayırabildiğiniz kadar zaman ayırın ...onları hiç ama hiç kırmayın..!!!

Son düzenleme:
güzel bi pazar günü geçirmenin verdiği keyifle eve dönmüş bulunuyorum
dışarda kahvaltıdaydık annemle birlikte anneler günü dolayısıyla rezerveliydi heryer mekanı değiştirdik aslında iyi de oldu tepdili mekanda ferahlık vardır
açık havada kahvaltı yaptık biraz abartmış oldum amaolsun özel günlerde olcak okdar dedim içimden börekleri götürdüm
ardından pazar alışverişi rutunumuzdür çiçek aldık balkona sardunyaları çok severim rengarek onları ekicez birazdan
yediklerimi yazayım
sabah 10:00 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 adet ceri domates, 3 yeşil 2 siyah zeytin, maydonoz
2 dilim börek patesli ve peynirliydi :26:
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz
15:00 sade soda okdar yemişim ki hala tokum

akşam 18:00 lorlu ıspanak salatası havuzdan önce yedim aç olmama rağmen ama gelince daha fazla acıkmıyım diye önlem amaçlı
suyyum 2 litre

Merhaba arkadaşlar;

08.00:
1 bardak limonlu ılık su.

SABAH (08.45):
Karışık omlet, 1 tane salatalık, 1 bardak süt

ÖĞLE (13:45):
Mercimek çorbası, kabak yemeği, yeşil salata

AKŞAM:
Tavuklu salata yiyeceğim.

Arada 2 fincan Türk kahvesi ve siyah çay da içtim. Şimdilik yaklaşık 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora gidildi; 40 dk kardiyo, 10 dk karın & bel çalışıldı.

Aramızdaki annelerin anneler günü kutlu olsun :) Sevgiler.

topiğimizin tüm annelerin ve anne adayı üyelerinin anneler gününü kutlarım
allah hepimizi evlatlarımıdan güldürsün

anneler günü kutlaman için tşk ederim ben de anneciğinin gününü kutlarım sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim

deguacım sana katılıyorum ben de başından beri anlam verememiştim bu uygulamaya artık kimin fikriydiyse (!) sanki listeye girmeyin der gibi 3 mesaj kuralı da benim gibi laflamayı seven biri için çok iyi olur ama herkes uygun olur mu acaba bu kuraldan dolayı bu sefer insanlar kaçmasın
ancak herkes mümkün olduğunca aktif olursa herkes için iyi olur
FZGUN 2 haftadır ortalarda yok listeyi nasıl hazırlayacak

ercanbu nedir bu bedbaht cümleler toparlan kendine gel hadi bakalım

felluzcum hem antakyalılara hem de tüm türkiyeye geçmiş olsun yaşananlar gerçekten endişe verici ve üzücü allah sonumuzu hayretsin ne diyelim
üzümler sorun değil afiyet olsun
anneciğinle ilgili duygularını paylaşman beni çok duygulandırdı acısı taz herhalde allah sabırlar versin benim annem çok şükür ki sağ ama ben de kayınvalidemi kaybettim 5 sene olduğu halde çok sevdiğim için hala acısını hissederim rüyalarıma girer şimdi kızı evlenecek inan bi yandan ona sevinirken bi yandan keşke görebilseydi diye içerliyorum

dilaracım annene çok geçmiş olsun biz de seni özledik bilesin

Sitedeki tüm Anne & Anne adaylarinin gününü kutluyorum.
Menü bildirimi yapamiyorum arkadaslar Niyetliyim bugün Rabbim kabul ederse.

sabah
menemen
2 ceviz

öğle
1 tabak mantar sote
1 bardak yoğurt

akşam
mercimek çorbası
çilekli keten tohumlu yoğurt
biraz erik

2-2.5 lt su
bu hafta benim için çok verimsiz geçti diyetimde aksama olmadı ama spor sadece 2 gün yaptım diğerlerinde hastaydım hala yürüyecek kadar bile iyi değilim yarın tartı günü 64 lü rakamları görmek istiyordum ama bu durumda pek mümkün görünmüyor

Dün sabah karatay kahvaltısı, akşam öncekş günden kalma sarma, yoğurt ve göbek yıkadım. (Bir saate kadar adım attım) Akşama çocuk görmeye gitmiştik bir dürü şeyler yapmıştı Ben bir kase kısır ve 3 adet dolma yedim. Diğerlerin hepsini eşime sattım

Bugün sabah karatay kahvaltısı. akşam yemeğine kadar arada ağzıma badem attım. Akşam zeytinyağlı patlıcan yemeği yiyeceğim. yanına yoğurt.

Sabah kahvaltıdan sonra Ebru şallıyla büyük top çalıştım 45 dakika kadar. Su 2 gündür verimsiz

teşekurler canım güzel dileklerin için annenede geçmil olsun rabbim hastalıkla ımtahan etmesin hiçbirimizi...
canım banada mantıksız gelıyordu daha önce uygulandığı için değişttrmıyım dedim ama gereksiz geldi ve sizlerle paylaşmak istedim
pazartesi dileyen herkes kg bildiriminde bulunsun 14:00 e kadar listeleri yapar yayınlarız
1 hafta içinde hiç menü paylaşmayan listede olmaz hertesi hafta paylaşımda bulunursa gene listeye girebilir diye düşünuyorum
çok fazla sıkmanın anlamı yok ki listeye gircem diye beklemeninde insanın sınırını bozmakdan öteyegitmıyor neyazıkki
günde 3 mesaj olayıda madem olmassın herkese bu durum uymayacak anlaşılan
toparlarsak ozamn kuralımız hergün menü bildiriminde bulunmak bunda umarım hemfikirizdir

pazartesi liste işi FZGÜN arkadaşımızındı ama banada öyle gelıyorki nette sorunu var oZAMN
FZGUN13/05/2013 Es geçiyoruz
chevrefeuil 20/05/2013 zaten foruma gelmıyor
Sivasın gulu27/05/2013 otamatik olarak sıra Sivasın gulu arkadaşımıza geçiyor

pazartesi listeci başı Sivasın gulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…