Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:karatay kahvaltısı
Ara:Kilo kontrol çayı
Öğlen:10 çilek,2 avuç badem&ceviz
Ara:türk kahvesi
Akşam:dil balığı
Türk kahvesi,minik çikolata(cısss)

Arkadaşlar ben telefondan katılıyorum..!!! İnternetim hallolunca ben de yarışma listesi hazırlamaya katılırım:))

Tam iyileşmeden spor yapmayı düşünme.!! İyice toparlan sonra yaparsın...acelemiz yok; sağlıkla yavaş yavaş yol alalım

Sabah karatay kahvaltısı
Öğle tavuk sote 1 kase yoğurt 1 kase salata
Akşam 1 muz 1 kase yoğurt 1 avuç fındık
Spor 25 dk interval koşu
Sabah kahvaltı sonrası midem bulanmaya başladı ve her öğün sonrası daha da arttı akşam hiç yemiycektim spor yapabilmek için yedim biraz uyumsuz gibi oldu

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun :)

Merhabalar, bugünkü menüm

sabah10.30klasik kahvaltı ve küçük bir poğaça anneler günü şerefine (olmadı bu biliyorum)
Ara: sütlü kahve
Akşam 17.30 tarhana çorbası, az hindi eti, bulgur pilavı (biraz fazla yedim sanki) akabinde sütlü kahve 2 Muffın kalıbında yaptığım kurufaulyeli kek, 2 ceviz,3 kayısı

Akşam çok yedim birde regl olduğumdan (yarın ki tartıdan bana hayır gelmez) canım tatlıymış şeyler istedi kesklerinde ondan yaptım. Herşey kararaya uygundu ama soyana kadar yedim.

Su az içtim yatana kadar telafi edicem. Birde yarından sonra akşamları yürüyüş yapmak için anlaştık arkadaşlarla. Dışarıda yürümek daha güzel onunda doğalı tercih edilmeli değil mi?

iyi geceler,

bugün yediklerim:

sabah kivi, badem yogurt - vitaminler & omega 3
aksam: haslanmis brokoli ve yogurt

cumartesi internet bulamadim =( malesef yazamadim. kahvaltida klasik karatay tabagi yemistim, aksam kisir yemistim. 2 gündür spor yok =(.

Leslie 5 mile açtım ama yorgunluktan sadece 4 mile tamamlayabildim sırf yarın tartı günü diye Hayırlı geceler herkese.

Annene acil şifalar diliyorumm canım.umarım ennn kısa Zamanda sağlığına kavuşur...

Allah razı olsun,amin...Rabbim bu günümüzü aratmasın...

Rabbim rahmet eylesin...Ne kadar hoş ki sizin gibi anısını,sevgisini kalbinde taşıyıp dua eden bir evladı var... Allah annelerimizi sağlıkla,hayırla hep yanıbaşımızda kılsın...
Aminnn...Özlediğime çok sevindim Anneler gününüz kutlu olsun tekrar
Bu arada bende 2 hafta bekleme süresini gereksiz ve şevk kırıcı buluyorum.Kesinlikle daha az olmalı

Benim içinde verimsizdi.Spor az,beslenme düzensiz,su da pek içemedim sanırım bir de hasta olacağım (birkaç günüm kaldı,kocaman oldu karnım ) Yarın tartı gününde ne yapacağım bilmiyorum:18:

Yarın sunum yapacağım.Hal böyle olunca geceler uzun,sessiz ve karanlık Bitse de biraz ferahlasam diyorum
Bugün anneler günü nedeniyle pek de dikkat etmedim.
Sabah;
biraz börek(peynirli ve balkabaklı)
az elmalı kek
peynir
zeytin

Öğlen
evdeki cicili bicililerden atıştırdım
Akşam;
ailece mangal

Annem,anneannem,büyükannem,ben ...Tam dört nesil birlikteydik hamd olsun,bütün kızlar toplandık bugün
Sunum için bol dua rica ediyorum.Yarın yani bugün görüşürüz inşallah

başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:67
bu hafta kilo: 66
haftalık yüzde:%1.5
fark:1
toplam fark:17
beden:42
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş

bu küçük çatal kaşık fikrini çok sevdim. çok iyi bir yöntem

Rumuz: Elifezgi (karatay grubu adayı)
Başlangıç tarihi: 6.05.2013
Başlangıç kilosu: 67,5
Geçen hafta: 67,5
Bu hafta: 67,5
Fark:0 %0....
( dün sabah 500 gram eksiktim ama dün yediklerim yüzünden bu gün bu kilodayım )

Spor: haftada 2 gün 1,5 saat voleybol

...................
Bu sabah yediklerim: çökelek, sucuk tavada 2 yumurta, badem....

ben az mı su içiyorum acaba? bu yüzden mi zayıflayamıyorum bilemedim. suyumu bende ölçülü içeyim bundan sonra

Bunlar cıss için
İstersen gayet de uygulayabilirsin sen yeterki beyninde bitir,cıss yemezsen acıkma olmuyor zaten,hadi hadi bak spor da yapıyorsun ne güzel :))) içine girebileceğin giysileri bir düşün.!!!!

teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun olmaz diye bişey yok olacak inşallah.
bir Psk. kitabı okumuştum 'tek şişman beyniniz' isimli, o da kitabında eski dar kıyafetlerimizi gözümüzün önünde tutmayı, bize bol gelen kıyafetleri ise bir an önce elden çıkartmayı öneriyordu. Haftasonu gardrobumu düzenledim ve 5-6 yıl önce aldığım kıyafetlerim geçti elime.katlayıp yerlerine geri koydum , onları tekrar giyebileceğim günleri iple çekiyorum.

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen hafta: 65.6 kg
bu hafta: 64.6 kg
fark: 1 kg
toplam fark: 6.4 kg
fark yüzdesi: %1,524
beden: 40-42
spor: bu hafta sadece 2 gün

Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kilo:87
Geçen haftaki kilo:82.7
Bu haftaki kilo:81,6
Haftalık yüzde:1,33
Fark:1100gr
Toplam fark:5,400
Beden:44
Spor: yürüyüş

Başlangıç Tarihi: 8 temmuz
Başlangıç kilo:82
Geçen haftaki kilo:60.3
Bu haftaki kilo:60.2
Haftalık yüzde:% 0.16
Fark:-100
Toplam fark:21.8
Beden:36
Boy:165
Spor:koşu

bugün pek mutlu oldum :124:
biliyorsunuz hasta olduğum için spor yapamamıştım bu hafta ama yine de tam 1 kg vermişim :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…