felluzcum hem antakyalılara hem de tüm türkiyeye geçmiş olsun yaşananlar gerçekten endişe verici ve üzücü allah sonumuzu hayretsin ne diyelim
üzümler sorun değil afiyet olsun
anneciğinle ilgili duygularını paylaşman beni çok duygulandırdı acısı taz herhalde allah sabırlar versin benim annem çok şükür ki sağ ama ben de kayınvalidemi kaybettim 5 sene olduğu halde çok sevdiğim için hala acısını hissederim rüyalarıma girer şimdi kızı evlenecek inan bi yandan ona sevinirken bi yandan keşke görebilseydi diye /QUOTE]
Çook teşekkürler canım, annemi kaybedeli iki bucuk yıl oluyor62 yaşındaydı, ani bir kalp krizi geçirdi maalesef...zamanla özlemi daha da artıyor fakat; sevdiklerimizin bizlere ihtiyacı var..ve hayat devam ediyor...kayınvalden için üzüldüm,benim de bekar kardeşim var,onun mutlu gününü göremiyecek diye üzülüyorumm,kızımın düğününde de inşallah ağlamayız diyorum şimdiden..!!! Hayat çok acımasız
sabah
menemen
2 ceviz
öğle
1 tabak mantar sote
1 bardak yoğurt
akşam
mercimek çorbası
çilekli keten tohumlu yoğurt
biraz erik
2-2.5 lt su
bu hafta benim için çok verimsiz geçti diyetimde aksama olmadı ama spor sadece 2 gün yaptım diğerlerinde hastaydım hala yürüyecek kadar bile iyi değilim yarın tartı günü 64 lü rakamları görmek istiyordum ama bu durumda pek mümkün görünmüyor
Annene acil şifalar diliyorumm canım.umarım ennn kısa Zamanda sağlığına kavuşur...
Şimdi yoksun...!!! En büyük özlemim oldun.Her anneler gününde koşarak gelirdim sana,şimdiyse mezarına en sevdiğin; kırmızı güllerle gidiyorum..!!! seni rüyamda gördüğüm zamanlar; en büyük bayramımdır...seninle geçirdiğim zamanlar;hayatımın en güzel zamanlarıymış..
Çok uzaklarda olsan da bir yerlerde bizim için dua ettiğini hissediyorum..
Ruhun şad olsun anneciğimmm
Herkesin anneler gününü kutluyorum..Allah sizleri ve annelerinizi korusun...
Annelerinize zaman ayırabildiğiniz kadar zaman ayırın ...onları hiç ama hiç kırmayın..!!!
Aminnn...Özlediğime çok sevindimtopiğimizin tüm annelerin ve anne adayı üyelerinin anneler gününü kutlarım
allah hepimizi evlatlarımıdan güldürsün
deguacım sana katılıyorum ben de başından beri anlam verememiştim bu uygulamaya artık kimin fikriydiyse (!) sanki listeye girmeyin der gibi 3 mesaj kuralı da benim gibi laflamayı seven biri için çok iyi olur ama herkes uygun olur mu acaba bu kuraldan dolayı bu sefer insanlar kaçmasın
ancak herkes mümkün olduğunca aktif olursa herkes için iyi olur
FZGUN 2 haftadır ortalarda yok listeyi nasıl hazırlayacak
dilaracım annene çok geçmiş olsun biz de seni özledik bilesin
sabah
menemen
2 ceviz
öğle
1 tabak mantar sote
1 bardak yoğurt
akşam
mercimek çorbası
çilekli keten tohumlu yoğurt
biraz erik
2-2.5 lt su
bu hafta benim için çok verimsiz geçti diyetimde aksama olmadı ama spor sadece 2 gün yaptım diğerlerinde hastaydım hala yürüyecek kadar bile iyi değilim yarın tartı günü 64 lü rakamları görmek istiyordum ama bu durumda pek mümkün görünmüyor
Merhaba arkadaşlar; kendisi, yakını hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum.
09.30:
1 fincan zencefil çayı
SABAH (10.30):
2 tane haşlanmış yumurta, 10 tane fındık, 1 tane salatalık, 1 tane şeftali, 1 fincan çay.
ÖĞLE (16.10):
1 tabak etli patlıcan tava, turşu, semizotundan cacık, 1 bardak kendi yaptığım yeşil elma çayı.
AKŞAM (20.00)
Keten tohumlu yoğurt yiyeceğim.
Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik yaklaşık 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora gidildi; 40 dk kardiyo, 10 dk karın & bel çalışması.
Arkadaşlar şunu da belirteyim; ben yemeklerimi büyük çatal & kaşık yerine küçük tatlı kaşığı & çatal ile yiyorum. Yemeğimi küçük tabağa koymaktansa aynı miktardaki yemeği büyük tabağa yayarak koyuyorum, önce gözüm doyuyor :) sonra da küçük çatal&kaşık ile uğraşa uğraşa yavaşça yiyince doygunluk hissi daha kolay oluşuyor.
Sevgiler :)
Su az icildiginde böbreklerdeki toksinler tam olarak dışarı atilamadigi için bir kısmı kana karisiyormus. Bu toksinleri fark eden karaciğer vücudu zarara ugratmamak için hemen yag yakma islemini durdurup detoks işlemine basliyormus...
Bunlar cıss için
İstersen gayet de uygulayabilirsin sen yeterki beyninde bitir,cıss yemezsen acıkma olmuyor zaten,hadi hadi bak spor da yapıyorsun ne güzel :))) içine girebileceğin giysileri bir düşün.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?