Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?

.

peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?

.

En çok güvendiğim markadan tüketiyorum bizim yöremize ait,yine de az tüketmeye çalışıyorum hormonlu olabilir diye, Zaten eski lezzet yok
Bulgura gelince glisemik indeksi düşük diye yiyebiliyoruz.o da öğlen 3 kaşığı geçmiyorum ben! (İşlenmemiş doğal olmalı yediğimiz şeyler)

pazartesi listesi sivasıngülü arkadaşmızdaydı ama geçmişi okumadı sanırım farketmedi
yüzdeleri kontrol ettim denvir ve selmanın kızı daha bildirim yapmadı onlarda bildirimlerini tamamlasınlar listeyi yayınlarım
buarada üst üste 2 hafta kuralını kaldırdım
kg bıldırımı yapan herkes bundan sonra listede beklemeye son
motivasyonumuzu en yüksek tutacak şekilde yola devam sevgiler

kızlar mrb bende bu diyete başlamak istiyorum içinizden deneyimli olanlar uzun süredir bu diyeti uygulayanlara sormak istiyorum acaba yaklaşık 10kilo verirsem yüzümde yada vücumda deforme olmasın diye ne yapmam lazım yani ben çökme sarkma olaylarından baya korkuyorum önerilerinizi bekliyorum sevgiler

Spor yaparsan böyle birşey ile karşılaşmazsın, spor diyince aklına ağır tempolu olanlar gelmesin her gün veya iki günde bir 45dk yürümek zaten spor yapmaya alıştıktan sonra kendin artırmak istiyceksin tabii süre yaşına ve vermen gereken kiloya göre değişir ortalama bir süre bu :)

yürüyüşlere başladım yüzde çökme olayı korkutuyor aslında yürümenin yüze faydası olurmuki:S

Başlangıç tarihi:02.02.2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:63
Bu hafta:62.7
Fark:300 gr
Fark yüzdesi:%0,48
Toplam fark:6300 gr
Beden:40-38
Spor: yok
Boy:1,63

arkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.

ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam

Degua
pazartesi liste işi FZGÜN arkadaşımızındı ama banada öyle gelıyorki nette sorunu var oZAMN
FZGUN13/05/2013 Es geçiyoruz
chevrefeuil 20/05/2013 zaten foruma gelmıyor
Sivasın gulu27/05/2013 otamatik olarak sıra Sivasın gulu arkadaşımıza geçiyor

pazartesi listeci başı Sivasın gulu

Canim yeni okudum burayi & pek birsey anlamadim.? gecmisi her zaman okumaya imkanim olmuyor maalesef.
Liste yapma sirasimi bende.? 27.5 te liste yapacaksam bugün niye bende oluyor.?

Son düzenleme:
yürüyüşlere başladım yüzde çökme olayı korkutuyor aslında yürümenin yüze faydası olurmuki:S
Tempolu yürüdüğünde nefes alış verişin ve kan akışı hızlanır o kan yüze de gider benim yüzüm spor sonrası kıpkırmızı oluyor :) yüzü sarkan ya da yüzüne baksan kilolu ama zayıf olan kişiler aç kalarak verenlerdir kas kaybı olmuştur vücutlarında ama yüzleri vücutları kadar değişmemistir

günaydin,
kilo bildirimi

zealea
baslangic tarihi 19.04.2013
başlangıç kilo:49.6
geçen haftaki kilo:48.7
bu hafta kilo: 48.6
haftalık yüzde: 0.205
fark: -100 gr
toplam fark: 1 kg
beden:36
boy:1.57
spor: yürüyüş

tatlım tebrik ederim darısı benimde başıma inşallah

tşk ederim canım

1 adet fındığı yesen ne olur ama yemezsen insülin salgılanmaz çiğneme başladığında insülin salgılanmaya başlıyor 2 saat insülin işini yapıyor sonra glukopan salgılanıyor o da işini bitiriyor 4 saat olduğunda leptin devreye giriyor eğer arada yersen insülin tekrar salgılanır ve leptin devreye giremez
akşam yemeğini de ne kadar erken yersen o kadar iyi bu diyetlerin genel kuralı

arkadaşlar bu örnek menüde tavuk veya hindi yok.. bunlarla ilgili özel bir durum mu var? yasak mı kümes hayvanları?
:44:

peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?.

tavuk hindi yiyebiliyoruz tabi ki
özgür tavuk ben de bulamıyorum o yüzden tutsak tavuk yiyorum napiym

2 kilo verdim diye hafta sonu yine bozdum diyeti çok üzgünüm ama bugün karatay kahvaltısı ile devam ediyorum

listeye girmezsen tabi bozarsın hergün menü paylaşsan listeye girsen kontrolü kaybetmezsin

çökmezsin çünkü kastan değil yağdan kilo veriyoruz

geçmiş olsun canım hastayken ben de tatlıya yöneliyorum üzülme iyileşince geçer

13/05/2013 haftalık kg yüzdelerimiz

1. melezgi %2.6

2. Begut %2.3

3.jabagi % 2.08

4.sea %1.57

5 .xc9 %1.52

6.degua %1.5

7 .Sİvasin gulu %1.4

7.felluz %1.33

7. Elifxxx %1.33

8. Selmanin kızı %0.48

9. Ada392 %0.80

10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205

Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20

Kilo alanlar

Leneva % -0.84

esas2006 %-0.4

Son düzenleme:
degua eline sağlık çok güzel bir liste olmuş
bu hafta kilo verenler oldukça fazla ne güzel
herkesi tebrik ediyorum yaşasın karatay kardeşliği

canım eline sağlık kilo veren herkesi tebrik ediyorum.bugün 5 kez tartıldım yanlışlık varmı diye tartının yerinide değiştidim ama nafile 100 gr.fazla çıktı yani sorun tartıda değil bendeymiş
ama bugün güzel bi karatay kahvaltısı yaptım suyumu içiyorum ve birazdanda yeşil çayımı içecem asla vazgeçmiyorum pes etmiyorum biliyorum ki gidecek bu kilolar er yada geç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…