- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?
.
Spor yaparsan böyle birşey ile karşılaşmazsın, spor diyince aklına ağır tempolu olanlar gelmesin her gün veya iki günde bir 45dk yürümek zaten spor yapmaya alıştıktan sonra kendin artırmak istiyceksin tabii süre yaşına ve vermen gereken kiloya göre değişir ortalama bir süre bu :)kızlar mrb bende bu diyete başlamak istiyorum içinizden deneyimli olanlar uzun süredir bu diyeti uygulayanlara sormak istiyorum acaba yaklaşık 10kilo verirsem yüzümde yada vücumda deforme olmasın diye ne yapmam lazım yani ben çökme sarkma olaylarından baya korkuyorum önerilerinizi bekliyorum sevgiler
yürüyüşlere başladım yüzde çökme olayı korkutuyor aslında yürümenin yüze faydası olurmuki:SSpor yaparsan böyle birşey ile karşılaşmazsın, spor diyince aklına ağır tempolu olanlar gelmesin her gün veya iki günde bir 45dk yürümek zaten spor yapmaya alıştıktan sonra kendin artırmak istiyceksin tabii süre yaşına ve vermen gereken kiloya göre değişir ortalama bir süre bu :)
Tempolu yürüdüğünde nefes alış verişin ve kan akışı hızlanır o kan yüze de gider benim yüzüm spor sonrası kıpkırmızı oluyor :) yüzü sarkan ya da yüzüne baksan kilolu ama zayıf olan kişiler aç kalarak verenlerdir kas kaybı olmuştur vücutlarında ama yüzleri vücutları kadar değişmemistiryürüyüşlere başladım yüzde çökme olayı korkutuyor aslında yürümenin yüze faydası olurmuki:S
tatlım tebrik ederim darısı benimde başıma inşallah
5 günde 1 kilo vermişim inanılmaz... devam edip olacakları görmek istiyorum... bir de sizlere birşey sormak istiyorum. bu yemekler arasındaki 4 saat hadisesinin detaylarını biliyor musunuz. mesela yemek yediktan 2 saat sonra 1 adet fındık atsam ağzıma 4 saat sonra faaliyete geçecek olan zayıflama hormonlarımı engellemiş mi oluyorum ya da 8 değil de 9 da yemeği kessem gece zayıflama hormonlarım çalışmayacak mı?
(saçmaladım mı acabaa)
arkadaşlar bu örnek menüde tavuk veya hindi yok.. bunlarla ilgili özel bir durum mu var? yasak mı kümes hayvanları?
:44:
peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?.
2 kilo verdim diye hafta sonu yine bozdum diyeti çok üzgünüm ama bugün karatay kahvaltısı ile devam ediyorum
kızlar mrb bende bu diyete başlamak istiyorum içinizden deneyimli olanlar uzun süredir bu diyeti uygulayanlara sormak istiyorum acaba yaklaşık 10kilo verirsem yüzümde yada vücumda deforme olmasın diye ne yapmam lazım yani ben çökme sarkma olaylarından baya korkuyorum önerilerinizi bekliyorum sevgiler
arkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.
ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam
arkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.
ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam
13/05/2013 haftalık kg yüzdelerimiz
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?