Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haftaya 1. liğe hazırlanıyorum Kilo veren veremeyen alan bütün arkadaşları tebrik ediyorum haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah Listeyi hazırladığı için deguaya teşekkürler

karataycı olduğun için memnun musun arkadaşım
ilk haftadan listebaşı oldun tebrik ediyorum seni

Arkadaşlar kg veren herkesi çok tebrik ediyorum, bu haftaki listemiz daha da umut verici :)

Cuma akşamı ve dün akşam yaptığım bir iki saçmalığa rağmen yine de kg verebilmişim neyse ki, sabah çok korkarak tartılmıştım :) Kendi kendime çantamı da gönderiyim de aklım bi başıma gelsin

Bugün en sevdiğim Karatay menülerinden birini uygulayarak motivasyon da tazeliyorum arkadaşlar belli olmuşken onu da yazayım.

SABAH (10.00):
Karışık omlet, 1 tane salatalık, 1 siyah çay, 1 tane gün kurusu.

ÖĞLE (15:30):
Izgara levrek, bol yeşil salata

AKŞAM:
Keten tohumlu fındıklı 1 kase yoğurt.

Suyumu gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora akşam gideceğim; 30 dk kardiyo, 40 dk ağırlık çalışacağım. Belki bir araya Leslie de sıkıştırırım.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Ben karataya başladım 1.5 ay kadar yaptım 5 kg verdim ama bıraktım 3 aydır yiyorum ama ekmek yemiyorum:26:
Şükür kilo almadım
Ama benim tekrar bir motivasyona ihtiyacım var kalan kiloları vermem gerek
Ama havalar ısındı ben dondurmaya karşı zafım var aşamıyorum ne yapıcam:44:

@XC9----
[/I]"1 adet fındığı yesen ne olur ama yemezsen insülin salgılanmaz çiğneme başladığında insülin salgılanmaya başlıyor 2 saat insülin işini yapıyor sonra glukopan salgılanıyor o da işini bitiriyor 4 saat olduğunda leptin devreye giriyor eğer arada yersen insülin tekrar salgılanır ve leptin devreye giremez
akşam yemeğini de ne kadar erken yersen o kadar iyi bu diyetlerin genel kural"

çok teşekkürler bilgilendirdiğin için, peki çay kahve (şekersiz) içmek de insülinin salgılanmasına sebep oluyor mu... bir de 4 saat sonra başlıyorsa bizim bi 5 saat filan hiç birşey yemememiz gerekiyor öyleyse, değil mi?

Son düzenleme:

arkadaşlar kilo verenleride vermeyenleride tebrik ediyorum bence burda olmak ve gayretli olmak güzel kilo veremeyen ve alan arkadaşlar ben nerdeyse 1 aydır kilo veremiyordum sakın pes etmeyin vücut bekliyor bir süre bu hafta çok sporda yapamadım ama nihayet 65 in altına düştüm sanırım 1 haftadır buradayım sanırım sizler uğurlu geldiniz

peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?

.

bulguru kilo koruma döneminde haftada bir kez falan tüketebiliyoruz. vermen gereken kilo çok fazla yoksa diyet döneminde de kullanan arkadaşlar var. aynı şekilde haftada 1 birkaç kaşık

acaba 1 haftaya mı indirseydik

şekersiz çay kahve, ayran süt içilebiliyor. (yanılıyorsam lütfen düzeltin kızlar) insülin dirncin kırıldıkça eğer çok erken saatlerdede kahvaltı yapmıyorsan yavaş yavaş 3. öğün kalkıyor otomatik olarak. ve zaten açlık süren 4 saati fazlasıyla geçiyor

ellerine sağlık
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, kilosu sabit kalan ve benim gibi kilo alan esas2006 arkadaşlarıma da bu hafta daha çok azmetmeyi diliyorum

sen ne zaman listeye girmeye karar vereceksin seni de listede istiyorum
bilmem ki girsem mi:44:ben her gün giremiyorum,yoğunum,menüler,bildirimler aksayabilir,size mahcup olurum sonra...hem ben bu bünyeyle hep sonuncu olurum herhalde

içecekler şekersiz olduğu sürece insülin salgılatmaz,korkmadan tüketiniz:)tokluk hissi sağlaması açısından ayran tavsiyedir

seam cım mahcup olmazsın bir gün giremesen diğer gün telafi edersin hem liste uğurlu geliyor

ben masadan kalktıktan 5 saat sonra tekrar masaya oturuyorum garanti olsun diye ama özellikle sabah iyi doyacaksın
çay türk kahvesi bitki çayları serbest diyet hiçbir içecek içilmeyecek diyet içecekler beyne şekerli bişey girdi sinyali vererek insülin salgılatıyor aralarda çok acıkırsan glisemik indexi 0 olduğu için ayran veya süt içebilirsin ben içeceğim zaman sulandırıyorum daha az kalori alayım diye ayrıca ev yoğurdu kapı sütü kullanacaksın peynirin light olmayacak ama krem peynir de yasak

sabah
2 yumurta
1 kk peynir
2 ceviz

öğle
kısır

akşam
etli türlü
yoğurt

2 lt su bugün yürüyüşe tekrar başlayacaktım ama hava yağdı yağacak ben de 3 mil leslie yapacağım yorulmazsam biraz da pilates yaparım

çok teşekkürler..
ben 6:30 da kahvaltı yaptığım ve buna ayıracak vaktim 15 dakika olduğu için acıkıyorum. öğlene kadar neyse de, öğlen yemekten (12:00-12:15) sonra akşam yemeğine kadar (akşam yemeği 19:45-20:00) birşey yemeden duramıyorum. o yüzden ara öğün yapıyorum 16:30 da...
zaten 5 gün önce başladım ve bugüne kadar 1 kilo verdim (ki bu benim için mucizedir) inşallah vermeye devam ederim. şöyle 3-4 kilo daha versem kilo korumaya geçerim. 50'li kilolarda düşünemiyorum kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…