13/05/2013 haftalık kg yüzdelerimiz
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
bendeeen hepinize güzel kilo vermişsiniz hepiniz
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4[/QUOT
canım liste çok güzel eline sağlık
arkadaşlar bu örnek menüde tavuk veya hindi yok.. bunlarla ilgili özel bir durum mu var? yasak mı kümes hayvanları?
:44:
peki siz hepiniz özgür dolaşan tavuk mu yiyorsunuz? çünkü benim öyle bi imkanım yok.. bi de bloglarda görüyorum bulgur yiyorlar fakat karatay ekmek türevi herşey yasak diyor.. bulgur yenmemesi gerekmez mi?
.
2 kilo verdim diye hafta sonu yine bozdum diyeti çok üzgünüm ama bugün karatay kahvaltısı ile devam ediyorum
pazartesi listesi sivasıngülü arkadaşmızdaydı ama geçmişi okumadı sanırım farketmedi
yüzdeleri kontrol ettim denvir ve selmanın kızı daha bildirim yapmadı onlarda bildirimlerini tamamlasınlar listeyi yayınlarım
buarada üst üste 2 hafta kuralını kaldırdım
kg bıldırımı yapan herkes bundan sonra listede beklemeye son
motivasyonumuzu en yüksek tutacak şekilde yola devam sevgiler
arkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.
ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam
@XC9----
[/I]"1 adet fındığı yesen ne olur ama yemezsen insülin salgılanmaz çiğneme başladığında insülin salgılanmaya başlıyor 2 saat insülin işini yapıyor sonra glukopan salgılanıyor o da işini bitiriyor 4 saat olduğunda leptin devreye giriyor eğer arada yersen insülin tekrar salgılanır ve leptin devreye giremez
akşam yemeğini de ne kadar erken yersen o kadar iyi bu diyetlerin genel kural"
çok teşekkürler bilgilendirdiğin için, peki çay kahve (şekersiz) içmek de insülinin salgılanmasına sebep oluyor mu... bir de 4 saat sonra başlıyorsa bizim bi 5 saat filan hiç birşey yemememiz gerekiyor öyleyse, değil mi?
ellerine sağlık
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, kilosu sabit kalan ve benim gibi kilo alan esas2006 arkadaşlarıma da bu hafta daha çok azmetmeyi diliyorum
bilmem ki girsem mi:44:ben her gün giremiyorum,yoğunum,menüler,bildirimler aksayabilir,size mahcup olurum sonra...hem ben bu bünyeyle hep sonuncu olurum herhaldesen ne zaman listeye girmeye karar vereceksin seni de listede istiyorum
çok teşekkürler bilgilendirdiğin için, peki çay kahve (şekersiz) içmek de insülinin salgılanmasına sebep oluyor mu... bir de 4 saat sonra başlıyorsa bizim bi 5 saat filan hiç birşey yemememiz gerekiyor öyleyse, değil mi?
@XC9----
[/I]"1 adet fındığı yesen ne olur ama yemezsen insülin salgılanmaz çiğneme başladığında insülin salgılanmaya başlıyor 2 saat insülin işini yapıyor sonra glukopan salgılanıyor o da işini bitiriyor 4 saat olduğunda leptin devreye giriyor eğer arada yersen insülin tekrar salgılanır ve leptin devreye giremez
akşam yemeğini de ne kadar erken yersen o kadar iyi bu diyetlerin genel kural"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?