çok mutluyum,hem listeye alındığım hemde birinci olduğum için diğer tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.benim ilk haftam olduğu için bu kadar hızlı verdim 2 kiloyu önümüzdeki haftalarda bu kadar veremeyeceğimi biliyorum ama karatayı çok sevdim sonuna kadar devam ..13/05/2013 haftalık kg yüzdelerimiz
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
13/05/2013 haftalık kg yüzdelerimiz
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun olmaz diye bişey yok olacak inşallah.
bir Psk. kitabı okumuştum 'tek şişman beyniniz' isimli, o da kitabında eski dar kıyafetlerimizi gözümüzün önünde tutmayı, bize bol gelen kıyafetleri ise bir an önce elden çıkartmayı öneriyordu. Haftasonu gardrobumu düzenledim ve 5-6 yıl önce aldığım kıyafetlerim geçti elime.katlayıp yerlerine geri koydum , onları tekrar giyebileceğim günleri iple çekiyorum.
bugün pek mutlu oldum :124:
biliyorsunuz hasta olduğum için spor yapamamıştım bu hafta ama yine de tam 1 kg vermişim :119:
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:58,9
bu hafta kilo: 59,4
haftalık yüzde:0,84
fark:+500
toplam fark:2,6
beden:38
boy:1.68
spor:haftada 3 gün yürüyüş(ortalama 40 dk.)
dün akşam regl oldum, umarım bu yüzden bu + yı görmüşümdür. çok üzgünüm
pazartesi listesi sivasıngülü arkadaşmızdaydı ama geçmişi okumadı sanırım farketmedi
yüzdeleri kontrol ettim denvir ve selmanın kızı daha bildirim yapmadı onlarda bildirimlerini tamamlasınlar listeyi yayınlarım
buarada üst üste 2 hafta kuralını kaldırdım
kg bıldırımı yapan herkes bundan sonra listede beklemeye son
motivasyonumuzu en yüksek tutacak şekilde yola devam sevgiler
Geçmiş olsun,Allah şifa versinarkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.
ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam
1. melezgi %2.6
2. Begut %2.3
3.jabagi % 2.08
4.sea %1.57
5 .xc9 %1.52
6.degua %1.5
7 .Sİvasin gulu %1.4
7.felluz %1.33
7. Elifxxx %1.33
8. Selmanin kızı %0.48
9. Ada392 %0.80
10. Ryeo %0.17
11. zeala %0.205
Kilosu sabıt olanlar
Elifezgi
Dilara_20
Kilo alanlar
Leneva % -0.84
esas2006 %-0.4
toparlayıp daha çok asılmamız lazım
Regl haftasından olduğunu düşünmek istiyorumsabah:biberli yumurtaı menemen
5 fındık 3 kuru üzüm 3 ceviz yarım muz
öğle bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt
akşam 5 adet köfte
salata
3 adet kornişom tursu
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 saat yürüyüş
2.5 litre su
kg veren arkadaşları kutluyorum buhafta çoğumuz için güzel geçmiş azar azar kg lardan kurtuluyoruz
veremeyen arkadaşlarda rengli haftasının verdiği şişkinlık yada sporu hayatlarına dahil etmedikleri için olabilir
hergün en az 20 dak ile başlayıp zamanla 1 saat yürüyüş yapılmasını canan hoca önerıyor kendimize zaman ayırmayı ıhhmal etmeyelım
yazılanlara bakılırsa kilo veren de vermeyen de pek mutluherkeste karataya karşı çok gelişmiş bir güven görüyorum 1 ay vermesem sonra kesin veririm düşüncesi hakim ne güzel ayrıca herkes o kadar bilincindeki olayın önceden cısslı bişey yiyene biz çanta gönderirdik şimdi herkes kendi çantasını kendi gönderiyor
ben 7 sene önceye kadar kışın 57 yazın 54-55 aralığında gezen biriydim şehir değişikliğinin ardından üzerime yapışan 16 kiloyu verebilmek için uğraşır en fazla 7-8 ini verdikten sonra diyetten sıkılırdım e böyle olunca da bi türlü normal kiloma ulaşamazdım
bi süre sonra bir daha 55 i göremeyeceğime dair inanç gelişmişti bende ama karatayla tanıştıktan sonra herşey değişti
kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum yavaş kilo vermeme rağmen biliyorum ki 55 i göreceğim ve bir daha asla 60 ları bile görmeyeceğim :119:
yazılanlara bakılırsa kilo veren de vermeyen de pek mutluherkeste karataya karşı çok gelişmiş bir güven görüyorum 1 ay vermesem sonra kesin veririm düşüncesi hakim ne güzel ayrıca herkes o kadar bilincindeki olayın önceden cısslı bişey yiyene biz çanta gönderirdik şimdi herkes kendi çantasını kendi gönderiyor
ben 7 sene önceye kadar kışın 57 yazın 54-55 aralığında gezen biriydim şehir değişikliğinin ardından üzerime yapışan 16 kiloyu verebilmek için uğraşır en fazla 7-8 ini verdikten sonra diyetten sıkılırdım e böyle olunca da bi türlü normal kiloma ulaşamazdım
bi süre sonra bir daha 55 i göremeyeceğime dair inanç gelişmişti bende ama karatayla tanıştıktan sonra herşey değişti
kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum yavaş kilo vermeme rağmen biliyorum ki 55 i göreceğim ve bir daha asla 60 ları bile görmeyeceğim :119:
Bugünkü menüm;
Sabah;
1 dilim peynirli börek ( okula geç kaılıyordum.Dışarda tost yiyeceğime evden börek aldım yanıma)
Öğlen;
çorba
salata
etli türlü
azcık pilav
1 kemal paşa:18:
Akşam;
köfte
yoğurt
1 top dondurma:18:
Sanırım iyice aştım kendimi,acilen toparlanmam lazım
45 dakika da yürüdüm.Gerçi yürüyüşten geriye birşey kaldı mı bilemiyorum
Herkese hayırlı geceler
makarnana yemeseydin menün güzelmiş aslındabahsettiğin rakamlar tam da benimkilere benziyor. 54 rutin kilomdu 55 olunca kilo aldım derdim, hedefimse 52 olmaktı. kabaca üstünden 6-7 sene geçti benim de. doğumlardan sonra 73-74e çıkınca alarm çanları çaldı.
niyeyse kafamda hep 16 kilo verme düşüncesi oldu. çok benziyoruz yani anlayacağınız.
ben de motiveyim son günlerde
hedefime ulaşacağımdan da eminim allah sağlık versin yeter ki...
hgelmişken menümü de yazayım...
dün akşam z. yağlı taze fasulye, etli kara lahana, peynir, bolca fındık, 2-3 kuru kayısıaccık makarna (çocuklara yaptım dayanamadım ben de aldım)
veeee açlıktan zabah 5de uyandım.
sabah 9a kadar sabretmek zorundaydım çünkü tahlil verecektim.
tahlililmi verip evden getirdiğim terayğlı 2 yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytini afiyetle yedim. haaa bi de dünden kalan kereviz salatasından da 1 kaşık yedim ki gözüm gönlü doysun.
dün kilo bildiriminde önceki güne göre 500 gram fazla çıkmıştım bu gün ise 800 gram az çıktım dünden:44:
umarım kilolarımızdan tık tık tık diye kurtuluruz, umarım haftaya pazartesi şöööyle esaslı bi kilo bildiriminde bulunabilirim
Günaydin karatay güzelleri.
Dün Ögle 1 kase sehriye corbasi, 1 kase yogurt.
1 avuc yer fistigi. su,
2 km yürüyüs, 1/2 saat spor. Callanetis vardi iptal olmus.
Aksam. 1 kase yesil mercimekli bulgur corbasi. 1 bardak ayran su.
Bugün Sabah. Kiymali yumurta. 3 kk. 6 zeytin, 4 tane ceviz. 1 dilim peynir. su & cay.
Sükür sonunda cizelgemi yapmayi basardim ya sevindirik oldum kizlar.
Sagolsun sersum arkadasimiz yapiyordu her zaman. RABBIM ondan razi olsun.
Selam kızlar,
Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir sorun cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırımbir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. zaten kahvaltılarda yiyordum bunları tabi hepsini aynıanda degil. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.
Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler
selam herkese,
ben bugün sabah: birelma yedim ve biraz ceviz kahve.Meyvenin neden sınırluı olduğunu da bünyemdetest ettim.çabucakacıktım.birdaha muz dışında birşey yemem.
öğle:yumurtalı klasik bir karatay kahvaltısıı
akşam:haşlanmış tavuk ve ıspanak yemeği belki yanında ayran.sonrasındakahve.
ve bugün yürüyeceğim en az 40 dakika eğer yürmezsem yarın hesabını sorun lütfen.üzerimdeki şu ataleti ve kara bulutları kaldırmam şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?