Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğleleri öğününe yoğurt ve kuruyemişi eklersen akşam 7.30 a kadar bile acıkmazsın dayanamazsan ayran içersen bak o zaman 1 aya hepsi gider

Kilo veren arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum maşallah :) eminim ki kilo veremeyenlerde önümüzdeki hafta acısını çıkartırlar, duraklamamın 6.haftasına girdigimden artık kilo vermek için çabalamıycam bir yandan yağ kaybeder kas yapar vücudu sıkılaştırırım zaten bu bir diyet değil bir yaşam biçimi sizlerle olmaya devam etmekte istiyorum vermem gereken 5 kilo daha var ama gerçekten gücüm kalmamış gibi temmuzda başladım ve hala istediğim görüntüde değilim bu can sıkıcı devam ediyorum ama çok ağır değil o 5 kilo da gidicek ilk ve son diyet deneyimim olmuş olucak inşallah :)
Sabah: karatay kahvaltısı ve dondurma(her pazartesi kahvaltıda canımın istediği bir şey yerim )
Akşam 1 tabak imam bayıldı 1 kase yoğurt 1 çay bardağı ceviz
Spor olarak pilatese başlıyorum bugünden itibaren

sabah:biberli yumurtaı menemen
5 fındık 3 kuru üzüm 3 ceviz yarım muz

öğle bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt

akşam 5 adet köfte
salata
3 adet kornişom tursu
1 kase sarımsaklı yoğurt

1 saat yürüyüş
2.5 litre su

kg veren arkadaşları kutluyorum buhafta çoğumuz için güzel geçmiş azar azar kg lardan kurtuluyoruz
veremeyen arkadaşlarda rengli haftasının verdiği şişkinlık yada sporu hayatlarına dahil etmedikleri için olabilir
hergün en az 20 dak ile başlayıp zamanla 1 saat yürüyüş yapılmasını canan hoca önerıyor kendimize zaman ayırmayı ıhhmal etmeyelım

sıvasıngulu canım senden önceki arkadaşlar formda olmadkları için liste işi sana kaymıştı ama sonra senin boya işi aklıma gelince hemen listeleri toparladım sana kolaylıklar olsun
iyi akşamlar dilerim

çok mutluyum,hem listeye alındığım hemde birinci olduğum için diğer tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.benim ilk haftam olduğu için bu kadar hızlı verdim 2 kiloyu önümüzdeki haftalarda bu kadar veremeyeceğimi biliyorum ama karatayı çok sevdim sonuna kadar devam ..

arkadaşlar listeye daha yeni bakabildim burada olan herkesi tebrik ederim azda olsa kilo veriyorum buda sevindiriyor beni degua liste için ayrıca teşekkür ederim iyi geceler herkese öpüldünüz.

sabah: karatay kahvaltısı
akşam: 1 tabak soğanlı ve domatesli ciğer yemeği, mor lahana ve havuç yoğurtlaması, 1 kase domates çorbası, 4 küçük dilim üzeri cevizli kabak tatlısı (tatlı dediğimde şekerki değil. tarçınla ve siyah kuru üzümle pişmiş.)
spor: kahvaltıdan önce Ebru Teyzeyle 45 dakika büyük topla plates çalıştım.
akşam yemekten birkaç saat sonra Leslie Teyzeyle 5 mile çalıştık. 1 saat 8 dakika 4 saniye
hemden ardından 45 dakika cardio çalıştım. Çok yoruldum (( Neyse hayırlı geceler herkese.

iyi geceler,

degua liste icin tesekkürler, kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.

bugünün raporu söyle:

sabah: kivi, yogurt, badem, vitamin & omega 3

aksam: 1 tabak ispanak & yogurt

2lt su, 3 kupa tarcinli süt

5km yürüyüs

Liste için teşekkürler deguaaaa:))

Merhaba ben bugün listeyi unuttum. Zaten regl olduğum için artı 300 ile hayatındaki olumsuz tabloya bir eklenti olacaktı. Ama normal haftaya kaldı 64ler. gelecek eminim....

Menüm: sabah 9 gibi yumurtamız klasik Karaty kahvaltısı, süslü kahve
Öğle 12.30 iki yumurtaylaomlet 3-4 kayısı ve ceviz.peynir.2 çay
Akşam. 2 kaşık bulgur pilavı, yeşil salata, 1 tabak ev tarhanası ve ardından ceviz ve sülü kahve
Su 1.5 Lt
Spor yapmadım. Canım hiç istemiyor...

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:200 gr et,domates,biberli ekmek 2 yudum gazlı içecek

Akşam:balık, salata,1 minik çikolata
Bitki çayı

Bugün genel temizlik günüydü; oldukça yoruldum,iki kadınla hiç oturmadık,duvar,perde,cam,yer,fayans temizliği yaptık.yorgunluk ve hormonlarımın sayesinde cısss yedimm( umarım yerleşmeden atabilirim! Telafi edeceğime dair söz veriyorum.!!!

Son düzenleme:

Bende zayıf olduğum fotoğraflarımı çıkardım meydana.Gelip gidip bakacağım ,belki faydası olur
bugün pek mutlu oldum :124:
biliyorsunuz hasta olduğum için spor yapamamıştım bu hafta ama yine de tam 1 kg vermişim :119:

Tebrikler,maşallah

Canım bende regl olacağım.Belki de ondan böyle olduk bu hafta Gerçi benim cısslarımda var
İnşallah bir daha ki listede kilo vermiş olarka yer alırız

2 hafta uygulamasının kaldırılması iyi olmuş.Gerçi bir haftaya da indirebilirdik belki ama siz bilirsiniz
arkadaslar ben artik cok yavas ilerliyorum
kac gündür gelemedim, hastayim. bugün ise de gidemedim. dinleneyim dedim.

ama nedense istahim masallah pek yerinde. ne bicim hastaysam
Geçmiş olsun,Allah şifa versin Aman iştaha dikkat,yoksa hastalık geçer kilolar artar mazallah

Herkesi tebrik ederim,listede çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık
toparlayıp daha çok asılmamız lazım

Kesinlikle.Çok daha kısa sürede sağlıkla kilo verebilecekken uzatmamak lazım
Regl haftasından olduğunu düşünmek istiyorum Spora yeniden başladım,haydi hayırlısı

Bugünkü menüm;
Sabah;
1 dilim peynirli börek ( okula geç kaılıyordum.Dışarda tost yiyeceğime evden börek aldım yanıma)
Öğlen;
çorba
salata
etli türlü
azcık pilav
1 kemal paşa:18:
Akşam;
köfte
yoğurt
1 top dondurma:18:
Sanırım iyice aştım kendimi,acilen toparlanmam lazım
45 dakika da yürüdüm.Gerçi yürüyüşten geriye birşey kaldı mı bilemiyorum
Herkese hayırlı geceler

yazılanlara bakılırsa kilo veren de vermeyen de pek mutlu herkeste karataya karşı çok gelişmiş bir güven görüyorum 1 ay vermesem sonra kesin veririm düşüncesi hakim ne güzelayrıca herkes o kadar bilincindeki olayın önceden cısslı bişey yiyene biz çanta gönderirdik şimdi herkes kendi çantasını kendi gönderiyor
ben 7 sene önceye kadar kışın 57 yazın 54-55 aralığında gezen biriydim şehir değişikliğinin ardından üzerime yapışan 16 kiloyu verebilmek için uğraşır en fazla 7-8 ini verdikten sonra diyetten sıkılırdım e böyle olunca da bi türlü normal kiloma ulaşamazdım
bi süre sonra bir daha 55 i göremeyeceğime dair inanç gelişmişti bende ama karatayla tanıştıktan sonra herşey değişti
kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum yavaş kilo vermeme rağmen biliyorum ki 55 i göreceğim ve bir daha asla 60 ları bile görmeyeceğim :119:

Çok haklısın :13: bende evlendiğimde 53 kiloydum,üç doğum, yıllar ve şuursuzca yenen yemekler 87'yi gösterdi,şimdi bir an önce 80'li kilolara veda edip bir daha görmemek istiyorum.ilk hedefim haziran sonunda 75 kiloya ulaşmak:44:
Karanlık bir kuyudaydık bu diet de; bize indirilen kurtarıcı ip
Canan hanıma sonsuz teşekkürler

bahsettiğin rakamlar tam da benimkilere benziyor. 54 rutin kilomdu 55 olunca kilo aldım derdim, hedefimse 52 olmaktı. kabaca üstünden 6-7 sene geçti benim de. doğumlardan sonra 73-74e çıkınca alarm çanları çaldı.
niyeyse kafamda hep 16 kilo verme düşüncesi oldu. çok benziyoruz yani anlayacağınız.
ben de motiveyim son günlerde
hedefime ulaşacağımdan da eminim allah sağlık versin yeter ki...

hgelmişken menümü de yazayım...

dün akşam z. yağlı taze fasulye, etli kara lahana, peynir, bolca fındık, 2-3 kuru kayısıaccık makarna (çocuklara yaptım dayanamadım ben de aldım)
veeee açlıktan zabah 5de uyandım.
sabah 9a kadar sabretmek zorundaydım çünkü tahlil verecektim.
tahlililmi verip evden getirdiğim terayğlı 2 yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytini afiyetle yedim. haaa bi de dünden kalan kereviz salatasından da 1 kaşık yedim ki gözüm gönlü doysun.

dün kilo bildiriminde önceki güne göre 500 gram fazla çıkmıştım bu gün ise 800 gram az çıktım dünden:44:
umarım kilolarımızdan tık tık tık diye kurtuluruz, umarım haftaya pazartesi şöööyle esaslı bi kilo bildiriminde bulunabilirim

Günaydin karatay güzelleri.

Dün Ögle 1 kase sehriye corbasi, 1 kase yogurt.
1 avuc yer fistigi. su,

2 km yürüyüs, 1/2 saat spor. Callanetis vardi iptal olmus.
Aksam. 1 kase yesil mercimekli bulgur corbasi. 1 bardak ayran su.

Bugün Sabah. Kiymali yumurta. 3 kk. 6 zeytin, 4 tane ceviz. 1 dilim peynir. su & cay.
Sükür sonunda cizelgemi yapmayi basardim ya sevindirik oldum kizlar.
Sagolsun sersum arkadasimiz yapiyordu her zaman. RABBIM ondan razi olsun.

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir sorun cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. zaten kahvaltılarda yiyordum bunları tabi hepsini aynıanda degil. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.

Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler

selam herkese,

ben bugün sabah: birelma yedim ve biraz ceviz kahve.Meyvenin neden sınırluı olduğunu da bünyemdetest ettim.çabucakacıktım.birdaha muz dışında birşey yemem.
öğle:yumurtalı klasik bir karatay kahvaltısıı
akşam:haşlanmış tavuk ve ıspanak yemeği belki yanında ayran.sonrasındakahve.

ve bugün yürüyeceğim en az 40 dakika eğer yürmezsem yarın hesabını sorun lütfen.üzerimdeki şu ataleti ve kara bulutları kaldırmam şart.

üstünü giyerken keşke 1 yumurta haşlasaydın da onu yeseydin
börek seni daha çabuk açıktırmıştır
sonrasında ki menuye bakacak olursak 1 top dondurmada yenmiş kemal paşa yenmiş
bencede kendini toparlaman lazım
sporuunu ihmal etme ,eğerki vasıta ile okula gidip gelıyorsan bikaç durakk once ın yürümeye gayret et bi süre sonra vucut alışacak daha çok yürümek isteyeceksin

karatay diyet giibi bende görmuyorum yaşam biçimini değiştirmek gibi düşündüğünde zaten sıkılma gibi bi olay olmuyor
kg verdiğini de görünce daha bi şevkle yapıyorsun
kg fazlalığın hangi bölgende daha fazla ise orda incelme yaşanıyormu sürekli kontrol etmeye gayret et
benim hamur işilerine düşkünlüğüm yüzünden göbek bölumunde kg fazlalığı oluşmuştu aynı erkeklerin bira göbeği gibi insan aynaya bile bakmak istemıyor oyle zamanlarda ama incelme sağlayınca motivasyonun kendine güvenin artıyor
canan hoca dediği gibi giderek enine genişleyen bi mıllet olduk bakıyorum şimdiki cocuklara hep göbek karın kısımları yağlı üzüluoyurm ınanki o yaşda o kg ....
kg durumumuz yakın bakalım kım önce 55 e ınecek

makarnana yemeseydin menün güzelmiş aslında
bende çok severim makarnayı yoğurtlu pul biberli ama yiyemıyroum direk kg alıyorm yediiğimde
tahlilller nasıl bu arada
bende yaptırcam bakalı değerlerde nasıl bi değişklik olmuş diye

dün yazdığın mesaja cevap veremedim canım şoyleki Fzgün ve cherrreful arkadaşımz forma girmedikleri için aslında liste sırası sana kaymıştı ama sonra düşündüm onların olmaması seni ilgilendiren bi durum değil haksızlık olmaması adına listeleri ben düzenledim
senin sıran 27/05/2013 de ozamna kadar boya badana işlerinde halolur rahatça ilgilenebilirsin

canım selam duruma üzüldüğümü belirtmek istiyorum
sabah hangi mıktarlarda yiyrodun kuru meyveleri ?
kuru meyve yediğinde aslında çilek muz v.s tüketmemek lazım ama senin vucuda fazla gelmiş anlaşılan
doktorunun dediği gibi beslenmen gerekıyor demekki herbünyede farklı sonuçlar doğuruyor
bende en kısa zamanda tahlil yaptırcam çok geçmiş olsun canım

meyve yediğimde 1 saate kalmaz hep acıkırım buyuzden meyve ile birlikte peynir yada süt tüketmek şart
yürümezsen hesabını sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…