akşam akşam yemekten bahsettik acıktım en iyisi 2 kaşık yoğurdu sulandıriym içim sonra da hemen yatayım iyigeceler öpüldünüz
herkese iyi geceler dilerim. Burayı uzun zamandır takip ediyorum yaklaşık 3 aydırda karatay diyetini uyguluyorum. 73 ten 64 kiloya düştüm. Ama kafama takılan önemli bir problem var.
Ben havaalanında çalışıyorum dolayısıyla sistemimiz vardiyalı. 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyoruz ve her ay sabah 8 aksam 8 ya da aksam 8 sabah 8 olarak vardiyamız değişiyor. Bu ay gececiyim ve hala yeme düzenimi nasıl oturtacagımı bılemedım. Aslında bi sistem kurdum ama karataya ne kadar uygun bilemiyorum. Hatta 1 kilo da aldım gibi sanırımkaratay diyetini gececiyken nasıl uygulayabilirim bilen ablalarım kardeşlerim bana bi yol gösterirseniz çok sevinicem:)
bildigimden degil karatay'in ramazan'da sahura kahvaltiya almasindan yola cikarak, aksam yemegini sabah, kahvaltiyi da ise baslamadan önce yemek iyi olabilir diye mantik yürütsem?? yumurta tok tutar, cerezler enerji verir?
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldin aramıza.pzartesi günleri tartılıp kilolarımızı bildiriyoruz o hafta kim kaç kilo vermiş görüyoruz ve buna göre bir liste hazırlanıyor.listeyide sırası gelen kişi yapıyor.sende eğer listeye dahil olmak istersen degua ya söyle senide listeye alsın...
günaydın :
13/05 111 kg
16/05 109,5 kg.akşam tartıldım.
-1,5 kg.gitti
dün akşam çorba+tazefasülye kavurma yumurtalı+bulgur pilavı(biraz abartıyorum bulguru)+salata+ayran+karpuz+bi parça kandil simidi
fatmacım kilolu olmanın bi avantajı var onu da sen yaşıyorsun hepimizden daha çok kilo veriyorsun ne güzel bu hafta listede ilk 3 te yer alacaksın eminim
canım ikim gündür mevsimsel alerjim var hastaydım nete giremedim sana ancak cevap verebildim
ben youtubedan leslie 5 mil yazıyorum çıkıyor 5 mil 12 dk sürüyor bende yarım saati geçsin diye 5+5+5 yapıyorum bi saat önceki mesajdada
leslie teyzemle 5 mil yaparım umarım demiştim yaptım demedim
16.06.2013
sabah 10.00 da
1 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 tane zeytin 2 gün kurusu
domates peynir
saat 13.00 da
bir küçük tabak fırında kabak ve patates yemeği
cacık
1.5 haşlanmış mısır
3 bardak çay içtim
saat 17.00 da
közde pişmiş tavuk 2 çatal kadar pilav 1bardak ayran lavasın içine biraz soğan yeşil biber falan koydum onuda yedim ama azdı
üstüne 3 çilekle 2 tane kayısı kadar nektarin yedim,duramadım yarım haşlanmış mısırıda yedim şimdi çantalarıda yicem ama
midem patlamak üzere çok şiştim reglin ve alerjinin yan etkileri sanırım kendime sahip olamadım bugün
5 mil deyince 68 dakikalık olan bayağı bir yaygın biliniyorda, sanırım 5+5+5 deyince ,uzun olan zannedildi
ada392 canımcım 5 mil 1 er millik 5 parça herbiri 12 dk bazı videolarda ayrı bazılarında birlikte ıkıyor sen 555 derken 3 mil yapmış oluyorsun yoksa 15 mil yapsam bitersin
yasaklarda yemekler terbiye yapılarak hazırlanmayacak diyor ne demek istediğini anlayan bana da anlatsın
benim tavuklarım da yumurtam da marketten aradım köy tavuğu bulamadım köyleri gezdim köylü de marketten alıyormuş güler misin ağlar mısın
herkese iyi geceler dilerim. Burayı uzun zamandır takip ediyorum yaklaşık 3 aydırda karatay diyetini uyguluyorum. 73 ten 64 kiloya düştüm. Ama kafama takılan önemli bir problem var.
Ben havaalanında çalışıyorum dolayısıyla sistemimiz vardiyalı. 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyoruz ve her ay sabah 8 aksam 8 ya da aksam 8 sabah 8 olarak vardiyamız değişiyor. Bu ay gececiyim ve hala yeme düzenimi nasıl oturtacagımı bılemedım. Aslında bi sistem kurdum ama karataya ne kadar uygun bilemiyorum. Hatta 1 kilo da aldım gibi sanırımkaratay diyetini gececiyken nasıl uygulayabilirim bilen ablalarım kardeşlerim bana bi yol gösterirseniz çok sevinicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?