Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam akşam yemekten bahsettik acıktım en iyisi 2 kaşık yoğurdu sulandıriym içim sonra da hemen yatayım iyigeceler öpüldünüz

Yarın güzel bir karatay kahvaltısı yaptın mı can çekmelerin geçer diye umuyorum:)) öğlen mercimekli bulgur pilavı ye de; başka karbonhidratlar çekmezsin canın 3 kaşığı geçme ama ha !!!

Niyetliydim. sahurda karatay kahvaltısı. akşam: kabak yemeği ve yoğurtlu çorba ve cacık. Un helvası yaptım cevizli. Bir parça ondan yedim Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı Geceler.

herkese iyi geceler dilerim. Burayı uzun zamandır takip ediyorum yaklaşık 3 aydırda karatay diyetini uyguluyorum. 73 ten 64 kiloya düştüm. Ama kafama takılan önemli bir problem var.
Ben havaalanında çalışıyorum dolayısıyla sistemimiz vardiyalı. 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyoruz ve her ay sabah 8 aksam 8 ya da aksam 8 sabah 8 olarak vardiyamız değişiyor. Bu ay gececiyim ve hala yeme düzenimi nasıl oturtacagımı bılemedım. Aslında bi sistem kurdum ama karataya ne kadar uygun bilemiyorum. Hatta 1 kilo da aldım gibi sanırım karatay diyetini gececiyken nasıl uygulayabilirim bilen ablalarım kardeşlerim bana bi yol gösterirseniz çok sevinicem:)

iyi geceler,

kahvaltim: kivi, badem, yogurt + vitamin & omega 3
aksam yemegi: 3 kasik esmer bulgur, tavuk izgara, ayran

spor :26::26: yok
3 lt su, 1 fincan yesil cay

bir sürü yeni diyet arkadasi gelmis, hosgelmis sütleri, ayranlari tokusturalim. kolay gelsin hepimize

bildigimden degil karatay'in ramazan'da sahura kahvaltiya almasindan yola cikarak, aksam yemegini sabah, kahvaltiyi da ise baslamadan önce yemek iyi olabilir diye mantik yürütsem?? yumurta tok tutar, cerezler enerji verir?

bildigimden degil karatay'in ramazan'da sahura kahvaltiya almasindan yola cikarak, aksam yemegini sabah, kahvaltiyi da ise baslamadan önce yemek iyi olabilir diye mantik yürütsem?? yumurta tok tutar, cerezler enerji verir?

Bende öyle düşündüm. ama bi yandan da sonucta tum gece hareket halındeyım metabolızmam calısıyordur dıye yine 2 öğün beslenmeyi denedim. Ki oda şöyle oluyor; öğlen 3-4 gibi uyanıp işe gitmeden 6 gibi varsa corba sebze yemegi tavuk ayran vs yiyip içiyorum. Ya da canım ıstemezse kahvaltılık omlet hazırlıyorum. gece ise yemeklerimiz 1-2 gibi başlıyor o zamanda mercimek ya da tavuk çorbası içiyorum boyle domates salatalık bı adet beyaz peynır bı adet kasar peynırı bazen borek verıyorlar yanında onu yemıyorum. haslanmıs yumurta yahut menemen olunca yıyorum. sonra o beni tutuyor baya, ısten eve donup direk uyuyorum zaten. yıne aksamustu yıyorum kalktıgımda. 2 gece böyle geçiyor 3. gün zaten off'a cıkıyorum bu sefer 2gün evde gunduz yıyor ıcıyorum normal olarak. bi öyle bi böyle bunyem sapıtmak uzere :) İsyanlardayım kılo vermem durdu valla yahu

Son düzenleme:

hosbulduk canımm

keyifler nasıl
benim makarna isteğim bugün uyanmadı henüz umarım bir daha hiiiiç uyanmaz
birazdan 5 mile başlayacağım çay içerken bakiym kızlar napıyo edim

günaydın :
13/05 111 kg
16/05 109,5 kg.akşam tartıldım.
-1,5 kg.gitti
dün akşam çorba+tazefasülye kavurma yumurtalı+bulgur pilavı(biraz abartıyorum bulguru)+salata+ayran+karpuz+bi parça kandil simidi

günaydın :
13/05 111 kg
16/05 109,5 kg.akşam tartıldım.
-1,5 kg.gitti
dün akşam çorba+tazefasülye kavurma yumurtalı+bulgur pilavı(biraz abartıyorum bulguru)+salata+ayran+karpuz+bi parça kandil simidi

fatmacım kilolu olmanın bi avantajı var onu da sen yaşıyorsun hepimizden daha çok kilo veriyorsun ne güzel bu hafta listede ilk 3 te yer alacaksın eminim

Günaydin, hayirli cumalar..
Kahvaltimda bugün 1 yumurtadan menemen ve yesil cay var

Kacamaksiz bir gün olsun

fatmacım kilolu olmanın bi avantajı var onu da sen yaşıyorsun hepimizden daha çok kilo veriyorsun ne güzel bu hafta listede ilk 3 te yer alacaksın eminim

maşallah diyeyim.ben yemeyeyim yani dikkat edeyim çabuk kilo verebiliyorum.tabi kilo verdiğimide görünce şımarıp kaçamaklar yapıyorum.inşallah bu sefer Allahın izniyle başaracağım.desteklerinizi ve karatay tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

5 mil deyince 68 dakikalık olan bayağı bir yaygın biliniyorda, sanırım 5+5+5 deyince ,uzun olan zannedildi

ada392 canımcım 5 mil 1 er millik 5 parça herbiri 12 dk bazı videolarda ayrı bazılarında birlikte ıkıyor sen 555 derken 3 mil yapmış oluyorsun yoksa 15 mil yapsam bitersin

canım haklıymışsın bende uyduruktan teyyare yapıp yapıp duruyormuşum valla neyse bundan sonra ayvayı yidim galiba sormasam iyiydi gece
gece iş çıkardım başıma[/QUOTE]

çok tatlısın canım yaa, sen gene eski düzen 5+5+5 yap. ama yeterki yap

arkadaşlar işlerim çok yoğundu bir kaç gündür yazamadım muhtemelen hafta sonuda yazamayacağım şimdi ben liste dışı oldum değil mi neyse haftaya tekrar girerim listeye diyete devam bir kaç gün oruç tuttum hiçde sarsmadı geceleri karatay kahvaltısı yaptım akşamda çok abartmadan yedim ama sanırım su içemediğim için kilo veremediğimi farkettim sizce oruç etkiliyormu bu diyeti aslında düşününce leptin hormonunun daha çok devreye girmesi gerekiyor
sabah karatay kahvaltısı yaptım öglende keten tohumlu yoğurt meyve yiycem akşam annemlere gidicem ziyarete annem ne yaparsa abartmadan yiycem artık

terbiye yapılmadan yemek yapılacak' tan benim anladığım: bizde zeytinyağ tencereye konur. hafif ısınınca içine soğanlar atılır, pembeleşince azıcık salça konur, sonra domates biber v.s. üstüne konur. mis gibide kokar.
şimdi ise yağ soğan domates v.s. hepsini aynı anda tencereye koyup pişirilir. ( hiçte sevmem, ama alışmaya çalışıyorum naapacan mecbuur)

gece çalıştığında tüm gün uyuyor musun? yattığın, kalktığın saatleri şöyle kabaca anlatsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…